Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Εγω παλι φιλε alex ειμαι 37 κ νοιωθω οτι πλεον η μπογια μου δεν περναει..δεν εχω αλλαξει σχεδον καθολου εδω κ μια δεκαετια(πλην ντυσιματος) κ οι κατω απο 30 χρονων γυναικες δε βλεπω να συγκινουνται..πολλοι φιλοι νοιωθουν το ιδιο σε παρομοια ηλικια...η αλλη θα σου μιλησει καταρχην στον πληθυντικο επειδη σε βλεπει παππουδι...20-21 χρονων δε τολμω καν να σκεφτω πως μας βλεπουν...
ΥΓ:οι παντρεμενες ναι καλο ειναι να αποφευγονται αλλα σκεψου ποσες ειναι παντρεμενες στο normal target group σου δλδ 30+(90% κ πανω)...
πλεον δεν καταλαβαινεις τι ηλικια εχουν....γνωρησα μια τα χριστουγεννα πολυ ωραια και σεμνη γκομενα δικηγορινα(αλεξ ακους?) νομιζα οτι ηταν 28 τουλαχιστον παιζω μπαλα κ μ λεει 22 σπουδαζω ακομα :S :S :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
Συνοψίζοντας επιγραμματικά την κατάσταση στην ελληνική πραγματικότητα,όπως τουλάχιστον φαίνεται ότι έχει διαμορφωθεί στα τόσα χρόνια και από τα χιλιάδες post του παρόντος thread,οι ελλεεινίδες κάτω των 30 αρέσκονται στο να μαζεύουν like στο facebook και να κάνουν καμιά αρπαχτή με αφγανοπακιστανική και αράπικη ψωλή,οι δε άνω των 35-40 κι έχοντας πιάσει το πρώτο ράφι ψάχνουν να γαντζωθούν από κανάν κακομοίρη που θα του κατσικωθούν για εξασφάλιση... Οι άντρες από την άλλη χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες:στους κλαρινογαμπρούς που πιρφορίζουν με τις ελλεεινίδες με την ελπίδα ότι θα τους ελεήσουν και θα τους δώκουν καμιά τρύπα τους να τον χώσουν,και σ'αυτούς που δεν μασάνε με το παραμυθάκι και το παιχνιδάκι που παίζουν οι γκόμενες και το'χουν ρίξει στα μπουρδέλα και στις βίζιτες,ανάλογα με την τσέπη τους φυσικά.''Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα'' όπως λέει το διαχρονικό μοτό παλιού μέλους...

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
461
Πόντοι
21
Εισαι τυχερος. Εγω τρεις παντρεμενες που εμπλεξα (ολες ανω των 40 παρεμπιπτοντως) το μετανιωσα και τις τρεις. Ζηλιαρες, επιμονες, γκρινιαρες, απαιτητικες. Οι μικροτερες κοπελες τελικα αποδεικνυονται πιο αξιοπρεπεις και σοβαρες.
Εγώ πάλι θεωρώ την παντρεμένη την πιο ασφαλή επιλογή γιατί υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και ασφάλεια. Και με δύο που ειχα μπλέξει ηταν μια χαρά. Μια ελεύθερη είναι πιο εύκολο να κολλήσει με παντρεμένο και να εχεις προβλήματα. Αντιμετώπισα αυτο ακριβώς παλαιότερα όταν εγώ ήμουν ελεύθερος και αυτή κόλλησε γιατί προφανώς μπορεί να σκεφτηκε τι ωραια που θα ήμασταν αν και αυτή ήταν ελεύθερη. Βέβαια όντας ελεύθερος απλά φεύγεις, αλλά δεν παύει να είναι δυσάρεστο.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ας υποθεσουμε οτι υπαρχει μια πολυ ωραια πισινα σε ενα πανεμορφο μερος κ μπροστα στην πισινα μια ξαπλωστρα...στην ξαπλωστρα λοιπον καθεται ενας ανθρωπος κ περναν διαδοχικα σερβιτοροι οπου του δινουν κ ενα ποτο-κοκτειλ να δοκιμασει...εχει τη δυνατοτητα να δοκιμασει οσα θελει μεχρι να βρει αυτο που του αρεσει...κ γω λοιπον ρωτω..
ΠΟΙΟΣ επιθυμειτε να ειστε συτη την ιστορια?αυτος που απολαμβανει ατην ξαπλωστρα ή ο εκαστοτε σερβιτορος που μεσα στο κατακαλοκαιρο απλα σερβιρει?καντε λοιπον την αναγωγη κ βαλτε οπου ανθρωπος στην ξαπλωστρα η τυχαια ελληνιδα γκομενα κ οπου σερβιτοροι οι ελληνες λιμαρια..εγω πλεον στα 37 μου δεν επιτρεπω να "σερβιρω" σε οποιαδηποτε τυχαρπαστη κ πειναλεω το οτιδηποτε...αντε γιατι εχει ξεφτιλιστει το θεμα....
Κ μην αρχισουν παλι καποιοι περι κυνηγου κ ετσι ειναι οι αντρες γιατι αυτοι ειναι που γραφουν σε ευχαριστω για την αποδοχη στο fb...
ΥΓ:ο σερβιτορος στην αλληγορια ισως κ να πληρωνεται..εσυ κατακαημενε ελληνα απλα θα σερβιρεις κ θα παρακαλας μια στις τοσο για ενα μπουρμπουαρ....
Φιλε καλα τα λες αλλα οπως ειπε καποιος μην τα παρατας .Το θεμα ειναι να εχεις τον ελεγχο του εαυτου σου,δηλ. ναι στις πουτανες αλλα αμα σου κατσει καμια γκομενα δεν λες οχι.Φυσικα στο χαλαρο ασε να νομιζουν οτι σε εχουν στο χερι με το μουνι τους,καποτε ημουν  σε μια παρεα με μουνοδουλους και ελλεεινιδες ,οι μεν αντρες ειχαν ξεχασει το ονομα τους απο τις χυλοπιτες,ειχα επηρεαστει και εγω ,βλεπεις ειχα ξεκοψει απο τον αγοραιο ερωτα,αλλα επιστρεφοντας (στον αγοραιο)εκανα στροφη 180 μοιρων,οποτε μια γκομενα της παρεας μου λεει <<δεν σε βλεπω να κανεις κατασταση με καμια κοπελα,γιατι ετσι?>>και της απαντω στην ψυχρα,<<ελα μωρε,προσφατα γυρισα απο ταιλανδη (ειχα παει αληθεια)ενταξει εκανα παρτουζα με τρεις σε μασατζιδικο,οκ ναι !!πληρωσα αλλα περασα πολυ ωραια ,ε τωρα με ποια θα τα κανω αυτα??βλεπεις , της λεω αν εχεις φεραρι ,τι να σε νοιαζει αν εβγαλε καινουργιο αυτοκινητο χιουνται,χαμογελωντας.Μονο που δεν με εβρισε. 

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.601
Πόντοι
11.445
Συνοψίζοντας επιγραμματικά την κατάσταση στην ελληνική πραγματικότητα,όπως τουλάχιστον φαίνεται ότι έχει διαμορφωθεί στα τόσα χρόνια και από τα χιλιάδες post του παρόντος thread,οι ελλεεινίδες κάτω των 30 αρέσκονται στο να μαζεύουν like στο facebook και να κάνουν καμιά αρπαχτή με αφγανοπακιστανική και αράπικη ψωλή,οι δε άνω των 35-40 κι έχοντας πιάσει το πρώτο ράφι ψάχνουν να γαντζωθούν από κανάν κακομοίρη που θα του κατσικωθούν για εξασφάλιση... Οι άντρες από την άλλη χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες:στους κλαρινογαμπρούς που πιρφορίζουν με τις ελλεεινίδες με την ελπίδα ότι θα τους ελεήσουν και θα τους δώκουν καμιά τρύπα τους να τον χώσουν,και σ'αυτούς που δεν μασάνε με το παραμυθάκι και το παιχνιδάκι που παίζουν οι γκόμενες και το'χουν ρίξει στα μπουρδέλα και στις βίζιτες,ανάλογα με την τσέπη τους φυσικά.''Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα'' όπως λέει το διαχρονικό μοτό παλιού μέλους...

υπαρχει και το 1% ελεεινοι μπαρμαν με τατοο που το παιζουν και γαμανε καμια μεθυσμενη ελληνιδα , γιαυτο και καθε τοσο πεταγονται μπαρ απο τυπυς που δεν εχουν αναγκη η το εχουν για δευτερη ανασχοληση , μηπως και γαμησουν ... 

Nikos256

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Γιατι ρε παιδια τοσο μενος με της Ελλεινιδες.

Μιλατε για λεφτα, για εμφανιση κλπ και ομως ο μεγαλυτερος καρδιοκατακτητης ηταν καασχημος.
Ουτε λεφτά χρειαζονται.
Χρονος και αυτοπεποιθηση μονο.
προσπαθηστε λιγο παραπανω ρε παιδια.

Καθε ηλικία θελει τα κολπα της. Δεν μπορεις να πας σε μια 35αρα που εχει φασει απειρες πουτ..ς και να περιμενεις οτι θα πηδηξεις. Εχει κουραστει θελει πια κατι σοβαρο δηλ γαμο.
Πιτσιρίκες, μεγαλες, χωρισμενες, πολυ μεγαλες, παντρεμενες ολες ψαχνονται.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Για όλους εσάς που λέτε οτι ο κόσμος δεν γαμάει, οι ελλεινιδες δεν γαμιούνται κλπ.
Είμαι κι εγώ στην προφητική ηλικία των 37 (σας πολύ έχουμε μαζευτέί τώρα τελευταία)

Μετά από εκτενή στατιστικη μελέτη σε ένα "δυνατό" δείγμα ανδρών φίλων (καμια 100άρα) που είχα ως τώρα τα συμπεράσματα για την σεξουαλική μας ζωή είναι τα εξής:
1.Ποσοστό 5%. Κατηγορία γαμιάς της γειτονιάς. Εχει χάσει το μέτρημα απο τις γκόμενες που έχει γαμήσει. Δεν είναι απαραίτητα μοντέλο, σιγουρα είναι ευπαρουσίαστος αλλα το πιο σημαντικό έχει βρεί τον τρόπο.
2. Ποσοστό 15%. Κατηγορία Γαμώ συχνά. Εχει μεγάλη διαφορά απο την πρώτη κατηγορία σε ποσότητα. Αλλά 1-2 γκόμενες το χρόνο τις καταφέρνει. Δεν μενει πανω από χρόνο αγαμητος.
3. Ποσοστό 50%. Παντρεμενάκιδες. Εχουν γαμήσει 1,5 γκόμενα στην ζωή τους. Βρήκαν μια στα 20, την παντρέυτηκαν στα 30 και τώρα έχουν 2 παιδία.
4. Ποσοστό 30%. Αγάμητοι. Δεν γαμούν ευκολα. Βρίσκουν μια γκόμενα στα 10 χρόνια και τίνουν να πάνε στην παραπάνω κατηγορία με το που δεσμευτούν.Όχ απαραίτητα κακασχημοι όπως θα περίμενε κανείς, σιγουρα όμως δεν είναι και μπραντ πιτ.

Τα αντιστοιχα ποσοστά των γυναικών δεν μπορώ να τα ξέρω.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Κατι ακόμα που ίσως βοήθησει τους νεώτερους.

Μετά τα 30 έχω γαμήσει τις υπερδιπλάσιες γκόμενες από οτι στην δεκάετία 20-30.
Μπορεί να είναι άδικο, γιατί όσο νεώτερος είσαι τόσο περισσότερες κάβλες έχεις, αλλά έτσι είναι η ζωή.
Υπομονή!

serafin

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
21
Like
961
Πόντοι
1.011
Για όλους εσάς που λέτε οτι ο κόσμος δεν γαμάει, οι ελλεινιδες δεν γαμιούνται κλπ.
Είμαι κι εγώ στην προφητική ηλικία των 37 (σας πολύ έχουμε μαζευτέί τώρα τελευταία)

Μετά από εκτενή στατιστικη μελέτη σε ένα "δυνατό" δείγμα ανδρών φίλων (καμια 100άρα) που είχα ως τώρα τα συμπεράσματα για την σεξουαλική μας ζωή είναι τα εξής:
1.Ποσοστό 5%. Κατηγορία γαμιάς της γειτονιάς. Εχει χάσει το μέτρημα απο τις γκόμενες που έχει γαμήσει. Δεν είναι απαραίτητα μοντέλο, σιγουρα είναι ευπαρουσίαστος αλλα το πιο σημαντικό έχει βρεί τον τρόπο.
2. Ποσοστό 15%. Κατηγορία Γαμώ συχνά. Εχει μεγάλη διαφορά απο την πρώτη κατηγορία σε ποσότητα. Αλλά 1-2 γκόμενες το χρόνο τις καταφέρνει. Δεν μενει πανω από χρόνο αγαμητος.
3. Ποσοστό 50%. Παντρεμενάκιδες. Εχουν γαμήσει 1,5 γκόμενα στην ζωή τους. Βρήκαν μια στα 20, την παντρέυτηκαν στα 30 και τώρα έχουν 2 παιδία.
4. Ποσοστό 30%. Αγάμητοι. Δεν γαμούν ευκολα. Βρίσκουν μια γκόμενα στα 10 χρόνια και τίνουν να πάνε στην παραπάνω κατηγορία με το που δεσμευτούν.Όχ απαραίτητα κακασχημοι όπως θα περίμενε κανείς, σιγουρα όμως δεν είναι και μπραντ πιτ.

Πολύ σωστά τα ποσοστά σου. Και εγω σε αυτή την ηλικία πάνω κάτω είμαι και έχω παρατηρήσει τα ίδια. Στο τελευταίο 30% να προσθέσουμε οτι το 5% μόνο γαμάει ιερόδουλες. Οι υπόλοιποι είναι απο ανάγκη μαλακες απαρηγόρητοι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Με ποιους πακιστανούς και αράπηδες πηδιούνται ρε φίλε;Πού τα βλέπετε αυτά;Οι ελληνίδες ή θα έχουν μόνιμη σχέση ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και θα πηδιούνται ΜΟΝΟ μ'αυτούς ή δεν θα πηδιούνται καθόλου.Εγώ αυτό βλέπω.Γι'αυτό και λέω συνεχώς ότι αν και ο άντρας δεν μπει στο τρυπάκι μιας μόνιμης σχέσης,δεν θα γαμάει τίποτα.

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
1-2 γκομενες το χρονο ειναι σοβαρο ποσοστο για τη δευτερη κατηγορια φιλε..σαυτες τις 1-2 μπορει να ναι κ πρωην?

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ο sadman τα ειπε υπεροχα για το ποσοστο γκομενων...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Με ποιους πακιστανούς και αράπηδες πηδιούνται ρε φίλε;Πού τα βλέπετε αυτά;Οι ελληνίδες ή θα έχουν μόνιμη σχέση ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και θα πηδιούνται ΜΟΝΟ μ'αυτούς ή δεν θα πηδιούνται καθόλου.Εγώ αυτό βλέπω.Γι'αυτό και λέω συνεχώς ότι αν και ο άντρας δεν μπει στο τρυπάκι μιας μόνιμης σχέσης,δεν θα γαμάει τίποτα.
Μονο εαν ειναι χοντρη,ασχημη ή 40+, αντιθετα οι ξενες (ανεξαρτητως εμφανισης) πανε με μεταναστες κυριως Αλβανους.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

Γενικα ο Ελλην δεν γαμει......

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.258
Πόντοι
1.056

Μια ένσταση για το 2. Δεν νομιζω το να καταφερνεις 2 γκόμενες το χρόνο να είναι και τόσο γαμώ συχνά...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
ο ελλην δεν γαμει λογω της ακραιας ατομικιστικης νοοτροπιας και μη κοινωνιστικης δομης της κοινωνιας και της οικονομιας

πολλες μικρες στρουγκες συμφεροντων προστατευτικου (κοινωνικου και οικονομικου) χαρακτηρα (οικογενειακες επιχειρησεις,ιδιωτικα και κρατικα μονοπωλια,δημοσιο,προστατευμενα επαγγελματα κ.α.)

σε συνδυασμο με την αθρωα εισοδο μεταναστων,την νεοφιλελευθερη παρασιτικη οικονομια και την γυναικοκρατια (μεχρι την δεκαετια του 80 κρατουνταν τα μποσικα λογω της πατριαρχιας,των ψηγματων αυτοχθονου οικονομιας που ειχαν απομεινει και του περιορισμενου των δικαιωματων των γυναικων)

μετα αποσαρθρωθηκαν και παρασιτικοποιηθηκαν τα παντα οικονομικα και κοινωνικα

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Γιατι ρε παιδια τοσο μενος με της Ελλεινιδες.

Μιλατε για λεφτα, για εμφανιση κλπ και ομως ο μεγαλυτερος καρδιοκατακτητης ηταν καασχημος.
Ουτε λεφτά χρειαζονται.
Χρονος και αυτοπεποιθηση μονο.
προσπαθηστε λιγο παραπανω ρε παιδια.

Καθε ηλικία θελει τα κολπα της. Δεν μπορεις να πας σε μια 35αρα που εχει φασει απειρες πουτ..ς και να περιμενεις οτι θα πηδηξεις. Εχει κουραστει θελει πια κατι σοβαρο δηλ γαμο.
Πιτσιρίκες, μεγαλες, χωρισμενες, πολυ μεγαλες, παντρεμενες ολες ψαχνονται.
Οι Ελληνιδες (μιλαμε για ομορφες παντα - οχι μπαζα) εχουν υψηλα standard και αυτο δεν αρεσει στους αντρες, στην Ανατολικη Ευρωπη οι αντρες ασχολουνται πολυ λιγοτερο με το πως θα αρεσουν στις γυναικες πολυ φαι και ποτο φτηνα ρουχα και γενικα φτηνη ζωη, αυτο κανει τις γυναικες απο εκει να εκτιμουν πολυ περισσοτερο εναν απλα σωστο αντρα, αντιθετα στην Ελλαδα και αλλου (Ιταλια, Ισπανια) οι αντρες κανουν διαγωνισμο κλαρινογαμπρου με μουσια, τατουαζ κλπ για το πως θα εντυπωσιασουν τις γκομενες με τα γνωστα αποτελεσματα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom