Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (12 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τελικά είχε δίκιο ο άλλος...

Μόνο μία παρτούζα θα χαλαρώσει τα πνεύματα εδώ μέσα.

Spy δεν πιστεύω να πάει το χέρι μου εκεί κάτω και να πιάσω καμιά προεξοχή....

οχι ,παλιε δεν θα βρεις.
Απλα ξανατονιζω οτι μπορει και καποιοι εδω μεσα να μας εχουν δει κι ολας,και ειναι προς τιμη τους που δεν το αναφερουν.
Πες μου τι πιθανοτητες ειχε ενας 23 χρονος να μου την πεσει και εκτος νετ και να φαει και κοκο?
Καμια!
Γιατι λοιπον να ασχολουμε με μικρα ,ετσι κι αλλιος και εκτος νετ σημασια δεν θα τους εδινα!!

Επισκέπτης
Μην ασχολείσαι δικέ μου και εξάπτεσαι.Εξάλλου μπορεί να μην είναι καν γυναίκα ή να θέλει να γίνει.Τίποτε δεν είναι κακό αρκεί να μην ενοχλείς τους άλλους.Σωσταά??

Προσπαθώ πολιτισμένα να ξεκαθαρίσω ότι δεν θέλω κουβέντα μαζί τους και αυτές συνεχίζουν .
να σου κανω ενα φασκομηλο να σου περασει?
λουκουμακι μηπως?

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μην ασχολείσαι δικέ μου και εξάπτεσαι.Εξάλλου μπορεί να μην είναι καν γυναίκα ή να θέλει να γίνει.Τίποτε δεν είναι κακό αρκεί να μην ενοχλείς τους άλλους.Σωσταά??

Δεν θα διαφωνησω ,εκτος στο οτι εισαι στο νετ ,και κανεις δεν ειναι υπωχρωμενος να σου αποδειξει τπτ.!!!
Κουτοεξυπνε μικρε.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Οτι κ να λέμε πάντως... οι γυναίκες μακροημερεύουν!
Η αλήθεια είναι ότι από μικρές οι περισσότερες ξέρουν το συμφέρον τους καλύτερα από εμάς.Θυμάμαι ένα από τα λίγα σοφά που μου είχε πει ο μπαμπάς μου κάποτε: πρόσεχε τι θα κάνεις να διαβάζεις,να σπουδάσεις,να σαι εργατικός,να προκόψεις.Γιατί εσύ είσαι άντρας.Ενώ οι γυναίκες στην ανάγκη έχουν την ΤΡΥΠΑ.Σκληρό για ένα μικρό παιδί αλλά αλήθεια!!!Ετσι δεν είναι?

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
οχι ,παλιε δεν θα βρεις.
Απλα ξανατονιζω οτι μπορει και καποιοι εδω μεσα να μας εχουν δει κι ολας,και ειναι προς τιμη τους που δεν το αναφερουν.
Πες μου τι πιθανοτητες ειχε ενας 23 χρονος να μου την πεσει και εκτος νετ και να φαει και κοκο?
Καμια!
Γιατι λοιπον να ασχολουμε με μικρα ,ετσι κι αλλιος και εκτος νετ σημασια δεν θα τους εδινα!!
Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου έχε μεγάλο λόγο μην λες....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μπορείς να καταλάβεις ότι δεν θέλω διάλογο μαζί σου;
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .
Σε τι γλώσσα πρέπει να το γράψω;Ξεκαθάρισα με ποιές κατηγορίες γυναικών κάνω διάλογο.
Στη δουλειά μου , σαφώς έχω γυναίκες-πελατες.
Εδώ όμως δεν είναι δουλειά.
Και εφόσον δεν ανήκεις στις κατηγορίες γυναικών με τις οποίες διαλέγομαι , δεν θέλω τίποτε μαζί σου.
Κατά συνέπεια πάψε να ασχολείσαι μαζί μου.

βρε.. ατομο που εχεις το ακαταλογιστο
ποιος ασχολειται σοβαρα μαζι σου (μιλαω για αυτους που σε εχουν διαβασει πολλακις οχι κατι νεα μελη που δεν ξερουν ακομη ποσο ειδικη περιπτωση χρηστη εισαι)? ποια γυναικα εδω μεσα?
εσυ μπαινεις οποτε σου καπνισει κ αρχιζεις τις γνωστες ηλιθιοτητες σου
μην ασχολεισαι εσυ μην μας βριζεις μην το παιζεις καποιος καμενε ανθρωπε
κ ποσως μας ενδιαφερει η ανυπαρξια σου
αν δεν το ειχες ηδη καταλαβει ελπιζω τωρα να πηρες μπρος
Απελπιστικη κατασταση!!!

εντελως ομως..

φαντασιοπληξια στο τοπ...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
βρε.. ατομο που εχεις το ακαταλογιστο
ποιος ασχολειται σοβαρα μαζι σου (μιλαω για αυτους που σε εχουν διαβασει πολλακις οχι κατι νεα μελη που δεν ξερουν ακομη ποσο ειδικη περιπτωση χρηστη εισαι)? ποια γυναικα εδω μεσα?
εσυ μπαινεις οποτε σου καπνισει κ αρχιζεις τις γνωστες ηλιθιοτητες σου
μην ασχολεισαι εσυ μην μας βριζεις μην το παιζεις καποιος καμενε ανθρωπε
κ ποσως μας ενδιαφερει η ανυπαρξια σου
αν δεν το ειχες ηδη καταλαβει ελπιζω τωρα να πηρες μπρος
εντελως ομως..

φαντασιοπληξια στο τοπ...

Εδώ είσαι τελείως λάθος εσύ bite!

Ο άνθρωπος εξηγήθηκε ήδη μόρτικα και αντρίκια ότι δεν επιθυμεί να ασχολιέται καμία γυναίκα μαζί του.

Δεν το σεβάστηκες αυτό και βγήκες να του την πεις επιθετικά.

Απαράδεκτη!

Επισκέπτης
οχι ,παλιε δεν θα βρεις.
Καμια!

και ποιος σου ειπε οτι ο 23χρονος θα θελε να σε γαμησει ? :2funny: :2funny: :2funny:

Ουστ ρε κωλοψωνιο! :birdman:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Δεν θα διαφωνησω ,εκτος στο οτι εισαι στο νετ ,και κανεις δεν ειναι υπωχρωμενος να σου αποδειξει τπτ.!!!
Κουτοεξυπνε μικρε.
Και επειδή είμαστε στο νετ το εκμεταλλεύονται να "δειχτούν" κάτι μπάζα σαν και εσένα.Και μην χαίρεσαι δεν εννοώ μπάζα εμφανισιακά!!Στην ψυχή εννοώ και στο χαρακτήρα.Με την αλλη τη κοπέλα δεν έχω τίποτα(BiteMeIaMfresH)
Αλλα εσένα άσε σε καταλάβαμε όλοι!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εδώ είσαι τελείως λάθος εσύ bite!

Ο άνθρωπος εξηγήθηκε ήδη μόρτικα και αντρίκια ότι δεν επιθυμεί να ασχολιέται καμία γυναίκα μαζί του.

Δεν το σεβάστηκες αυτό και βγήκες να του την πεις επιθετικά.

Απαράδεκτη!
Ρε παλιε,
δεν εχω διαθεση να τσακωθω μαζι σου και το ξερεις...
αλλα δεν εισαι και τοσο παλιος.
Ο λακης ειναι αρχαιο φρουτο στο σαιτ και εχει πολλες αντιπαθειες

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και επειδή είμαστε στο νετ το εκμεταλλεύονται να "δειχτούν" κάτι μπάζα σαν και εσένα.Και μην χαίρεσαι δεν εννοώ μπάζα εμφανισιακά!!Στην ψυχή εννοώ και στο χαρακτήρα.Με την αλλη τη κοπέλα δεν έχω τίποτα(BiteMeIaMfresH)

Κρινεις και ψυχες απο το νετ?
Τστσσ τι μου λες ?
εισαι θαυμα.
Ενω ελπιζοντας σαν εσενα πως η αλλη θα ψαρωσει και θα μας δωσει φωτο ειμαστε καλοι ε?
Για δες στην γωνια ερχομαι?
Εχεις καταλαβει και χαρακτηρα?
Εισαι επιστημονας λεμε,θα σκισω το πτυχιο μου.
Το οτι απλα δεν εχω κατι να πω μαζι σου και με κρινεις,σου λεει κατι?
το οτι ο καθενας μπορει απλα να μπενει στο νετ για χαβαλε?
Anyway μπορεις απλα να με αγνοεις!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Στην άκρη βρε ΜΠΑΖΟΛΕΣ. Έρχεται ΡΩΣΙΚΗ ΜΟΥΝΟΘΥΕΛΛΑ.

Συνημμένα

• katia.jpg
    katia.jpg
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 7
  • Yana.jpg
    Yana.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 7
  • Victoria.jpg
    Victoria.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 10
  • Sabina.jpg
    Sabina.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 7
  • Angelika.jpg
    Angelika.jpg
    13,4 KB · Εμφανίσεις: 6

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
?
Ναι οι δυτικοευερωπαίες είναι πιο εύκολες στο κρεβάτι. Ε, και?

Και ποιος σας είπε τέλος παντων πως στις Ελληνίδες δεν αρέσει το σεξ?
ωπα αδερφε.....
σταση να κατεβω......εδω ακριβως ειναι το θεμα και το ζουμι απο τοσες σελιδες ατερμονων συζητησεων....
φυσικα και κανεις δεν ειπε ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ....!!!!!
θα ελεγα μαλλον το ακριβως αντιθετο.....
το προβλημα εξ'ου και η ονομασια ''ελλεεινιδες'' ειναι οτι ενω ακριβως τους αρεσει το σεξ ειναι ''υποχρεωμενες'' λογω ανατροφης;,λογω ιδιοσυγκρασιας;,λογω οθωμανικων καταβολων;να συμπεριφερονται ωσαν το σεξ να ειναι κατι το οποιο μετα μανιας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ....
εν ολιγοις ''φαρισαισμος'' και ''υποκρισια''και ''δηθεν''.....
αυτο ειναι κατι που σε οποιους εχουν εμπειριες(μικρες η μεγαλες) απο εξωτερικο φανταζει καταπληκτικα ασχημο,αντιαισθητικο και αποτρεπτικο!!!!!!!
ενοχλει παρα πολυ το να ξερεις οτι θα κανεις ενα ευγενικο κομπλιμαν σε μια ομορφη παρουσια,και η αντιδραση αυτης θα ειναι ''επιδεικτικα'' απαξιωτικη ,θα σε αγνοησει πληρως ,ουτε καν θα κανει τον κοπο να κοιταξει ποιος την ''τιμησε'' με το κομπλιμεντο του ,την ιδια στιγμη που ξεχειλιζωντας απο ανασφαλειες η αναγκη για επιβεβαιωση ειναι σχεδον ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.....!!!!!!!!!
ενω δηλαδη στην ουσια ''πεθαινει'' για μια ομορφη κουβεντα που θα της τονισει την αυτοπεποιθηση και που επι της ουσιας την ζηταει απεγνωσμενα,οταν αυτη ερθει αντιδραει σαν δηθεν να εχνοχληθηκε.....
αυτο πιστευω με απλα λογια οτι σημαινει ''ελλεεινιδα''...
αλλο να αισθανεται και αλλοιως να το παιζει.....
συμπλεγματικη και ανσφαλης συμπεριφορα....
η ιδια βεβαια που ουτε καν σε κοιταει οταν της απευθυνεις το λογο αν κατα τυχη πληροφορηθει εκεινη τη στιγμη οτι εισαι ευκαταστατος και με ''λεφτα αισθηματα''
πολυ πιθανον να αρχισει να σε κυνηγαει απο πισω..... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Και γυναικα ακόμα ναναι η spy έχουμε καταλάβει τι κάνουν στο νετ αυτές που δεν αξίζουν είτε από εμφάνιση/χαρακτηριστικα είτε απο προσωπικότητα/χαρακτήρα.Ντυνονται με ένα πέπλο φαντασιοπληξίας και υποδύονται έναν άλλο εαυτό...αυτό που θα θελαν να είχαν σωμα και πνεύμα!!!Εχουμε 3 εαυτούς...αυτόν που νομίζουμε ότι έχουμε,αυτόν που πιστεύουν οι άλλοι ότι έχουμε και αυτόν που έχουμε πραγματικά!!!Δεν τα λέω εγώ αλλά η ψυχολογία για όποιον ασχολείται.
ΥΓ:παρακαλώ να προταθεί για τα καλύτερα "απομνημονεύματα".Ναι δεν είμαι μετριόφρων.Μήπως κάπου έμοιασα???Παλιοψωνάρα

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και γυναικα ακόμα ναναι η spy έχουμε καταλάβει τι κάνουν στο νετ αυτές που δεν αξίζουν είτε από εμφάνιση/χαρακτηριστικα είτε απο προσωπικότητα/χαρακτήρα.Ντυνονται με ένα πέπλο φαντασιοπληξίας και υποδύονται έναν άλλο εαυτό...αυτό που θα θελαν να είχαν σωμα και πνεύμα!!!Εχουμε 3 εαυτούς...αυτόν που νομίζουμε ότι έχουμε,αυτόν που πιστεύουν οι άλλοι ότι έχουμε και αυτόν που έχουμε πραγματικά!!!Δεν τα λέω εγώ αλλά η ψυχολογία για όποιον ασχολείται.
ΥΓ:παρακαλώ να προταθεί για τα καλύτερα "απομνημονεύματα".Ναι δεν είμαι μετριόφρων.Μήπως κάπου έμοιασα???Παλιοψωνάρα

Εισαι σε ενα φορα που κυκλοφορει καθε καρυδι και μου λες αυτα που μου λες?
Δεν εισαι στο φορα της πρωτοποριας η του ιανου για βιβλια !
Ξεκολλα και ασε τους αλλους να κρατανε το χαρακτηρα για εκτος νετ.
Κανε το χαβαλε σου η οτι θες ,αλλα δεξου οτι καποιοι και καποιες απλα δεν εχουν διαθεση για τπτ παραπανω χωρις να ειναι ψωνια.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Στην άκρη βρε ΜΠΑΖΟΛΕΣ. Έρχεται ΡΩΣΙΚΗ ΜΟΥΝΟΘΥΕΛΛΑ.

Αν κι εγώ είμαι φαν των Ρωσίδων,πρέπει να πω ότι και στην Ελλάδα έχει όμορφες κοπέλες,που θα μπορούσαν "να ρίξουν στο καναβάτσο" πολλές αλλοδαπές μοντέλες,αλλά είτε δεν ασχολούνται με το χώρο,είτε είμαστε μικρή αγορά ή και τα δύο συνδυασμένα.Η Ρωσία είναι μια τεράστια χώρα με περίπου 15 φορές περισσότερο πληθυσμό,οπότε λογικό είναι να υπάρχουν πολλές θεές.Όσον αφορά τον χαρακτήρα των Ελληνίδων,είναι πραγματικότητα ότι είναι βλαμμένες.Αλλά παντού υπάρχουν αυτές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom