Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (11 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπον χρηστιδη οχι πως σε αφορα αλλα θα στο πω οπως σου πρεπει.
Τον αντρα που εχω διπλα μου τον εκτιμαω παρα πολυ,τον θαυμαζω και δεν εχω σκεφτει ποτε να κανω κατι.
Και να σκεφτεις πως λειπει συνεχεια στο εξωτερικο για την δουλεια του.
Ξερεις υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν και φιλοτημο και σεβασμο.
Το οτι ειμαι σε οποιοδηποτε φορα δεν σημαινει αναγκαστικα πως ψαχνομαι η πως ψιλοφτιαχνομαι ετσι.

εστω γνωριζοντας πως οσο ειναι εξωτερικο μπορει και να με εχει κανει ταρανδο,ισως και οχι.
Παντος εγω προσωπικα οσο ειμαι μαζι του θελω να ειμαι σωστη πρωτα για 'μενα και μετα για εκεινον.
Σου ευχομαι να αποκτησεις μια τετοια σχεση με το ταιρι σου,τοτε ισως καταλαβεις πως λιγο σε νοιαζουν τα υπολοιπα.
σεβαστο.....
παντως πιστευω οτι αν τελικα μπορουσες να τον δεις τον μυ και εισαι φυσιολογικη γυναικα ενα σκιρτηματακι θα το ενοιωθες....
ελεγχουμε το μυαλο μας και την συμπεριφορα μας  οχι ομως και τα ενστικτα μας....ΝΟΜΟΣ...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
σεβαστο.....
παντως πιστευω οτι αν τελικα μπορουσες να τον δεις τον μυ και εισαι φυσιολογικη γυναικα ενα σκιρτηματακι θα το ενοιωθες....
ελεγχουμε το μυαλο μας και την συμπεριφορα μας  οχι ομως και τα ενστικτα μας....ΝΟΜΟΣ...

παρε μια καραμελα για το λαιμο και ασε τις γαργαρες.
οσο για το μυ μην τον πολυδιαφιμιζεις θα κρεμαστουμε ολες πανω σου και θα παθεις καμια κυλη.
:2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπον χρηστιδη οχι πως σε αφορα αλλα θα στο πω οπως σου πρεπει.
Τον αντρα που εχω διπλα μου τον εκτιμαω παρα πολυ,τον θαυμαζω και δεν εχω σκεφτει ποτε να κανω κατι.
Και να σκεφτεις πως λειπει συνεχεια στο εξωτερικο για την δουλεια του.
Ξερεις υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν και φιλοτημο και σεβασμο.
Το οτι ειμαι σε οποιοδηποτε φορα δεν σημαινει αναγκαστικα πως ψαχνομαι η πως ψιλοφτιαχνομαι ετσι.

εστω γνωριζοντας πως οσο ειναι εξωτερικο μπορει και να με εχει κανει ταρανδο,ισως και οχι.
Παντος εγω προσωπικα οσο ειμαι μαζι του θελω να ειμαι σωστη πρωτα για 'μενα και μετα για εκεινον.
Σου ευχομαι να αποκτησεις μια τετοια σχεση με το ταιρι σου,τοτε ισως καταλαβεις πως λιγο σε νοιαζουν τα υπολοιπα.

Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λέει η spy, μπορεί και όχι...

Η γυναίκα (ο άνθρωπος) είναι φοβερά αντιφατικό πλάσμα. Αναιρεί αυτά πούλεγε πριν λίγο.

Τα ίδια μου έλεγε και μένα εδώ παντρεμένη γυναίκα με 2 παιδιά. Ότι τιμάει τον άντρα της κ.λ.π. Ήθελε και καλά μία φιλία. Σχεδόν μόνη της με πήγε στο κρεβάτι...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
παρε μια καραμελα για το λαιμο και ασε τις γαργαρες.
οσο για το μυ μην τον πολυδιαφιμιζεις θα κρεμαστουμε ολες πανω σου και θα παθεις καμια κυλη.
:2funny: :2funny: :2funny:
τωρα εισαι ωραια....
οχι οπως πριν που χαλαγες το στομα σου.... :grin: :grin: :grin: :grin:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λέει η spy, μπορεί και όχι...

Η γυναίκα (ο άνθρωπος) είναι φοβερά αντιφατικό πλάσμα. Αναιρεί αυτά πούλεγε πριν λίγο.

Τα ίδια μου έλεγε και μένα εδώ παντρεμένη γυναίκα με 2 παιδιά. Ότι τιμάει τον άντρα της κ.λ.π. Ήθελε και καλά μία φιλία. Σχεδόν μόνη της με πήγε στο κρεβάτι...

καλα παλιε ωρες ωρες ντρεπομαι ειληκρινα και να σε κραξω.
Δεν ξερω τι εχει το συμπαν γυρω σου.μονο με ναρκωτικα συνχωρησε εσυ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα εγω ξερω γιατι μου την λες.επισης ξερω ποσο κουτοεξυπνος εισαι.
Σε πληροφορω λοιπον πως και οι 2-3 λεξεις που ανταλλασω εδω μαζι σου με μειωνουν σαν ατομο.
Λοιπον μην προσπαθεις αδικα....
Απλα θα σε αγνοω.
Σε θεωρω πολυ καταντια για να συνεχισω στο μοτιβο που νομιζεις πως πας να με παρασηρεις.
και επειδη ''γηρασκω αει διδασκομενος(η)'' το πρωτο μαθημα -προσφορα χρηστιδη-
ειναι:μην βιαζεσαι και μην κρινεις εν θερμω γιατι μπορει και να κανεις λαθος.... ;) ;) ;) ;)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλα παλιε ωρες ωρες ντρεπομαι ειληκρινα και να σε κραξω.
Δεν ξερω τι εχει το συμπαν γυρω σου.μονο με ναρκωτικα συνχωρησε εσυ.

Ναι μωρέ, καμία σχέση αυτό που περιγράφω με την πραγματικότητα εκεί έξω. Όλες οι γυναίκες που λείπουν οι άντρες τους στα μοναστήρια τη βγάζουν με ολονυχτίες και στα γόνατα...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και επειδη ''γηρασκω αει διδασκομενος(η)'' το πρωτο μαθημα -προσφορα χρηστιδη-
ειναι:μην βιαζεσαι και μην σκεφτεσαι εν θερμω γιατι μπορει και να κανεις λαθος.... ;) ;) ;) ;)

σου ειπε κανεις πως δεν συνεχιζω να εχς την ιδια γνωμη για εσενα,που ανετα θα μπορουσε να εισαι νταβατζης?
Για κοιτα στην γωνια ερχομαι?

Επισκέπτης
Μαθηματα λοιπον σε οσες γνωριζεις προσωπικα.

Φυσικά μόνο γισ όσες γνωρίζουμε προσωπικά μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν είναι συμπλεγματικά κωλόμπαζα αγάμητα. Οι βρώμες που μπαίνουν στο φόρουμ δεν μπορούν να μας αποδείξουν ότι δεν είναι κωλόμπαζα. Συνεπώς είναι.

Και τι σκατά , ποιός θέλει να ασχολείται με τα σκατά ;

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ναι μωρέ, καμία σχέση αυτό που περιγράφω με την πραγματικότητα εκεί έξω. Όλες οι γυναίκες που λείπουν οι άντρες τους στα μοναστήρια τη βγάζουν με ολονυχτίες και στα γόνατα...

εισαι καπαρομενος για τον αλλο μηνα?
οχι αλλο τπτ να παρω νουμερακι για σειρα.
(Αστειο ηταν αυτο ,γελα)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
σου ειπε κανεις πως δεν συνεχιζω να εχς την ιδια γνωμη για εσενα,που ανετα θα μπορουσε να εισαι νταβατζης?
οχι αλλα εχεις ''μειωθει''παρα πολυ γιατι εχεις αλλαξει πολυ περισσοτερες απο 2-3 λεξεις. :grin:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φυσικά μόνο γισ όσες γνωρίζουμε προσωπικά μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν είναι συμπλεγματικά κωλόμπαζα αγάμητα. Οι βρώμες που μπαίνουν στο φόρουμ δεν μπορούν να μας αποδείξουν ότι δεν είναι κωλόμπαζα. Συνεπώς είναι.

Λακη κατι μου λεει πως εισαι 160-168 με λιγα εως ελαχιστα μαλλια,κιλα πανω απο το κανονικο και φορας συνηθως γυαλια.
Δηλαδη που πας καημενε με τετοια μουτσουνα?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Ρε φίλε hristidis τις λυπάμε ειλικρινά!

Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν στην υφήλιο άλλες τόσο χαζομουνο-κωλοπετσωμενο-αλλαζονο-υποκριτικές γυναίκες σαν τις Ελληνίδες.

Τις τρελαίνει και η οσμή των 60.000 τσωλών που μυρίζονται εδώ μέσα και γράφουν ότι παπαριά κατεβάζει η γκλάβα τους...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

δεν μπορουν να ΣΟΥ αποδειξουν.......μην μπλεκεις τα προσωπα....καποιοι μας εχουν δει το εγραψα και πιο πισω.....προς τιμην τους δεν εχουν βγει να μας υπερασπιστουν κατι το οποιο νομιζω καμια μας δε θα ηθελε.....το οτι κανουμε χαβαλε με μερικους τελειωμενους δε δηλωνει τιποτε παραπανω απο αυτο...

επι του θεματος......σε επαγγελματικη φωτογραφιση οι "καθημερινες" ρωσιδες βουλγαρες ή γερμανιδες ΘΕΕΣ θα δειχνουν.....ρε πατε καλα? Εχετε υποψην σας τι εστι φωτογραφιση ή οχι? να δουμε καμια amateur φωτογραφια και το συζηταμε μετα.....χωρις αυτο να σημαινει οτι δε θεωρω τις ανατολικες ομορφες γυναικες.....οπως και πολλες αλλες ομως......
δεν ξερω που στο διαολο γυρνατε εγω γυρω μου βλεπω πανεμορφα καλλιγραμμα δροσερα κοριτσακια (ισως λιγο καβαλημενα αλλα αυτο δε με αφορα δεν τις θελω για γκομενες)

ισως το προβλημα τελικα να το εχουν οι 30+ αντρες.....δεν εχω ακουσει πιτσρικι να παραπονιεται ειτε για τα περι ομορφιας ειτε για τα περι σωματος (ανορεξικες κοντευουν να γινουν) ειτε για τα περι αγαμιας.....και συναναστρεφομαι ΠΟΛΛΑ πιτσιρικια......

παλιε καταντας ο τρελος του χωιρου στο χω ξαναπει......με τις "απλες καθημερινες ιταλιδες" σου :2funny:
οπως και με τα εξωφρενικα διαφορα που κατα καιρους γραφεις......
αναρωτιεμαι δε ποτε προλλαβαινεις και πηδας κι ολας με τοση φαια ουσια που αναλωνεις εδω μεσα....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.503
Πόντοι
506
Βρε δώστε ΡΩΣΙΔΕΣ στο λαό λέμεεεεεεεεεεεε!!

Συνημμένα

• RUS.jpg
    RUS.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 17
  • ELIA.jpg
    ELIA.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 12
  • DIN.jpg
    DIN.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 14
  • JULIA.jpg
    JULIA.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • r10.jpg
    r10.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 11

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λακη κατι μου λεει πως εισαι 160-168 με λιγα εως ελαχιστα μαλλια,κιλα πανω απο το κανονικο και φορας συνηθως γυαλια.
Δηλαδη που πας καημενε με τετοια μουτσουνα?

γιατί δεν κάνεις sex;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε λαθος θρεντ γραφεις παλληκαρι.......ουστ στα "ρωσιδακια μονο" να ποσταρεις :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom