Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
η δυση μεσω του λαιφσταιλ θηλυκοποιει τον ανδρα προκειμενου οι λαθρεποικοι που ερχονται νταβρατισμενοι να μοιαζουν πολυ περισσοτερο ανδρες και να επιλεγονται απο τις γυναικες

Oι νταβραντισμένοι :rolleyes: λαθρέποικοι μέσου όρου ύψους 1.70 και max 50 κιλά,δεν φτάνουν ούτε μέχρι τον ώμο της μέσης Ευρωπαίας και χωρίς τα μαχαίρια τους δεν μπορούν να επιβληθούν ούτε σε 12χρονο.

Επίσης εμφανισιακά είναι σαν γαμώ τα σπίτια τους και ο μόνος τρόπος να γαμήσουν είναι να βιάσουν ή να τους κάτσει καμιά απελπισμένη χοντρή.

Για γάμο/παιδιά,ούτε με σφαίρες δε θα ζευγαρώσει σοβαρη δυτική με λαθροπίθηκο.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
Oι νταβραντισμένοι :rolleyes: λαθρέποικοι μέσου όρου ύψους 1.70 και max 50 κιλά,δεν φτάνουν ούτε μέχρι τον ώμο της μέσης Ευρωπαίας και χωρίς τα μαχαίρια τους δεν μπορούν να επιβληθούν ούτε σε 12χρονο.

Επίσης εμφανισιακά είναι σαν γαμώ τα σπίτια τους και ο μόνος τρόπος να γαμήσουν είναι να βιάσουν ή να τους κάτσει καμιά απελπισμένη χοντρή.

μπροστα στον ακραιο θηλυκοποιημενο δυτικο φλωρο ευνουχισμενο ς ναι μοιαζει πιο ανδρας

ο αυτοχθων ανδρας ειναι ενα επαναστατικο στοιχειο που ειναι σε μεγαλο βαθμο δεμενο με την εννοια της πατριδας (γη των πατερων και οχι των γυναικων) του και με την γη του

αντιθετα η καιροσκοπικη κοσμοπολιτικη ακραια εκμεταλλευτικη φυση της γυναικας οπως και ο εξαθλιωμενος αλλοδαπος που τρωει το μεροκαματο του αυτοχθονα και κατεβαζει το κοστος εργασιας ειναι χρησιμα εργαλεια στα χερια των ελιτ

οι ελιτ θελουν να εξαφανισουν τον αυτοχθονα πραγματικο ανδρα επειδη ειναι το κατεξοχην επαναστατικο τοιχειο μεσα σε μια κοινωνια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αυτό είναι και πρόβλημα γιατί οι λάθρο και γενικώς οι τριτοκοσμικοί όχι μόνο δε γαμάνε αλλά τους γαμάνε και τις γυναίκες οι Δυτικοί για πλάκα και αυτό εξαγριώνει Αραβες,Μαγκρέμπ,Τουρκάκια κτλ.Είναι οι ισορροπίες στο δυτικό κόσμο μιλάμε για πολύ άσχημο πεδίο για τέτοιους.
Γενικά κάπως οι Ελληνες προσαρμόζονται και δέχονται τις ισορροπίες,οι μαλάκες οι Τούρκοι και οι Αραβες αντιδρούν.Φωνασκούν,αντιστέκονται κτλ ενώ απλά οι Δυτικοί αν κάνουν πολλή φασαρία θα τους σουβλίσουν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
μπροστα στον ακραιο θηλυκοποιημενο δυτικο φλωρο ευνουχισμενο ς ναι μοιαζει πιο ανδρας

ο αυτοχθων ανδρας ειναι ενα επαναστατικο στοιχειο που ειναι σε μεγαλο βαθμο δεμενο με την εννοια της πατριδας (γη των πατερων και οχι των γυναικων) του και με την γη του

αντιθετα η καιροσκοπικη κοσμοπολιτικη ακραια εκμεταλλευτικη φυση της γυναικας οπως και ο εξαθλιωμενος αλλοδαπος που τρωει το μεροκαματο του αυτοχθονα και κατεβαζει το κοστος εργασιας ειναι χρησιμα εργαλεια στα χερια των ελιτ

οι ελιτ θελουν να εξαφανισουν τον αυτοχθονα πραγματικο ανδρα επειδη ειναι το κατεξοχην επαναστατικο τοιχειο μεσα σε μια κοινωνια

Καλές οι θεωρίες σου,αλλά στην πράξη ούτε καν...

Εδώ οι τούρκοι που είναι γεννημένοι Γερμανία,πολλοί και με λεφτά και Γερμανίδα μόνο σε FKK έχουν γαμήσει.
Και κάθεσαι και μου λες ότι αυτοί που έρχονται τώρα και είναι 100 κλάσεις κατώτεροί τους,θα υποκαταστήσουν τον δυτικό άντρα. :rolleyes:

Υ.Γ.Δε γράφω από τα Άνω Άσπρα Χώματα Θεσπρωτίας,ούτε όσα γράφω μου τα είπε ο μπατζανάκης μου..
Αυτά που λες,ακόμη και αν επιδιώκονται από τους πολίτικαλ κορέκτ πουτάνας γιους που διαφεντεύουν την Ευρώπη,ειναι αδύνατο να συμβούν στην πράξη γιατί είναι πολύ μεγάλο το χάσμα μεταξύ πιθηκοειδών και Ευρωπαίων...
Η Γερμανίδα που θα παντρευτεί αφγανό,πάκη,σύριο,αλγερινό,κ.λ.π.
θα είναι ή μπάζο χίπισσα/αναρχοκομμουνίστρια ή μπάζο χοντρή.
Σε κάθε περίπτωση,μειοψηφία και εξαίρεση του κανόνα,ανάξια σχολιασμού.

Επισκέπτης

Στη Γερμανια και ο Ελληνας χυλοπιτα τρωει απο τη Γερμανιδα. Εδω μιλαμε για Ελληνιδες. Που γνωριζεις καλα οτι στο εξωτερικο δεν αφηνουν κανεναν πακιστανο παραπονεμενο. Στην Ελλαδα ντρεπονται να τα κανουν αυτα αλλα δεν παυουν να λιγουρευονται τις ορδες των αραβων. Και γιατι οχι; Νεοι ειναι. Λεπτα και σφιχτα σωματα εχουν. Περιποιημενοι στα κουρεια ειναι. Καγκουριλα βγαζουν. Μη μπερδευεσαι με τα τευτονικα γουστα. Στην ελληνιδα εχει περαση το στυλακι. Τις προαλλες ειδα αραβες να καμακωνουν μαθητριες γυμνασιου στην Ερμου. Και πολλους να γκομενιζουν στην πλατεια Συνταγματος. Λιγο το οικονομικο τους να ηταν καλυτερο θα εκαναν και για γαμπροι. Ετσι σκεφτονται   οι ελληνιδες και λενε refugees welcome.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Στη Γερμανια και ο Ελληνας χυλοπιτα τρωει απο τη Γερμανιδα. Εδω μιλαμε για Ελληνιδες.

Ο μόνοι Έλληνες που τρώνε χυλόπιτες από τις Γερμανίδες,είναι οι τσιφτετελογαμπροί,δηλαδή αυτοί που μοιάζουν και συμπεριφέρονται σαν τουρκοι.
Εδώ μιλάμε για Ελληνίδες,αλλά ο τύπος μίλησε για δυτικό κόσμο και "αντικαταστάσεις",ενώ εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

τύπε υπερβάλεις και νομιζω το γνωρίζεις

Αν εστιάσεις στο σοβαρή δυτική,θα δεις ότι δεν υπερβάλλω καθόλου.
Μόνο δευτεροτρίτες δυτικες,ασχολούνται με τους λάθρο.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Στη Γερμανια και ο Ελληνας χυλοπιτα τρωει απο τη Γερμανιδα.
Στην ελλαδα σε νησι, πιο αερας τουριστριες στο φακ απο τις γερμανιδες, δεν εχω ξαναδει..
υγ. βαζω και τις αυστριακες μεσα..

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
δεν υπερβαλλει

δειτε τα  βιντεο των mgtow να ξυπνησετε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Έγινε κι αυτό…Ελληνίδα ζήτησε άσυλο από το υπουργείο Εσωτερικών για να έχει ίδια δικαιώματα με τους λαθρομετανάστες!

Η εικονιζόμενη Μαρία Παστρουμά είναι μία από τις Ελληνίδες οι οποίες οδηγούνται από την κυβέρνηση στην πλήρη εξαθλίωση. Της έχουν στερήσει κάθε πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω μη αποδοχής από μέρους της του ΑΜΚΑ, ενώ δεν έχει δικαίωμα στην εργασία, ούτε στη συνταξιοδότηση!!! Την ίδια ώρα στους λαθρομετανάστες-πρόσφυγες παρέχονται τα…

πλήρη δικαιώματα, ενώ κατά παράβαση του Συντάγματος θα τους χορηγήσουν την ελληνική ιθαγένεια (ιθαγένεια και όχι υπηκοότητα), παρά το ότι για να την πάρουν πρέπει να μιλάνε ελληνικά και να μην είναι παιδόφιλοι! Ως γνωστόν οι ισλαμιστές καταπατούν τα δικαιώματα και της γυναίκας και των παιδιών, πολλά από τα οποία τα χρησιμοποιούν για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Διαβάστε τη συγκλονιστική επιστολή της για να δείτε σε ποια απελπισία οδηγούν τον Έλληνα οι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Τους αναγκάζουν να ζητήσουν άσυλο στην ίδια τους την Πατρίδα, ζητώντας τα ίδια δικαιώματα με τους λαθρομετανάστες!!!

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Είμαι Ελληνίδα ιθαγενής και είμαι η μόνη που πληροί τις προϋποθέσεις για να υποβάλλω αίτηση ασύλου, στην ίδια μου τη χώρα. Έχουν καταστρατηγηθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα μου, έχουν καταπατηθεί η ανθρώπινη αξία και αξιοπρέπεια μου.

Δεν έχω δουλειά, δεν έχω ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Είμαι κυριολεκτικά στα χέρια του Θεού. Μιλώ την ελληνική γλώσσα από τα γεννοφάσκια μου, συμμετάσχω ενεργά και ουσιαστικά στην πολιτική ζωή της χώρας. Έχω υποχρεώσεις κ. Υπουργέ ως Ελληνίδα, δεν έχω όμως δικαιώματα. Από το 2009 και εντεύθεν έχω σταματήσει να υπάρχω, γιατί αρνήθηκα τον ΑΜΚΑ. Δεν υφίσταμαι ως πρόσωπο, ως εικόνα Θεού, δεν μου αναγνωρίζεται το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ως οφείλατε. Καταπατείτε εσείς όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις τους νόμους και το ελληνικό Σύνταγμα. Την χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων την ενστερνίζεστε για τους πρόσφυγες – λαθρομετανάστες.

Ξεχνάτε όμως ότι στην Ελλάδα οι Έλληνες έχουν προτεραιότητα. Έχω δικαίωμα στην ασφάλεια, έχω δικαίωμα στην εργασία, στην συνταξιοδότηση, έχω το δικαίωμα του θρησκεύειν, έχω το δικαίωμα στη ζωή. Κύριο μέλημα σας πρέπει να είναι η προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων μου, της ισονομίας, της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.

Έφθασα στο σημείο να ζητάω άσυλο στην ίδια μου τη χώρα. Παρακαλώ σεβαστείτε την θρησκευτική μου συνείδηση. Επαναφέρατε τις διαχρονικές αξίες του τόπου μας. Σεβαστείτε την Ευρωπαϊκή Σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου. Έχουμε υπογράψει ως κράτος μέλος της Ε.Ε. Αναντίρρητες και εφαρμοσμένες δεν είναι μόνο οι υπογραφές των μνημονίων, ούτε η συνθήκη του Δουβλίνου, κ. Υπουργέ είμαι αποφασισμένη όσο θέλει ο Θεός ο Άγιος να ζήσω, να ζήσω. Δεν αυτοκτονώ, δεν μεταναστεύω, δεν υποχωρώ. Θα παλεύω για τα δίκαια μου μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου. Ελπίζω και εύχομαι τα χέρια σας να μην στάξουν αίμα Ορθόδοξο και Ελληνικό.

diaforetiko.gr

:2funny: :happy: :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Γιατι αρνηθηκε τον ΑΜΚΑ η κυρια?

Ειναι λιγο κουνημενη βεβαια, το βλεπουμε.

John_Bixton

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Like
13
Πόντοι
0
Πάνω που νόμιζα πως αυτό το νήμα δεν γίνεται πιο αστείο... Αλλά ποτέ μη λες ποτέ..

Τα σέβη μου.. :hi:

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.503
Πόντοι
446

Πηγαινε στην ευρωπη να το δεις απο κοντα το θεαμα..Και να παθεις πολλαπλα εγκεφαλικα..Γαμιουνται αβερτα με ξενους και οχι με τους ντοπιους "φλωρους" κατ αυτες!

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.503
Πόντοι
446
Ο ΕMPEROR 13 εχει απολυτο δικιο..ειδικα στο τελευταιο ποστ δειχνει οτι εχει καταλάβει τι παιζετε..

Λάχης

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Σοκ: Ο πληθυσμός της Ελλάδας γερνάει ταχύτερα από τις προβλέψεις

τελειωμένη η χώρα αν δεν αλλάξει κατι σε κοινωνικο και οικονομικο επίπεδο γιατι απο τη στιγμή που πολλοί δεν βρισκουν καν γυναίκα (για διάφορους λόγους) δυσκολα να αυξηθει ο πληθυσμός. Tουλάχιστον παλαιότερα κάθε σχεδον άνδρας έβρισκε γυναικα, έτσι ήταν το σύστημα, η γυναικεια απελευθέρωση γάμησε το σύμπαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom