Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα τα πω εγώ τότε. Αν είσαι όμορφος γαμάς. παντού. Ανοίγουν οι μουνάρες τα πόδια. Ρωσσία, σιγκαπούρη Ελλάδα, Αμβούργο και λοιπά. Αν δεν είσαι πρέπει να εχεις λεφτα. Αν δεν έχεις ούτε λεφτά ούτε ομορφιά πρέπει να έχεις κάτι, που να τραβήξεις. αν δεν έχεις τίποτα απο τα παραάνω πας επι πληρωμή για να γαμήσεις και να γαμήσεις μουνάρα γκόμενα. Απλή η φάση. Πάρτε το χαμπάρι και πάψτε να βρίζετε τους αλλους γιατι ειναι αδικος ο κόσμος που ζείτε και έχει προβλήματα. Είναι ο κοσμός που εσείς οι ιδιοι ζείτε και επικροτείτε. Δεν έχει αλλά.. και δήθεν και φασισμός και με ενοχλεί. Στα παπαρια του κόσμου. Πόσες φορές πρέπει να το φάτε στα μουτρα για να το καταλάβετε.Life suks. Get on with it. Η κάνε τον γκρινιάρη στο μπουρδέλα και το μαγκάκι. 

Ναι ρε οκ ευχαριστούμε για τη διαφώτιση ότι πεις  :jerking: :jerking: :jerking:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
23αρης ειμαι παλιομαλακα :2funny:
Και ειτε 50 εισαι ειτε 15 το κωλαρακι σου το σκιζω οποτε μου κανει κεφι...αντε στην μαμα τωρα :2funny:

23χρ μαλακιστηρι  :jerking:
Αυτο τα λεει ολα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παρε μια φορα και κλασε μου τα λιγο ετσι γιατι με τρωνε! :birdman:
Καλο βραδακυ πιτσι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το κολλημα σου με το εξωτερικο ποιο ειναι ρε μεγαλε τωρα?
Δλδ αν σου πω οτι δεν εχω παει εξω και ουτε και με νοιαζει το εξω τι θα μου πεις?

Τότε φίλε απλά δεν μπορείς να συμμετάσχεις στην κουβέντα.
Δεν το γράφω για να σε προσβάλλω, ούτε για να κάνω τον "έξυπνο" ή τον "προνομιούχο" που έχω εμπειρίες και εκτός Ελλάδος και κατά συνέπεια και εκτός Ελληνίδων.
Φαντάζομαι ότι αν δεν είχα αυτες τις εμπειρίες, θα έλεγα τα ίδια με εσένα και θα θεωρούσα ότι όλες οι γυναίκες στον κόσμο είναι όπως εδώ και ότι πρέπει π.χ. να είμαι συνάδελφος με κάποια γυναίκα ή φίλος της ξαδέλφης της, για να μπορέσω να την πλησιάσω και να έχω ελπίδες να την πηδήξω.

Επισκέπτης
άσε ρε τον άνθρωπο να κάνει τη φιγούρα του... μην του το χαλάς... :rolleyes:

Φιγούρα καθόλου φίλε. Σύγκριση και μάλιστα οδυνηρή σύγκριση που μου προκαλεί θλίψη και μόνο.
Μακάρι να μπορούσα να πιστεύω κι εγώ ότι οι γυναίκες σε όλο τον πλανήτη είναι σαν αυτές της Αθήνας. Πιο χαρούμενος θα ήμουν και δεν θα μετάνιωνα για επιλογές που έκανα στη ζωή μου ...

Επισκέπτης
δεν μου αρέσει να πουλάνε μερικοί μούρη σε ένα site επειδή έτυχε να δουν κάποιες χώρες και να βαφτίσουν το καβλί τους σε αλλοδαπή τρύπα

Το να λένε κάποιοι ότι τους αρέσει ο τρόπος που γίνεται το καμάκι και ο τρόπος που αντιδρούν στο καμάκι οι γκόμενες σε άλλες χώρες και όχι στην Ελλάδα και να το λαμβάνεις σαν "πουλημα μούρης" , δείχνει ότι δεν έχεις καταλάβει τιποτε από όσα γράφονται εδώ.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αν έκανες και συ το Μοσχα-Κιεβο Πατήσια-Ομόνοια...Αλλά καλά είσαι στις Ελεηνίδες σου. Ε??

Σε αυτήν την παράθεση αναφέρθηκα που ήταν σχετικά ειρωνική  και εμφάνιζε ένα είδος ανωτερότητας σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη.Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Όπως πάει το πράμα σε κάνα δυό βδομάδες βλέπω το θρεντάκι να σπάει το φράγμα των 1000 σελίδων!!! :uglystupid: :headbang: :helpplea:
Φρέντυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πες αλεύριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
sword-battle.gif

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λακη γιατι δε μας κανεις τη χαρη να ξεκουβαλισεις για το εξωτερικο? μαζι με τον ανατολικο αν ειναι ευκολο......να ξεσκαρταρει λιγο και το πληθος των σερνικων σε χρησιμα και αχρηστα :)

επισης λυσε μου μια απορια......μεγιστε παγκοσμιε πηδηκουλα.........γιατι παντρευτηκες ελληνιδα και διατηρεις και γκομενα ελληνιδα? σου αρεσει να πετας λουλουδια στα μπουζουκια? ή απλα γουσταρεις να συντηρεις οχι ενα αλλα δυο μπαζα?

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Λακη γιατι δε μας κανεις τη χαρη να ξεκουβαλισεις για το εξωτερικο? μαζι με τον ανατολικο αν ειναι ευκολο......να ξεσκαρταρει λιγο και το πληθος των σερνικων σε χρησιμα και αχρηστα :)

επισης λυσε μου μια απορια......μεγιστε παγκοσμιε πηδηκουλα.........γιατι παντρευτηκες ελληνιδα και διατηρεις και γκομενα ελληνιδα? σου αρεσει να πετας λουλουδια στα μπουζουκια? ή απλα γουσταρεις να συντηρεις οχι ενα αλλα δυο μπαζα?
Ετσι μπράβο! Πες τα. Συν το ότι οι Ελληνίδες και οι Ιταλίδες μας το παίζουν και δύσκολες. Μήπως τάχα μου για να ανέβουν στην εκτίμησή μας ή τελικά δεν τη βρίσκουν με το σεξ οι περισσότερες???Γιατί μόνο το πορτοφόλι κοιτάνε πάντα και δήθεν τη προσωπικότητα(της τσέπης) :jerking: Ξενέρωτες!!!
ΥΓ: μιλάμε παντα για την πλειοψηφία

vasilias69

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι μπράβο! Πες τα. Συν το ότι οι Ελληνίδες και οι Ιταλίδες μας το παίζουν και δύσκολες. Μήπως τάχα μου για να ανέβουν στην εκτίμησή μας ή τελικά δεν τη βρίσκουν με το σεξ οι περισσότερες???Γιατί μόνο το πορτοφόλι κοιτάνε πάντα και δήθεν τη προσωπικότητα(της τσέπης) :jerking: Ξενέρωτες!!!
ΥΓ: μιλάμε παντα για την πλειοψηφία
Κλασσική ελληνική παπαρολογία. Φίλε οι Ελληνίδες δεν το παίζουν δύσκολες.  Eίναι δύσκολες, απαιτητικές και ζόρικες. Αυτό κάνει το κυνηγητό τους πιο απαιτητικό και ενδιαφέρον. Όσο για το «πορτοφόλι» που έγραψες προφανώς αναφέρεσαι σε άλλες φυλές. 

Επισκέπτης
ωπα ρε αντρακλα!!! :2funny: :2funny: :2funny: πιο σιγα γιατι κατουρηθηκα απο τον φοβο μου!

Ναι ναι παω τωρα αμεσως για υπνο να αφησω τους αντρακλες να τον παιζουν και με τα δυο χερια εδω μεσα!!!

Μαλλον ειμαι πολυ μεγαλος για να με γραψεις στα μικρα λιλιπουτεια αρχιδακια σου :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

γλοιωδη μουνοδουλε :birdman:
Οντως εισαι πολυ μεγαλος το βλεπω αυτο...μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ! :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε ρε μπουλουκο νανι εχει δουλιτσα αυριο!
Πιονι θα εισαι μια ζωη ρε!Δουλεια σκατο φαι και υπνο αντε και καπου καπου αν σου κατσει κανα μπαζο να χαρεις και λιγο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

Ρε παιδιά τι ξεκατινιάζεστε εδώ αφού έχουμε φτιάξει ειδικό θρεντ για αυτή τη δουλειά  :grin:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν μας γαμάς ρε φίλε με τις εμπειρίες σου εκτός Ελλάδας τελικά??? :uglystupid:
μου θυμίζουν κάτι φουκαράδες που πήγαιναν στο Αμέρικα μετανάστες και ένα χρόνο μετά είχαν ξεχάσει τα ελληνικά… «εμείς στο Αμέρικα γιου νόου…» :2funny: :2funny: :2funny:
Ε, μα πια!
Για να μπορέσεις να το καταλάβεις , πρέπει να έχεις ζήσει εκτός Ελλάδος, αλλοιώς είναι αδύνατον.
Έχεις ζήσεις εκτός Ελλάδος;
Έχεις πάει σε νυχτερινά κέντρα του εξωτερικού;
Έχεις πιάσει κουβέντα με άγνωστη γυναίκα εκτός ΕΛλάδος;
Αν τα μακρυνότερα ταξίδια σου είναι στην Πάρο , τη Σαντορίνη , τη Θεσσαλονίκη ή την ... Αράχωβα , άστο καλύτερα , δεν μπορείς καν να πλησιάσεις το πνεύμα της κουβέντας.
Αυτό που έχει σημασία , είναι αυτό που σε ρώτησα.
Έχεις ζήσει έξω;
Έχεις βγεί νύχτα στο εξωτερικό;
Έχεις κάνει καμάκι σε μη-ελληνίδα;
Αν απαντάς όχι στις παραπάνω ερωτήσεις, δεν μπορείς πραγματικά να καταλάβεις τι βρίσκουν στραβό στις Ελληνίδες όσοι απαντούν καταφατικά ...
Έλεος ρε Λάκη,
Αν και το θεωρώ χυδαίο να αραδιάζουμε στο νετ την προσωπική μας ζωή, εγώ που έζησα στο εξωτερικό (εσύ 5 χρόνια και εγώ 17), μεγάλωσα εκεί και ήρθα μεγάλος στην Ελλάδα και έβγαλα τα αντίθετα συμπεράσματα από σενα, μηπως είμαι εγώ μαλάκας, ή μηπως πήγες εσυ στερημένος στη Δύση, γάμησες για πρωτη φορα και είδες το φως το αληθινο?
Ναι οι δυτικοευερωπαίες είναι πιο εύκολες στο κρεβάτι. Ε, και?
Το νιώθουν κιολας?
Ή είσαι της αντίληψης πως το πραγματικό σεξ είναι μονομερής πράξη, γιατί αν είναι έτσι υπάρχει και η :jerking: ξέρεις.

Και ποιος σας είπε τέλος παντων πως στις Ελληνίδες δεν αρέσει το σεξ?

Και έλεος πια με τη θεοποίηση του επί πληρωμή σεξ! Δεν το κατακρίνω, αλλά ας μην θεοποιούμε το υποκατάστατο!
Έχει καμία σχέση το σεξ με μια που πηδιέται μηχανικά μαζί σου, όντας εσύ ο 10ος - 15ος πελάτης της ημέρας με το να το κάνεις με μια που σε γουστάρει, νιώθει αυτό που κάνει και ευχαριστιέται τρελά αυτό που κανει μαζί σου?

Πελάτες μου.... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom