Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (12 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κάτι τέτοια να μην έλεγες...
Γιατί και αλήθεια να'ναι, δεν πρέπει να τα λες!

Αλήθεια είναι - και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Εξάλλου εσύ σοβαρο-αστεία το ξεκίνησες....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Άντε Siegf, σε συμπαθούν οι Ελλεηνίδες εδώ μέσα. Και σε ανώτερα βρε...

Υ.Γ Πουλάκια μου ανταλλάξατε και pm;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
μην τους λες τετοια τα πιστευουν. :idiot:

Κοίτα ρε πούστη μου πόσο μίζερη είναι η τυπική Ελλεηνίδα!

Δηλαδή αν είχατε ήδη ανταλλάξει pm, και ακόμη περισσότερο συναντηθεί και πηδηχτεί θα έλεγα εγώ ότι η Spy είναι πουτάνα! Τέτοιες φοβίες έχουν...

Spy ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος δεν κάνει κουμάντο στο υπογάστριο σου και κανενός επίσης δεν του πέφτει λόγος για το αν εσύ βλέπεις (και με ποιον) χαρά στα σκέλια σου! 

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κοίτα ρε πούστη μου πόσο μίζερη είναι η τυπική Ελλεηνίδα!

Δηλαδή αν είχατε ήδη ανταλλάξει pm, και ακόμη περισσότερο συναντηθεί και πηδηχτεί θα έλεγα εγώ ότι η Spy είναι πουτάνα! Τέτοιες φοβίες έχουν...

Spy ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος δεν κάνει κουμάντο στο υπογάστριο σου και κανενός επίσης δεν του πέφτει λόγος για το αν εσύ βλέπεις (και με ποιον) χαρά στα σκέλια σου! 

τωρα που το λες να το κοιταξω για καμια κολπιτιδα!!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιες πολύ πιο ανοιχτόμυαλες γυναίκες εδώ μέσα. Δεν γράφουν τόσο συχνά αλλά παρακολουθούν (εξάλλου αυτές έχουν και ζωή εκεί έξω). 

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τελικά ρε Siegf με τα "αστειο-σοβαρά" σου έχεις ανοίξει μέτωπα...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άντε Siegf, σε συμπαθούν οι Ελλεηνίδες εδώ μέσα. Και σε ανώτερα βρε...
Κοίτα, το να ζητάς καταξιωση από αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων νικς είναι μεγάλη διαστροφή! :2funny: :2funny:
Υ.Γ Πουλάκια μου ανταλλάξατε και pm;
Όσα και εσύ.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κοίτα, το να ζητάς καταξιωση από αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων νικς είναι μεγάλη διαστροφή! :2funny: :2funny:Όσα και εσύ.

Εγώ με την Spy δεν έχω ανταλλάξει κανένα απολύτως μήνυμα. Με άλλες πιο προοδευτικές και ανοιχτόμυαλες γυναίκες πολλά...

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Ακριβώς.

Να λάβουμε υπόψην ότι η ερωτική συμπεριφορά των (μη πρώην ανατολικών) γυναικών αλλάζει ριζικά όταν βρίσκονται εκτός της χώρας τους. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Τίς Κύπριες? (που στο Λονδίνο πηδιούνται σαν τις σκύλες και στο νησί κάνουν τις παρθένες) τις Ινδές? τις Αγγλίδες στα νησιά?

Εδώ οι Ελληνίδες το καλοκαίρι στα νησιά ξεσκίζονται στο πεός και από Σεπτέμβρη μεχρι Μάιο επαναφέρουν τον μανδία της δύσκολης. Μη ξεχάσω και τις φοιτήτριες από επαρχία που πανε στα αστικά κέντρα και όταν γυρίζουν στο χωριό χρειάζονται σύσφιξη/συρραφή αιδίου και πρωκτού μήπως βρούν κανένα γαμπρό.
Παίδες έχει δίκιο ο ELFTEX TP. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θεοποιούν τις ελλ(ε)ηνίδες...ίσως η δυσκολία τους τους κανει να της θέλουν περισσότερο.Εμένα πάντως μου τη δίνει τα κόμπλεξ του τύπου που έχουν για το τι θα κάνουν στο 1ο ραντεβού στο 2ο κλπ...το τι θα πει ο γείτονας,ο φίλος, ο γνωστός και παπαριές.Ανεξάρτητα με το αν είναι πιο καταπιεσμένες οι ευρωπαίες και είναι πιο εύκολες....το θέμα είναι ότι δεν κολλάνε,δεν κομπλάρουν και είναι πιο "ανοιχτές" σε διάφορα...και αυτό είναι που μας καυλώνει!!!Και όχι το ότι το ξένο είναι φαινομενικά καλύτερο...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε παλιέ, όταν συμφωνείς μαζί μου, μονο με πμ παρακαλώ, όχι δημόσια. :2funny:
Τώρα Θα με μισήσει όλος ο γυναικείος πληθυσμός του site. :2funny:
Και δεν θελω να με πιάσουν στο στόμα τους! Την έβαψα! :2funny:
(πλάκα κάνω εεεεε :))
Φοβερο αβαταρ :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παίδες έχει δίκιο ο ELFTEX TP. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θεοποιούν τις ελλ(ε)ηνίδες...ίσως η δυσκολία τους τους κανει να της θέλουν περισσότερο.Εμένα πάντως μου τη δίνει τα κόμπλεξ του τύπου που έχουν για το τι θα κάνουν στο 1ο ραντεβού στο 2ο κλπ...το τι θα πει ο γείτονας,ο φίλος, ο γνωστός και παπαριές.Ανεξάρτητα με το αν είναι πιο καταπιεσμένες οι ευρωπαίες και είναι πιο εύκολες....το θέμα είναι ότι δεν κολλάνε,δεν κομπλάρουν και είναι πιο "ανοιχτές" σε διάφορα...και αυτό είναι που μας καυλώνει!!!Και όχι το ότι το ξένο είναι φαινομενικά καλύτερο...

Nightrider άμα σου πω ότι προσωπικά εμένα με ταυλώνει αυτή η υποκρισία της Ελληνίδας του τύπου "Σεπτέμβρη - Μάη" που περιγράφει ο Elftex; Παρ' όλο που την καταδικάζω, μου βγάζει ταυτόχρονα και κάτι πρόστυχο. Που γνωρίζεις δηλαδή μια Ελληνίδα και που (σε αντίθεση με τις ξένες) αρχίζει να σου αραδιάζει ένα σωρό παπαριές, ότι είναι σοβαρή κοπέλα, ότι δεν κάνει one stand night και ένα σωρό μαλακίες και εσύ μετά από λίγες ώρες την πηδάς, αλλά η ίδια συνεχίζει τις μαλακίες ότι δεν έχει ξανακάνει τσιμπούκι παρά μόνο με 1-2 πριν κ.λ.π. και άλλα πολλά γραφικά! Βγάζει κάτι υποκριτικο-αστειο-πρόστυχο η όλη φάση (στοιχείο που δεν βγαίνει π.χ. συχνά με τις ξένες) το οποίο εμένα τουλάχιστον με φτιάχνει...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Nightrider άμα σου πω ότι προσωπικά εμένα με ταυλώνει αυτή η υποκρισία της Ελληνίδας του τύπου "Σεπτέμβρη - Μάη" που περιγράφει ο Elftex; Παρ' όλο που την καταδικάζω, μου βγάζει ταυτόχρονα και κάτι πρόστυχο. Που γνωρίζεις δηλαδή μια Ελληνίδα και που (σε αντίθεση με τις ξένες) αρχίζει να σου αραδιάζει ένα σωρό παπαριές, ότι είναι σοβαρή κοπέλα, ότι δεν κάνει one stand night και ένα σωρό μαλακίες και εσύ μετά από λίγες ώρες την πηδάς, αλλά η ίδια συνεχίζει τις μαλακίες ότι δεν έχει ξανακάνει τσιμπούκι παρά μόνο με 1-2 πριν κ.λ.π. και άλλα πολλά γραφικά! Βγάζει κάτι υποκριτικο-αστειο-πρόστυχο η όλη φάση (στοιχείο που δεν βγαίνει π.χ. συχνά με τις ξένες) το οποίο εμένα τουλάχιστον με φτάχνει...

110 επιστημονες αποφασησαν πως η ψυχοδιαστροφικη σου κατασταση ειναι μη αντιστρεψημη

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Nightrider άμα σου πω ότι προσωπικά εμένα με ταυλώνει αυτή η υποκρισία της Ελληνίδας του τύπου "Σεπτέμβρη - Μάη" που περιγράφει ο Elftex; Παρ' όλο που την καταδικάζω, μου βγάζει ταυτόχρονα και κάτι πρόστυχο. Που γνωρίζεις δηλαδή μια Ελληνίδα και που (σε αντίθεση με τις ξένες) αρχίζει να σου αραδιάζει ένα σωρό παπαριές, ότι είναι σοβαρή κοπέλα, ότι δεν κάνει one stand night και ένα σωρό μαλακίες και εσύ μετά από λίγες ώρες την πηδάς, αλλά η ίδια συνεχίζει τις μαλακίες ότι δεν έχει ξανακάνει τσιμπούκι παρά μόνο με 1-2 πριν κ.λ.π. και άλλα πολλά γραφικά! Βγάζει κάτι υποκριτικο-αστειο-πρόστυχο η όλη φάση (στοιχείο που δεν βγαίνει π.χ. συχνά με τις ξένες) το οποίο εμένα τουλάχιστον με φτάχνει...
Δεκτόν!Αυτά είναι προσωπικά γούστα.Αλλά όλη αυτή η ηθοποιία όμως είναι που μου τη δίνει!Οι γονείς και η παλιομοδίτικη κοινωνία μας φταίει.Εμείς αν γαμήσουμε κάποια που είναι κόρη ή αδερφή κάποιου δεν πειράζει...αλλά αν: πήγες με την αδερφή μου? με την κόρη μου?? θα σε σκοτώσω παλιόπουστα!!  :think: :jerking: :uglystupid: :2funny:
Τοσο κοντόφθαλμα σκεφτόμαστε.Αντί να κοιτάξουμε αν η αδερφή μας είναι με καποίον που τη νοιάζεται και τη γουστάρει και τη προσέχει το παίζουμε νταβατζήδες.Και αντί να κοιτάξουμε πως θα διαπαιδαγωγήσουμε τη κόρη μας(που στο σχολείο τι μαλακίες να μάθει)να προσέχει αν και όταν γίνει να μην κολλήσει κανένα ΣΜΝ ή και χειρότερα HIV(ίσον μελλοντικός θάνατος) ή τι προφυλαξεις να παίρνει να έχει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και να προσέχει τις παρέες της καθόμαστε και το παίζουμε προστάτες!!!  :jerking:

ΥΓ: δεν είμαι πατέρας.Αλλά σκεφτείτε το σε τι νοοτροπία έχουμε μεγαλώσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom