Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Ρε παίδες εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι οι βρώμες δεν πρέπει να πάρουν πόδι από το φόρουμ?
Γαμάνε όλα τα θέματα και είναι όλο το 24ωρο μέσα.
λακης
μεγαλωνει το προβλημα στον εγκεφαλο σου :uglystupid:
να το κοιταξεις

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παίδες εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι οι βρώμες δεν πρέπει να πάρουν πόδι από το φόρουμ?
Γαμάνε όλα τα θέματα και είναι όλο το 24ωρο μέσα.

λακη σε δενει το βραδυ η κυρα η σε εχει κι τριγυρνας ετσι?
Η τραγικη κατασταση σου ειναι αξια βιβλιογραφιας!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
κοιτα εγω ξερω γιατι μου την λες.επισης ξερω ποσο κουτοεξυπνος εισαι.
Σε πληροφορω λοιπον πως και οι 2-3 λεξεις που ανταλλασω εδω μαζι σου με μειωνουν σαν ατομο.
Λοιπον μην προσπαθεις αδικα....
Απλα θα σε αγνοω.
Σε θεωρω πολυ καταντια για να συνεχισω στο μοτιβο που νομιζεις πως πας να με παρασηρεις.

Κάνεις λάθος...ο Χρηστίδης είναι ιδρυτικό μέλος της Θύρας 7....τον αδικείς....

λακη σε δενει το βραδυ η κυρα η σε εχει κι τριγυρνας ετσι?
Η τραγικη κατασταση σου ειναι αξια βιβλιογραφιας!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα εγω ξερω γιατι μου την λες.επισης ξερω ποσο κουτοεξυπνος εισαι.
Σε πληροφορω λοιπον πως και οι 2-3 λεξεις που ανταλλασω εδω μαζι σου με μειωνουν σαν ατομο.
Λοιπον μην προσπαθεις αδικα....
Απλα θα σε αγνοω.
Σε θεωρω πολυ καταντια για να συνεχισω στο μοτιβο που νομιζεις πως πας να με παρασηρεις.
εγω θα σου ξανπω οτι συνεχιζεις να απορριπτεις κατι για το οποιο δεν ξερεις τιποτα...
και αυτο δεν ειναι χαρακτηριστικο εξυπνου ανθρωπου....
μαλλον το ακριβως αντιθετο.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.503
Πόντοι
506
Ορισμένοι Ελέηνες αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν φωτο από Ελληνίδες μοντέλα για να μας δείξουν την Ελληνική "ομορφιά". Ενώ εγώ απλώς παρέθεσα φωτο από καθημερινά κορίτσια στη Ρωσία που ΔΕΝ είναι μοντέλα. Πάρτε Christina, 24, Μόσχα και Εύα 19, Αγία Πετρούπολη.

Συνημμένα

• R8.jpg
    R8.jpg
    17,4 KB · Εμφανίσεις: 8
  • R9.jpg
    R9.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 11

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εγω θα σου ξανπω οτι συνεχιζεις να απορριπτεις κατι για το οποιο δεν ξερεις τιποτα...
και αυτο δεν ειναι χαρακτηριστικο εξυπνου ανθρωπου....
μαλλον το ακριβως αντιθετο.

τοτε χρηστιδη εχει τοσες να παρηγορησεις.Ασε εμενα στα σκοταδια να μου ανοιξει κανεις αλλος τα ματια.
Ειμαι και μπαζο,ασε σου λεω.
Αλλωστε δεν ταιριαζουμε και στα αθλητικα....

Επισκέπτης
Παίδες, προκειμένου τις βρώμες να τις τοποθετήσετε εκεί που τους αξίζει (στα σκουπίδια) και να πάψετε να ασχολείστε, έτσι ώστε να πάψουν να ρημάζουν όλα τα θέματα του φόρουμ με την εμετική παρουσία τους, σκεφτείτε το εξής απλό :

Όσοι γνωρίζετε ωραίες γυναίκες, έχετε υπόψη σας αυτές να ξημεροβραδιάζονται στο ίντερνετ στα φόρουμ επί μήνες χωρίς διακοπή;

Μόνο τελειωμένες πατσόλες τα κάνουν αυτά, από αυτές που δεν θα γαμούσε ούτε ο πιο άσχημος-γέρος&φτωχός λαθρομετανάστης ...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Παίδες, προκειμένου τις βρώμες να τις τοποθετήσετε εκεί που τους αξίζει (στα σκουπίδια) και να πάψετε να ασχολείστε, έτσι ώστε να πάψουν να ρημάζουν όλα τα θέματα του φόρουμ με την εμετική παρουσία τους, σκεφτείτε το εξής απλό :

Όσοι γνωρίζετε ωραίες γυναίκες, έχετε υπόψη σας αυτές να ξημεροβραδιάζονται στο ίντερνετ στα φόρουμ επί μήνες χωρίς διακοπή;

Μόνο τελειωμένες πατσόλες τα κάνουν αυτά, από αυτές που δεν θα γαμούσε ούτε ο πιο άσχημος-γέρος&φτωχός λαθρομετανάστης ...

ειμαι μια πατσολα με κρεατοελιες στην μουρη το παραδεχομαι

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ορισμένοι Ελέηνες αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν φωτο από Ελληνίδες μοντέλα για να μας δείξουν την Ελληνική "ομορφιά". Ενώ εγώ απλώς παρέθεσα φωτο από καθημερινά κορίτσια στη Ρωσία που ΔΕΝ είναι μοντέλα. Πάρτε Christina, 24, Μόσχα και Εύα 19, Αγία Πετρούπολη.

τις εχεις δει αυτες με ποδια να πλενουν πιατα?
Ασε που γιαυτες ακουμπας κανα 300 την ωρα.

και το κυριοτερο ανατολ-καμενε γιατι εχεις ελληνιδα γκομενα?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

εχει ελληνιδα γκομενα;

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Δεν μας είπες για κάποιους που ξημεροβραδιάζονται εδώ όμως.....

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

θα σε κανω φλιτ ειπαμε.

Εκτος εδρας ερχεσε?
θελω να εκδικηθω μια γειτονισα.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
οποτε παψε να ασχολεισαι μαζι μου
κ ασχολησου με τα ανυπαρκτα ιταλικα σαιτ
γελοιοπουλε του φορουμ

ειδαμε τα γυαλια σας.. κ αυτο μας φτανει

παρε τα χαπακια σου λεμε :2funny:

Ρε σκατόψυχη εγώ ασχολιέμαι μαζί σου;

Ή εσύ, σχεδόν κάθε φορά που δημοσιεύω ότιδήποτε, βγαίνεις συνεπικουρούμενη από άλλους 3-4 τσατσορουφιάνους εδώ μέσα για να μου την πεις; Σου πήξανε τα σκατά που κουβαλάς μέσα σου την ψυχή και το μυαλό!  

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.503
Πόντοι
506

ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ...Είδες τα Ρωσάκια και σου σάλεψε. Από πότε η πλαστική κούκλα που έλεγες έγινε Ελεηνίδα??

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδιά....υπάρχει μήπως εδω καμμιά ελλεεινίδα να γουσταρουμε?.........είμαι βιτσιόζος,ανώμαλος και μου αρέσουν...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδιά....υπάρχει μήπως εδω καμμιά ελλεεινίδα να γουσταρουμε?.........είμαι βιτσιόζος,ανώμαλος και μου αρέσουν...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εγω
ειμαι καθαροαιμη.
εχω
-κρεατοελιες
-πατσαδες
-κυτταριτιδα τιγκα
-τριχες παντου

σου κανω;

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ...Είδες τα Ρωσάκια και σου σάλεψε. Από πότε η πλαστική κούκλα που έλεγες έγινε Ελεηνίδα??

κατσε φρονημα θα σου βγαλω το pc απο την μπριζα και παπαλα ολα μετα.ουτε τις τσοντοφωτο που κατεβαζεις δεν θα εχεις.
Οσο για εκεινη στην φωτο που να ξερε η ερμη πως ενας διανοητικα καθυστεριμενος λεει  πως την εχει γκομενα.
Ανατολ ξερεις καταβαθος(πολυ ομως) σε κατανοω.
Αλλα δεν μπορω ν κανω κατι βρε.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.503
Πόντοι
506
κατσε φρονημα θα σου βγαλω το pc απο την μπριζα και παπαλα ολα μετα.ουτε τις τσοντοφωτο που κατεβαζεις δεν θα εχεις.
Οσο για εκεινη στην φωτο που να ξερε η ερμη πως ενας διανοητικα καθυστεριμενος λεει  πως την εχει γκομενα.
Ανατολ ξερεις καταβαθος(πολυ ομως) σε κατανοω.
Αλλα δεν μπορω ν κανω κατι βρε.

Καλά ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ είσαι?? Δεν είπα ότι τις έχω γκόμενες. Δείγμα σας έδωσα επειδή κάποιοι ποστάρανε ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ στο thread. Δικαιολογημένα όμως εκνευρίστηκες. Τα Ρωσάκια είναι ΑΠΑΙΧΤΑ. Ε???

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τοτε χρηστιδη εχει τοσες να παρηγορησεις.Ασε εμενα στα σκοταδια να μου ανοιξει κανεις αλλος τα ματια.
Ειμαι και μπαζο,ασε σου λεω.
Αλλωστε δεν ταιριαζουμε και στα αθλητικα....
δεν θελω να παρηγορησω καμμια....
μαθημα σου κανω...ΔΩΡΕΑΝ...  μην απορριπτεις ποτε κατι αν δεν ξερεις περι τινος προκειται....
μαθε (οχι απαραιτητα και δοκιμασε) κρινε και μετα ξηγησου οπως γουσταρεις.....
αυτη τη στιγμη παιζει το ενδεχομενο να μιλας με κποιον που αν τον γνωριζες να ησουνα τρελλη για αυτον και το να τον κατακτησεις μπορει να γινοταν σκοπος της ζωης σου....
εσυ ομως για να πουλησεις ιντερνετικη μαγκια το παιζεις αμαζονα....
αν παλι δεν εχεις ορεξη να μαθεις τουλαχιστον μην απορριπτεις ,γιατι σου ξαναλεω αυτο ειναι χαρακτηριστικη συμπεριφορα συμπλεγματικου ανθρωπου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom