Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (12 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τα απομνημονευματα του μεγιστου λακης..

να τα σωσουμε να τα διατηρησουμε στους αιωνες μην τα χασει κανεις....  χα χα

χα

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν είπα καλή μου μπινελίκια. Είπα απλά ότι από τη δική μου εμπειρία (και έχοντας σαν μέτρο σύγκρισης τα χρόνια που έζησα έξω) το 95% των σημερινών Ελληνίδων δεν ξέρει να σταθεί και να συμπεριφερθεί κοινωνικά. Ιδιαίτερα με τους άγνωστους της άντρες η Ελληνίδα δυσκολεύεται πολύ γιατί δεν έχει αποδεχτεί η ίδια τη σεξουαλική της απελευθέρωση (εξαιτίας γονιών-κοινωνίας κ.λ.π.) και συμπεριφέρεται μαγκωμενο-ενοχο-υποκριτικο-σοβαροφανιλέ.

1) Πιστεύεις ότι είναι μπινελίκια αυτά;
2) Πιστεύεις ότι είναι λάθος αυτά; Τεκμηρίωσε το.
3) Που θίγεσαι εσύ προσωπικά σε όλη αυτή την ιστορία;

Απλά μην μου αντιδράσεις με τον κλασικό - έμμεσα επιθετικό - γυναικείο τρόπο: να πετάς μία τορπίλη και να την κάνεις....

Βρε συ, αφού σου είπα [size=14pt]ΔΕΝ [/size]σου απάντησα επί του προσωπικού... πόσο μεγάλα γράμματα θέλεις να βάλω για να το καταλάβεις; Ξεκόλλα!!!

Επισκέπτης
τα απομνημονευματα του μεγιστου λακης..

να τα σωσουμε να τα διατηρησουμε στους αιωνες μην τα χασει κανεις....  χα χα

χα

μπορει στα πολιτικα ο λακης να ειναι λιγο καπως :rolleyes: αλλα στα γκομενικα ρεσπεκτ :rockon:
Τεκμηριωμενα οσα λεει  και οπως και να το κανουμε ειναι η πικρη αληθεια :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπορει στα πολιτικα ο λακης να ειναι λιγο καπως :rolleyes: αλλα στα γκομενικα ρεσπεκτ :rockon:
Τεκμηριωμενα οσα λεει  και οπως και να το κανουμε ειναι η πικρη αληθεια :P

λιγο καπως? :P :P

θες αντικειμενικη αποψη...? λεει μερικα σωστα ο λακης σ αυτα τα θεματα των γυναικων αλλα λεει τοσα αλλα λαθος τοσα αλλα υπερβολικα... γραφει με τοση επαρση πολλες φορες
που τι να το κανεις...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ο λακης καλα θα κανει να παει στην γυναικα του να μην τον αρχισει στην παντοφλα και να αφησει εμας να αποφασησουμε .

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Βρε συ, αφού σου είπα [size=14pt]ΔΕΝ [/size]σου απάντησα επί του προσωπικού... πόσο μεγάλα γράμματα θέλεις να βάλω για να το καταλάβεις; Ξεκόλλα!!!

Δεν με νοιάζει το προσωπικό ρε Siasia. Με νοιάζει που δεν κάνεις ανοιχτό διάλογο εδώ με όλους μας και που κάνεις κυρίως "τορπιλέ" παρεμβάσεις...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μορφοτιρια  βριστε μενανε οτι και να πιτε εχετε δικιο ,αφιστε τις ελεινιδεσ γιατι και μισ ελειδεσ ιμαστε και ελεινιδεσ μανεσ εχουμε
ολι η καρμιρια πανο μασ εχι πεσι

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Πάλι +1000 Lakis

Εχει μάλιστα δημιουργηθεί η ψυχανώμαλη φάση οι Ελληνίδες να βγαίνουν έξω κυρίως για να διασκεδάσουν διαστροφικά με τα χυλοπίτια που θα μοιράσουν (αν κάποιος απονενοηθεί να κάνει τη μοιραία κίνηση μαζί τους). Έχω μείνει βραδυές και βραδυές στις κραβατοκάμερες κολλητών μου φιλενάδων που φτιάχνονται για να βγουν έξω και που σαν κάργιες προετοιμάζουν το σχέδιο για το πόσες και με πιο τρόπο χυλόπιτες θα ρίξουν - για να τη σπάσουν έτσι γενικά και αόριστα στους άντρες.  
Ψυχολόγος είσαι?? Καλά το κατάλαβες,έτσι αρέσκονται.Τη βρίσκουν,ανεβαίνουν και έτσι νιώθουν πως είναι από πάνω.Μπορεί και να μαλακίζονται μετά,αλλά εμάς πάντα μας λένε ότι ποτέ σχεδόν δεν το κάνουν!Μηπως οι 95 στις 100 που λεγαμε είναι ανοργασμικές και μόνες τους τα καταφέρνουν καλύτερα.Αν δεν τελιώνουν να το πουν να δοκιμάζουμε και άλλα πραματα,στάσεις κλπ!!Αλλα και σε αυτό ντροπές οι περισσότερες.Αν διαβάσετε Αννα Φρούντ(κόρη του γνωστού ναι) θα κουφαθείτε!!!Με τις χυλόπιτες νιώθουν πως ανεβαίνουν κοινωνικά.Ασε που την μπαινουν η μία στην άλλη ποια είχε τα περισσότερα πεσίματα και τις χυλόπιτες που έριξαν.Καθονται και τα συζητάνε μετα για να μας κοροιδεύουν και μετα είναι ψυχολογικά χάλια,δεν ξέρουν το γιατί.....αλλά ξέρουν πως για μια νύχτα ακόμα είναι αγαμητες και τους μιλάνε οι ορμόνες....από που να αρχίσω και που να τελιώσω!Τπαντων τι ειναι αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναικες ελληνίδες???

