Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλά ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ είσαι?? Δεν είπα ότι τις έχω γκόμενες. Δείγμα σας έδωσα επειδή κάποιοι ποστάρανε ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ στο thread. Δικαιολογημένα όμως εκνευρίστηκες. Τα Ρωσάκια είναι ΑΠΑΙΧΤΑ. Ε???

ναι θεες κλεισε μου μια για σ/κ.
Προτημω να παω με αυτες παρα μαζι σου.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885

:2funny:   ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΓΙΔΕΣ ΕΛΕΕΙ-ΝΙΔΕΣ    :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παίδες, προκειμένου τις βρώμες να τις τοποθετήσετε εκεί που τους αξίζει (στα σκουπίδια) και να πάψετε να ασχολείστε, έτσι ώστε να πάψουν να ρημάζουν όλα τα θέματα του φόρουμ με την εμετική παρουσία τους, σκεφτείτε το εξής απλό :

Όσοι γνωρίζετε ωραίες γυναίκες, έχετε υπόψη σας αυτές να ξημεροβραδιάζονται στο ίντερνετ στα φόρουμ επί μήνες χωρίς διακοπή;

Μόνο τελειωμένες πατσόλες τα κάνουν αυτά, από αυτές που δεν θα γαμούσε ούτε ο πιο άσχημος-γέρος&φτωχός λαθρομετανάστης ...

Έχουν τρελαθεί από τις 60000 τσωλές (άντρες μέλη) που μυρίζουν εδώ μέσα!

Φίλε Lakis δεν το κατάλαβες ακόμη ότι είναι τσατσούδες, ότι έχουν εξουσία εδώ μέσα;

Αυτά σε πολιτισμένα κράτη δεν γίνονται πάντως. Μόνο σε στερημένα, τριτοκοσμικά, μουνόδουλα κράτη (σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο). Αυτές είναι πανηγυρικά οι Ελλεηνίδες - Ελληνίδες!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Είστε ΟΛΕΣ ένα ΜΑΤΣΟ βιόλες και Κ....ΟΛΕΣ.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
δεν θελω να παρηγορησω καμμια....
μαθημα σου κανω...ΔΩΡΕΑΝ...  μην απορριπτεις ποτε κατι αν δεν ξερεις περι τινος προκειται....
μαθε (οχι απαραιτητα και δοκιμασε) κρινε και μετα ξηγησου οπως γουσταρεις.....
αυτη τη στιγμη παιζει το ενδεχομενο να μιλας με κποιον που αν τον γνωριζες να ησουνα τρελλη για αυτον και το να τον κατακτησεις μπορει να γινοταν σκοπος της ζωης σου....
εσυ ομως για να πουλησεις ιντερνετικη μαγκια το παιζεις αμαζονα....
αν παλι δεν εχεις ορεξη να μαθεις τουλαχιστον μην απορριπτεις ,γιατι σου ξαναλεω αυτο ειναι χαρακτηριστικη συμπεριφορα συμπλεγματικου ανθρωπου....

δεν απορρηπτω κανεναν Χριστιδη εκτος τον γνωρισω καπου που κυκλοφορει η μιση αν οχι ολη η νυχτα.
οσο για τα μαθηματα ουτε ξερεις ποιος ειναι πισω απο τον υπολογιστη ουτε τι ξερει η οχι.
Μαθηματα λοιπον σε οσες γνωριζεις προσωπικα.
Τα εικονικα ασε να ειναι επιλογη του αλλου.

ο

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν απορρηπτω κανεναν Χριστιδη εκτος τον γνωρισω καπου που κυκλοφορει η μιση αν οχι ολη η νυχτα.
οσο για τα μαθηματα ουτε ξερεις ποιος ειναι πισω απο τον υπολογιστη ουτε τι ξερει η οχι.

ο
τα μαθηματα γινονται σε οποιον τα εχει αναγκη,ειτε τον ξερω προσωπικα ειτε οχι....
εχω επισης υποψη μου οτι αυτη τη στιγμη μπορει να μιλαω με καποια που να ειναι η ελληνιδα μονικα μπελουτσι η και ακομη καλυτερη και να εχει και το μυαλο της αριβελερ.....
οποτε θα ηταν αδοκιμο να αρχισω να σε χαρακτηριζω μπαζο,ελλεεινηδα και οτι ''σου κανω τιμη που αλλζω 2 κουβεντες μαζι σου''
ειμαι υποχρεωμενος ομως να πω αυτα που ειπα γιατι τετοια ηταν η δικη σου συμπεριφορα....
αλλοιως γιατι πιστευεις οτι εγινε το ΔΩΡΕΑΝ μαθημα;;;;; :think: :think: :think:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

ο
καλισπεριζο τι φιλι μου που με σιμπονα ,παντοσ το γινεκακι μου ινε ελιναδα οποσ και η μαμα μου που μου φτιξε πολι ορεο μπακαλιαρο με σκοδαλια ,πεπρατο και ζεχνο

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τα μαθηματα γινονται σε οποιον τα εχει αναγκη,ειτε τον ξερω προσωπικα ειτε οχι....
εχω επισης υποψη μου οτι αυτη τη στιγμη μπορει να μιλαω με καποια που να ειναι η ελληνιδα μονικα μπελουτσι η και ακομη καλυτερη και να εχει και το μυαλο της αριβελερ.....
οποτε θα ηταν αδοκιμο να αρχισω να σε χαρακτηριζω μπαζο,ελλεεινηδα και οτι ''σου κανω τιμη που αλλζω 2 κουβεντες μαζι σου''
ειμαι υποχρεωμενος ομως να πω αυτα που ειπα γιατι τετοια ηταν η δικη σου συμπεριφορα....
αλλοιως γιατι πιστευεις οτι εγινε το ΔΩΡΕΑΝ μαθημα;;;;; :think: :think: :think:

Τι σε κανει να πιστευεις πως κανεις μαθημα σε μια που σε περναει καμια 10 χρονια,δεν ξερεις καν ποια ειναι,και πως ο βασικος σου μυς θα ηταν το ιδανικο της?
Προφανος το οτι οσες γνωρισες μεχρι τωρα ηταν με χαμηλη αυτοεκτιμηση ισως?
Το οτι καποιος που μιλαει με τετοια επαρση το μονο που μπορει να μου προσφερει ειναι βαρεμαρα το εχεις σκεφτει?
Και εστω οτι εγω ειμαι ιντερνετομαγκακι και αμαζονα,το δικο σου αλογακι ομως ειναι πονυ για τα δικα μου κυβικα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τι σε κανει να πιστευεις πως κανεις μαθημα σε μια που σε περναει καμια 10 χρονια,δεν ξερεις καν ποια ειναι,και πως ο βασικος σου μυς θα ηταν το ιδανικο της?
Προφανος το οτι οσες γνωρισες μεχρι τωρα ηταν με χαμηλη αυτοεκτιμηση ισως?
Το οτι καποιος που μιλαει με τετοια επαρση το μονο που μπορει να μου προσφερει ειναι βαρεμαρα το εχεις σκεφτει?
Και εστω οτι εγω ειμαι ιντερνετομαγκακι και αμαζονα,το δικο σου αλογακι ομως ειναι πονυ για τα δικα μου κυβικα.
αν εξαιρεσεις τα του μυ μου και απομονωνες τα υπολοιπα που σου ειπα και τα ακουγες απο το στομα ενος καθηγητη πανεπιστημιου θα εξακολουθουσες να ελεγες οτι τα ειπε καποιος που εχει επαρση και που ειναι βαρετος;;;;;
παντως ειλικρινα για 55 χρονων δεν σε εκανα....ΜΠΡΑΒΟ , δεν σου ''φαινεται'' :grin: :grin: :grin:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλισπεριζο τι φιλι μου που με σιμπονα ,παντοσ το γινεκακι μου ινε ελιναδα οποσ και η μαμα μου που μου φτιξε πολι ορεο μπακαλιαρο με σκοδαλια ,πεπρατο και ζεχνο

καλησπερα παλικαρι!

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αν εξαιρεσεις τα του μυ μου και απομονωνες τα υπολοιπα που σου ειπα και τα ακουγες απο το στομα ενος καθηγητη πανεπιστημιου θα εξακολουθουσες να ελεγες οτι τα ειπε καποιος που εχει επαρση και που ειναι βαρετος;;;;;
παντως ειλικρινα για 55 χρονων δεν σε εκανα....ΜΠΡΑΒΟ , δεν σου ''φαινεται'' :grin: :grin: :grin:

εκει ειναι το προβλημα οτι σ'εμενα προσωπικα αυτα που ειπες οποιος και να τα ελεγε ,θα μου ηταν τουλαχιστο αδιαφορος.
Και επιτελους δεξου πως εισαι γεννημενος για γυναικες β να μην πω γ διαλογης και πως υπαρχουν και καποιες α οπως και δ.
Εγω μπορει να ειμαι και δ η και ποιο κατω.
Παντος τοσο κακομοιρα δεν ειμαι....
Και ναι το παραδεχομαι ειμαι μια γεροντοκορη,60-αρα που πλέκει σεμεδακια και φοραει ρομπα.
Αυτα!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εκει ειναι το προβλημα οτι σ'εμενα προσωπικα αυτα που ειπες οποιος και να τα ελεγε ,θα μου ηταν τουλαχιστο αδιαφορος.
Και επιτελους δεξου πως εισαι γεννημενος για γυναικες β να μην πω γ διαλογης και πως υπαρχουν και καποιες α οπως και δ.
Εγω μπορει να ειμαι και δ η και ποιο κατω.
Παντος τοσο κακομοιρα δεν ειμαι....
Και ναι το παραδεχομαι ειμαι μια γεροντοκορη,60-αρα που πλέκει σεμεδακια και φοραει ρομπα.
Αυτα!!!
μηπως πρεπει να ξαναδεις ποια ειναι αυτα (πλην τα περι μυος) που ειπα και να το ξανασκεφτεις;;;;;
και για να μην γυρνας προς τα πισω να σου θυμισω :
μην απορριπτεις κατι το οποιο δεν ξερεις....
η προσπαθησε να το ''μαθεις'' ωστε να εχεις αποψη ,η προσπερνα το αλλα ποτε απορριπτοντας η εγκρινοντας το....
εισαι σιγουρη οτι διαφωνεις;;;;;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδια πιο μικρα κειμενα βαριεμαι να διαβαζω τα κατεβατα :grin: :grin: :grin:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μηπως πρεπει να ξαναδεις ποια ειναι αυτα (πλην τα περι μυος) που ειπα και να το ξανασκεφτεις;;;;;
και για να μην γυρνας προς τα πισω να σου θυμισω :
μην απορριπτεις κατι το οποιο δεν ξερεις....
η προσπαθησε να το ''μαθεις'' ωστε να εχεις αποψη ,η προσπερνα το αλλα ποτε απορριπτοντας η εγκρινοντας το....
εισαι σιγουρη οτι διαφωνεις;;;;;

Λοιπον χρηστιδη οχι πως σε αφορα αλλα θα στο πω οπως σου πρεπει.
Τον αντρα που εχω διπλα μου τον εκτιμαω παρα πολυ,τον θαυμαζω και δεν εχω σκεφτει ποτε να κανω κατι.
Και να σκεφτεις πως λειπει συνεχεια στο εξωτερικο για την δουλεια του.
Ξερεις υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν και φιλοτημο και σεβασμο.
Το οτι ειμαι σε οποιοδηποτε φορα δεν σημαινει αναγκαστικα πως ψαχνομαι η πως ψιλοφτιαχνομαι ετσι.

εστω γνωριζοντας πως οσο ειναι εξωτερικο μπορει και να με εχει κανει ταρανδο,ισως και οχι.
Παντος εγω προσωπικα οσο ειμαι μαζι του θελω να ειμαι σωστη πρωτα για 'μενα και μετα για εκεινον.
Σου ευχομαι να αποκτησεις μια τετοια σχεση με το ταιρι σου,τοτε ισως καταλαβεις πως λιγο σε νοιαζουν τα υπολοιπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom