Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε για την τυπισσα μας νοιαζει εμας οχι για τον τυπο :S :S :Stο θεμα ειναι ποιος ειναι αυτος τυπε :S :S :S
τυπε για την τυπισσα μας νοιαζει εμας οχι για τον τυπο :S :S :Stο θεμα ειναι ποιος ειναι αυτος τυπε :S :S :S
αν το καταφερες μπραβο σου...μεγαλη μαγκια να εισαι 40αρης και να πηδας 20αρα ρισπεκτΕγω ημουν τοτε 41 κι εκεινη 22.
Την ρωτησα βεβαια πώς και αλλαξε γνωμη και μου ειπε απλα "γοητευτηκα, δεν μπορουσα να κρατηθω". Ε δεν εκανα παραπανω ερωτησεις.
Κι όμως μπορώ να θυμηθώ αρκετές που μου κατσανε τη 2η-3η φορά και μετά με κηνυγουσανε, άσχετα αν η λογική λέει ότι δε με γουσταρανε τόσο, όσο αν μου καθοντουσαν με την 1η. Αν εννοείς ότι δεν είχε μέλλον από τη δική μου πλευρά, σου δίνω ένα δίκιο.Εγω παλι εχω βγαλει ενα διαφορετικο συμπερασμα.Οτι αν καποια δεν καθισει απο την πρωτη φορα, δεν θα καθισει ποτέ. Αλλά κι αν κατ' εξαιρεση καθισει την τριτη ή τεταρτη φορα που θα σε δει, δεν εχει μελλον η ιστορια.
One night stand δεν εχω κανει ποτέ, για τον πολυ απλο λογο οτι παντα με ηθελαν μετα και δευτερη φορα χαχαχαχαχαχχαχα
Το θεωρω καπου υποκριτικό ρε τύπε απο πλευρας της κοπελας, να μου καθισει την δευτερη ή την τριτη φορα και οχι την πρωτη. Γιατι δηλαδη δεν μου καθεσαι με την πρωτη? Φοβασαι μην το παρω πανω μου? Δεν σου αρεσω αρκετα? Δεν εισαι σιγουρη? Ό,τι και να συμβαινει απο ολα, καπου με χαλαει. Καθισε μου με την πρωτη ρε κοπελια, να με κανεις να νιωσω ωραια , μην με κουρασεις, δεν θα χασεις.Κι όμως μπορώ να θυμηθώ αρκετές που μου κατσανε τη 2η-3η φορά και μετά με κηνυγουσανε, άσχετα αν η λογική λέει ότι δε με γουσταρανε τόσο, όσο αν μου καθοντουσαν με την 1η. Αν εννοείς ότι δεν είχε μέλλον από τη δική μου πλευρά, σου δίνω ένα δίκιο.
αν το καταφερες μπραβο σου...μεγαλη μαγκια να εισαι 40αρης και να πηδας 20αρα ρισπεκτ
Τις παντρεμενες καλο ειναι να τις αποφευγουμε θεωρω, για πολλους λογους. Τα παιδια δεν τα βαζω στην εξισωση.Εχω κανει αρκετα one night stand-κ κυριολεκτικα κ με την εννοια μιας φορας σεξ κ τελος-ισως κ λογω συνηθειας απ τις πουτανες...
Στο αρκετα μην παρεξηγηθω οκ το χω κανει 6-7 φορες...
Μια περιπτωση δε θα ξεχασω..Ημουν γυρω στα 28 κ μου την ειχε πεσει στο χωρο εργασιας μια 30(πολυ καλο) με 3 παιδια..αρχικα της ειπα οτι δε γινεται εχεις παιδια κτλ...
Την επομενη φορα που την ειδα στο χωρο εργασιας μου λεει:σε παρακαλω σημερα ειναι τα γενεθλια μου κ θελω να το κανουμε εστω μια φορα...κ οκ πηγαμε σε ενα ξενοδοχειο κ το καναμε..κ τελος δεν τη ξαναδα..
Τωρα που το σκεφτομαι αν εξαιρεσω 2 σχεσεις μακροχρονιες που ειχα,οι περισσοτερες που ειχα μπλεξει(εστω κ λιγο) ηταν ή παντρεμενες ή συζουσαν με καποιον...
Οκ μετα τα 30 συνηθως τετοιες βρισκεις...
Κ για να μην παρεξηγηθω κ παλι εννοειται οτι κ γω εχω φαει κερατο απο συναφελφο..ετσι ειναι αυτα δανεικα...
μπορει κ να εχεις δικιο απλα βεβαια και σε τι κατασταση εισαι στα 40 ετσι?εμφανισιακα πανταΛες?
Εμενα μου φαινεται απολυτα φυσιολογικο, δεν το θεωρω καν λογο για respect. Πιο ευκολα εριχνα εικοσαρες στα 40 παρα στα 30.
Αφου απο ενα σημειο και περα θεωρουσα την ηλικια μου προτερημα και οχι μειονεκτημα.
Κι εγώ έτσι ακριβώς το παίρνω, γι αυτό και τις περισσότερες φορές αν δεν πέσει μανίκι από το πρώτο ραντεβού, δεν ξαναστελνω καν. Μόνο αν μου δείξει η κοπέλα έντονο ενδιαφέρον με άλλους τρόπους. Αλλά οι περισσότερες εμένα δεν μου το δίνουν από το 1ο και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω κάποια προσόντα, αλλά ούτε δικηγόρος είμαι, ούτε ψηλός. Δεν ξέρω κιόλας αν παίζει ρόλο.Το θεωρω καπου υποκριτικό ρε τύπε απο πλευρας της κοπελας, να μου καθισει την δευτερη ή την τριτη φορα και οχι την πρωτη. Γιατι δηλαδη δεν μου καθεσαι με την πρωτη? Φοβασαι μην το παρω πανω μου? Δεν σου αρεσω αρκετα? Δεν εισαι σιγουρη? Ό,τι και να συμβαινει απο ολα, καπου με χαλαει. Καθισε μου με την πρωτη ρε κοπελια, να με κανεις να νιωσω ωραια , μην με κουρασεις, δεν θα χασεις.
Τι να σου πω ρε τύπε μου, εγω και δικηγορος ειμαι και ψηλος ειμαι. Πιθανον αν δεν ημουν τιποτα απο τα δυο, να ηταν και διαφορετικα τα πραγματα. Αλλά ο καθενας με ό,τι εχει πορευεται. Αλλος εχει κοιλιακους φετες, αλλος πολλα λεφτα, αλλος εχει χιουμορ, αλλος ξερει να μιλησει, αλλος εχει τραβηκτικό επαγγελμα, ολα μετρανε. Και αναλογως και την γυναικα βεβαια.Κι εγώ έτσι ακριβώς το παίρνω, γι αυτό και τις περισσότερες φορές αν δεν πέσει μανίκι από το πρώτο ραντεβού, δεν ξαναστελνω καν. Μόνο αν μου δείξει η κοπέλα έντονο ενδιαφέρον με άλλους τρόπους. Αλλά οι περισσότερες εμένα δεν μου το δίνουν από το 1ο και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω κάποια προσόντα, αλλά ούτε δικηγόρος είμαι, ούτε ψηλός. Δεν ξέρω κιόλας αν παίζει ρόλο.
Ε "κρατιεμαι". Μην φανταστεις τιποτα τρομερο παντως.μπορει κ να εχεις δικιο απλα βεβαια και σε τι κατασταση εισαι στα 40 ετσι?εμφανισιακα παντα
Θα μπορουσα να σου εξηγησω αναλυτικα οτι εχεις εντελως αδικο, αλλά ειναι η ωρα περασμενη. Αν εισαι οντως 37 εισαι στην καλυτερη ηλικια για εναν αντρα και δεν δεχομαι καμια αντιρρηση επ' αυτου. Εμενα αν με ρωτουσες σε ποια ηλικια θα ηθελα να ξαναγυρισω, στα 37 θα ελεγα (τωρα ειμαι 46 στα 47). Ασε λοιπον τις μεμψιμοιρίες και βγες στον αγωνα με αυτοπεποιθησηΕγω παλι φιλε alex ειμαι 37 κ νοιωθω οτι πλεον η μπογια μου δεν περναει..δεν εχω αλλαξει σχεδον καθολου εδω κ μια δεκαετια(πλην ντυσιματος) κ οι κατω απο 30 χρονων γυναικες δε βλεπω να συγκινουνται..πολλοι φιλοι νοιωθουν το ιδιο σε παρομοια ηλικια...η αλλη θα σου μιλησει καταρχην στον πληθυντικο επειδη σε βλεπει παππουδι...20-21 χρονων δε τολμω καν να σκεφτω πως μας βλεπουν...
ΥΓ:οι παντρεμενες ναι καλο ειναι να αποφευγονται αλλα σκεψου ποσες ειναι παντρεμενες στο normal target group σου δλδ 30+(90% κ πανω)...
Διαφωνώ. Όλες όσες παντρεμένες έχω βγει μου κατσανε από το 1ο, άντε 2ο λόγω ζηλιάρη συζυγου. Δε θυμάμαι παντρεμένη που να μη μου εκατσε. Και χωρίς να με πρήζουν μετά για σχέση και παπαριές.Τις παντρεμενες καλο ειναι να τις αποφευγουμε θεωρω, για πολλους λογους. Τα παιδια δεν τα βαζω στην εξισωση.
"Δεσμευμενες" απλως, αδιάφορο.
Εισαι τυχερος. Εγω τρεις παντρεμενες που εμπλεξα (ολες ανω των 40 παρεμπιπτοντως) το μετανιωσα και τις τρεις. Ζηλιαρες, επιμονες, γκρινιαρες, απαιτητικες. Οι μικροτερες κοπελες τελικα αποδεικνυονται πιο αξιοπρεπεις και σοβαρες.Διαφωνώ. Όλες όσες παντρεμένες έχω βγει μου κατσανε από το 1ο, άντε 2ο λόγω ζηλιάρη συζυγου. Και χωρίς να με πρήζουν μετά για σχέση και παπαριές.
Περίεργο, γιατί φαντάζομαι σαν παντρεμένοι και οι δύο ότι μπαίνει μια άγραφη αλληλεγγύη και εχεμύθεια.Εισαι τυχερος. Εγω τρεις παντρεμενες που εμπλεξα (ολες ανω των 40 παρεμπιπτοντως) το μετανιωσα και τις τρεις. Ζηλιαρες, επιμονες, γκρινιαρες, απαιτητικες. Οι μικροτερες κοπελες τελικα αποδεικνυονται πιο αξιοπρεπεις και σοβαρες.
Κι εγω ετσι πιστευα αλλά η πραγματικοτητα καμια φορα λαμβανει υπ' όψη της τα δεδομενα πολυ διαφορετικα απο οσο πιστευουμε.Περίεργο, γιατί φαντάζομαι σαν παντρεμένοι και οι δύο ότι μπαίνει μια άγραφη αλληλεγγύη και εχεμύθεια.
ΝΑΙ , Μπορω να πω πλεον με ΠΛΗΡΗ βεβαιοτητα οτι ειναι το αγαπημενο μου siteΕχω κανει αρκετα one night stand-κ κυριολεκτικα κ με την εννοια μιας φορας σεξ κ τελος-ισως κ λογω συνηθειας απ τις πουτανες...
Στο αρκετα μην παρεξηγηθω οκ το χω κανει 6-7 φορες...
Μια περιπτωση δε θα ξεχασω..Ημουν γυρω στα 28 κ μου την ειχε πεσει στο χωρο εργασιας μια 30(πολυ καλο) με 3 παιδια..αρχικα της ειπα οτι δε γινεται εχεις παιδια κτλ...
Την επομενη φορα που την ειδα στο χωρο εργασιας μου λεει:σε παρακαλω σημερα ειναι τα γενεθλια μου κ θελω να το κανουμε εστω μια φορα...κ οκ πηγαμε σε ενα ξενοδοχειο κ το καναμε..κ τελος δεν τη ξαναδα..
Αφού τις συναισθηματικές τους ανάγκες για σχέση κλπ τις ικανοποιούσαν με τον δεσμό τους και μαζί σου κάλυπταν τις σεξουαλικές, μιας και τον άλλον τον είχε βαρεθεί η ψυχή τους, για ποιο πράγμα ήταν κτητικές ακριβώς και ζήλευαν;Κι εγω ετσι πιστευα αλλά η πραγματικοτητα καμια φορα λαμβανει υπ' όψη της τα δεδομενα πολυ διαφορετικα απο οσο πιστευουμε.
Γιαυτό είμαστε εδώ εμείς τα σκληρό πυρηνικά μέλη του μπου :S :S :SΝΑΙ , Μπορω να πω πλεον με ΠΛΗΡΗ βεβαιοτητα οτι ειναι το αγαπημενο μου site
Σας λατρευω ολους οσους γραφετε εδω ρε παιδια ( και για να μην παρεξηγηθω ως προς τις 'προτιμησεις' μου , δεν εννοω λατρευω με τον τροπο που λατρευει πχ. ο Λιλας )
Απλα μου φτιαχνεται την διαθεση ορισμενοι με τις Υπερδιαστημικες σας ατακαρες............