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τελικα οσα χρονια και αν περασουν οσες αλλαγες και να γινουν η αινωνια φαγωμαρα καλα καρταει κοριτσακια αγορακια σαν σε δημοτικο σχολειο,κυρια ο λακης με ειμαι τσιφτισα και η κυρια απανταει λακη την ειπες ετσι ναι λεει αυτος στον τοιχο γρηγορα με την μουρη μεσα,αν ηταν δασκαλος ομως στην θεση της κυριας θα ελεγε λακη ξερεις τι ειναι τσιφτισα θα ελεγε ο λακης οχι δεν ξερω και θα απαντουσε ο δασκαλος ειδες δεν σου ειπε κατι κακο απλα καπου το ακουσε και το ειπε και θα συνεχιζε το μαθημα κανονικα με τον λακη στην θεση του.
τεσπα η ουσια ειναι αν οργανωναμε ολοι μαζι μια παρτουζα τοτε η ελλενιδες και ελλειεληνες θα λυναμε τις διαφορες μας ομαλα και φιλικα ....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Καλό το link ντούρα αλλά μπορεί να γίνει καλύτερο. Προτείνω:

1) Να μετονομασθεί σε "Τα απομνημονεύματα των bourdela.com" (χωρίς πλάκα, λέγονται καταπληκτικά πράγματα εδώ μέσα και αν βγουν ποτέ σε βιβλίο θα γαμίσει στις πωλήσεις. Μόνο αυτοί που θα έχουν γράψει τις σχετικές δημοσιεύσεις και οι συγγενείς τους να το πάρουν θα πουλήσει τρελά...)

2) Να υπάρχει κάποιος έλεγχος (μία επιτροπή μπουρδελοσοφών π.χ.) που να φιλτράρει αντικειμενικά (και όχι τσατσιλίστικα) το ποιες δημοσιεύσεις θα μπαίνουν εκεί.

3) Να σταματήσουν οι περιστασιακές δημοσιεύσεις άλλων μελών εκεί (να γίνει "μόνο ανάγνωση" αυτή η ενότητα) γιατί έτσι γίνεται αποπροσανατολιστική και βαρετή.  

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τελικα οσα χρονια και αν περασουν οσες αλλαγες και να γινουν η αινωνια φαγωμαρα καλα καρταει κοριτσακια αγορακια σαν σε δημοτικο σχολειο,κυρια ο λακης με ειμαι τσιφτισα και η κυρια απανταει λακη την ειπες ετσι ναι λεει αυτος στον τοιχο γρηγορα με την μουρη μεσα,αν ηταν δασκαλος ομως στην θεση της κυριας θα ελεγε λακη ξερεις τι ειναι τσιφτισα θα ελεγε ο λακης οχι δεν ξερω και θα απαντουσε ο δασκαλος ειδες δεν σου ειπε κατι κακο απλα καπου το ακουσε και το ειπε και θα συνεχιζε το μαθημα κανονικα με τον λακη στην θεση του.
τεσπα η ουσια ειναι αν οργανωναμε ολοι μαζι μια παρτουζα τοτε η ελλενιδες και ελλειεληνες θα λυναμε τις διαφορες μας ομαλα και φιλικα ....

εχεις σκεφτει να πας μπρος στον καθρεφτη να ρωτησεις τον εαυτο σου ,αν με τετοια φατσα εσυ θα του καθοσουν?
Οσο για την παρτουζα αν ποτε αποφασησουμε να κανουε θα σε ειδοποιησουμε ενγκαιρα να μην εισαι κλεισμενος με κατι αλλο.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
το 95% των σημερινών Ελληνίδων δεν ξέρει να σταθεί και να συμπεριφερθεί κοινωνικά. Ιδιαίτερα με τους άγνωστους της άντρες η Ελληνίδα δυσκολεύεται πολύ γιατί δεν έχει αποδεχτεί η ίδια τη σεξουαλική της απελευθέρωση (εξαιτίας γονιών-κοινωνίας κ.λ.π.) και συμπεριφέρεται μαγκωμενο-ενοχο-υποκριτικο-σοβαροφανιλέ.

1) Πιστεύεις ότι είναι μπινελίκια αυτά;
2) Πιστεύεις ότι είναι λάθος αυτά; Τεκμηρίωσε το.
3) Που θίγεσαι εσύ προσωπικά σε όλη αυτή την ιστορία;

[/quote]Πέστα χρυσόστομε!
Εξάλλου είπαμε ότι δεν φταίνε μόνο οι ίδιες αλλά και ο τρόπος και αυτοί που τις μεγαλώνουν(δλδ εμείς οι ίδιοι πάλι...όταν γίνω και γω χαζο-μπαμπάς)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
παρε και μεναε μαζι κολιτε ,δε με θελουνε τον εχο μικρο

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν με νοιάζει το προσωπικό ρε Siasia. Με νοιάζει που δεν κάνεις ανοιχτό διάλογο εδώ με όλους μας και που κάνεις κυρίως "τορπιλέ" παρεμβάσεις...

Μέσα είσαι Παλιέ, δεν έχω καμία όρεξη για σοβαρό διάλογο με όλους σας, οπότε καλύτερα να μη μου δίνεις σημασία. Εγώ πάντως το κλείνω εδώ.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μέσα είσαι Παλιέ, δεν έχω καμία όρεξη για σοβαρό διάλογο με όλους σας, οπότε καλύτερα να μη μου δίνεις σημασία. Εγώ πάντως το κλείνω εδώ.
φιλε εγο μονο σοβαρο διαλογο κανο ,γιαφτο μιλα μαζι μου να με μορφοσις ,εχο αναγκι απο πολι σοβαροτιτα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το έχω ξαναγράψει κάπου αλλού, αλλά με την ευκαιρία των τελευταίων post θα το ξαναπώ για να το διαβάσουν τα νεότερα μέλη:

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ... ΚΑΜΙΑ! ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ... κ όποια μπορεί να το καταλάβει και να σας εκτιμήσει θα έρθει από μόνη της κοντά σας... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΛΠ...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εχεις σκεφτει να πας μπρος στον καθρεφτη να ρωτησεις τον εαυτο σου ,αν με τετοια φατσα εσυ θα του καθοσουν?
Οσο για την παρτουζα αν ποτε αποφασησουμε να κανουε θα σε ειδοποιησουμε ενγκαιρα να μην εισαι κλεισμενος με κατι αλλο.
σπαι γκαιρλ παλι εισαι εκτος θεματος αλλα η φαντασια και η αισθηση του χιουμορ ειναι δυστυχως προνομιο λιγων γιαυτο να απαντας σε ανθρωπους που σε περνει και οχι οπου δεις φως...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως ρε παιδιά σε αντίστοιχα site του εξωτερικού όντως μέχρι και παρτούζες οργανώνουν. Αν δεν ήξερα ότι οι περισσότερες γυναίκες εδώ μέσα είναι Ελλεηνίδες (μαγκωμενο-ενοχο-συντηρητικο-μουλωχτο-σοβαροφανιλέ) θα έλεγα να κανονίζαμε μία ωραία παρτούζα (είμαι φρέσκος και από το Άμστερνταμ). Με τις γυναίκες όμως που έχουμε ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ (αν και έχουν αρχίσει να γίνονται δειλά - δειλά παρτούζες σε συγκεριμένα σημεία των Αθηνών). Μόνο με πληρωμένες πουτάνες είναι εύκολο να οργανώσεις παρτούζα στην Ελλάδα, αλλά προσωπικά δεν το γουστάρω αυτό...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Το έχω ξαναγράψει κάπου αλλού, αλλά με την ευκαιρία των τελευταίων post θα το ξαναπώ για να το διαβάσουν τα νεότερα μέλη:

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ... ΚΑΜΙΑ! ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ... κ όποια μπορεί να το καταλάβει και να σας εκτιμήσει θα έρθει από μόνη της κοντά σας... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΛΠ...

αυτο ειναι σωστο
βεβαια το μην ασχολειστε.. ε εξαρταται... αμα δεν ασχολεισαι καθολου πως να ρθει?

αλλα κυριως μην παρακαλατε.. ειναι το χειροτερο

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
σπαι γκαιρλ παλι εισαι εκτος θεματος αλλα η φαντασια και η αισθηση του χιουμορ ειναι δυστυχως προνομιο λιγων γιαυτο να απαντας σε ανθρωπους που σε περνει και οχι οπου δεις φως...

εσυ ανεφερες παρτουζες!το οτι βρησκεσε σε ενα φορα και ανταλλασεις απλα αποψεις μου δινει το δικαιωμα να σου λεω ολα αυτα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom