Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ο Βοθρος ειναι κορυφαιος και μεγας στριπ γνωστης. Ειναι ο Τσιφορος του σαιτ
Όχι ο Τσιφόρος, ο Μποστ...
Το παρατραβάει όμως μερικές φορές...
Ο Βοθρος ειναι κορυφαιος και μεγας στριπ γνωστης. Ειναι ο Τσιφορος του σαιτ
Επεσες στη κοπέλα που βγαίνει έξω πάντα με 1-2 ευρω ή και αν ταχει ταχει μόνο για ασφάλεια,ποτέ δεν τα δίνει και θα τα πάρει μαζί της στο τάφο της.Τετοιες ειν πολλές και είναι μαθημένες ότι ο άλλος είναι υποχρεωμένες να πληρώνει ακόμη και αν δεν την έχεις καν φιλήσει,αγκαλιάσει...Παιδιά και γω συμφωνώ αλλά υπάρχουν γυναίκες μυστήρια τρένα. Η τελευταία που τάχα δεν έβαζε ποτέ χέρι στην τσέπη λες και ήμουν πάντα υποχρεωμένος εγώ. Ένα βράδυ βγήκαμε έξω, φάγαμε σε εστιατόριο (πλήρωσα εγώ), πήγαμε σε μπαράκι (πλήρωσα εγώ), πήγαμε σε διπλανό μαμιστρώνα (πλήρωσα εγώ) και μετά αργά τα ξημερώματα πήραμε ταξί να επιστρέψουμε στις περιοχές μας (διπλανές). Κατέβηκα πρώτος και της λέω "μπορείς να πληρώσεις το ταξί"; Λες και της είπα τη μάνα της πουτάανα! Άρχισε να γκρινιάζει, ότι δεν της τόχα πει πριν κ.λ.π. Νωρίτερα μου είχε πει ότι είχε λεφτά μαζί της. Μέχρι σήμερα δεν με έχει πάρει καν τηλέφωνο.....
μι λεσ φεματαΟ Βοθρος ειναι κορυφαιος και μεγας στριπ γνωστης. Ειναι ο Τσιφορος του σαιτ
Είμαι εδώ για να κάνω διάλογο με άνδρες, όχι με εσένα και τις υπόλοιπες γυναίκες του φόρουμ.
Με άγνωστες-μη-συγγενείς γυναίκες ασχολούμαι μόνο όταν τις έχω δει με τα μάτια μου και μου αρέσουν , για να τις γαμήσω ή με γυναίκες-πελάτισσές μου , στις οποίες παρέχω τις υπηρεσίες μου έναντι αμοιβής.
Εσύ και οι άλλες του φόρουμ , δεν ανήκετε στις δύο παραπάνω κατηγορίες, οπότε δεν έχω σκοπό να ανοίξω κουβέντα μαζί σας. Λογικό θα ήταν να μην ασχολείστε μαζί μου και να μην σχολιάζετε τα ποστ μου.
Μέχρι τουλάχιστον οι δημιουργοί του φόρουμ να δώσουν τη δυνατότητα να επιλέγουμε όσοι θέλουμε να μην βλέπουμε τα ποστ γυναικών-χρηστών ή ακόμη καλύτερα να επαληθεύσουν τη ζημιά που κάνουν οι γυναίκες σε αυτό το φόρουμ και να επιτρέπουν την εισοδο μόνο σε άνδρες-χρήστες._
Σπάνιες περιπτώσεις!!!Τέτοιες τις παντρεύεσαιΑν την έβλεπες , δεν θα την έλεγες κούκλα.
Τίποτε δεν θα την έλεγες, απλά θα ... έτρεχες !!!!!!
Τώρα σχετικά με τα περί τσιγκουνιάς. Υπάρχουν και αξιοπρεπείς γυναίκες, που έχουν εξασφαλίσει τα προς το ζειν με άλλα μέσα και όχι με το μουνί τους και έχουν εξασφαλίσει και τη δυνατότητά τους να βγαίνουν έξω, πληρώνοντας οι ίδιες τις εξόδους τους. Και απλά ψάχνουν κάποιον που να τον γουστάρουν και να κάνουν νταραβέρι μαζί του ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ του και όχι τα λεφτά του και το κέρασμά του!!!!
Το μουνί τους ορισμένες (λέγονται συχνά και αξιοπρεπείς) το χρησιμοποιουν για την ευχαρίστησή τους και όχι για ... μεροκάματο και εργαλείο επιβίωσης.
Ο καθένας διαλέγει και παίρνει.
Η spygirl έχει μία ελπίδα να σωθεί...
Είναι Ελλεηνίδα (?) αλλά μπινελικώνει σαν άντρας....
κολιτε σα το Μακλειν ισε και σι σονι και καλα να με παντρεψετεΣπάνιες περιπτώσεις!!!Τέτοιες τις παντρεύεσαι
μηπως γιατι εχει αρχιδια αντι για μουνι τελικα?
στο εχουν πει πολλοι,ειμαι κοπελα!
Αλλα εισαι 23 χρονος και δεν εχεις ελπιδα !
Καταρχήν δεν με νοιάζει πως μου μιλάς γιατί δεν κολλάω στις λέξεις και σου έδωσα το δικαίωμα.ακου να σου πω μυξα!
εισαι 20+++ τοσο παιδακι σε ταιζει ο μπαμπας και ψωλαρεις στο νετ.
Δεν θα δωσω αναφορα στον καθε παπαρα πως θα γραφω.
Οσο για τον βοθρο ειναι παλιο μελος,μιλαει παντα ομορφα,δεν εχει βρισει ποτε οσο ειμαι εδω
Δεν θα μας κρινεις κι ολας τσουτσεκι.
Ετσι γιατι μονο ετσι ξερεις να καταλαβενεις,αναγωγε.
ε βεβαια βεβαια αφου το εχουν πει πολλοι ετσι θα ναι!
Τι ελπιδα να χω?Με την καθε μαλακισμενη/μαλακισμενο στο ιντερνετ?
Μπα ευχαριστω δεν θα παρω...
Για πας μας κατα ποσο ειναι βουλγαρικα και τα @@ σου
Οχι ρε κοπέλα είναι ρε......όσο έχω και γω βυζιά!!!τοσο.αστη να τραγουδαει.Αν δεν της αρεσει να φυγει απο δωμηπως γιατι εχει αρχιδια αντι για μουνι τελικα?
Λοιπον επειδη δεν νιωθεις,θα σου πω πως εξαιτιας σου εκτος απο τον παπια που μαλωσατε και ηταν προσωπικο σας(δεν με αφορα) εισαι η αιτια που ακομη ενα μελος εκανε διαγραφη του λογαριασμου του.
Θεωρω πως εισαι κακος χρηστης του νετ,αμορφωτος και με μειωνει καθε κουβεντα που ανταλλασω μαζι σου.
Μην ασχολησε μαζι μου!
Πες πως δεν με βλεπεις καν.
(ή με γυναίκες-πελάτισσές μου , στις οποίες παρέχω τις υπηρεσίες μου έναντι αμοιβής.)
Ποια γυναικα ρε λοβοτομημενε θα σου εδινε χρηματα?
Μπορείς να καταλάβεις ότι δεν θέλω διάλογο μαζί σου;
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .
Σε τι γλώσσα πρέπει να το γράψω;Ξεκαθάρισα με ποιές κατηγορίες γυναικών κάνω διάλογο.
Στη δουλειά μου , σαφώς έχω γυναίκες-πελατες.
Εδώ όμως δεν είναι δουλειά.
Και εφόσον δεν ανήκεις στις κατηγορίες γυναικών με τις οποίες διαλέγομαι , δεν θέλω τίποτε μαζί σου.
Κατά συνέπεια πάψε να ασχολείσαι μαζί μου.
Μην ασχολείσαι δικέ μου και εξάπτεσαι.Εξάλλου μπορεί να μην είναι καν γυναίκα ή να θέλει να γίνει.Τίποτε δεν είναι κακό αρκεί να μην ενοχλείς τους άλλους.Σωσταά??Μπορείς να καταλάβεις ότι δεν θέλω διάλογο μαζί σου;
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .
Σε τι γλώσσα πρέπει να το γράψω;Ξεκαθάρισα με ποιές κατηγορίες γυναικών κάνω διάλογο.
Στη δουλειά μου , σαφώς έχω γυναίκες-πελατες.
Εδώ όμως δεν είναι δουλειά.
Και εφόσον δεν ανήκεις στις κατηγορίες γυναικών με τις οποίες διαλέγομαι , δεν θέλω τίποτε μαζί σου.
Κατά συνέπεια πάψε να ασχολείσαι μαζί μου.
κανε εμενα μαρεσι το λουκουμι και το σουτσουκι,μεγαλα γλικανα σου κανω ενα φασκομηλο να σου περασει?
λουκουμακι μηπως?
n