Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν απευθυνομουνα σε σενα.....στη γενικοτερη κακομοιρια και μιρλα που υπαρχει αναφερομουν

μια απορία όμως... κατακρίνεις αυτούς που γράφουν για τις "ελλεηνίδες" και τους κατηγορείς γιατί ασχολούνται κλπ. Το ίδιο ισχύει και για σένα όμως. Αν υπάρχει η "μίρλα και η κακομοιριά" γιατί ασχολείσαι εσύ? Φιλοδοξείς να... διορθώσεις την κοινωνία? Ή να τους δείξεις πόσο λάθος είναι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πάρε το robertaki...

Από τα καλύτερα και πιο ανοιχτόμυαλα κορίτσια στο Ιταλικό site. Είμαστε συχνά skype κάνοντας διάφορα...

αυτη τη φωτο την ανεβασες εσυ :) δεν ειναι απο σαιτ.....φαινεται απο τη διευθυνση :)
μεχρι να δουμε λινκ απο σαιτ.....λες πιπες :) :) :)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Τεσπα ο καθενας οπως την βρισκει,δεν ειμαι σε θεση να κρινω κανεναν εδω μεσα για τις ερωτικες του προτιμησεις.Καλη συνεχεια στις κουβεντες σας.

Επισκέπτης
Εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα στο να βρω ελληνιδα...μηπως κανετε κατι λαθος ρε παιδες?
Μηπως σκεφτεστε με το κατω κεφαλι και η γκομενα σας μυριζεται απο χιλιομετρα μακρυα?
Κουβεντα κανω δεν θελω να θιξω κανεναν απλα δεν εχω καταλαβει γιατι τοσος ντορος για τις ελληνιδες..

Ποιός έγραψε ότι έχει πρόβλημα να βρει Ελληνίδα;
Σε ποιό ακριβώς πόστ το διάβασες;
Αυτό που γράφουν πολλοί -και εδώ- είναι ότι τους χαλάει η διαδικασία να γνωρίσουν Ελληνίδες και ο τρόπος που αυτές φέρονται.

Για να μπορέσεις να το καταλάβεις , πρέπει να έχεις ζήσει εκτός Ελλάδος, αλλοιώς είναι αδύνατον.

Έχεις ζήσεις εκτός Ελλάδος;
Έχεις πάει σε νυχτερινά κέντρα του εξωτερικού;
Έχεις πιάσει κουβέντα με άγνωστη γυναίκα εκτός ΕΛλάδος;

Αν τα μακρυνότερα ταξίδια σου είναι στην Πάρο , τη Σαντορίνη , τη Θεσσαλονίκη ή την ... Αράχωβα , άστο καλύτερα , δεν μπορείς καν να πλησιάσεις το πνεύμα της κουβέντας.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
αυτη τη φωτο την ανεβασες εσυ :) δεν ειναι απο σαιτ.....φαινεται απο τη διευθυνση :)
μεχρι να δουμε λινκ απο σαιτ.....λες πιπες :) :) :)

Ποια εγώ μωρή μουρλή; "Αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας" έκανα από το Ιταλικό site...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μια απορία όμως... κατακρίνεις αυτούς που γράφουν για τις "ελλεηνίδες" και τους κατηγορείς γιατί ασχολούνται κλπ. Το ίδιο ισχύει και για σένα όμως. Αν υπάρχει η "μίρλα και η κακομοιριά" γιατί ασχολείσαι εσύ? Φιλοδοξείς να... διορθώσεις την κοινωνία? Ή να τους δείξεις πόσο λάθος είναι?

με ξερεις αρκετα καλα ωστε να αναγνωριζεις ποτε κανω χαβαλε και ποτε οχι ετσι δεν ειναι?
πηγα παλιοτερα να κανω σοβαρη κουβεντα (και σε αλλα θεματα οχι μονο εδω) και ειδα οτι μιλαω με καραγκιοζηδες οποτε δεν το εχω συνεχισει εκ τοτε....το οτι σου απαντησα σοβαρα σε ενα σοβαρο σου ποστ αντικατοπτριζει μονο το οτι σου εχω μια καποια εκτιμηση...
να διορθωσω δεν εχω καμια ορεξη.......να πεισω για κατι επισης δεν εχω καμια ορεξη......απλα οταν υπαρχει προσφορο εδαφος (μιας και δεν υπαρχει για φυσιολογικη συζητηση) το εκμεταλλευομαι και σαρκαζω :)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ποιός έγραψε ότι έχει πρόβλημα να βρει Ελληνίδα;
Σε ποιό ακριβώς πόστ το διάβασες;
Αυτό που γράφουν πολλοί -και εδώ- είναι ότι τους χαλάει η διαδικασία να γνωρίσουν Ελληνίδες και ο τρόπος που αυτές φέρονται.

Για να μπορέσεις να το καταλάβεις , πρέπει να έχεις ζήσει εκτός Ελλάδος, αλλοιώς είναι αδύνατον.

Έχεις ζήσεις εκτός Ελλάδος;
Έχεις πάει σε νυχτερινά κέντρα του εξωτερικού;
Έχεις πιάσει κουβέντα με άγνωστη γυναίκα εκτός ΕΛλάδος;

Αν τα μακρυνότερα ταξίδια σου είναι στην Πάρο , τη Σαντορίνη , τη Θεσσαλονίκη ή την ... Αράχωβα , άστο καλύτερα , δεν μπορείς καν να πλησιάσεις το πνεύμα της κουβέντας.

ειναι επιθετικο το ποστ σου η μου φαινεται?να ξερω τι θα σου απαντησω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειναι επιθετικο το ποστ σου η μου φαινεται?να ξερω τι θα σου απαντησω.

δεν εχις καταλαβει οτι ολοι οσοι γραφουν εδω μεσα ειναι πολιτες του κοσμου? κοσμικοι τζετ σετερς :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
κοιτα να δεις συμπτωση :) εχουμε κοινη πορεια.....
εξακολουθω να πιστευω οτι λες πιπες παντως νο οφενς ε? :)

Κι εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι όχι μόνο λες ΠΙΠΕΣ, αλλά ούτε καν ξέρεις να τις παίρνεις...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φίλε naruto δε ξέρω με τι νόημα γράφεις αλλά περνάς μια αίσθηση του στυλ ότι "καμαρώνεις που μπορείς να βρεις γυναίκα" και να υποτιμάς "τους άχρηστους τα λιγούρια τους εληνούς τους ασχημομούρηδες " κλπ!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κι εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι όχι μόνο λες ΠΙΠΕΣ, αλλά ούτε καν ξέρεις να τις παίρνεις...

καλα κανεις....η πιστη ειναι ο,τι εχει απομεινει στους παρασιτικους οργανισμους....χαρη σε αυτους αλλωστε μπορουμε να επιβιωνουμε οι υπολοιποι :)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τεσπα ο καθενας οπως την βρισκει,δεν ειμαι σε θεση να κρινω κανεναν εδω μεσα για τις ερωτικες του προτιμησεις.Καλη συνεχεια στις κουβεντες σας.
φιλε ηρεμησε....δεν το πας καλα....δεν σου ειπε κανεις να κρινεις ουτε σε εκρινε κανενας....
λεμε οτι αν εχεις καποια ''συγκεκριμενα'' ερωτικα γουστα ειναι λιγο δυσκολο να τα ικανοποιησεις αν δεν πληρωσεις....
χαλαρωσε λιγο και προσπαθησε λιγο παραπανω να καταλαβεις τι θελει να πει ο ποιητης.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom