mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ντάξει δε λέω ότι είναι γενική αλήθεια. Λέω τη δικιά μου άποψη. Δεν είναι σώνει και καλά η απόλυτη αλήθεια. Αλλά προσωπικά όπως και να χει πορεύομαι με αυτήν και αυτό μου αρκεί. Οι υπόλοιποι ας πορεύονται με όποια άποψη τους αρέσει.αυτο που λες ομως ισχυει αντεστραμμενο και στο εξωτερικο....το εχω γραψει παλιοτερα και με γιουχαρανε καποιοι.....οι ξενοι στην ευρωπη δειχνουν προτιμηση στις ελληνιδες-τουρκαλες-ιταλιδες....δεν ειναι παραλογο ομως....οτιδηποτε διαφορετικο απο την κοινωνια στην οποια ζουμε ειναι σαφως πιο "εξωτικο" και επιθυμητο....
αυτο που λες ομως ισχυει αντεστραμμενο και στο εξωτερικο....το εχω γραψει παλιοτερα και με γιουχαρανε καποιοι.....οι ξενοι στην ευρωπη δειχνουν προτιμηση στις ελληνιδες-τουρκαλες-ιταλιδες....δεν ειναι παραλογο ομως....οτιδηποτε διαφορετικο απο την κοινωνια στην οποια ζουμε ειναι σαφως πιο "εξωτικο" και επιθυμητο....
ντάξει δε λέω ότι είναι γενική αλήθεια. Λέω τη δικιά μου άποψη. Δεν είναι σώνει και καλά η απόλυτη αλήθεια. Αλλά προσωπικά όπως και να χει πορεύομαι με αυτήν και αυτό μου αρκεί. Οι υπόλοιποι ας πορεύονται με όποια άποψη τους αρέσει.
Ναι, ναι. Είστε δημοφιλείς στις Αραβικές χώρες. Αλλάχ, Αλλάχ.
Λοιπον...εσυ δλδ θεωρεις οτι στα 680 περιπου μνματα ολες οι κουβεντες που εγιναν ηταν γυρω απο το αντικειμενο του θρεντ ετσι?
Εγω δλδ σε "σκαλωσα" τωρα με το μνμ μου θες να μου πεις και ψιλοαρπαχτηκες.
Εγω φιλε μου και ολοι οσοι ειστε εδω μεσα γουσταρω τρελα τις ελληνιδες και δεν τις αλλαζω με τιποτα.
Ειπες να πω την γνωμη μου και αυτο κανω.
Τα λεμε φιλαρακο,καλη συνεχεια.
καμια χορα που να χουνε σουξε η κοντι χοντρι χαζοκαμπριολεδεσ ξερισ,δεν ανηκουν στην ευρωπη απ οσο ξερω
εγω μονο ευρωπη εχω ζησει...αλλα και ταξιδακια που εχω παει ανατολη εκει εχουν σουξε οι ξανθουλες ανοιχτοχρωμες οπως ακριβως και εδω ;)
τι σε κανει να νομιζεις οτι διαφερεις πολυ απο τους αραβικους λαους ακριβως?
καμια χορα που να χουνε σουξε η κοντι χοντρι χαζοκαμπριολεδεσ ξερισ,
πρεπι να μετακομισο και γο καπου που να με προτοτιπο αιδονιασ
Εγω φιλε μου και ολοι οσοι ειστε εδω μεσα γουσταρω τρελα τις ελληνιδες και δεν τις αλλαζω με τιποτα.
μα δε διαφωνω με αυτο που λες.....απλα σου εξηγω οτι αυτο που λες εσυ συμβαινει και στο εξωτερικο με αυτες που εσυ πληρωνεις για να εχεις.....ακριβως το ιδιο.....ειναι λογικο σε μια κοινωνια παγκοσμιοποιησης οπου ξαφνικα γεμιζει με διαφορετικες νοοτροπιες-παρουσιαστικα-τροπους συμπεριφορας οτιδηποτε διαφορετικο να αποτελει και το επιθυμητο....
απλα δε βρισκω λογο για να πλακωνομαστε
ρε για μενα νε λεο,θελο να γινο αιδονιςκοντες χοντρες μπαζολες υπαρχουν παντου
δεν ανηκουν στην ευρωπη απ οσο ξερω
εγω μονο ευρωπη εχω ζησει...αλλα και ταξιδακια που εχω παει ανατολη εκει εχουν σουξε οι ξανθουλες ανοιχτοχρωμες οπως ακριβως και εδω ;)
τι σε κανει να νομιζεις οτι διαφερεις πολυ απο τους αραβικους λαους ακριβως?
εγώ πάντως δε πλακώθηκα. Όσο για το αν συμβαίνει στο εξωτερικό... ε... ας συμβαίνει! Δε με αφορά και πολύ!
Η κουλτούρα και το χρώμα μου, ΑΝΟΗΤΗ.
εμενα παντος κολιτε ιδιοσ λιβανεζοσ ιμε σκουρος και μπιφτεκατοςΗ κουλτούρα και το χρώμα μου, ΑΝΟΗΤΗ.
σεβαστο, αν θες και να το αιτιολογησεις ,αλλα το να κανεις μοστρες και καλα οτι εγω μπορω να τις γαμαω ενω εσεις ειστε μαλακες και δεν μπορειτε ειναι μαλακια...Λοιπον...εσυ δλδ θεωρεις οτι στα 680 περιπου μνματα ολες οι κουβεντες που εγιναν ηταν γυρω απο το αντικειμενο του θρεντ ετσι?
Εγω δλδ σε "σκαλωσα" τωρα με το μνμ μου θες να μου πεις και ψιλοαρπαχτηκες.
Ειπες να πω την γνωμη μου και αυτο κανω.
Τα λεμε φιλαρακο,καλη συνεχεια.