Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
μην σκισεις κανενα καλτσον μονο μαμαλουκε!

Ρε χεστη κανε μου μια χαρη..Καθρεφτη εχεις σπιτι σου?
Πηγαινε μπροστα απο τον καθρεφτη κοιταξου για κανα δεκαλεπτο και αφου τελειωσεις γυρνα και πες στον εαυτο σου...
"Ρε μηπως ειμαι μαλακας που την λεω στον Ναρουτο?"
Καντο θα σε βοηθησει! :jerking:

Επισκέπτης
Ρε χεστη κανε μου μια χαρη..Καθρεφτη εχεις σπιτι σου?
Πηγαινε μπροστα απο τον καθρεφτη κοιταξου για κανα δεκαλεπτο και αφου τελειωσεις γυρνα και πες στον εαυτο σου...
"Ρε μηπως ειμαι μαλακας που την λεω στον Ναρουτο?"
Καντο θα σε βοηθησει! :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι ποιος ειναι ο ναρουτο δηλαδη και δεν κανει να του την λεω?

Μηπως ο μεγαλυτερος μαλακας μουνοδουλος καταπτυστος απο ολους και οντως δεν εχει νοημα να του την λεω αλλο? :jerking: :jerking: :jerking:

Αλλα οχι!Σπαω πλακα πολυ μαζι σου σκυλακι ελεινιδων :2funny:
Γαβ γαβ γρηγορα στην μπαζολα σου πριν σε παρει χαμπαρι οτι μαλακιζεσαι εδω και στις βρεξει!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ούτε καμπούρης ούτε λαμπάδα,αναγκαστηκά λόγω δουλειάς αλλά δεν μου αρέσει να πουλάνε μερικοί μούρη σε ένα site επειδή έτυχε να δουν κάποιες χώρες και να βαφτίσουν το καβλί τους σε αλλοδαπή τρύπα(αν εξαιρέσουμε τις λαθρομετανάστριες της Ελλάδας).

Μην αρπάζεσαι. Δες πως έγραψες την Σιγκαπούρη. Επ' αυτού το σχόλιο.

Κατά τα άλλα έχεις δίκηο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε σκιντο ξεκολα..μαζι σου δεν εχω κατι.Συγνωμη αν σε εθιξα ρε φιλε πραγματικα.
μα δε γράφω εναντίον σου! Απλά γράφω ενάντια στην κολο-νοοτροποία - που σίγουρα εσύ δεν εκφράζεις ούτε αποδέχεσαι- ότι μόνο οι γεννημένοι όμορφοι αξίζουν! Καναταλωτισμός σύστημα και φασισμός στο έπακρο! Το χειρότερο είδος ρατσισμού και προκατάληψης! Άνθρωποι που απλά έτυχε και η μάνα τους τους γέννησε όμορφους "έχουν επιτυχίες και γαμάνε" ενώ οι άλλοι είναι οι άχρηστοι απόκληροι της ζωής! Δεν είναι άκρως μαλακισμένη αυτή η νοοτροπία πές μου?!!!
Δεν είναι χυδαίος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ? Ο όμορφος ( ή ακόμη περισσότερο αν είναι γυναίκα) νομίζει ότι έχει του χρωστάει ο κόσμος και χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του του ανήκουν όλα και ξεκινάει από το "90" τη στιγμή που ο άλλος πρέπει να ξεκινήσει από το 0 ( ή και υπό το 0!)
Γιατί να ενοχοποιείται το να μη μπορείς να γαμήσεις δε το καταλαβαίνω! Ναι ρε δε το κάνω είμαι ασχημομούρης του κερατά! Δε κατάλαβα δηλαδή θα έπρεπε να προσαρμόζω τη ζωή μου σε συγκεκριμένα πρότυπα?

Επαναλαμβάνω δε λέω ότι αυτά τα λες εσύ! ούτε έχω κάποια κόντρα μαζί σου! Αλλά αυτά που ήθελα να πω τα λέω! 

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι ποιος ειναι ο ναρουτο δηλαδη και δεν κανει να του την λεω?

Μηπως ο μεγαλυτερος μαλακας μουνοδουλος καταπτυστος απο ολους και οντως δεν εχει νοημα να του την λεω αλλο? :jerking: :jerking: :jerking:

Αλλα οχι!Σπαω πλακα πολυ μαζι σου σκυλακι ελεινιδων :2funny:
Γαβ γαβ γρηγορα στην μπαζολα σου πριν σε παρει χαμπαρι οτι μαλακιζεσαι εδω και στις βρεξει!
Σε εχω γραμμενο στις αρχιδαρες μου μαλακα κομπλεξικε,αγαμητε και τιποτενιε.
Οσο για την παντοφλα μηπως την τρως εσυ μπουλουκο και ντρεπεσαι να μας το πεις?
Και εγω σπαω πλακα μαζι σου για αυτο το συνεχιζω γελειο ανθρωπακι.
Λοιπον αντε τωρα για νανι αφου πιεις το γαλατακι σου σαν καλο μουροχαβλο
και ασε τους πραγματικους αντρες να ειναι εδω μεσα. :birdman:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Πολυ σωστα τα λες ρε σκιντο,και εγω μαζι σου! :thumbsup:

Επισκέπτης
Σε εχω γραμμενο στις αρχιδαρες μου μαλακα κομπλεξικε,αγαμητε και τιποτενιε.
Οσο για την παντοφλα μηπως την τρως εσυ μπουλουκο και ντρεπεσαι να μας το πεις?
Και εγω σπαω πλακα μαζι σου για αυτο το συνεχιζω γελειο ανθρωπακι.
Λοιπον αντε τωρα για νανι αφου πιεις το γαλατακι σου σαν καλο μουροχαβλο
και ασε τους πραγματικους αντρες να ειναι εδω μεσα. :birdman:

ωπα ρε αντρακλα!!! :2funny: :2funny: :2funny: πιο σιγα γιατι κατουρηθηκα απο τον φοβο μου!

Ναι ναι παω τωρα αμεσως για υπνο να αφησω τους αντρακλες να τον παιζουν και με τα δυο χερια εδω μεσα!!!

Μαλλον ειμαι πολυ μεγαλος για να με γραψεις στα μικρα λιλιπουτεια αρχιδακια σου :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

γλοιωδη μουνοδουλε :birdman:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ωπα ρε αντρακλα!!! :2funny: :2funny: :2funny: πιο σιγα γιατι κατουρηθηκα απο τον φοβο μου!

Ναι ναι παω τωρα αμεσως για υπνο να αφησω τους αντρακλες να τον παιζουν και με τα δυο χερια εδω μεσα!!!

Μαλλον ειμαι πολυ μεγαλος για να με γραψεις στα μικρα λιλιπουτεια αρχιδακια σου :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

γλοιωδη μουνοδουλε :birdman:
Οντως εισαι πολυ μεγαλος το βλεπω αυτο...μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ! :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε ρε μπουλουκο νανι εχει δουλιτσα αυριο!
Πιονι θα εισαι μια ζωη ρε!Δουλεια σκατο φαι και υπνο αντε και καπου καπου αν σου κατσει κανα μπαζο να χαρεις και λιγο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δυο σχόλια μόνο θέλω να κάνω...

1)RESPECT στον skidoo... :rockon:

2)Κάποιοι εδώ μέσα που δεν έχουν πελέ...έχουν μονίμως την εμμονή να ασχολούνται με τα @@ των άλλων...!!!

Επισκέπτης
Οντως εισαι πολυ μεγαλος το βλεπω αυτο...μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ! :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε ρε μπουλουκο νανι εχει δουλιτσα αυριο!
Πιονι θα εισαι μια ζωη ρε!Δουλεια σκατο φαι και υπνο αντε και καπου καπου αν σου κατσει κανα μπαζο να χαρεις και λιγο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

εσυ στην γρηγορα μαμα να σε χαρτζιλικωσει για να βγαλεις βολτα την κακομαθημενη μπαζολα με τις φιλες της :2funny: :2funny: :2funny:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ακομα χαρτζηλικι παιρνεις πιτσιρικο εσυ?Καταλαβα νιανιαρο εισαι. :jerking:
Καλο βραδυ μπουλουκο και οταν μεγαλωσεις ελα να μου την πεις.

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μα δε γράφω εναντίον σου! Απλά γράφω ενάντια στην κολο-νοοτροποία - που σίγουρα εσύ δεν εκφράζεις ούτε αποδέχεσαι- ότι μόνο οι γεννημένοι όμορφοι αξίζουν! Καναταλωτισμός σύστημα και φασισμός στο έπακρο! Το χειρότερο είδος ρατσισμού και προκατάληψης! Άνθρωποι που απλά έτυχε και η μάνα τους τους γέννησε όμορφους "έχουν επιτυχίες και γαμάνε" ενώ οι άλλοι είναι οι άχρηστοι απόκληροι της ζωής! Δεν είναι άκρως μαλακισμένη αυτή η νοοτροπία πές μου?!!!
Δεν είναι χυδαίος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ? Ο όμορφος ( ή ακόμη περισσότερο αν είναι γυναίκα) νομίζει ότι έχει του χρωστάει ο κόσμος και χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του του ανήκουν όλα και ξεκινάει από το "90" τη στιγμή που ο άλλος πρέπει να ξεκινήσει από το 0 ( ή και υπό το 0!)
Γιατί να ενοχοποιείται το να μη μπορείς να γαμήσεις δε το καταλαβαίνω! Ναι ρε δε το κάνω είμαι ασχημομούρης του κερατά! Δε κατάλαβα δηλαδή θα έπρεπε να προσαρμόζω τη ζωή μου σε συγκεκριμένα πρότυπα?

Επαναλαμβάνω δε λέω ότι αυτά τα λες εσύ! ούτε έχω κάποια κόντρα μαζί σου! Αλλά αυτά που ήθελα να πω τα λέω! 

Θα τα πω εγώ τότε. Αν είσαι όμορφος γαμάς. παντού. Ανοίγουν οι μουνάρες τα πόδια. Ρωσσία, σιγκαπούρη Ελλάδα, Αμβούργο και λοιπά. Αν δεν είσαι πρέπει να εχεις λεφτα. Αν δεν έχεις ούτε λεφτά ούτε ομορφιά πρέπει να έχεις κάτι, που να τραβήξεις. αν δεν έχεις τίποτα απο τα παραάνω πας επι πληρωμή για να γαμήσεις και να γαμήσεις μουνάρα γκόμενα. Απλή η φάση. Πάρτε το χαμπάρι και πάψτε να βρίζετε τους αλλους γιατι ειναι αδικος ο κόσμος που ζείτε και έχει προβλήματα. Είναι ο κοσμός που εσείς οι ιδιοι ζείτε και επικροτείτε. Δεν έχει αλλά.. και δήθεν και φασισμός και με ενοχλεί. Στα παπαρια του κόσμου. Πόσες φορές πρέπει να το φάτε στα μουτρα για να το καταλάβετε.Life suks. Get on with it. Η κάνε τον γκρινιάρη στο μπουρδέλα και το μαγκάκι.  

Επισκέπτης
Ακομα χαρτζηλικι παιρνεις πιτσιρικο εσυ?Καταλαβα νιανιαρο εισαι. :jerking:
Καλο βραδυ μπουλουκο και οταν μεγαλωσεις ελα να μου την πεις.

οχι τι χαρτζιλικι..εγω ειμαι μαλακας και θυμα που δουλευω :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ που εισαι υπερανω ομως και δεν δουλευεις ουτε σε χαρτζηλικωνουν απο που παιρνεις λεφτα?απο την συγγρου που γαμιεσαι ? :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Melons.jpg

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
οχι τι χαρτζιλικι..εγω ειμαι μαλακας και θυμα που δουλευω :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ που εισαι υπερανω ομως και δεν δουλευεις ουτε σε χαρτζηλικωνουν απο που παιρνεις λεφτα?απο την συγγρου που γαμιεσαι ? :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: εχω ριξει απιστευτο γελιο με την παρτη σου ρε μπραβο!
μιλαμε για τονοι μαλακιας επανω σου! :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευτηχως που υπαρχουν και οι μαλακες σε αυτον τον κοσμο και γελαμε. :2funny: :2funny:
Αντε μπουλουκο ωρα για νανι δουλιτσα αυριο.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: εχω ριξει απιστευτο γελιο με την παρτη σου ρε μπραβο!
μιλαμε για τονοι μαλακιας επανω σου! :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευτηχως που υπαρχουν και οι μαλακες σε αυτον τον κοσμο και γελαμε. :2funny: :2funny:
Αντε μπουλουκο ωρα για νανι δουλιτσα αυριο.

και εγω εριξα απιστευτο γελιο με την παρτη σου αλλα στο τελος η ηλιθιοτητα σου κατανταει βαρετη....
Αφου λες ασυναρτησιες συνεχεια

Πες και κατι αλλο ετσι για αλλαγη!Ολο τα ιδια και τα ιδια!

Τελοςπαντων γενικο πορισμα οτι εισαι μαλακας πιτσιρικας που ουτε το πουλακι του δεν εχει μαθει να παιζει και τον χαρτζιλικωνει η μαμα του για να βγαζει βολτα κανενα μπαζακι και την εχει δει και υπερανω  :2funny:

Αντε καληνυκτα μουνοδουλε!Πηγαινε να χαριεντιστεις με τιποτα φιλες σου

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Οποτε θες χεστη εδω θα ειμαι εγω.Κατι ακουσα οτι εισα 20αρης ισχυει αυτο νιανιαρο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom