Πορνοχυστη μου και οπτικε συν-απαξιωτη ελλεηνιδων!
Βλεπω οτι περα απο τις ιστορικες σου γνωσεις εχεις και τεραστια πειρα στα συγχρονα κοινωνικα δρωμενα/δραματα. Η εγκυρη γνωση σου, ευστοχα δινει το περιγραμμα της σαπιλας/πυρφοριασης, δειγμα τεραστιας πορνοεμπειριας! Θα εισαι απο καλο κλωναρι!
Σήμερα το απόγευμα είχα πάει Παγκράτι και το τι μουνί περνούσε από μπροστά μου δεν περιγραφόταν και παίζανε με τα μάτια οι μισές και δεν είμαι κανένας κούκλος. Κοντός χοντρός με κοιλιά είμαι. Φέτος η κατάσταση έχει ξεφύγει βλέπω...Οι περισσότερες κάνουν ασκήσεις για να πετύχουν πεταχτές κωλάρες όπως στο Instagram και μας βγάλανε τα μάτια με τα αθλητικά κολάν που φοράνε. Βλέπω και μουνάρες τελευταία στην στάση των λεωφορείων τέρμα περιποιημένες και αναρωτιέμαι πως δεν βρίσκουν έναν χορηγό να μην ταλαιπωρούνται με τα μέσα και ανέχονται τον κάθε βρωμιάρη Πακιστανό
Μετά τα 30 δύσκολα κάνει αλλαγές μια γυναίκα, γιατί έχει φάει πολλούς πούτσους και της φαίνονται όλα ίδια.
Διδαγματα
ψωληςΖωης
Καθε ποστ και ποιημα, αγαπητε πορνο-ποιητη!
Χυστη μου, με συγκινησε ιδιεταιρα το δραμα σου στο Παγκρατι.
Μαλλον γιατι περπαταμε βιους παραλληλους, αλλα ακαποτα, μην τεμνοντες! Μπορει να εχουμε περπατησει και στο Παγκρατι μαζι.
Εκτος της μακρυνης συγγενειας που εχουμε και οι δυο, με τον εξαδερφο κουασιμοδο, βλεπουμε τα ιδια πραγματα. Κολαν, κολαν μαυρα, κολαν λουλουδατα, κολαν γυαλιστερα και η μαστιγα της εποχης κολαν αθλητικα. Λες και κανουν ολες αθλητισμο με σχοινια/γιογκαλατες, ενω πανε βολτα ακομα και με τα παιδια τους πιασμενα απο το χερι.
Συγκλονιστικη η στιγμη, που η ελλεηνιδα, αποζητα το ζεστο βλεμα θαλπωρης και θαυμασμου (θ.θ) των οπισθιων της, παντως ελληνα χυστη πυρφορου, που ομως, φευ συμβιβαζεται με το
πακιστανικο κωλοχερο εις τα τραμ/τρολευ.
Τραγικαι φιγουραι, οι αθωοι σπονσορες,
που απο το ματι στο Παγκρατι, πανε στο κρεβατι, με μια μιλφ αλλοδαπη βαρβατη (ριμα).
υγ. Κοιτα οι πουτανες, που εχουν φτασει! Τρελανανε μεχρι και την γοογκλε!
Επιτηδες τα βαζουν οι Καριολες! Το λεει η επιστημη πλεον!