alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε θυμαμαι πριν κατι χρονια, βγηκα για βραδινο ποτό με μια πιτσιρίκα (απο το κοσμο κιολας). Εκεινη ηταν πολυ φιλικη αλλά εξ αρχης ξεκαθαρισε οτι δεν κανει τιποτα με παντρεμενους. Πολυ ευγενικη, ευχαριστη, περασαμε ομορφα. Εγω ειχα ψιλο-απογοητευθει, λεω κριμα, την πατησαμε, δεν θα πηδηξουμε. Κύριος ομως, αποδεχθηκα την ηττα. Της λεω να σε παω σπιτι. Ε παμε μια βολτα στο Λυκαβηττο να δουμε τη θεα, μου λεει. Ωπα ισως κατι γινει, αρχιζω να ελπιζω. Παμε εκει, τιποτα. Δυο ωρες περι ανεμων και υδατων. Εχει παει πεντε το πρωι, αρχιζω να νυσταζω. Της λεω ευγενικα βρε χαρα μου νυσταξα, παμε σιγα σιγα? Κι εκεινη την ωρα μου την πεφτει εκεινη και αρχιζει τα γλωσσοφιλα. Το κακο ηταν οτι καταληξαμε στο ξενοδοχειο στις 6 το πρωι, εγω ψοφιος στη νυστα αλλά ανταποκριθηκα επαρκως. Ουτε ξερω πώς γυρισα σπιτι μου στις 9 το πρωι. Θυμαμαι οτι επεσα με τα ρουχα στον καναπε και συνηλθα το απογευμα.ε ναι ρε τυπε. Εγω ειμαι του στυλ αν μ αρεσει κάποια θα την προσεγγισω διακριτικά και θα ενδιαφερθώ λιγο αλλα αν δω συμπεριφορα που δεν οδηγει πουθενα θα το παρατησω.
Συμπερασμα.
Δεν απογοητευομαστε, δεν τα παραταμε, παραμενουμε ευγενικοι, μπορει το ματς παντα να γυρισει.