Δεν έχω ζήσει στο εξωτερικό 5 χρόνια. Δεν σπούδασα στο εξωτερικό , στην Ελλάδα σπούδασα, στην Αθήνα. Οι εμπειρίες μου στο εξωτερικό είναι από ταξίδια λίγων μηνών , που πήγαινα καλοκαίρια σε σπίτια φίλων που σπούδαζαν έξω και από κάποια καλοκαιρινά καμπους στις ηπα.
Αυτό που είδα και με εντυπωσίασε η διαφορά , είναι ότι ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μπορούσα να γαμήσω γκόμενες , στις οποίες έπιανα κουβέντα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Και μάλιστα μπάνικες γκόμενες. Κάτι που σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία , στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο εύκολο (σαν λαχείο κάτι είναι στην πραγματικότητα το να χτυπήσεις καρα-μπάνικια γκόμενα εδώ στο άσχετο , αλλά τελος πάντων). Και ακόμη κι αν αποτύγχανε το καμάκι σε κάποια άγνωστη ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ , η απόρριψη ήταν πολιτισμένη , κάτι που δεν ισχύει πάντα στην Ελλάδα ... (σχεδόν ποτέ).
Και οι γκόμενες που γαμήθηκαν μαζί μου εκτός Ελλάδος , μου φάνηκε ότι γούσταραν τρελλά. Σε καμία περίπτωση δεν είδα να το έκαναν μηχανικά.
Το πληρωμένο σέξ , εγώ ποτέ δεν το εγκωμίασα.
Όταν ήμουν νεότερος όμως, σε περιπτώσεις που διάβαζα λόγω σπουδών και ήμουν χωρίς γκόμενα ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, το πληρωμένο (cg) με έσωσε από τη ΜΠΑΖΟΓΑΜΙΑ και από το να γίνω μουνόδουλος και να παρακαλάω προκειμένου να μου κάτσει ελληνίδα , με αξιόλογη εμφάνιση. Έτσι μπόρεσα και σπούδασα επί μια 10ετία και βάλε , προκειμένου να πάρω δύο πτυχία , χωρίς να με αποσπά το πουλί μου , αφού όταν υπήρχε γκόμενα μπάνικη+εύκολο τη γαμούσα, όταν δεν υπήρχε δεν τα έσπαγα γαμούσα cg.