Μπαταριολογε γιαφτο σαγαπο μεχι και μενανε ανεχεσε που βρομιζο το σαιτ!!!!!!!!!!!!!Το έχω ξαναγράψει κάπου αλλού, αλλά με την ευκαιρία των τελευταίων post θα το ξαναπώ για να το διαβάσουν τα νεότερα μέλη:
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ... ΚΑΜΙΑ! ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ... κ όποια μπορεί να το καταλάβει και να σας εκτιμήσει θα έρθει από μόνη της κοντά σας... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΛΠ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Αυτό να λέγεται!!!Το έχω ξαναγράψει κάπου αλλού, αλλά με την ευκαιρία των τελευταίων post θα το ξαναπώ για να το διαβάσουν τα νεότερα μέλη:
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ... ΚΑΜΙΑ! ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ... κ όποια μπορεί να το καταλάβει και να σας εκτιμήσει θα έρθει από μόνη της κοντά σας... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΛΠ...
Παντού υπάρχουν τα ξερά και τα χλωρά.Φαίνεται ακόμα και εδώ ποιοι είναι τι από τα 2!!!
Όπως και φαίνεται πότε ανεβαίνει και πότε πέφτει το επίπεδο της συζήτησης εδώ μέσα.Δεν λέω να μιλάμε συνέχεια σοβαρά...και πλάκα να γίνετε! Αλλά οτιδήποτε άλλο είναι
Αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι τότε ας τους αφήσουμε να βαράνε το !!!
Το έχω ξαναγράψει κάπου αλλού, αλλά με την ευκαιρία των τελευταίων post θα το ξαναπώ για να το διαβάσουν τα νεότερα μέλη:
Οσο είσαι άντρας και βάζεις το χερι στην τσεπη για να γαμήσεις θα παρακαλάς. Χωνεψέ το.
μην συνεχιζεις να εκθετεις τον εαυτο σου αλλο γιατι εγω δεν σου εδωσα κανενα διακιωμα να μου απαντησεις επι προσωπικου εγω μιλησα γενικα και οχι για σενα κυρια σπαι...δηλαδη εσυ στον δρομο επειδη συνβαδιζεις με αλλους συμπολιτες σου που μπορει να εκφρασουν γνωμη για ασεχετα θεματα θα τους απαντησεις σε πρωσοπικο επιπεδο παραδειγμα θα πει καποιος εχει κινησει σημερα και θα τους απαντησεις με τετοιο κωλο που εχεις πως να μην εχει εχεις φρακαρει ολο το πεζοδρομιο........εσυ ανεφερες παρτουζες!το οτι βρησκεσε σε ενα φορα και ανταλλασεις απλα αποψεις μου δινει το δικαιωμα να σου λεω ολα αυτα.......
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
εμ βέβαια...έτσι χάνει την αξία του και το αυθόρμητο και την ομορφιά του σκηνικούΠάντως ρε παιδιά σε αντίστοιχα site του εξωτερικού όντως μέχρι και παρτούζες οργανώνουν. Αν δεν ήξερα ότι οι περισσότερες γυναίκες εδώ μέσα είναι Ελλεηνίδες (μαγκωμενο-ενοχο-συντηρητικο-μουλωχτο-σοβαροφανιλέ) θα έλεγα να κανονίζαμε μία ωραία παρτούζα (είμαι φρέσκος και από το Άμστερνταμ). Με τις γυναίκες όμως που έχουμε ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ (αν και έχουν αρχίσει να γίνονται δειλά - δειλά παρτούζες σε συγκεριμένα σημεία των Αθηνών). Μόνο με πληρωμένες πουτάνες είναι εύκολο να οργανώσεις παρτούζα στην Ελλάδα, αλλά προσωπικά δεν το γουστάρω αυτό...
EYES WIDE SHUT
Μπαιτ ...αυτο ειναι σωστο
βεβαια το μην ασχολειστε.. ε εξαρταται... αμα δεν ασχολεισαι καθολου πως να ρθει?
αλλα κυριως μην παρακαλατε.. ειναι το χειροτερο
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ..... ΠΛΙΕΕΕΕΕΕΕΖΖΖΖΖΖ ... θΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩΩΩΩ ... ΝΤΟΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μέσα είσαι Παλιέ, δεν έχω καμία όρεξη για σοβαρό διάλογο με όλους σας, οπότε καλύτερα να μη μου δίνεις σημασία. Εγώ πάντως το κλείνω εδώ.
Είδες ρε Siasia, όπως είχα προβλέψει μου απάντησες με τον χαρακτηριστικό ΕΜΜΕΣΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, κλασικά ελλεηνιδίστικο τρόπο: τον "τορπιλέ"!
Υ.Γ. δεν έχεις όρεξη για σοβαρό διάλογο = όλο το Σύμπαν γυρνάει γύρω από σένα!
Για να καταλαβεις απο επιπεδο,το μονο σοβαρο που εχω ακουσει εδω και ωρες να μην πω ημερες ειναι ο βοθρος ο οποιος ειναι ο μοναδικος που σας κραζει διακριτικα και ευστοχα .
Γιατι λοιπον να περνω στα σοβαρα τα υπαρξιακα του καθενα ?
Διασκεδαζω απλα,αν ηθελα σοβαρη συζητηση θα επερνα τον Βασιλικο να μου κανει αναλυση το βιβλιο του Ζ
Διασκεδαζω απλα,αν ηθελα σοβαρη συζητηση θα επερνα τον Βασιλικο να μου κανει αναλυση το βιβλιο του Ζ
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Ειναι και αυτό ένα θέμα. πως να' ρθει? Αν έχει μεγααάλο επώνυμο πορτοφόλι,όπως και να ναι εμφανισιακά και όσο μεγάλος ηλικιακά μπορεί και να την πέσετε...σας εχει δασκαλέψει καλά οι μαμά τις περισσότερες.Ενώ στο εξωτερικό μια κοπέλα που ταχει καλά με τον εαυτό της και ξέρει τι ζητάει θα την πέσει και κείνη σε έναν ωραίο νεαρό! Οπως κάνουμε και μεις όταν δούμε καποια αξιοεμφανίσιμη!Και καθίστε να λετε και να ξάναλετε μετά εσεις ότι τον θέλετε με προσωπικότητα!!!...! αρχ@@αυτο ειναι σωστο
βεβαια το μην ασχολειστε.. ε εξαρταται... αμα δεν ασχολεισαι καθολου πως να ρθει?
αλλα κυριως μην παρακαλατε.. ειναι το χειροτερο
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
λοιπον εχουμε και λεμε....το νομισμα εχει 2 πλευρες.ετσι και εδω η αληθεια βρισκετε καπου στην μεση.σιγουρα και εμεις εχουμε αλλαξει οσον αφορα τις προσδοκίες μιας γυναικας.αλλα γιαυτο φταιει μια μεριδα ανδρων οχι ολοι.οταν ο χλεχλες την εχει στα οπα οπα της παίρνει δωρα, την εχει στο hondos ολη μερα και γενικα ειναι σκυλακι,καλομαθαινουν μετα και νονιζουν οτι ολοι οι αντρες ετσι θα πρεπει να τις συμπεριφέρονται.γιαυτο αλλωστε μια γκομνενα σε 'κοβει' τι αμαξι εχεις,τι δουλεια κανεις,τι σπιτι εχεις.ισοτητα θελετε μωρή χαμουρες???οταν βγαίνουμε να πληρωνουμε παντα μισα μισα(οχι στην αρχη προς θεου)εσεις να εχετε λεφτα καλη δουλεια και σπιτι δεν καταλαβαίνω γιατι αυτο βαραίνει μονο τον αντρα,στο κατω κατω να σας πω και κατι? ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΒΛΙ εσεις πρεπει να τα χώνετε.ασε που για να γαμηθείτε το κανετε ολοκληρη ιστορία.καφε, να σε γνωρίσω, φαγητο, σιμενα και ολες αυτες τις μαλακιες.στο κατω κατω και εσεις θα χυσετε.ελατε να γαμηθούμε και να γνωριστούμε μετα.αυτα προς το παρων θα επανέλθω αργοτερα παω για δουλεια
εςμενανε τα κιοφτεδακια μαρενουνε και με δοσμο και με βασιλικομε Ζ δεν εχο φαι, θα μου φτιασισ να μου στιλισ στι δουλια το γινεκαι θα με λιοσι στι διεταΓια να καταλαβεις απο επιπεδο,το μονο σοβαρο που εχω ακουσει εδω και ωρες να μην πω ημερες ειναι ο βοθρος ο οποιος ειναι ο μοναδικος που σας κραζει διακριτικα και ευστοχα .
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Μπαιτ ...
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ..... ΠΛΙΕΕΕΕΕΕΕΖΖΖΖΖΖ ... θΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩΩΩΩ ... ΝΤΟΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
γιατι με παρακαλας?
αφου σ αγαπω ετσι κ αλλιως.... χαζο παιδι...
ασε την ευα ελα σε μενα.. σε παρακαλωωωωωωωωωωω
Ειναι και αυτό ένα θέμα. πως να' ρθει? Αν έχει μεγααάλο επώνυμο πορτοφόλι,όπως και να ναι εμφανισιακά και όσο μεγάλος ηλικιακά μπορεί και να την πέσετε...σας εχει δασκαλέψει καλά οι μαμά τις περισσότερες.Ενώ στο εξωτερικό μια κοπέλα που ταχει καλά με τον εαυτό της και ξέρει τι ζητάει θα την πέσει και κείνη σε έναν ωραίο νεαρό! Οπως κάνουμε και μεις όταν δούμε καποια αξιοεμφανίσιμη!Και καθίστε να λετε και να ξάναλετε μετά εσεις ότι τον θέλετε με προσωπικότητα!!!...! αρχ@@
μερικες πολλες.. ετσι ειναι οντως κ ετσι φερονται
δεν εχω να σχολιασω κατι παραπανω.. τα εχουμε πει σε ολες αυτες τις σελιδες... απλα δεν ειναι ολες ετσι
οπως κ δεν ειναι ολοι οι ανδρες καμενοι βλακες
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Και συ για τα απομνημονεύματα πας δικέ μου!SHOOT & SCUD!Υποβρύχιο παπανικολής είσαι?Μια φορά ελάλησες και ήσουν περιεκτικότατος και με νόημα.Εύγε!λοιπον εχουμε και λεμε....το νομισμα εχει 2 πλευρες.ετσι και εδω η αληθεια βρισκετε καπου στην μεση.σιγουρα και εμεις εχουμε αλλαξει οσον αφορα τις προσδοκίες μιας γυναικας.αλλα γιαυτο φταιει μια μεριδα ανδρων οχι ολοι.οταν ο χλεχλες την εχει στα οπα οπα της παίρνει δωρα, την εχει στο hondos ολη μερα και γενικα ειναι σκυλακι,καλομαθαινουν μετα και νονιζουν οτι ολοι οι αντρες ετσι θα πρεπει να τις συμπεριφέρονται.γιαυτο αλλωστε μια γκομνενα σε 'κοβει' τι αμαξι εχεις,τι δουλεια κανεις,τι σπιτι εχεις.ισοτητα θελετε μωρή χαμουρες???οταν βγαίνουμε να πληρωνουμε παντα μισα μισα(οχι στην αρχη προς θεου)εσεις να εχετε λεφτα καλη δουλεια και σπιτι δεν καταλαβαίνω γιατι αυτο βαραίνει μονο τον αντρα,στο κατω κατω να σας πω και κατι? ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΒΛΙ εσεις πρεπει να τα χώνετε.ασε που για να γαμηθείτε το κανετε ολοκληρη ιστορία.καφε, να σε γνωρίσω, φαγητο, σιμενα και ολες αυτες τις μαλακιες.στο κατω κατω και εσεις θα χυσετε.ελατε να γαμηθούμε και να γνωριστούμε μετα.αυτα προς το παρων θα επανέλθω αργοτερα παω για δουλεια
Σίγουρα πρέπει και μεις να κάνουμε την αυτοκριτική μας οι άντρες.Το παιδί και το σκυλί....αλλά και την γυναίκα...όπως τη μάθεις!!
Οσο για το τελευταίο που λες σίγουρα θα πέρναγαν και κείνες καλά αλλά έλα μερικές που δεν ξέρουν τι χάνουν!Πως να ξέρουν όταν πάνε με μερικούς χλεχλέδες από μας που δεν ξέρουν ούτε πως να τις ικανοποιήσουν σωματικά...έτσι ναι τις καταννοώ για τη στάση τους!
γιατι με παρακαλας?
αφου σ αγαπω ετσι κ αλλιως.... χαζο παιδι...
ασε την ευα ελα σε μενα.. σε παρακαλωωωωωωωωωωω
και μετα ...
Συνημμένα
Επισκέπτης
οταν βγαίνουμε να πληρωνουμε παντα μισα μισα(οχι στην αρχη προς θεου)
Είσαι πολύ λάθος.
Πολύ όμως!!!!!!!
Αμα μάθει από την αρχή να πληρώνει ο άνδρας, τέλος , δεν αλλάζει μετά.
Αυτό που μετράει είναι πως θα τη μάθεις από την αρχή.
Προσωπικά , μετά τα 22-23 μου δεν ξανακέρασα ποτέ γκόμενα.
Η γυναίκα μου έχει να το λέει. Την πρώτη φορά που βγήκε μαζί μου για καφέ, πλήρωσε τον καφέ της κανονικα. Αυτό της έμεινε από εκείνον τον πρώτο καφέ άλλωστε!!!!!
Πριν από μένα , την είχαν κεράσει άλλοι πολλοί καφέδες , ποτά , σκατά.
Ο Λάκης που δεν κέρασε έκανε τη διαφορά.
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
δεν εχω να σχολιασω κατι παραπανω.. τα εχουμε πει σε ολες αυτες τις σελιδες... απλα δεν ειναι ολες ετσι
[/quote]Αφού ξέρεις να διακρίνεις σε συγχαίρω!Αξιόλογη.
Απλά εδώ εννοείται ότι μιλάμε για την πλειοψηφία...την δική μας και την δική σας φιλενάδα.Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε!!!ΟΚ???
[/quote]Αφού ξέρεις να διακρίνεις σε συγχαίρω!Αξιόλογη.
Απλά εδώ εννοείται ότι μιλάμε για την πλειοψηφία...την δική μας και την δική σας φιλενάδα.Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε!!!ΟΚ???
Είσαι πολύ λάθος.
Πολύ όμως!!!!!!!
Αμα μάθει από την αρχή να πληρώνει ο άνδρας, τέλος , δεν αλλάζει μετά.
Αυτό που μετράει είναι πως θα τη μάθεις από την αρχή.
Προσωπικά , μετά τα 22-23 μου δεν ξανακέρασα ποτέ γκόμενα.
Η γυναίκα μου έχει να το λέει. Την πρώτη φορά που βγήκε μαζί μου για καφέ, πλήρωσε τον καφέ της κανονικα. Αυτό της έμεινε από εκείνον τον πρώτο καφέ άλλωστε!!!!!
Πριν από μένα , την είχαν κεράσει άλλοι πολλοί καφέδες , ποτά , σκατά.
Ο Λάκης που δεν κέρασε έκανε τη διαφορά.
2-3 φορες βγηκα με εναν τετοιο τυπο,την 4η απλα εκλεισα το mobile.
την τσιγγουνια την θεωρω κακομοιρια σε ολα τα φυλα
Ειμαι ο Πασχαλης ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛααααααΩΩΩΩΩ ....γιατι με παρακαλας?
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Καλά εσύ στην καρακοσμαρα σου!!!Δεν έχεις τιποτα να κάνεις φαίνεται και όποτε σου' ρχεται πετάς διάφορες και καμία φορά ψιλοάσχετες με το θέμαεςμενανε τα κιοφτεδακια μαρενουνε και με δοσμο και με βασιλικομε Ζ δεν εχο φαι, θα μου φτιασισ να μου στιλισ στι δουλια το γινεκαι θα με λιοσι στι διετα