Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (11 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι οντως, γαμάτο..
Ευχαριστώ, ευχαριστώ :)

Ας αφιερώσω και ένα αβαταρ στη φιλη μου τη Μουνίτσα:

URL]]

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δεκτόν!Αυτά είναι προσωπικά γούστα.Αλλά όλη αυτή η ηθοποιία όμως είναι που μου τη δίνει!Οι γονείς και η παλιομοδίτικη κοινωνία μας φταίει.Εμείς αν γαμήσουμε κάποια που είναι κόρη ή αδερφή κάποιου δεν πειράζει...αλλά αν: πήγες με την αδερφή μου? με την κόρη μου?? θα σε σκοτώσω παλιόπουστα!!  :think: :jerking: :uglystupid: :2funny:
Τοσο κοντόφθαλμα σκεφτόμαστε.Αντί να κοιτάξουμε αν η αδερφή μας είναι με καποίον που τη νοιάζεται και τη γουστάρει και τη προσέχει το παίζουμε νταβατζήδες.Και αντί να κοιτάξουμε πως θα διαπαιδαγωγήσουμε τη κόρη μας(που στο σχολείο τι μαλακίες να μάθει)να προσέχει αν και όταν γίνει να μην κολλήσει κανένα ΣΜΝ ή και χειρότερα HIV(ίσον μελλοντικός θάνατος) ή τι προφυλαξεις να παίρνει να έχει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και να προσέχει τις παρέες της καθόμαστε και το παίζουμε προστάτες!!!  :jerking:

ΥΓ: δεν είμαι πατέρας.Αλλά σκεφτείτε το σε τι νοοτροπία έχουμε μεγαλώσει...
ρεσπεκτ

ακριβως ετσι ειναι....!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεκτόν!Αυτά είναι προσωπικά γούστα.Αλλά όλη αυτή η ηθοποιία όμως είναι που μου τη δίνει!Οι γονείς και η παλιομοδίτικη κοινωνία μας φταίει.Εμείς αν γαμήσουμε κάποια που είναι κόρη ή αδερφή κάποιου δεν πειράζει...αλλά αν: πήγες με την αδερφή μου? με την κόρη μου?? θα σε σκοτώσω παλιόπουστα!!  :think: :jerking: :uglystupid: :2funny:
Τοσο κοντόφθαλμα σκεφτόμαστε.Αντί να κοιτάξουμε αν η αδερφή μας είναι με καποίον που τη νοιάζεται και τη γουστάρει και τη προσέχει το παίζουμε νταβατζήδες.Και αντί να κοιτάξουμε πως θα διαπαιδαγωγήσουμε τη κόρη μας(που στο σχολείο τι μαλακίες να μάθει)να προσέχει αν και όταν γίνει να μην κολλήσει κανένα ΣΜΝ ή και χειρότερα HIV(ίσον μελλοντικός θάνατος) ή τι προφυλαξεις να παίρνει να έχει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και να προσέχει τις παρέες της καθόμαστε και το παίζουμε προστάτες!!!  :jerking:

ΥΓ: δεν είμαι πατέρας.Αλλά σκεφτείτε το σε τι νοοτροπία έχουμε μεγαλώσει...

+1.000.000 Nightrider

Σε διπλανή αντροπαρέα σε καφετέρια άκουσα τον εξής φοβερό μονόλογο ενός πατέρα που είχε κόρη σε μαμήσιμη ηλικία:

"Δηλαδή ρε φίλε τώρα την κόρη μου θα την πηδάει ο κάθε αλήτης; Και θα του παίρνει και τσιμπούκι κιόλας;"!

Τον λυπήθηκα τον άνθρωπο με την αγωνία που τα έλεγε αυτά, αλλά προφανώς είχε ξεχάσει ότι κάποτε οι κόρες κάποιων άλλων του έπαιρναν τσιμπούκι αυτουνού! Και όπως λες, αντι να μιλήσει στην κόρη του για αντισύλληψη (φουσκώνουν αβέρτα κουβέρτα κοιλίτσες κοριτσιών 15-16 χρονών), Aids κ.λ.π. τον έκαιγε μην πάει η κόρη του και βάλει στο στόμα της το λούτσο κάποιου. Αυτά πληρώνουν οι Ελληνίδες και γίνονται Ελλεηνίδες (μαμιώνται αδιάκριτα μόλις βρουν την πρώτη ευκαιρία αλλά κινούνται τελείως ενοχο-υποκριτικο-σοβαροφανιλέ μην τις πούνε πουτάνες)! 

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
ρεσπεκτ

ακριβως ετσι ειναι....!!
Χαίρομαι που συμφωνείς γιατί αυτό σημαίνει πως το χεις σκεφτεί ή το σκέφτηκες τώρα που το λέμε.Αλλοι δεν μπαίνουν καν στο κόπο...όπως και για πολλά άλλα θέματα σε αυτή τη χώρα!Γι' αυτό είμαστε 10 χρονια πίσω σε πολλά...

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
+1.000.000 Nightrider

Σε διπλανή αντροπαρέα σε καφετέρια άκουσα τον εξής φοβερό μονόλογο ενός πατέρα που είχε κόρη σε μαμήσιμη ηλικία:

"Δηλαδή ρε φίλε τώρα την κόρη μου θα την πηδάει ο κάθε αλήτης; Και θα του παίρνει και τσιμπούκι κιόλας;"!

Τον λυπήθηκα τον άνθρωπο με την αγωνία που τα έλεγε αυτά, αλλά προφανώς είχε ξεχάσει ότι κάποτε οι κόρες κάποιων άλλων του έπαιρναν τσιμπούκι αυτουνού! Και όπως λες, αντι να μιλήσει στην κόρη του για αντισύλληψη (φουσκώνουν αβέρτα κουβέρτα κοιλίτσες κοριτσιών 15-16 χρονών), Aids κ.λ.π. τον έκαιγε μην πάει η κόρη του και βάλει στο στόμα της το λούτσο κάποιου. Αυτά πληρώνουν οι Ελληνίδες και γίνονται Ελλεηνίδες (μαμιώνται αδιάκριτα μόλις βρουν την πρώτη ευκαιρία αλλά κινούνται τελείως ενοχο-υποκριτικο-σοβαροφανιλέ μην τις πούνε πουτάνες)! 
Τα λες πολύ ωραία palie pousai allios και σε χαίρομαι!!
Τις νέες κοπέλες τις γεμίζει όλο το σόι ενοχές και ταμπού.Ακόμα και όταν είναι αθηναίες,ναι έχουν έρθει τα κουσουρια από το χωριό ακόμα και σήμερα εδώ!Ελάχιστες εξαιρέσεις.Εξάλλου σε ποια άλλη πολιτισμένη χώρα λένε ότι "έχω 1 παιδί και 1 κορίτσι?" ή "τι έκανε παιδί ή κορίτσι?".Ενω το ό,τι να ναι γερό με υγεία να' ναι το λένε όλοι οι λαοί!!Είμαστε κολλημένοι,κομπλεξικοί αλλά όταν πάμε στο εξωτερικό μας αρέσει που είναι πιο απελευθερωμένα τα πράματα!! Εκεί είναι αυστηροί μόνο στα θέματα εργασίας και στη νυχτερινή διασκέδαση γι' αυτό όταν έρχονται εδώ οι τουρίστες τα κάνουν γυαλιά καρφιά..! Οσοι έχουν ζήσει και "έξω" το γνωρίζουν...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τα λες πολύ ωραία palie pousai allios και σε χαίρομαι!!
Τις νέες κοπέλες τις γεμίζει όλο το σόι ενοχές και ταμπού.Ακόμα και όταν είναι αθηναίες,ναι έχουν έρθει τα κουσουρια από το χωριό ακόμα και σήμερα εδώ!Ελάχιστες εξαιρέσεις.

Τα βλέπω ρε φίλε! Είμαι πολύ "γυριστρούλης" (μπαράκια, pubs κ.λ.π.). Μπορώ να σου πω ότι κάνω τάμα να συναντήσω (σήμερα στο 2008) Ελληνίδες φιλικές και άνετες σε κοινωνικό επίπεδο. Οι περισσότερες είναι ενοχο-συντηρητικο-μαγκωμένες (ειδικά αν δεν ανήκεις στην παρέα τους). Από τις δικές μου μετρήσεις στις 100 Ελληνίδες άντε να είναι οι 5 πραγματικά προοδευτικές, ανοιχτές στο μυαλό, συμφιλιωμένες με τη σεξουαλική τους ελευθερία και τους άντρες (προσοχή: δεν εννοώ αυτό που λέμε τσουλάκια, αλλά το αντίστοιχο π.χ. με τις Νεο-υορκέζες). 5 στις 100 σύγχρονες Ελληνίδες ξέρουν να σταθούν και να συμπεριφερθούν σε κοινωνικό επίπεδο (κάνω κυριολεκτικά πάρτι όποτε τις συναντάω). Οι 95 στις 100 είναι ενοχο-υποκριτικο-σοβαροφανιλέ μαγκωμένες (άμα σπάσει βέβαια ο αρχικός πάγος και μετά το πράγμα μπορεί να αλλάξει ριζικά, ειδικά με τις Ελληνίδες). 

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
5 στις 100 σύγχρονες Ελληνίδες ξέρουν να σταθούν και να συμπεριφερθούν σε κοινωνικό επίπεδο

Πολύ σωστά! Κι επειδή οι σύγχρονοι Ελλεεινάρες που ξέρουν να κάνουν το ίδιο είναι λιγότεροι από 1 στους 100 έχουμε στατιστικό κενό...

Επισκέπτης
Εκεί είναι αυστηροί μόνο στα θέματα εργασίας και στη νυχτερινή διασκέδαση γι' αυτό όταν έρχονται εδώ οι τουρίστες τα κάνουν γυαλιά καρφιά..! Οσοι έχουν ζήσει και "έξω" το γνωρίζουν...

Κάποιος άλλος θα το έβλεπε αλλοιώς. Ότι εδώ δηλαδή οι νέοι ξενυχτάνε πολύ , στη "νυχτερινη διασκέδαση" σε χώρους δηλαδη που είναι στριμωγμένοι όρθιοι τριπλάσιοι άνθρωποι από όσους προβλέπει ο νόμος , χωρίς εξόδους ασφαλείας , έτσι ώστε αν προκύψει μια φωτιά δεν θα μείνει κανείς ... άκαυτος , όπου ρουφάνε τσιγαρίλα του κερατά , πίνουν δηλητήρια αντί ποτών , τα οποία αν πωλούνταν σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα θα έστελναν τους πωλητές τους φυλακή και ακούνε αισχρά τσιφτετελο-οριεντάλ και άλλα τουρκοδειδή ακούσματα , από πουτάνες (η κύρια τους απασχόληση) που το παίζουν τραγουδίστριες (δευτερεύουσα απασχόληση), επειδή είναι ... αγάμητοι και ως γνωστόν τον αγάμητο δεν τον αφήνει η καύλα να τον πάρει ο ύπνος.

Αλλού σε άλλα μέρη , βγαίνουν στις 5 το απόγευμα, πίνουν τις μπύρες τους μέχρι τις 9 και μετά ρίχνουν κανά μπούτσο στα γκομενάκια που γνώρισαν πίνοντας μπύρες, χωρίς να χρειάζεται να συζητήσουν αν είναι πιο "glamorous" το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι ή την Αγία Παρασκευή ή αν είναι πιο "trendy" η C180 1,6 από την 316Ci. Οπότε μετά κοιμούνται κανονικά κατά τις 11-12 για να μπορέσουν να πάνε στη δουλειά σαν άνθρωποι , γιατί οι χώρες τους συνηθως είναι και παραγωγικές, δεν έχουν μόνο δημοσιους υπαλλήλους και αρχιεργάτες του ΟΛΜ που παίρνουν 3μύρια€ το χρόνο.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πολύ σωστά! Κι επειδή οι σύγχρονοι Ελλεεινάρες που ξέρουν να κάνουν το ίδιο είναι λιγότεροι από 1 στους 100 έχουμε στατιστικό κενό...

Πάντως εσύ Siasia με την επιθετική σου επέμβαση δεν φαίνεται να είσαι στο ποσοστό των Ελληνίδων που ξέρουν να σταθούν και να συμπεριφερθούν κοινωνικά...

Επισκέπτης
ή "τι έκανε παιδί ή κορίτσι?"

Μεγάλε αυτή είνα ατάκα από την ταινία "Το χώμα βάφτηκε κόκκινο" που αναφέρεται στην Θεσσαλία στην εποχή των τσιφλικάδων.

Μετά προέκυψαν εξελίξεις, δεν τις έμαθες;
Βγήκε ο Βενιζέλος και μοίρασε τη γη των τσιφλικάδων στους κολλήγους.

Χασαμε και τη Σμύρνη το 1922 , δεν το άκουσες;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κάποιος άλλος θα το έβλεπε αλλοιώς. Ότι εδώ δηλαδή οι νέοι ξενυχτάνε πολύ , στη "νυχτερινη διασκέδαση" σε χώρους δηλαδη που είναι στριμωγμένοι όρθιοι τριπλάσιοι άνθρωποι από όσους προβλέπει ο νόμος , χωρίς εξόδους ασφαλείας , έτσι ώστε αν προκύψει μια φωτιά δεν θα μείνει κανείς ... άκαυτος , όπου ρουφάνε τσιγαρίλα του κερατά , πίνουν δηλητήρια αντί ποτών , τα οποία αν πωλούνταν σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα θα έστελναν τους πωλητές τους φυλακή και ακούνε αισχρά τσιφτετελο-οριεντάλ και άλλα τουρκοδειδή ακούσματα , από πουτάνες (η κύρια τους απασχόληση) που το παίζουν τραγουδίστριες (δευτερεύουσα απασχόληση), επειδή είναι ... αγάμητοι και ως γνωστόν τον αγάμητο δεν τον αφήνει η καύλα να τον πάρει ο ύπνος.

Αλλού σε άλλα μέρη , βγαίνουν στις 5 το απόγευμα, πίνουν τις μπύρες τους μέχρι τις 9 και μετά ρίχνουν κανά μπούτσο στα γκομενάκια που γνώρισαν πίνοντας μπύρες, χωρίς να χρειάζεται να συζητήσουν αν είναι πιο "glamorous" το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι ή την Αγία Παρασκευή ή αν είναι πιο "trendy" η C180 1,6 από την 316Ci. Οπότε μετά κοιμούνται κανονικά κατά τις 11-12 για να μπορέσουν να πάνε στη δουλειά σαν άνθρωποι , γιατί οι χώρες τους συνηθως είναι και παραγωγικές, δεν έχουν μόνο δημοσιους υπαλλήλους και αρχιεργάτες του ΟΛΜ που παίρνουν 3μύρια€ το χρόνο.

+1.000.000.000  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Έδωσες σε λίγες γραμμές την ταυτότητα ενός ολόκληρου κράτους!

Υ.Γ. Παρακαλώ τους mod να δημιουργήσουν ενότητα "Απομνημονεύματα" και να συμπεριλάβουν σε αυτή τις πιο αθάνατες και διαχρονικές δημοσιεύσεις, όπως η παραπάνω του Lakis. Να υπάρχει όμως κάποιος έλεγχος - ψηφοφορία και να μπαίνουν πραγματικά οι καλύτερες δημοσιεύσεις εκεί!

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Με ολο το θαρρος και συγνωμη που επεμβαινω στην κουβεντα...
Λακη εχεις καποιο δικιο ρε φιλε..σε παρεξηγησα χτες.

Επισκέπτης
Εμείς αν γαμήσουμε κάποια που είναι κόρη ή αδερφή κάποιου δεν πειράζει...αλλά αν: πήγες με την αδερφή μου? με την κόρη μου?? θα σε σκοτώσω παλιόπουστα!!  

Ρε φιλε εσύ ασχολιόσουν δηλαδη με τους γκόμενους της αδελφής σου ή της ξαδέλφης σου;
Έλεος δηλαδή!
Εγώ ασχολιόμουν μόνο με τις ... φίλες τους, όπου την είχα πέσει σε όλες!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Τα βλέπω ρε φίλε! Είμαι πολύ "γυριστρούλης" (μπαράκια, pubs κ.λ.π.). Μπορώ να σου πω ότι κάνω τάμα να συναντήσω (σήμερα στο 2008) Ελληνίδες φιλικές και άνετες σε κοινωνικό επίπεδο. Οι περισσότερες είναι ενοχο-συντηρητικο-μαγκωμένες (ειδικά αν δεν ανήκεις στην παρέα τους). Από τις δικές μου μετρήσεις στις 100 Ελληνίδες άντε να είναι οι 5 πραγματικά προοδευτικές, ανοιχτές στο μυαλό, συμφιλιωμένες με τη σεξουαλική τους ελευθερία και τους άντρες (προσοχή: δεν εννοώ αυτό που λέμε τσουλάκια, αλλά το αντίστοιχο π.χ. με τις Νεο-υορκέζες). 5 στις 100 σύγχρονες Ελληνίδες ξέρουν να σταθούν και να συμπεριφερθούν σε κοινωνικό επίπεδο (κάνω κυριολεκτικά πάρτι όποτε τις συναντάω). Οι 95 στις 100 είναι ενοχο-υποκριτικο-σοβαροφανιλέ μαγκωμένες (άμα σπάσει βέβαια ο αρχικός πάγος και μετά το πράγμα μπορεί να αλλάξει ριζικά, ειδικά με τις Ελληνίδες). 
Οι περισσότερες είναι ενοχο-συντηρητικο-μαγκωμένες (ειδικά αν δεν ανήκεις στην παρέα τους)
Συμφωνώ και επαυξάνω!Εχω γυρίσει μόνο Ευρώπη αλλά έχω συγγενείς σε Αμερικα και Κάναντα και καταλαβαίνω τι μου λες!Είναι ρεπουμπλικάνες  :) Για να σπάσεις τον πάγο με τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να της παραμυθιάσεις...τα θέλει ο κώλος τους τα ψεύδη.Ζουν σε άλλο πλανητη οι 95 στις 100,όπως τα λες.Απροσέγγιστες!Εντωμεταξύ αν κάνεις μια έρευνα όλες είναι δε σμευ μέ νες!!! το πιάνεις πως το λέω???

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ρε φιλε εσύ ασχολιόσουν δηλαδη με τους γκόμενους της αδελφής σου ή της ξαδέλφης σου;
Έλεος δηλαδή!
Εγώ ασχολιόμουν μόνο με τις ... φίλες τους, όπου την είχα πέσει σε όλες!

δεν ρωτησαμε απο ποιες αλλες εφαγες χυλοπιτα :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μη ξεχάσω και τις φοιτήτριες από επαρχία που πανε στα αστικά κέντρα και όταν γυρίζουν στο χωριό χρειάζονται σύσφιξη/συρραφή αιδίου και πρωκτού μήπως βρούν κανένα γαμπρό.

Μη το λες αυτό. Πολλές βλαχάρες ακολουθούν την τακτική "από μπρος είμαι παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα".

Αυτές αποτελούν φοβερή εμπειρία για όσους έχουν το μουνί ψιλο-χεσμένο όπως εγώ.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εντωμεταξύ αν κάνεις μια έρευνα όλες είναι δε σμευ μέ νες!!! το πιάνεις πως το λέω???

Ούουουούουου, σίγουρα! Από μπροστά τα κακομοίρικα μου είναι δεσμευμένα και από πίσω περνούνε τρένα (Αλβανός - ωραίο παιδί, που εξακριβωμένα πηδάει δεσμευμένες κατά τα άλλα Ελληνίδες - μου είπε πρόσφατα αυτή την έκφραση).

Υ.Γ. Lakis το ίδιο σκεφτήκαμε. Είμαστε kindred spirits.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom