Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (13 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
2-3 φορες βγηκα με εναν τετοιο τυπο,την 4η απλα εκλεισα το  mobile.
την τσιγγουνια την θεωρω κακομοιρια σε ολα τα φυλα
αμα ο αντρασ εχι πρεπι να πλιρονι,αμα δε εχι ασ πλιρονι το γινεκακι
ο αντρασ πρεπι να νε αρχοντασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Και καλά έκανες κούκλα!Σίγουρα ρε παιδιά μην το παίζουμε εμείς τώρα δύσκολοι φίλε λάκη.Η τσιγγουνιά δεν είναι ωραίο πράμα,ειδικά με τις γυναίκες πρέπει να τους προσδίδεις και ένα αίσθημα ασφάλειας.Απλά να μην κερνάμε πάντα μα πάντα εμείς θα ήταν καλύτερο νομίζω...τι λέτε?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Για να καταλαβεις απο επιπεδο,το μονο σοβαρο που εχω ακουσει εδω και ωρες να μην πω ημερες ειναι ο βοθρος ο οποιος ειναι ο μοναδικος που σας κραζει διακριτικα και ευστοχα .
Γιατι λοιπον να περνω στα σοβαρα τα υπαρξιακα του καθενα ?
Διασκεδαζω απλα,αν ηθελα σοβαρη συζητηση θα επερνα τον Βασιλικο να μου κανει αναλυση το βιβλιο του Ζ

Ναι. Είστε το ίδιο "σοβαροί". Και ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αφού ξέρεις να διακρίνεις σε συγχαίρω!Αξιόλογη.
Απλά εδώ εννοείται ότι μιλάμε για την πλειοψηφία...την δική μας και την δική σας φιλενάδα.Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε!!!ΟΚ???

νο προμπλεμ
εχουν γραφτει τοσα πολλα χειροτερα
αμα ηταν να παρεξηγιομαστε απ τα φορουμς...

πολλα σωστα λετε μπαι δε γουει κ αλλα οχι κ τοσο σωστα
απλα εχω βαρεθει λιγο αυτο το θεμα κ δεν σχολιαζω ιδιαιτερα

α για την τσιγκουνια... πολυ ασχημο πραγμα...  δειχνει μιζερια χαρακτηρα... αλλο η τσιγκουνια αλλο το να γινεσαι χορηγος μην παρεξηγουμαστε..

Επισκέπτης

Με το να μη κερνάς, περνάς τις γκόμενες και από κόσκινο.
Οι έξυπνες , όταν έχουν δει τον άλλον , μπορούν να καταλάβουν ότι το να μην κερνά , κάτι δείχνει, όχι ότι είναι τσιγκούνης.

Οι έξυπνες. Τα σκουπίδια , αν την έχει πατήασει ο άλλος και βγήκε με σκουπίδι, τον θεωρουν τσιγκούνη και τελειωνει εκεί το παραμύθι.

Βέβαια για να βγείς με κάποιαν ,πρέπει πρώτα απ'όλα να σου αρέσει , κάτι που προυποθέτει να την έχεις δει.

Στα ιντερνετικά φόρουμ , τα κωλόμπαζα μπορούν να κρύψουν την ασχήμια τους, αφού δεν τις βλέπουν οι χρήστες όπως έξω (με αποτέλεσμα να τρέχουν).
Το ότι είναι ως άτομα σκουπίδια όμως, δεν κρύβεται ούτε στα φόρουμ.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οι έξυπνες , όταν έχουν δει τον άλλον , μπορούν να καταλάβουν ότι το να μην κερνά , κάτι δείχνει, όχι ότι είναι τσιγκούνης.

Οι έξυπνες. Τα σκουπίδια , αν την έχει πατήασει ο άλλος και βγήκε με σκουπίδι, τον θεωρουν τσιγκούνη και τελειωνει εκεί το παραμύθι.

Βέβαια για να βγείς με κάποιαν ,πρέπει πρώτα απ'όλα να σου αρέσει , κάτι που προυποθέτει να την έχεις δει.

Στα ιντερνετικά φόρουμ , τα κωλόμπαζα μπορούν να κρύψουν την ασχήμια τους, αφού δεν τις βλέπουν οι χρήστες όπως έξω (με αποτέλεσμα να τρέχουν).

εισαι για διατριβη τησ ψυχιατρικης.Σαν νετ μπορεις να με κρινεις,σαν ατομο οχι.
Σκουπιδη να πεις αυτη που σε ανεχεται ,οχι εμενα.
Δεν ειμαστε ολες μαζοχες.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και καλά έκανες κούκλα!Σίγουρα ρε παιδιά μην το παίζουμε εμείς τώρα δύσκολοι φίλε λάκη.Η τσιγγουνιά δεν είναι ωραίο πράμα,ειδικά με τις γυναίκες πρέπει να τους προσδίδεις και ένα αίσθημα ασφάλειας.Απλά να μην κερνάμε πάντα μα πάντα εμείς θα ήταν καλύτερο νομίζω...τι λέτε?

Παιδιά και γω συμφωνώ αλλά υπάρχουν γυναίκες μυστήρια τρένα. Η τελευταία που τάχα δεν έβαζε ποτέ χέρι στην τσέπη λες και ήμουν πάντα υποχρεωμένος εγώ. Ένα βράδυ βγήκαμε έξω, φάγαμε σε εστιατόριο (πλήρωσα εγώ), πήγαμε σε μπαράκι (πλήρωσα εγώ), πήγαμε σε διπλανό μαμιστρώνα (πλήρωσα εγώ) και μετά αργά τα ξημερώματα πήραμε ταξί να επιστρέψουμε στις περιοχές μας  (διπλανές). Κατέβηκα πρώτος και της λέω "μπορείς να πληρώσεις το ταξί"; Λες και της είπα τη μάνα της πουτάανα! Άρχισε να γκρινιάζει, ότι δεν της τόχα πει πριν κ.λ.π. Νωρίτερα μου είχε πει ότι είχε λεφτά μαζί της. Μέχρι σήμερα δεν με έχει πάρει καν τηλέφωνο.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εσυ ποτε δεν ειδες πισω απο την ανορθογραφια μας.
Σε πληροφορω οτι το συγκεκριμενο τον θαυμαζω!!
ισε η μονι που με θαμαζι,θα σε βαλο να κανισ μαθιματα στο γινεκακι μου

Επισκέπτης
Και καλά έκανες κούκλα!Σίγουρα ρε παιδιά μην το παίζουμε εμείς τώρα δύσκολοι φίλε λάκη.

Αν την έβλεπες , δεν θα την έλεγες κούκλα.
Τίποτε δεν θα την έλεγες, απλά θα ... έτρεχες !!!!!!

Τώρα σχετικά με τα περί τσιγκουνιάς. Υπάρχουν και αξιοπρεπείς γυναίκες, που έχουν εξασφαλίσει τα προς το ζειν με άλλα μέσα και όχι με το μουνί τους και έχουν εξασφαλίσει και τη δυνατότητά τους να βγαίνουν έξω, πληρώνοντας οι ίδιες τις εξόδους τους. Και απλά ψάχνουν κάποιον που να τον γουστάρουν και να κάνουν νταραβέρι μαζί του ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ του και όχι τα λεφτά του και το κέρασμά του!!!!

Το μουνί τους ορισμένες (λέγονται συχνά και αξιοπρεπείς) το χρησιμοποιουν για την ευχαρίστησή τους και όχι για ... μεροκάματο και εργαλείο επιβίωσης.

Ο καθένας διαλέγει και παίρνει.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλώς ήρθες φίλε μου...για ενισχύσεις!!!Μερικοί πέρα βρέχει όπως διαβάζεις...

ακου να σου πω μυξα!
εισαι 20+++ τοσο παιδακι σε  ταιζει ο μπαμπας και ψωλαρεις στο νετ.
Δεν θα δωσω αναφορα στον  καθε παπαρα πως θα γραφω.
Οσο για τον βοθρο ειναι παλιο μελος,μιλαει παντα ομορφα,δεν εχει βρισει ποτε οσο ειμαι εδω
Δεν θα μας κρινεις κι ολας  τσουτσεκι.
Ετσι γιατι μονο ετσι ξερεις να καταλαβενεις,αναγωγε.

warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6

Σίγουρα δεν κρύβεται ούτε στα forum.Ομως έτσι είναι σαν να λες χαζή την κοπέλα που επιχειρηματολόγησε/δικαιολόγησε τη θέση της.Δεν πεταξε τορπίλη όπως οι άλλες.Αν θες διόρθωσε.Εγώ καταλαβαίνω πως το λες...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Η spygirl έχει μία ελπίδα να σωθεί...

Είναι Ελλεηνίδα (?) αλλά μπινελικώνει σαν άντρας...

Όντως δεν πετάει τις κλασικές ελλεηνιδίστικες τορπίλες και εξαφανίζεται, όπως κάποιες άλλες....

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σίγουρα δεν κρύβεται ούτε στα forum.Ομως έτσι είναι σαν να λες χαζή την κοπέλα που επιχειρηματολόγησε/δικαιολόγησε τη θέση της.Δεν πεταξε τορπίλη όπως οι άλλες.Αν θες διόρθωσε.Εγώ καταλαβαίνω πως το λες...

Ε οχι να κανω και σοβαρη συζητηση με αντρα που νομιζει πως η γη περιστρεφεται γυτω του και πως οτι περπαταει στο δρομο ειναι 90% πουτανα και τα παιρνει.
Θα  επιχειρηματολογησω με καποιον ,που εχει βγαλει τις παροπηδες του χωριου του , που αν και ειναι στην πρωτευουσα 20 χρονια νομιζει πως μιλαει στην καραγκουνα

Επισκέπτης
Σκουπιδη να πεις αυτη που σε ανεχεται ,οχι εμενα.
Δεν ειμαστε ολες μαζοχες.

Είμαι εδώ για να κάνω διάλογο με άνδρες, όχι με εσένα και τις υπόλοιπες γυναίκες του φόρουμ.
Με άγνωστες-μη-συγγενείς γυναίκες ασχολούμαι μόνο όταν τις έχω δει με τα μάτια μου και μου αρέσουν , για να τις γαμήσω ή με γυναίκες-πελάτισσές μου , στις οποίες παρέχω τις υπηρεσίες μου έναντι αμοιβής.
Εσύ και οι άλλες του φόρουμ , δεν ανήκετε στις δύο παραπάνω κατηγορίες, οπότε δεν έχω σκοπό να ανοίξω κουβέντα μαζί σας. Λογικό θα ήταν να μην ασχολείστε μαζί μου και να μην σχολιάζετε τα ποστ μου.

Μέχρι τουλάχιστον οι δημιουργοί του φόρουμ να δώσουν τη δυνατότητα να επιλέγουμε όσοι θέλουμε να μην βλέπουμε τα ποστ γυναικών-χρηστών ή ακόμη καλύτερα να επαληθεύσουν τη ζημιά που κάνουν οι γυναίκες σε αυτό το φόρουμ και να επιτρέπουν την εισοδο μόνο σε άνδρες-χρήστες._

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom