αμα ο αντρασ εχι πρεπι να πλιρονι,αμα δε εχι ασ πλιρονι το γινεκακι2-3 φορες βγηκα με εναν τετοιο τυπο,την 4η απλα εκλεισα το mobile.
την τσιγγουνια την θεωρω κακομοιρια σε ολα τα φυλα
ο αντρασ πρεπι να νε αρχοντασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αμα ο αντρασ εχι πρεπι να πλιρονι,αμα δε εχι ασ πλιρονι το γινεκακι2-3 φορες βγηκα με εναν τετοιο τυπο,την 4η απλα εκλεισα το mobile.
2-3 φορες βγηκα με εναν τετοιο τυπο,την 4η απλα εκλεισα το mobile.
Και καλά έκανες κούκλα!Σίγουρα ρε παιδιά μην το παίζουμε εμείς τώρα δύσκολοι φίλε λάκη.Η τσιγγουνιά δεν είναι ωραίο πράμα,ειδικά με τις γυναίκες πρέπει να τους προσδίδεις και ένα αίσθημα ασφάλειας.Απλά να μην κερνάμε πάντα μα πάντα εμείς θα ήταν καλύτερο νομίζω...τι λέτε?2-3 φορες βγηκα με εναν τετοιο τυπο,την 4η απλα εκλεισα το mobile.
Για να καταλαβεις απο επιπεδο,το μονο σοβαρο που εχω ακουσει εδω και ωρες να μην πω ημερες ειναι ο βοθρος ο οποιος ειναι ο μοναδικος που σας κραζει διακριτικα και ευστοχα .
Γιατι λοιπον να περνω στα σοβαρα τα υπαρξιακα του καθενα ?
Διασκεδαζω απλα,αν ηθελα σοβαρη συζητηση θα επερνα τον Βασιλικο να μου κανει αναλυση το βιβλιο του Ζ
Ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω με το Γκατζολομουνο
Αφού ξέρεις να διακρίνεις σε συγχαίρω!Αξιόλογη.
Απλά εδώ εννοείται ότι μιλάμε για την πλειοψηφία...την δική μας και την δική σας φιλενάδα.Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε!!!ΟΚ???
αμα εχις βγανι το ιδιο σχολιο με το δικο μου σοθικεσΝαι. Είστε το ίδιο "σοβαροί". Και ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ.
2-3 φορες βγηκα με εναν τετοιο τυπο,την 4η απλα εκλεισα το mobile.
Ναι. Είστε το ίδιο "σοβαροί". Και ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ.
Με το να μη κερνάς, περνάς τις γκόμενες και από κόσκινο.
Οι έξυπνες , όταν έχουν δει τον άλλον , μπορούν να καταλάβουν ότι το να μην κερνά , κάτι δείχνει, όχι ότι είναι τσιγκούνης.
Οι έξυπνες. Τα σκουπίδια , αν την έχει πατήασει ο άλλος και βγήκε με σκουπίδι, τον θεωρουν τσιγκούνη και τελειωνει εκεί το παραμύθι.
Βέβαια για να βγείς με κάποιαν ,πρέπει πρώτα απ'όλα να σου αρέσει , κάτι που προυποθέτει να την έχεις δει.
Στα ιντερνετικά φόρουμ , τα κωλόμπαζα μπορούν να κρύψουν την ασχήμια τους, αφού δεν τις βλέπουν οι χρήστες όπως έξω (με αποτέλεσμα να τρέχουν).
Το ότι είναι ως άτομα σκουπίδια όμως, δεν κρύβεται ούτε στα φόρουμ.
Και καλά έκανες κούκλα!Σίγουρα ρε παιδιά μην το παίζουμε εμείς τώρα δύσκολοι φίλε λάκη.Η τσιγγουνιά δεν είναι ωραίο πράμα,ειδικά με τις γυναίκες πρέπει να τους προσδίδεις και ένα αίσθημα ασφάλειας.Απλά να μην κερνάμε πάντα μα πάντα εμείς θα ήταν καλύτερο νομίζω...τι λέτε?
Καλώς ήρθες φίλε μου...για ενισχύσεις!!!Μερικοί πέρα βρέχει όπως διαβάζεις...Ναι. Είστε το ίδιο "σοβαροί". Και ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ.
ισε η μονι που με θαμαζι,θα σε βαλο να κανισ μαθιματα στο γινεκακι μουεσυ ποτε δεν ειδες πισω απο την ανορθογραφια μας.
Σε πληροφορω οτι το συγκεκριμενο τον θαυμαζω!!
Και καλά έκανες κούκλα!Σίγουρα ρε παιδιά μην το παίζουμε εμείς τώρα δύσκολοι φίλε λάκη.
Καλώς ήρθες φίλε μου...για ενισχύσεις!!!Μερικοί πέρα βρέχει όπως διαβάζεις...
Σίγουρα δεν κρύβεται ούτε στα forum.Ομως έτσι είναι σαν να λες χαζή την κοπέλα που επιχειρηματολόγησε/δικαιολόγησε τη θέση της.Δεν πεταξε τορπίλη όπως οι άλλες.Αν θες διόρθωσε.Εγώ καταλαβαίνω πως το λες...Με το να μη κερνάς, περνάς τις γκόμενες και από κόσκινο.
Οι έξυπνες , όταν έχουν δει τον άλλον , μπορούν να καταλάβουν ότι το να μην κερνά , κάτι δείχνει, όχι ότι είναι τσιγκούνης.
Οι έξυπνες. Τα σκουπίδια , αν την έχει πατήασει ο άλλος και βγήκε με σκουπίδι, τον θεωρουν τσιγκούνη και τελειωνει εκεί το παραμύθι.
Βέβαια για να βγείς με κάποιαν ,πρέπει πρώτα απ'όλα να σου αρέσει , κάτι που προυποθέτει να την έχεις δει.
Στα ιντερνετικά φόρουμ , τα κωλόμπαζα μπορούν να κρύψουν την ασχήμια τους, αφού δεν τις βλέπουν οι χρήστες όπως έξω (με αποτέλεσμα να τρέχουν).
Το ότι είναι ως άτομα σκουπίδια όμως, δεν κρύβεται ούτε στα φόρουμ.
Οσο για τον βοθρο ειναι παλιο μελος,μιλαει παντα ομορφα,δεν εχει βρισει ποτε οσο ειμαι εδω
Σίγουρα δεν κρύβεται ούτε στα forum.Ομως έτσι είναι σαν να λες χαζή την κοπέλα που επιχειρηματολόγησε/δικαιολόγησε τη θέση της.Δεν πεταξε τορπίλη όπως οι άλλες.Αν θες διόρθωσε.Εγώ καταλαβαίνω πως το λες...
Σκουπιδη να πεις αυτη που σε ανεχεται ,οχι εμενα.
Δεν ειμαστε ολες μαζοχες.