Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (10 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πάντως εσύ Siasia με την επιθετική σου επέμβαση δεν φαίνεται να είσαι στο ποσοστό των Ελληνίδων που ξέρουν να σταθούν και να συμπεριφερθούν κοινωνικά...

Όχι βέβαια, εγώ έρχομαι στο φόρουμ  για να μάθω από σας.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Κάποιος άλλος θα το έβλεπε αλλοιώς. Ότι εδώ δηλαδή οι νέοι ξενυχτάνε πολύ , στη "νυχτερινη διασκέδαση" σε χώρους δηλαδη που είναι στριμωγμένοι όρθιοι τριπλάσιοι άνθρωποι από όσους προβλέπει ο νόμος , χωρίς εξόδους ασφαλείας , έτσι ώστε αν προκύψει μια φωτιά δεν θα μείνει κανείς ... άκαυτος , όπου ρουφάνε τσιγαρίλα του κερατά , πίνουν δηλητήρια αντί ποτών , τα οποία αν πωλούνταν σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα θα έστελναν τους πωλητές τους φυλακή και ακούνε αισχρά τσιφτετελο-οριεντάλ και άλλα τουρκοδειδή ακούσματα , από πουτάνες (η κύρια τους απασχόληση) που το παίζουν τραγουδίστριες (δευτερεύουσα απασχόληση), επειδή είναι ... αγάμητοι και ως γνωστόν τον αγάμητο δεν τον αφήνει η καύλα να τον πάρει ο ύπνος.

Αλλού σε άλλα μέρη , βγαίνουν στις 5 το απόγευμα, πίνουν τις μπύρες τους μέχρι τις 9 και μετά ρίχνουν κανά μπούτσο στα γκομενάκια που γνώρισαν πίνοντας μπύρες, χωρίς να χρειάζεται να συζητήσουν αν είναι πιο "glamorous" το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι ή την Αγία Παρασκευή ή αν είναι πιο "trendy" η C180 1,6 από την 316Ci. Οπότε μετά κοιμούνται κανονικά κατά τις 11-12 για να μπορέσουν να πάνε στη δουλειά σαν άνθρωποι , γιατί οι χώρες τους συνηθως είναι και παραγωγικές, δεν έχουν μόνο δημοσιους υπαλλήλους και αρχιεργάτες του ΟΛΜ που παίρνουν 3μύρια€ το χρόνο.
Να πως φαίνονται αυτοί που έχουν ζήσει και εκεί και εδώ!!!Μπράβο φίλε προοδευτικέ!Σωστότατη η προσέγγιση σου,εγώ καμιά φορά πάνω στον εκνευρισμό του δεν τα παραθέτω τόσο καταννοητά

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Να πως φαίνονται αυτοί που έχουν ζήσει και εκεί και εδώ!!!Μπράβο φίλε προοδευτικέ!Σωστότατη η προσέγγιση σου,εγώ καμιά φορά πάνω στον εκνευρισμό του δεν τα παραθέτω τόσο καταννοητά

μην του δινετε αερα,θα μας τρελλανει μετα  φασιστικα του μετα.Νομιζει πως εχει δικιο,μην τον δουλευετε αλλο φτανει.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Πάντως εσύ Siasia με την επιθετική σου επέμβαση δεν φαίνεται να είσαι στο ποσοστό των Ελληνίδων που ξέρουν να σταθούν και να συμπεριφερθούν κοινωνικά...
Κάτι τέτοιους να μην τους δίνουμε σημασία για να απομονώνται.Μπας και δούμε μια άσπρη μέρα σε τούτο τον τόπο που ζει μόνο με τους ήρωες του όχι πρόσφατου πλέον παρελθόντος '21,'40,17/11 κλπ.Οξω απ'την παράγκα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Ξεκίνησε μαθαίνοντας ότι οι γυναίκες γίνεστε κάποιες φορές πολύ επιθετικές, ενώ προσπαθείτε να περάσετε στους άλλους την εικόνα της γλυκούλας, καλούλας και αδικημενούλας...

Επισκέπτης
Αν και το θεωρώ χυδαίο να αραδιάζουμε στο νετ την προσωπική μας ζωή, εγώ που έζησα στο εξωτερικό (εσύ 5 χρόνια και εγώ 17)

Ναι οι δυτικοευερωπαίες είναι πιο εύκολες στο κρεβάτι. Ε, και?
Το νιώθουν κιολας?

Και έλεος πια με τη θεοποίηση του επί πληρωμή σεξ! Δεν το κατακρίνω, αλλά ας μην θεοποιούμε το υποκατάστατο!

Δεν έχω ζήσει στο εξωτερικό 5 χρόνια. Δεν σπούδασα στο εξωτερικό , στην Ελλάδα σπούδασα, στην Αθήνα. Οι εμπειρίες μου στο εξωτερικό είναι από ταξίδια λίγων μηνών , που πήγαινα καλοκαίρια σε σπίτια φίλων που σπούδαζαν έξω και από κάποια καλοκαιρινά καμπους στις ηπα.

Αυτό που είδα και με εντυπωσίασε η διαφορά , είναι ότι ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μπορούσα να γαμήσω γκόμενες , στις οποίες έπιανα κουβέντα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Και μάλιστα μπάνικες γκόμενες. Κάτι που σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία , στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο εύκολο (σαν λαχείο κάτι είναι στην πραγματικότητα το να χτυπήσεις καρα-μπάνικια γκόμενα εδώ στο άσχετο , αλλά τελος πάντων). Και ακόμη κι αν αποτύγχανε το καμάκι σε κάποια άγνωστη ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ , η απόρριψη ήταν πολιτισμένη , κάτι που δεν ισχύει πάντα στην Ελλάδα ... (σχεδόν ποτέ).
Και οι γκόμενες που γαμήθηκαν μαζί μου εκτός Ελλάδος , μου φάνηκε ότι γούσταραν τρελλά. Σε καμία περίπτωση δεν είδα να το έκαναν μηχανικά.

Το πληρωμένο σέξ , εγώ ποτέ δεν το εγκωμίασα.
Όταν ήμουν νεότερος όμως, σε περιπτώσεις που διάβαζα λόγω σπουδών και ήμουν χωρίς γκόμενα ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, το πληρωμένο (cg) με έσωσε από τη ΜΠΑΖΟΓΑΜΙΑ και από το να γίνω μουνόδουλος και να παρακαλάω προκειμένου να μου κάτσει ελληνίδα , με αξιόλογη εμφάνιση. Έτσι μπόρεσα και σπούδασα επί μια 10ετία και βάλε , προκειμένου να πάρω δύο πτυχία , χωρίς να με αποσπά το πουλί μου , αφού όταν υπήρχε γκόμενα μπάνικη+εύκολο τη γαμούσα, όταν δεν υπήρχε δεν τα έσπαγα γαμούσα cg.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Ρε φιλε εσύ ασχολιόσουν δηλαδη με τους γκόμενους της αδελφής σου ή της ξαδέλφης σου;
Έλεος δηλαδή!
Εγώ ασχολιόμουν μόνο με τις ... φίλες τους, όπου την είχα πέσει σε όλες!
Είπα ότι δεν είμαι πατέρας αλλά ξέχασα να πω ότι δεν έχω ούτε αδερφή.Συμφωνώ σε όλα μαζί σου έως τώρα!Ξαδέρφη έχω και τη συμβουλεύω σε διάφορα χωρίς να το παίζω πατέρας,προστάτης,νταβας και  :jerking: Σκέφτομαι τόσο πολιτισμένα όσο η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και της τεχνολογίας!Και κόρη ή αδερφή να χα θα θελα να περνάει καλά αλλά χωρίς μπλεξίματα.Και όχι να σκέφτομαι πως είναι όταν τον παίρνει από κάποιον άλλο και αηδίες παλαιών αρχών

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Κάτι τέτοιους να μην τους δίνουμε σημασία για να απομονώνται.Μπας και δούμε μια άσπρη μέρα σε τούτο τον τόπο που ζει μόνο με τους ήρωες του όχι πρόσφατου πλέον παρελθόντος '21,'40,17/11 κλπ.Οξω απ'την παράγκα
τον εθαναρχι που γιομισαμε πολι ορεεσ πολικατικιεσ
υο μεγαλο Μιτσο που εριξε τι κιβερνισι
ξεχασες τουσ μεγαλουσ επαναστατεσ τισ 21 απριλι τιυς φινικαθροπουσ!!!!!!!!!!!!!!
και του 74 που λισανε το κιπριακο,το 70 τισ εκατο ινε ελινικο,τουσ ριξαμε τουσ τουρκουσ
το Φλορακοκιρκο που δοσανε τα χερια με τι μεγαλι νεα διμοκρατια,
το σαμαρουλι,
το Σιμιταρο
και και το ΘΕΟ Κοτσορουσοπουλο
μεγαλα μιαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ινε προτοτιπα τεραστια για τους νεουσ
Ντορα ισε η θεα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Ούουουούουου, σίγουρα! Από μπροστά τα κακομοίρικα μου είναι δεσμευμένα και από πίσω περνούνε τρένα
Χαίρομαι που συνεννοούμαστε!!!Ολες τους αρέσει να το παίζουν έτσι.Για να δείχνουν πιο δύσκολες,δεν ξέρω.Γι αυτό εγώ λεω πως το παίζουν δύσκολες,δεν είναι.Αν παίξει πορτοφόλι,θέση,ασφάλεια.....

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τον εθαναρχι που γιομισαμε πολι ορεεσ πολικατικιεσ
υο μεγαλο Μιτσο που εριξε τι κιβερνισι
ξεχασες τουσ μεγαλουσ επαναστατεσ τισ 21 απριλι τιυς φινικαθροπουσ!!!!!!!!!!!!!!
και του 74 που λισανε το κιπριακο,το 70 τισ εκατο ινε ελινικο,τουσ ριξαμε τουσ τουρκουσ
το Φλορακοκιρκο που δοσανε τα χερια με τι μεγαλι νεα διμοκρατια,
το σαμαρουλι,
το Σιμιταρο
και και το ΘΕΟ Κοτσορουσοπουλο
μεγαλα μιαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ινε προτοτιπα τεραστια για τους νεουσ
Ντορα ισε η θεα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βοθρε ,θα ξανατονισω εδω μεσα ποσο σε θαυμαζω,ποσο ανοητα προσπερνουν μερικοι τα ταχα ανορθογραφα σχολια σου.
Απλα δεν εχουν καταλαβει οτι τους κραζεις.
Ευχαριστω που δινεις μαθηματα επικοινωνιας στον ελληνα χρηστη του ιντερνετ.
Να 'σαι καλα ειληκρινα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παρακαλώ τους mod να δημιουργήσουν ενότητα "Απομνημονεύματα" και να συμπεριλάβουν σε αυτή τις πιο αθάνατες και διαχρονικές δημοσιεύσεις, όπως η παραπάνω του Lakis. Να υπάρχει όμως κάποιος έλεγχος - ψηφοφορία και να μπαίνουν πραγματικά οι καλύτερες δημοσιεύσεις εκεί!

Υπάρχει και τέτοιο σχετικό thread... :grin:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
ΟΚ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Το παίρνω πισω τότε αυτό που είπα και αν θες με συγχωρείς.Ζητώ συγνώμη που βιάστηκα να μιλήσω έτσι.Ειμαι εκνευρισμένος με την καταστασή μας ως χώρα,κοινωνίας...βλέπε και κρίση...άστα να πάνε!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αυτό που είδα και με εντυπωσίασε η διαφορά , είναι ότι ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μπορούσα να γαμήσω γκόμενες , στις οποίες έπιανα κουβέντα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Και μάλιστα μπάνικες γκόμενες. Κάτι που σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία , στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο εύκολο (σαν λαχείο κάτι είναι στην πραγματικότητα το να χτυπήσεις καρα-μπάνικια γκόμενα εδώ στο άσχετο , αλλά τελος πάντων). Και ακόμη κι αν αποτύγχανε το καμάκι σε κάποια άγνωστη ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ , η απόρριψη ήταν πολιτισμένη , κάτι που δεν ισχύει πάντα στην Ελλάδα ... (σχεδόν ποτέ).

Πάλι +1000 Lakis

Εχει μάλιστα δημιουργηθεί η ψυχανώμαλη φάση οι Ελληνίδες να βγαίνουν έξω κυρίως για να διασκεδάσουν διαστροφικά με τα χυλοπίτια που θα μοιράσουν (αν κάποιος απονενοηθεί να κάνει τη μοιραία κίνηση μαζί τους). Έχω μείνει βραδυές και βραδυές στις κραβατοκάμερες κολλητών μου φιλενάδων που φτιάχνονται για να βγουν έξω και που σαν κάργιες προετοιμάζουν το σχέδιο για το πόσες και με πιο τρόπο χυλόπιτες θα ρίξουν - για να τη σπάσουν έτσι γενικά και αόριστα στους άντρες.  

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ξεκίνησε μαθαίνοντας ότι οι γυναίκες γίνεστε κάποιες φορές πολύ επιθετικές, ενώ προσπαθείτε να περάσετε στους άλλους την εικόνα της γλυκούλας, καλούλας και αδικημενούλας...

Τα είπα και δίπλα παλιέ, καμιά φορά βαριόμαστε ν' ακούμε μπινελίκια. Αμαν κι εσύ, μην το παίρνεις προσωπικά :-*

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
μην του δινετε αερα,θα μας τρελλανει μετα  φασιστικα του μετα.Νομιζει πως εχει δικιο,μην τον δουλευετε αλλο φτανει.
Δεν σε καταλαβαίνω.Αν έχεις να πεις κάτι πες το πολιτισμένα!Αλλιώς τότε εσύ μιλάς φασιστικά.Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προοδευτικό ναι.Οχι αριστερό,μην παρεξηγηθώ.Εσύ τι θέμα έχεις???Εξηγήσου...

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Δεν έχω ζήσει στο εξωτερικό 5 χρόνια. Δεν σπούδασα στο εξωτερικό , στην Ελλάδα σπούδασα, στην Αθήνα. Οι εμπειρίες μου στο εξωτερικό είναι από ταξίδια λίγων μηνών , που πήγαινα καλοκαίρια σε σπίτια φίλων που σπούδαζαν έξω και από κάποια καλοκαιρινά καμπους στις ηπα.

Και οι γκόμενες που γαμήθηκαν μαζί μου εκτός Ελλάδος , μου φάνηκε ότι γούσταραν τρελλά. Σε καμία περίπτωση δεν είδα να το έκαναν μηχανικά.

Το πληρωμένο σέξ , εγώ ποτέ δεν το εγκωμίασα.
Όταν ήμουν νεότερος όμως, σε περιπτώσεις που διάβαζα λόγω σπουδών και ήμουν χωρίς γκόμενα ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, το πληρωμένο (cg) με έσωσε από τη ΜΠΑΖΟΓΑΜΙΑ και από το να γίνω μουνόδουλος και να παρακαλάω προκειμένου να μου κάτσει ελληνίδα , με αξιόλογη εμφάνιση. Έτσι μπόρεσα και σπούδασα επί μια 10ετία και βάλε , προκειμένου να πάρω δύο πτυχία , χωρίς να με αποσπά το πουλί μου , αφού όταν υπήρχε γκόμενα μπάνικη+εύκολο τη γαμούσα, όταν δεν υπήρχε δεν τα έσπαγα γαμούσα cg.
Και αυτό για τα απομνημονεύματα παρακαλώ!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βοθρε ,θα ξανατονισω εδω μεσα ποσο σε θαυμαζω,ποσο ανοητα προσπερνουν μερικοι τα ταχα ανορθογραφα σχολια σου.
Απλα δεν εχουν καταλαβει οτι τους κραζεις.
Ευχαριστω που δινεις μαθηματα επικοινωνιας στον ελληνα χρηστη του ιντερνετ.
Να 'σαι καλα ειληκρινα.
εγο τουσ παραπανο τους θαμαζο,ιδικα στο μεγαλο Καραμαλι και στους μεγαλουσ φινικαρχεσ οφιλο τιν μεγαλι αθισι τις δουλιασ ,απο ενα 4 βοθρατσιδικα φτιαξαμε επι επαναστασις!!!!!!!!!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τα είπα και δίπλα παλιέ, καμιά φορά βαριόμαστε ν' ακούμε μπινελίκια. Αμαν κι εσύ, μην το παίρνεις προσωπικά :-*

Εγώ δεν είπα καλή μου μπινελίκια. Είπα απλά ότι από τη δική μου εμπειρία (και έχοντας σαν μέτρο σύγκρισης τα χρόνια που έζησα έξω) το 95% των σημερινών Ελληνίδων δεν ξέρει να σταθεί και να συμπεριφερθεί κοινωνικά. Ιδιαίτερα με τους άγνωστους της άντρες η Ελληνίδα δυσκολεύεται πολύ γιατί δεν έχει αποδεχτεί η ίδια τη σεξουαλική της απελευθέρωση (εξαιτίας γονιών-κοινωνίας κ.λ.π.) και συμπεριφέρεται μαγκωμενο-ενοχο-υποκριτικο-σοβαροφανιλέ.

1) Πιστεύεις ότι είναι μπινελίκια αυτά;
2) Πιστεύεις ότι είναι λάθος αυτά; Τεκμηρίωσε το.
3) Που θίγεσαι εσύ προσωπικά σε όλη αυτή την ιστορία;

Απλά μην μου αντιδράσεις με τον κλασικό - έμμεσα επιθετικό - γυναικείο τρόπο: να πετάς μία τορπίλη και να την κάνεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom