Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (15 μέλη και 61 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

vasilias69

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και έλεος πια με τη θεοποίηση του επί πληρωμή σεξ! Δεν το κατακρίνω, αλλά ας μην θεοποιούμε το υποκατάστατο!
Έχει καμία σχέση το σεξ με μια που πηδιέται μηχανικά μαζί σου, όντας εσύ ο 10ος - 15ος πελάτης της ημέρας με το να το κάνεις με μια που σε γουστάρει, νιώθει αυτό που κάνει και ευχαριστιέται τρελά αυτό που κανει μαζί σου?

Πελάτες μου.... :2funny:
Όταν το γράφεις αυτό στο bourdela.com φαντάζει λίγο ύποπτο. Ακούγεσαι σαν ιεραπόστολος.

Επισκέπτης
Καθόλου επιθετικό. Απλά δείχνεις να σνομπάρεις όσους δεν έχουν γκόμενα και να θεωρείς ότι ανήκουν σε κατώτερη συνομοταξία ανθρώπων , κάτι που δεν ισχύει. Ελάχιστοι είναι οι άχρηστοι που δεν μπορούν να βρούν γυναίκα ποτέ και με τίποτε, όπως ελάχιστοι είναι και οι καραγαμιάδες γκόμενοι που τους κυνηγάνε πάντα και παντού γκόμενες παρακαλώντας να τις γαμήσουν. Συνήθως η κατάσταση είναι κάπου ενδιάμεση και παίζουν σημαντικότατο ρόλο άλλοι παράγοντες, όπως ελεύθερος χρόνος , επαγγελματική κατάσταση , οικονομική κατάσταση , δημόσιες σχέσεις , κέφια κτλ.

Δεν είναι λοιπόν σωστό να μιλάς έτσι.

Αυτό που έχει σημασία , είναι αυτό που σε ρώτησα.
Έχεις ζήσει έξω;
Έχεις βγεί νύχτα στο εξωτερικό;
Έχεις κάνει καμάκι σε μη-ελληνίδα;

Αν απαντάς όχι στις παραπάνω ερωτήσεις, δεν μπορείς πραγματικά να καταλάβεις τι βρίσκουν στραβό στις Ελληνίδες όσοι απαντούν καταφατικά ...

Συμφωνώ τη σήμερον ημέρα αν δεν έχεις κάποιον ευρύτερο κύκλο και γνωριμίες δύσκολα βρίσκεις γκόμενα, το καμάκι σε άγνωστες είναι ψυχοφθόρο και αμφιβόλου επιτυχίας..Στο εξωτερικό βέβαια είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα...μου χει τύχει στη Γερμανία να βγάλω δυο φορές γκόμενα στο δρόμο.. στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο είναι πολύ πιο δύσκολο..

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όταν το γράφεις αυτό στο bourdela.com φαντάζει λίγο ύποπτο. Ακούγεσαι σαν ιεραπόστολος.
Όχι ρε Βασιλια, δεν μιλάω ηθικολογικά. Το αντίθετο: μιλάω για ικανοποίηση, για ηδονή.
Κατ εμέ η ηδονή που μπορείς να πάρεις σε πληρωμένο σεξ είναι εξ ορισμού περιορισμένη. Γιατί η συμμετοχή της άλλης είναι εξ ορισμού περιορισμένη, όσες fake κραυγουλες και να βγαλει.
Θέλω να πιστεύω πως όσοι θυμούνται ως το καλύτερο σεξ τους φαση με πουτάνα είναι ισχνή μειοψηφία.
Συμφωνώ τη σήμερον ημέρα αν δεν έχεις κάποιον ευρύτερο κύκλο και γνωριμίες δύσκολα βρίσκεις γκόμενα, το καμάκι σε άγνωστες είναι ψυχοφθόρο και αμφιβόλου επιτυχίας..Στο εξωτερικό βέβαια είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα...μου χει τύχει στη Γερμανία να βγάλω δυο φορές γκόμενα στο δρόμο.. στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο είναι πολύ πιο δύσκολο..
Πυρφόρε, δίκιο έχεις, έτσι είναι.
Δεν αντιλέγω καθολου σε αυτό που λες.
Οι ηθικές αναστολές είναι περισσότερες στην Ελλάδα και σ αυτό έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης που μόλις μας κάτσει μια στο λεπτό και χωρίς πολλά-πολλά, τρέχουμε στους φίλους μας και λεμε: "πω ρε, μου έτυχε μια πουτάνα... δεν συγκρατιόταν". Ενώ εμείς συγκρατιόμαστε!! :jerking:.
Και δεν είμαστε εμείς πουτανοι που είμαστε έτοιμοι να κάτσουμε σε όποιο μπάζο μας κάθεται! :headbang: :headbang:
Ε, ναι, για να πουμε και μια καλή κουβέντα για τον Παλιό, πράγματι σε άλλες χώρες μια γυναικα που καθεται ευκολα για σεξ δεν χαρακτηρίζεται πουτανα από τους άνδρες.

Από εκεί μέχρι του σημείου να βγάλουμε τις Ελληνίδες ανοργασμικές η απόσταση είναι τεράστια.

Και ενα τελευταιο: οι δυτικές είναι τοσο καταπιεσμένες από την καταθλιπτική προσωπική ζωή τους που όταν το κανουν είναι συχνα αρρωστημενο.
Είτε το κάνουν μηχανικά και αδιάφορα διότι γι αυτές το να το κανεις δεν σημαίνει κάτι παραπανω από το φας με έναν φίλο ένα McBurger στο γωνιακό φαστφουντάδικο.
Είτε το κάνουν με αρρωστημένα υστερικό τρόπο που σε κάνει να νομίζεις πως εκείνη την ώρα δεν της προσφέρεις μόνο ηδονή, αλλά νόημα ζωής! Ε, τρομάζεις και την κανεις με ελαφρα πηδηματακια. Προσωπικές εμπειρίες, δεν θα ήθελα να γενικευσω.

(Ρε πουστη μου, με συγχύσατε και γραφω σοβαρά ποστ για γελοία θεματα. :headbang: :headbang: σε ένα θρεντ που αριθμεί 10.000+ ποστς και 690 σελίδες :headbang: )

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
οπου βρω μαλακα και πουστη τους γαμαω επιτοπου!Που χρονος για μοτελς...

Ρε 23χρ. εισαι ξυπνα λιγο!
Αν παρω φορα δεν θα ξερεις απο που σου ηρθε :jerking:
Βουλωσε το στοματακι σου και αντε να παιξεις με τα αλλα παιδακια τωρα.
Που θα με γαμησεις κιολας!Εγω σου ειπα και χτες χεστακο,ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!! :birdman:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.996
Πόντοι
12.056
Ρε 23χρ. εισαι ξυπνα λιγο!
Αν παρω φορα δεν θα ξερεις απο που σου ηρθε :jerking:
Βουλωσε το στοματακι σου και αντε να παιξεις με τα αλλα παιδακια τωρα.
Που θα με γαμησεις κιολας!Εγω σου ειπα και χτες χεστακο,ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!! :birdman:

Η Ιντερνετοτσαμπουκαδες δεν οδηγουν πουθενα... :rockon:

Τα μπουκετα με τα πληκτρολογια δεν πονανε.. :2funny: :2funny:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Αλτεκ εννοια σου και το ξερω αυτο που λες. ;)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε παιδιά, χαλαρωστε λιγο.
Ξημέρωσε άλλη μέρα και έξω έχει ήλιο.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
... Ρε πουστη μου, με συγχύσατε και γραφω σοβαρά ποστ για γελοία θεματα. :headbang: :headbang: ...
Ναι ρε παιδιά, χαλαρωστε λιγο.
Ξημέρωσε άλλη μέρα και έξω έχει ήλιο.

Κι εσύ ρε Siegf περιμένεις να συνεννοηθείς... λες και δεν ξέρεις σε ποιους (ή μάλλον σε ΤΙ) απευθύνεσαι  :headbang:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παλι βριζονται τα παιδακια?
Οι ελληνες και η χρηση του νετ επρεπε να γινει το  thread.

Τις καλημερες μου.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
οι δυτικές είναι τοσο καταπιεσμένες από την καταθλιπτική προσωπική ζωή τους που όταν το κανουν είναι συχνα αρρωστημενο.
Είτε το κάνουν μηχανικά και αδιάφορα διότι γι αυτές το να το κανεις δεν σημαίνει κάτι παραπανω από το φας με έναν φίλο ένα McBurger στο γωνιακό φαστφουντάδικο.
Είτε το κάνουν με αρρωστημένα υστερικό τρόπο που σε κάνει να νομίζεις πως εκείνη την ώρα δεν της προσφέρεις μόνο ηδονή, αλλά νόημα ζωής!

+ 1000 Siegf, ιδιαίτερα όταν είναι στη χώρα τους.

Έχω μία επιφύλαξη γι' αυτές που έρχονται στην Ελλάδα. Όταν έρχονται εδώ αφήνουν τα άγχη τους στην πατρίδα τους, παραμυθιάζονται που είναι στην Ελλάδα (τους φαίνεται κυριολεκτικά σαν παραμύθι που είναι εδώ) και σου προσφέρουν πολύ καλύτερο μαμήσι από τις συχνά αγχωμενο-υποκριτικο-σοβαροφανείς Ελληνίδες.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ακριβώς.

Να λάβουμε υπόψην ότι η ερωτική συμπεριφορά των (μη πρώην ανατολικών) γυναικών αλλάζει ριζικά όταν βρίσκονται εκτός της χώρας τους. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Τίς Κύπριες? (που στο Λονδίνο πηδιούνται σαν τις σκύλες και στο νησί κάνουν τις παρθένες) τις Ινδές? τις Αγγλίδες στα νησιά?

Εδώ οι Ελληνίδες το καλοκαίρι στα νησιά ξεσκίζονται στο πεός και από Σεπτέμβρη μεχρι Μάιο επαναφέρουν τον μανδία της δύσκολης. Μη ξεχάσω και τις φοιτήτριες από επαρχία που πανε στα αστικά κέντρα και όταν γυρίζουν στο χωριό χρειάζονται σύσφιξη/συρραφή αιδίου και πρωκτού μήπως βρούν κανένα γαμπρό.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ακριβώς.

Να λάβουμε υπόψην ότι η ερωτική συμπεριφορά των (μη πρώην ανατολικών) γυναικών αλλάζει ριζικά όταν βρίσκονται εκτός της χώρας τους. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Τίς Κύπριες? (που στο Λονδίνο πηδιούνται σαν τις σκύλες και στο νησί κάνουν τις παρθένες) τις Ινδές? τις Αγγλίδες στα νησιά?

Εδώ οι Ελληνίδες το καλοκαίρι στα νησιά ξεσκίζονται στο πεός και από Σεπτέμβρη μεχρι Μάιο επαναφέρουν τον μανδία της δύσκολης. Μη ξεχάσω και τις φοιτήτριες από επαρχία που πανε στα αστικά κέντρα και όταν γυρίζουν στο χωριό χρειάζονται σύσφιξη/συρραφή αιδίου και πρωκτού μήπως βρούν κανένα γαμπρό.

για τις φοιτητριες θα συμφωνησω.
Ειδικα οι νεες τα μικρα ετη πωπω τι ειναι καλε αυτες.
Αφου ξετιναξουν την σχολη τους περιλαβενουν μετα και τους δικους μας.
ερε και τολμησει καμια να την πεσει στον δικο μου,τσιμεντοκολωνα θα την κανω.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ακριβώς.

κλασικα σκηνικα αυτα...!!
για να μην πουμε και για τις ελληνιδες που ειναι φοιτητριες στο εξωτερικο πως πηδιουνται!!!!

AmbiSINister

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για τις φοιτητριες θα συμφωνησω.
Ειδικα οι νεες τα μικρα ετη πωπω τι ειναι καλε αυτες.
Αφου ξετιναξουν την σχολη τους περιλαβενουν μετα και τους δικους μας.
ερε και τολμησει καμια να την πεσει στον δικο μου,τσιμεντοκολωνα θα την κανω.

Βρε γμτ μανία που έχεις με αυτό το τσιμέντο. Βαρέα και ανθυγιεινά σε οικοδομή κολλάς?

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
+ 1000 Siegf, ιδιαίτερα όταν είναι στη χώρα τους.
Φίλε παλιέ, όταν συμφωνείς μαζί μου, μονο με πμ παρακαλώ, όχι δημόσια. :2funny:
Τώρα Θα με μισήσει όλος ο γυναικείος πληθυσμός του site. :2funny:
Και δεν θελω να με πιάσουν στο στόμα τους! Την έβαψα! :2funny:
(πλάκα κάνω εεεεε :))

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
κλασικα σκηνικα αυτα...!!
για να μην πουμε και για τις ελληνιδες που ειναι φοιτητριες στο εξωτερικο πως πηδιουνται!!!!

Τι να κάνουν οι κοπέλες; Αυτές δεν θέλουν δηλαδή αγκαλίτσες, αγάπη, σεξ όπως θέλουμε εμείς; Φυσικό δεν είναι - σαν νέες γυναίκες κιόλας - να το ζητάνε στον υπερθετικό βαθμό αυτό (ειδικά στο εξωτερικό που νοιώθουν πιο μόνες, ευάλωτες και ανασφαλείς); Τι σημαίνει τελικά αυτό, ότι είναι πουτάνες; Έ τότε είμαστε πουτάνοι κι εμείς! Δεν είμαστε;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φίλε παλιέ, όταν συμφωνείς μαζί μου, μονο με πμ παρακαλώ, όχι δημόσια. :2funny:
Τώρα Θα με μισήσει όλος ο γυναικείος πληθυσμός του site. :2funny:
Και δεν θελω να με πιάσουν στο στόμα τους! Την έβαψα! :2funny:
(πλάκα κάνω εεεεε :))

Όχι ΟΛΟΣ ο γυναικείος πληθυσμός του site Siegf. Μόνο οι Ελλεηνίδες...

Γιατί σε pm που παίρνω εγώ από γυναίκες εδώ δεν ξέρεις πόσες θαυμάζουν τη στάση μου και τις απόψεις μου εδώ μέσα... 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τι να κάνουν οι κοπέλες; Αυτές δεν θέλουν δηλαδή αγκαλίτσες, αγάπη, σεξ όπως θέλουμε εμείς; Φυσικό δεν είναι - σαν νέες γυναίκες κιόλας - να το ζητάνε στον υπερθετικό βαθμό αυτό (ειδικά στο εξωτερικό που νοιώθουν πιο μόνες, ευάλωτες και ανασφαλείς); Τι σημαίνει τελικά αυτό, ότι είναι πουτάνες; Έ τότε είμαστε πουτάνοι κι εμείς! Δεν είμαστε;
ενταξει απο την μια οτι να ναι ειμαστε και μεις....
γαμιουνται............ειναι πουτανες!!!
δεν γαμιουνται.....μυξοπαρθενες/κομπλεξικες/συντηρητικες κλπ κλπ κλπ!!!!!
ο καθενας διαλεγει και παιρνει!!!
δεν ειναι και λιγα τα παραδειγματα που ξερω απο κοπελες που φυγανε φοιτητριες και το μονακι τους ανοιξε σαν γαρυφαλο!!!
οταν μου τα λεγανε δεν τα πιστευα γιατι ειτανε απο τις πιο συνεσταλμενες στην πολη τους!!
δυστυχως αυτα εχει καμια φορα και η καταπιεση των γονιων οταν το παιδι μεγαλωνει και συνεχιζουν να ειναι υπερπροστατευτικοι!!!βρισκουνε ελευθερια και τα γαμανε!!
και αυτο δεν συμβαινει μονο με τον δικο μας λαο....!!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί σε pm που παίρνω εγώ από γυναίκες εδώ δεν ξέρεις πόσες θαυμάζουν τη στάση μου και τις απόψεις μου εδώ μέσα... 
Κάτι τέτοια να μην έλεγες...
Γιατί και αλήθεια να'ναι, δεν πρέπει να τα λες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom