Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (9 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?Εμενα που μου αρεσει να πηδαω ελληνιδες ειμαι ανωμαλος? :think:
Εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα στο να βρω ελληνιδα...μηπως κανετε κατι λαθος ρε παιδες?
Μηπως σκεφτεστε με το κατω κεφαλι και η γκομενα σας μυριζεται απο χιλιομετρα μακρυα?
Κουβεντα κανω δεν θελω να θιξω κανεναν απλα δεν εχω καταλαβει γιατι τοσος ντορος για τις ελληνιδες..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?Εμενα που μου αρεσει να πηδαω ελληνιδες ειμαι ανωμαλος? :think:
Εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα στο να βρω ελληνιδα...μηπως κανετε κατι λαθος ρε παιδες?
Μηπως σκεφτεστε με το κατω κεφαλι και η γκομενα σας μυριζεται απο χιλιομετρα μακρυα?
Κουβεντα κανω δεν θελω να θιξω κανεναν απλα δεν εχω καταλαβει γιατι τοσος ντορος για τις ελληνιδες..

α οχι εχεις προβλημα λεμε :2funny:
θα ειναι τιποτα πατσαβουρες με πατσοκοιλα.....δεν υπαρχει περιπτωση.....και συ και ολος ο υπολοιπος κοσμος που γνωριζω και πηδαει ελληνιδες προφανως εχετε προβλημα.....μονο οι 10 καμμενοι που τραβανε το ζορι εχουνε δικιο να το εχεις υποψην σου αυτο :P :P

υ.γ. ευκωλοπιστεεεεεεεεεεε η φωτο μου που ανεβασες με κανει να μοιαζω σαν ενα κωλο-πεοςςςςςςςς :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγο παντος σιμερα μοσχοβολο σκορδο!!!!!!!!!!!!!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν μπορουν να ΣΟΥ αποδειξουν.......μην μπλεκεις τα προσωπα....καποιοι μας εχουν δει το εγραψα και πιο πισω.....προς τιμην τους δεν εχουν βγει να μας υπερασπιστουν κατι το οποιο νομιζω καμια μας δε θα ηθελε.....το οτι κανουμε χαβαλε με μερικους τελειωμενους δε δηλωνει τιποτε παραπανω απο αυτο...

επι του θεματος......σε επαγγελματικη φωτογραφιση οι "καθημερινες" ρωσιδες βουλγαρες ή γερμανιδες ΘΕΕΣ θα δειχνουν.....ρε πατε καλα? Εχετε υποψην σας τι εστι φωτογραφιση ή οχι? να δουμε καμια amateur φωτογραφια και το συζηταμε μετα.....χωρις αυτο να σημαινει οτι δε θεωρω τις ανατολικες ομορφες γυναικες.....οπως και πολλες αλλες ομως......
δεν ξερω που στο διαολο γυρνατε εγω γυρω μου βλεπω πανεμορφα καλλιγραμμα δροσερα κοριτσακια (ισως λιγο καβαλημενα αλλα αυτο δε με αφορα δεν τις θελω για γκομενες)

ισως το προβλημα τελικα να το εχουν οι 30+ αντρες.....δεν εχω ακουσει πιτσρικι να παραπονιεται ειτε για τα περι ομορφιας ειτε για τα περι σωματος (ανορεξικες κοντευουν να γινουν) ειτε για τα περι αγαμιας.....και συναναστρεφομαι ΠΟΛΛΑ πιτσιρικια......

παλιε καταντας ο τρελος του χωιρου στο χω ξαναπει......με τις "απλες καθημερινες ιταλιδες" σου :2funny:
οπως και με τα εξωφρενικα διαφορα που κατα καιρους γραφεις......
αναρωτιεμαι δε ποτε προλλαβαινεις και πηδας κι ολας με τοση φαια ουσια που αναλωνεις εδω μεσα....

Ποια είναι τα εξωφρενικά ρε mounitsa τα δικά μου ή τα δικά σου; Το ότι εσύ κινείσαι κλικαδόρικα εδώ μέσα και βγαίνεις με τους δικούς σου τσάτσους ή συναντιέσαι με διάφορους υποκριτικο-μουνόδουλους - που εγκρίνουν πρώτα οι τσάτσοι σου - δεν είναι εξωφρενικό;

Το ότι σε ένα καθαρά αντρικό σεξο-καυλοσάιτ κυριαρχούν τσατσορουφιάνικα και πουλάνε αλλαζονία και εξουσία συγκεκριμένες συντηρητικο-σοβαροφανείς γυναίκες δεν είναι εξωφρενικό;  

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ελα ρε γατονι....
τοσο μαλακα με επιασες;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εγω δεν ειμαι γατονι,ουτε κι εσυ τοσο οσο φανταζεσε.ξεκολλα η γη δεν γυριζει γυρω σου επειδη σε ειπε καποια πανω στο πηδημα πως χανει το φως της(θα μπορουσε καληστα να ειναι διακοπη της δεη)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω δεν ειμαι γατονι,ουτε κι εσυ τοσο οσο φανταζεσε.ξεκολλα η γη δεν γυριζει γυρω σου επειδη σε ειπε καποια πανω στο πηδημα πως χανει το φως της(θα μπορουσε καληστα να ειναι διακοπη της δεη)
δεν το ειπε ''καποια'' πανω στο πηδημα.....
το λενε ΟΛΕΣ μολις δουν τον συγκεκριμενο περι ου ο λογος μυ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
χαχα Καλο βοθρε.
Μουνιτσα οπως την βρισκει ο καθενας.Αλλος με αλοδαπες αλλος με ελληνιδες.
Να θεσω ομως ενα ερωτημα...?
Αν καποια απο εσας τις "ελλεινιδες" οπως σας αποκαλουν τους δειχνατε φωτο σας γυμνη και λεγατε οποιος θελει ας ερθει τωρα να με σκισει...ποσοι απο αυτους πιστευεις οτι θα ερχοντουσαν? :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

φίλε όχι δεν είναι αυτό το θέμα. Απλά ελληνίδες έχεις γύρω σου ελληνίδες παίρνες. Αν υποθέσεις ότι στην κοινωνία είχες και άλλες γυναίκες απλά το πιθανότερο να μη διάλεγες αυτές.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ποια είναι τα εξωφρενικά ρε mounitsa τα δικά μου ή τα δικά σου; Το ότι εσύ κινείσαι κλικαδόρικα εδώ μέσα και βγαίνεις με τους δικούς σου τσάτσους ή συναντιέσαι με διάφορους υποκριτικο-μουνόδουλους - που εγκρίνουν πρώτα οι τσάτσοι σου - δεν είναι εξωφρενικό;

Το ότι σε ένα καθαρά αντρικό σεξο-καυλοσάιτ κυριαρχούν τσατσορουφιάνικα και πουλάνε αλλαζονία και εξουσία συγκεκριμένες συντηρητικο-σοβαροφανείς γυναίκες δεν είναι εξωφρενικό;  
φιλε πολι ορεα τα λεσ αλα δε καταλαβενο τι γραφτις???
κανε μετα φχαριστο

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
φίλε όχι δεν είναι αυτό το θέμα. Απλά ελληνίδες έχεις γύρω σου ελληνίδες παίρνες. Αν υποθέσεις ότι στην κοινωνία είχες και άλλες γυναίκες απλά το πιθανότερο να μη διάλεγες αυτές.

Λαθος φιλε,μπορω να γαμησω και ξενες αρκει να πληρωσω.ΑΑλα δεν γουσταρω να πληρωσω κατι το οποιο μπορω να το παρω με το μπλα μπλα μου και με τον τροπο μου,αρκει βεβαια να το θελει και η γκομενα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

αυτο που προμηθευεσαι τον τελευταιο καιρο μαλλον ειναι νοθευμενο :) :)

πολυ σοβαρα το παιρνεις το φορουμ και το ιντερνετ γενικοτερα......χαλαρωσε ;) κλικες και ρουφιανες αφορουν εσενα και τους ομοιους σου που ασχολουνται με ολα αυτα.......εγω δεν ασχολουμαι :)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Λαθος φιλε,μπορω να γαμησω και ξενες αρκει να πληρωσω.ΑΑλα δεν γουσταρω να πληρωσω κατι το οποιο μπορω να το παρω με το μπλα μπλα μου και με τον τροπο μου,αρκει βεβαια να το θελει και η γκομενα.
ρε φιλε ποσους θαρρεις οτι ενδιαφερει να μαθουν ΤΙ και ΠΩΣ γουσταρεις εσυ να γαμισεις;;;;;;καποιος θεωρει τις ελληνιδες ελεεινες και ανοιξε ενα τοπικ γιατι ετσι γουσταρε....πες την αποψη σου πανω στο αν τις θεωρεις η οχι ελεεινες και μεχρι εκει...
για τα αλλα ανοιξε ενα δικο σου θρεντ οπου να μας περιγραφεις με ποιο τροπο και ποιες γουσταρεις να γαμας.....
ευχαριστω απο πριν που θα καταλαβεις τι λεω.... ;) ;) ;)

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Προφανώς δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Εννοώ ότι αν ζούσες υποθετικά σε μια κοινωνία που υπήρχαν γυναίκες γύρω από άλλες εθνικότητες ( ας πούμε ότι ανοίγουν τα σύνορα κάτι τέτοιο), δε νομίζω να είχες και πολλούς λόγους - όπως και ο καθένας- να ασχοληθείς με μια ελληνίδα.

Το αν σου αρέσει το "πιτσίλισμα" με "μπλα μπλα" ή να πληρώσεις δεν έχει σημασία. Προσωπικά για μένα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Απλά εγώ ( άποψή μου βέβαια υποκειμενικό είναι αυτό) προτιμώ να πληρώνω γιατί θεωρώ το άλλο πολύ κουραστικό.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Προφανώς δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Εννοώ ότι αν ζούσες υποθετικά σε μια κοινωνία που υπήρχαν γυναίκες γύρω από άλλες εθνικότητες ( ας πούμε ότι ανοίγουν τα σύνορα κάτι τέτοιο), δε νομίζω να είχες και πολλούς λόγους - όπως και ο καθένας- να ασχοληθείς με μια ελληνίδα.

Το αν σου αρέσει το "πιτσίλισμα" με "μπλα μπλα" ή να πληρώσεις δεν έχει σημασία. Προσωπικά για μένα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Απλά εγώ ( άποψή μου βέβαια υποκειμενικό είναι αυτό) προτιμώ να πληρώνω γιατί θεωρώ το άλλο πολύ κουραστικό.

αυτο που λες ομως ισχυει αντεστραμμενο και στο εξωτερικο....το εχω γραψει παλιοτερα και με γιουχαρανε καποιοι.....οι ξενοι στην ευρωπη δειχνουν προτιμηση στις ελληνιδες-τουρκαλες-ιταλιδες....δεν ειναι παραλογο ομως....οτιδηποτε διαφορετικο απο την κοινωνια στην οποια ζουμε ειναι σαφως πιο "εξωτικο" και επιθυμητο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom