Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ωπα αδερφε.....
σταση να κατεβω......εδω ακριβως ειναι το θεμα και το ζουμι απο τοσες σελιδες ατερμονων συζητησεων....
φυσικα και κανεις δεν ειπε ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ....!!!!!
θα ελεγα μαλλον το ακριβως αντιθετο.....
το προβλημα εξ'ου και η ονομασια ''ελλεεινιδες'' ειναι οτι ενω ακριβως τους αρεσει το σεξ ειναι ''υποχρεωμενες'' λογω ανατροφης;,λογω ιδιοσυγκρασιας;,λογω οθωμανικων καταβολων;να συμπεριφερονται ωσαν το σεξ να ειναι κατι το οποιο μετα μανιας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ....
εν ολιγοις ''φαρισαισμος'' και ''υποκρισια''και ''δηθεν''.....
αυτο ειναι κατι που σε οποιους εχουν εμπειριες(μικρες η μεγαλες) απο εξωτερικο φανταζει καταπληκτικα ασχημο,αντιαισθητικο και αποτρεπτικο!!!!!!!
ενοχλει παρα πολυ το να ξερεις οτι θα κανεις ενα ευγενικο κομπλιμαν σε μια ομορφη παρουσια,και η αντιδραση αυτης θα ειναι ''επιδεικτικα'' απαξιωτικη ,θα σε αγνοησει πληρως ,ουτε καν θα κανει τον κοπο να κοιταξει ποιος την ''τιμησε'' με το κομπλιμεντο του ,την ιδια στιγμη που ξεχειλιζωντας απο ανασφαλειες η αναγκη για επιβεβαιωση ειναι σχεδον ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.....!!!!!!!!!
ενω δηλαδη στην ουσια ''πεθαινει'' για μια ομορφη κουβεντα που θα της τονισει την αυτοπεποιθηση και που επι της ουσιας την ζηταει απεγνωσμενα,οταν αυτη ερθει αντιδραει σαν δηθεν να εχνοχληθηκε.....
αυτο πιστευω με απλα λογια οτι σημαινει ''ελλεεινιδα''...
αλλο να αισθανεται και αλλοιως να το παιζει.....
συμπλεγματικη και ανσφαλης συμπεριφορα....
η ιδια βεβαια που ουτε καν σε κοιταει οταν της απευθυνεις το λογο αν κατα τυχη πληροφορηθει εκεινη τη στιγμη οτι εισαι ευκαταστατος και με ''λεφτα αισθηματα''
πολυ πιθανον να αρχισει να σε κυνηγαει απο πισω..... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

+1000 hristidis!

Απλά τα "λεφτά αισθήματα" τα έχουν και οι δυτικο-ευρωπαίες. Λόγω όμως μεγαλύτερης ευμάρειας εκεί δεν τρελαίνονται τόσο πολύ με τα λεφτά και τα αμάξια όσο εδώ στην Ελλάδα (και πληρώνουν και οι γυναίκες εκεί, όταν βγαίνετε έξω).

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ωπα αδερφε.....
σταση να κατεβω......εδω ακριβως ειναι το θεμα και το ζουμι απο τοσες σελιδες ατερμονων συζητησεων....
φυσικα και κανεις δεν ειπε ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ....!!!!!
θα ελεγα μαλλον το ακριβως αντιθετο.....
το προβλημα εξ'ου και η ονομασια ''ελλεεινιδες'' ειναι οτι ενω ακριβως τους αρεσει το σεξ ειναι ''υποχρεωμενες'' λογω ανατροφης;,λογω ιδιοσυγκρασιας;,λογω οθωμανικων καταβολων;να συμπεριφερονται ωσαν το σεξ να ειναι κατι το οποιο μετα μανιας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ....
εν ολιγοις ''φαρισαισμος'' και ''υποκρισια''και ''δηθεν''.....
αυτο ειναι κατι που σε οποιους εχουν εμπειριες(μικρες η μεγαλες) απο εξωτερικο φανταζει καταπληκτικα ασχημο,αντιαισθητικο και αποτρεπτικο!!!!!!!
ενοχλει παρα πολυ το να ξερεις οτι θα κανεις ενα ευγενικο κομπλιμαν σε μια ομορφη παρουσια,και η αντιδραση αυτης θα ειναι ''επιδεικτικα'' απαξιωτικη ,θα σε αγνοησει πληρως ,ουτε καν θα κανει τον κοπο να κοιταξει ποιος την ''τιμησε'' με το κομπλιμεντο του ,την ιδια στιγμη που ξεχειλιζωντας απο ανασφαλειες η αναγκη για επιβεβαιωση ειναι σχεδον ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.....!!!!!!!!!
ενω δηλαδη στην ουσια ''πεθαινει'' για μια ομορφη κουβεντα που θα της τονισει την αυτοπεποιθηση και που επι της ουσιας την ζηταει απεγνωσμενα,οταν αυτη ερθει αντιδραει σαν δηθεν να εχνοχληθηκε.....
αυτο πιστευω με απλα λογια οτι σημαινει ''ελλεεινιδα''...
αλλο να αισθανεται και αλλοιως να το παιζει.....
συμπλεγματικη και ανσφαλης συμπεριφορα....
η ιδια βεβαια που ουτε καν σε κοιταει οταν της απευθυνεις το λογο αν κατα τυχη πληροφορηθει εκεινη τη στιγμη οτι εισαι ευκαταστατος και με ''λεφτα αισθηματα''
πολυ πιθανον να αρχισει να σε κυνηγαει απο πισω..... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Καλα χρηστιδη αν μου τα ελεγες κατω απο φεγγαραδα με ποτιζες και κανα μοχιτο στανταρ ημουν ανασκελα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε, μα πια!Έλεος ρε Λάκη,
Αν και το θεωρώ χυδαίο να αραδιάζουμε στο νετ την προσωπική μας ζωή, εγώ που έζησα στο εξωτερικό (εσύ 5 χρόνια και εγώ 17), μεγάλωσα εκεί και ήρθα μεγάλος στην Ελλάδα και έβγαλα τα αντίθετα συμπεράσματα από σενα, μηπως είμαι εγώ μαλάκας, ή μηπως πήγες εσυ στερημένος στη Δύση, γάμησες για πρωτη φορα και είδες το φως το αληθινο?
Ναι οι δυτικοευερωπαίες είναι πιο εύκολες στο κρεβάτι. Ε, και?
Το νιώθουν κιολας?
Ή είσαι της αντίληψης πως το πραγματικό σεξ είναι μονομερής πράξη, γιατί αν είναι έτσι υπάρχει και η :jerking: ξέρεις.

Και ποιος σας είπε τέλος παντων πως στις Ελληνίδες δεν αρέσει το σεξ?

Και έλεος πια με τη θεοποίηση του επί πληρωμή σεξ! Δεν το κατακρίνω, αλλά ας μην θεοποιούμε το υποκατάστατο!
Έχει καμία σχέση το σεξ με μια που πηδιέται μηχανικά μαζί σου, όντας εσύ ο 10ος - 15ος πελάτης της ημέρας με το να το κάνεις με μια που σε γουστάρει, νιώθει αυτό που κάνει και ευχαριστιέται τρελά αυτό που κανει μαζί σου?

Πελάτες μου.... :2funny:

αχ κατι τετοια λες.........και λιωνωωωωωωωωωωω

χαχαχαχαχαχα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
[quote author=spygirl]Καλα χρηστιδη αν μου τα ελεγες κατω απο φεγγαραδα με ποτιζες και κανα μοχιτο στανταρ ημουν ανασκελα...[/quote]

[quote author=mounitsa]

αχ κατι τετοια λες.........και λιωνωωωωωωωωωωω
[/quote]

Ανάψανε και κωρώσανε όλες μαζί ξαφνικά.....

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Κρινεις και ψυχες απο το νετ?
Τστσσ τι μου λες ?
εισαι θαυμα.
Ενω ελπιζοντας σαν εσενα πως η αλλη θα ψαρωσει και θα μας δωσει φωτο ειμαστε καλοι ε?
Για δες στην γωνια ερχομαι?
Εχεις καταλαβει και χαρακτηρα?
Εισαι επιστημονας λεμε,θα σκισω το πτυχιο μου.
Το οτι απλα δεν εχω κατι να πω μαζι σου και με κρινεις,σου λεει κατι?
το οτι ο καθενας μπορει απλα να μπενει στο νετ για χαβαλε?
Anyway μπορεις απλα να με αγνοεις!
1.Εχω μάθει να μην αγνοώ κανέναν
2.Η ομιλία και ο γραπτός λόγος είναι καθρέπτης της ψυχής.Εσύ δλδ τι κρίνεις?
3.Φώτο δεν έχω ζητήσει από καμία.Στην φίλη σου ναι έστειλα pm ότι δεν έχω τίποτα μαζί της.με σένα τα παίρνω κρανίο και δεν σου στέλνω τίποτα σε pm.με αλλους ναι
4.Κοιτώ στην γωνία μα δεν βλέπω τίποτα...μήπως είσαι ένα από τα τούβλα.Στην ειρωνεία δεν σε παίρνει...άστο καλύτερα
5.Βεβαια καταλαβαίνω χαρακτήρα.Αν εσύ είσαι άχρηστος-η να διακρίνεις και υποτιμας τον εαυτο σου δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν και οι άλλοι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ευχαριστώ, ευχαριστώ :)

Ας αφιερώσω και ένα αβαταρ στη φιλη μου τη Μουνίτσα:

[URL unfurl="true"]http://img511.imageshack.us/img511/7623/mounitsalightsaberhk6.gif[/img[/URL]]
[/quote]

ζβββββββββββββφφφφφφφφφφρρρρρρρρρρρρρρ

σσσσσσσσσσσσφφφφφφφφφφφφφφφφφββββββββββββββββββ

βββββββββζζζζζζζζζζζζζζζσσσσσσσσσσφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

:P :P :P

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
1.Εχω μάθει να μην αγνοώ κανέναν
2.Η ομιλία και ο γραπτός λόγος είναι καθρέπτης της ψυχής.Εσύ δλδ τι κρίνεις?
3.Φώτο δεν έχω ζητήσει από καμία.Στην φίλη σου ναι έστειλα pm ότι δεν έχω τίποτα μαζί της.με σένα τα παίρνω κρανίο και δεν σου στέλνω τίποτα σε pm.με αλλους ναι
4.Κοιτώ στην γωνία μα δεν βλέπω τίποτα...μήπως είσαι ένα από τα τούβλα.Στην ειρωνεία δεν σε παίρνει...άστο καλύτερα
5.Βεβαια καταλαβαίνω χαρακτήρα.Αν εσύ είσαι άχρηστος-η να διακρίνεις και υποτιμας τον εαυτο σου δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν και οι άλλοι

Σου ξανατονισα πως δεν εχω κατι να πω με 20+ ηλικιες.δεν θες απλα να το καταλαβεις.
σου ξανατονισα να με αγνοεις.
Δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε....
Απλα χωρις βαρυγδουπες δηλωσεις,δεν χρειαζετε να τσατιζεσε,αν παλυ δεν μπορεις....
ε τι να σου πω!!!
Πιες ενα καφεδακι!

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Χρηστιδη δειξεμου τι τρυφερο αγορι εισαι..... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σας δουλεύουν ψιλό γαζί ρε κορόιδα. ΞΥΠΝΑΤΕ...

Ειδικά το hristidi δεν νομίζω, από τότε που μάθανε για ένα συγκεκριμένο του ευμεγέθη "μυ"...

(Ταυλιάρα) κολλητή είχε τρελαθεί για φιλαράκι μου μόνο και μόνο που της είπα ότι είναι προικισμένος. Του ζήτησε πειστήρια με φώτο στο κινητό και φυσικά το ίδιο βράδυ τον πήδηξε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πάλι +1000 Lakis

Εχει μάλιστα δημιουργηθεί η ψυχανώμαλη φάση οι Ελληνίδες να βγαίνουν έξω κυρίως για να διασκεδάσουν διαστροφικά με τα χυλοπίτια που θα μοιράσουν (αν κάποιος απονενοηθεί να κάνει τη μοιραία κίνηση μαζί τους). Έχω μείνει βραδυές και βραδυές στις κραβατοκάμερες κολλητών μου φιλενάδων που φτιάχνονται για να βγουν έξω και που σαν κάργιες προετοιμάζουν το σχέδιο για το πόσες και με πιο τρόπο χυλόπιτες θα ρίξουν - για να τη σπάσουν έτσι γενικά και αόριστα στους άντρες.  

ολο εμπειριες εισαι ρε παλιε εσυ και οι κολλητες σου :2funny:

ΟΚ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Το παίρνω πισω τότε αυτό που είπα και αν θες με συγχωρείς.Ζητώ συγνώμη που βιάστηκα να μιλήσω έτσι.Ειμαι εκνευρισμένος με την καταστασή μας ως χώρα,κοινωνίας...βλέπε και κρίση...άστα να πάνε!!

εσυ καημενο μου ηρθες φρεσκο φρεσκο και απαντας πολιτισμενο πιστευοντας οτι εδω μεσα γινεται σοβαρη συζητηση......περιμενω την εκρηξη σου μεσα στον επομενο μηνα....ετσι μας ειχε ερθει και ο ναρουτακος... :) :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ψυχολόγος είσαι?? Καλά το κατάλαβες,έτσι αρέσκονται.Τη βρίσκουν,ανεβαίνουν και έτσι νιώθουν πως είναι από πάνω.Μπορεί και να μαλακίζονται μετά,αλλά εμάς πάντα μας λένε ότι ποτέ σχεδόν δεν το κάνουν!Μηπως οι 95 στις 100 που λεγαμε είναι ανοργασμικές και μόνες τους τα καταφέρνουν καλύτερα.Αν δεν τελιώνουν να το πουν να δοκιμάζουμε και άλλα πραματα,στάσεις κλπ!!Αλλα και σε αυτό ντροπές οι περισσότερες.Αν διαβάσετε Αννα Φρούντ(κόρη του γνωστού ναι) θα κουφαθείτε!!!Με τις χυλόπιτες νιώθουν πως ανεβαίνουν κοινωνικά.Ασε που την μπαινουν η μία στην άλλη ποια είχε τα περισσότερα πεσίματα και τις χυλόπιτες που έριξαν.Καθονται και τα συζητάνε μετα για να μας κοροιδεύουν και μετα είναι ψυχολογικά χάλια,δεν ξέρουν το γιατί.....αλλά ξέρουν πως για μια νύχτα ακόμα είναι αγαμητες και τους μιλάνε οι ορμόνες....από που να αρχίσω και που να τελιώσω!Τπαντων τι ειναι αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναικες ελληνίδες???

ταδε εφη η αννουλα η κορουλα του ζιγκι? δηλαδη δεν προκειται μονο για ελληνικο φαινομενο??? σοκαρομαι.... :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ολο εμπειριες εισαι ρε παλιε εσυ και οι κολλητες σου :2funny:

εσυ καημενο μου ηρθες φρεσκο φρεσκο και απαντας πολιτισμενο πιστευοντας οτι εδω μεσα γινεται σοβαρη συζητηση......περιμενω την εκρηξη σου μεσα στον επομενο μηνα....ετσι μας ειχε ερθει και ο ναρουτακος... :) :)

Mounitsa θα λάβεις μέρος στην παρτούζα που οργανώνουμε; Θα είναι και οι κολητές μου μέσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom