Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Οι γυναίκες χαλάσανε εξαιτίας των αντρών ..αν κάθε μέρα δεχόμασταν 100 μηνύματα να βγούμε και να γαμήθουν μαζί μας γκόμενες και να μας τα πληρώνουν κιόλας είναι λογικό κάποιοι να γίνουμε αλαζονική και ψώνια.αυτα τα βιώνει κάθε μέρα μια μέτρια γκόμενα.αντρες που δεν γυμνάζονται και δεν έχουν προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση και μια σχετική οικονομική άνεση δεν γαμανε Barwoman -εκτος από αρπαχτη-.εχω ένα φίλο που είναι πέντε χρόνια με το πουλί στο χέρι επειδή την πέφτει σε γκαρσονες ψωνίσμενες.και δεν πηγαίνει και μπουρδέλα κιόλας.σε αυτούς τους τύπους φταίει ο εαυτός τους .σε προβληματικες γκόμενες απλά δεν παρακαλάμε.εξαλου με ένα 20 γαμαμε μέτρια γκόμενα έως καλό μουνι

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
59€ Ειχε το πλανετ προσφορα τον χρονο! Γραφεσαι γυμναζεσαι ενα χρονο και μετα γαμας αβερτα!

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Διάλογος με μέτρια ελειηνιδα.καποιες είμαι ηλίθιες εκ γενετής

Συνημμένα

• Screenshot_2017-08-06-03-58-37.png
    Screenshot_2017-08-06-03-58-37.png
    291,9 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Screenshot_2017-08-06-03-58-49.png
    Screenshot_2017-08-06-03-58-49.png
    327,3 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Screenshot_2017-08-06-03-59-05.png
    Screenshot_2017-08-06-03-59-05.png
    344,7 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Screenshot_2017-08-06-03-59-11.png
    Screenshot_2017-08-06-03-59-11.png
    320,1 KB · Εμφανίσεις: 61
  • Screenshot_2017-08-06-03-59-22.png
    Screenshot_2017-08-06-03-59-22.png
    281 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Screenshot_2017-08-06-03-59-26.png
    Screenshot_2017-08-06-03-59-26.png
    268,3 KB · Εμφανίσεις: 57

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Με το μουνι στο χερι εμεινε η τριανταφιλια....

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Μπορεί ίσως να άλλαξα εγώ μυαλά..ήμουν κάπως ντροπαλος και δεν χωνομουν εύκολα σε γκόμενες.. τουλάχιστον από προσωπική πεποίθηση αυτά έχω ζήσει

Είναι ότι ήσουν ντροπαλός + ότι στα 18 οι συνομίληκες σου κοιτούσαν τους μεγαλύτερους και παρα ήσουν πιτσιρικάς για μια 25-30αρα για παράδειγμα.Τώρα στα 30 μπορεί να ρίξεις την συνομίληκη και μπορεί να ρίξεις και την 20αρα που σε βλέπει ώριμο και καλά.

Για μένα όπως έγραψε και κάποιος φίλος πιο πάνω,αν την βγάζεις στο pc όλη τη μέρα μην περιμένεις να κάνεις τίποτα.Όπως επίσης άμα είσαι αρνητικός.Άμα πηγαίνεις να μιλήσεις σε μια γκόμενα και απο μέσα σου λες δεν θα μου απαντήσει,κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το κάνει.Οι γκόμενες μας παίρνουν χαμπάρι πιο εύκολα.Υπολογίστε πόσοι τους την έχουν πέσει πριν απο σένα σε σύγκριση με τις πόσες την πέφτουν σε εμάς.

Πριν μερικές μέρες πήγα στην τράπεζα για να πληρώσω κάτι.Σε κάποια φάση μπαίνει μια κοπελίτσα.20-22, στο ύψος μου περίπου (175-180),ωραίο πρόσωπο χωρίς να φοράει μακιγιαζ,ωραίο σώμα.Σε κάποια φάση την κόβω που κοζάρει.Εγώ με το που με κοζάρει γυρνούσα απο την άλλη.Σε κάποια φάση πιάνω κουβέντα με ένα ζευγάρι που καθόταν κοντά σε μένα και την κόβω που κοζάρει και σαν να θέλει να μπει στην κουβέντα.Θα μου πεις μπορεί να ήταν η ιδέα μου και απλά η κοπέλα να ήθελε κουβέντα.Το θέμα είναι ότι εγώ στο μυαλό μου πίστευα ότι η γκόμενα γούσταρε.Μπορεί να έκανα κίνηση και να έτρωγα άκυρο.Αλλά ποιος μου φταίει που δεν έκανα κίνηση;Η μαλακία στο μυαλό μου.Άμα λοιπόν δεν κάνεις και εσύ απο την πλευρά σου μην περιμένεις την άλλη να στο δώσει και στο πιάτο.

Πάντως είναι και να πέσεις στην κατάλληλη στιγμή καμιά φορά.Πριν λίγο καιρό πετυχαίνω ένα γνωστό μου  στο δρόμο.Είχαμε κοντοσταθεί στο πεζοδρόμιο και μιλούσαμε για κάνα τέταρτο.Σε κάποια φάση το φανάρι είναι κόκκινο και είναι 2 γκόμενες μέσα στο αυτοκίνητο.Κοιτάζουν προς τα μας αλλά εγώ δεν δίνω σημασία και συνεχίζω και μιλάω σττο γνωστό μου.Αυτός κάτω του μετρίου απο θέμα εμφάνισης,κόβει τις γκόμενες και αρχίζει να τους λέει μαλακίες και αρχίζει να τους λέει τον αριθμό του τηλεφώνου του.Ανάβει πράσινο και μόλις γκαζώνουν για να φύγουν γυρίζουν και λένε εμείς θέλουμε το τηλέφωνο του φίλου σου.Ξανά άμα ήμουν πιο θετικός αντί να γυρισω προς τον φίλο μου θα είχα τσεπώσει τηλ.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Η 30φυλλια εκτός γενικολογιες και αοριστίες είναι όπως φαίνεται στην φώτο λες κι έχει πρηστεί κανένα δοντι ή έχει φάει μπουνιδια.
Πάντως τύπε pussylover σε γουσταρε η τύπισσα. Εσύ έγραφες λίγα κι αυτοί πολλά. Συνήθως εμένα μου απαντάνε κάπως αδιάφορα με σύντομα λογακια.....οι καριολιτσες και μετά λακιζουν, οτι και να τις πεις.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Η 30φυλλια εκτός γενικολογιες και αοριστίες είναι όπως φαίνεται στην φώτο λες κι έχει πρηστεί κανένα δοντι ή έχει φάει μπουνιδια.
Πάντως τύπε pussylover σε γουσταρε η τύπισσα. Εσύ έγραφες λίγα κι αυτοί πολλά. Συνήθως εμένα μου απαντάνε κάπως αδιάφορα με σύντομα λογακια.....οι καριολιτσες και μετά λακιζουν, οτι και να τις πεις.
σαυρουλα είναι αλλα το σκεπτικό που έχουν είναι πολύ μαλακισμένο κάποιες  γυναίκες .

aaaa51

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1
Γενικα τα πραγματα εχουν χαλασει.Θα το ξαναπω,πριν 10 χρονια + τα πραγματα ηταν καλυτερα.Σκεφτειτε ότι πριν 10 χρονια τα γυμναστήρια δεν ηταν μοδα,λιγοι γυμναζονταν.Δηλαδη τοτε δε γαμαγαν?Φυσικα και γαμαγαν.Απλα αρκουσε να είναι ωραιος καποιος.Αν ειχε και χρημα ειχε ολο το πακετο και τελος.Εγω πιστευω ότι το σεξ είναι πιο δυσκολο σημερα.Τωρα αν μερικες γκομενες νομιζουν ότι θα είναι καποιος ωραιος, ματσο κι εγω δεν ξερω τι άλλο και θα κατσει να ξεφτιλιστεί για να ριξει ένα πουτσο,ε κανουν λαθος.Αυτα με το λεπτο χειρισμο ομιλιας κλπ μονο εδώ ισχυουν.Οπουδηποτε αλλου αν είναι σχετικα ομορφος καποιος και σκασει σε μαγαζι με πολύ καλο αυτοκινητο γαμαει ο,τι θελει,χωρις να χρειαστεί να περασει από εξετασεις.Οσοι εχουν βγει εκτος Ελλαδας θα καταλαβαινουν τι λεω.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΑΛΛΟ  ενα κεφαλαιο, ειναι και το ιντερνετ,αποξενωσε τον κοσμο παρα μα παρα πολυ.
βγαινεις εξω, για καφε κ βλεπεις ολοι με το ρημαδι στο χερι, τοτε τι σκατα βγηκαν να πουν???
ΟΚ υπαρχουν στιγμες αμηχανιας,βαρεμαρας,(αλλοι καπνιζουν).
Αλλα δεν γινεται το 60% του χρονου νασαι με το κινητο στο χερι, να δεις τι φιλους fb, αφου εισαι εξω.
Ακομη κ σε αλλους τομεις, πας συναυλια κ βλεπεις 50,000 μ@@@@ τηλεφωνα...μεχρι να τραβηξεις βιντεο..
ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ...οποιος το καταλαβε το καταλαβε.
εχει βεβαια κ τα καλα του πληροφορηση, κουβεντα, ατομα που μενουν πολυ μακρια.
Αλλα υπηρχε κ ζωη πριν απο αυτο πολυ μα πολυ πιο κοινωνικη.
πολλες φορες λειτουργει σαν υποκαταστατο...παιρνει η γκομενα 1000 likes κ νιωθει κομπλε.
Το ιδιο κ το γαμησι με χρημα για εμας...
πχ πολλες φορες ακουω..
ωραια ψ@@η!, αντεχεις στο χρονο,κτλ....
αλλα αυτα θα ηθελα να τα ακουγα απο γκομενα(ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ)...
ΟΧΙ οτι θα χε περισοτερη αξια αλλα λεμε τωρα.
σε ολα αυτα + οτι ολοι ψαχνουμε το ΤΕΛΕΙΟ κ οχι με ποια ταιριαζουμε, με ποια εκτος το φυστικομα εχουμε κ αλλα κοινα.
βασικα να ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ η αλλη για σενα.
--------------
και οταν κραζουμε πχ να τα παιρνουμε ολα υποψιν.
την εμφανιση μας
τα οικονομικα μας
την εξυπναδα μας
τον χαρακτηρα μας....
οποτε πχ ας πουμε οτι εχει καποιος κολλημα με ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ αλλα ειναι σιχαμενη στα υπολοιπα σαν ατομο, 1-2 μηνες -βδομαδες η μερες!!!
ο νορμαλ αντρας εχει ξενερωσει η την κρατα για γ@@@...η φευγει.
μετα ρε μαγκες το εξης...
Η σημερινη κοπελα ειναι μαθημενη στα ποιο ευκολα, πριν την κριση...
χωρις δουλεια..
ειχε αμαξι(τα πληρωνε ο πατερας).
ειχε λεφτα.
δεν ηξερε να σπασει ενα αυγο...
και αν ηταν κ μουνετο ειχε κ φαν κλαμπ...
πως να στρωσει αυτη???
μπορει η γενια της κρισης να βγει πολυ καλυτερη, ο χρονος θα δειξει.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
να ξεχωρισουμε και το γαμησι της μιας βραδιας, η βδομαδας με ξενες.
με μια νορμαλ σχεση 6μηνες...+οσο παει.

παλι το ενστικτο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ..
ΕΠΙΒΙΩΣΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ- ΦΡΟΝΤΙΔΑ στα παιδια αν καταληξετε εκει.
δεν αλλαζει πουθενα αυτο....
ακομη κ στην ζουγκλα ο αντρας θα παει για κυνηγι.
------------
υπαρχει και η κατηγορια του οικοσιτου-κατοικιδιου γαμπρου...
που ζει απο γυναικα...
αυτος εχει ευνουχιστει πριν καν ζησει..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ενας συναγωνιστης σε καποια συζητηση ειχε αναφερει τα εξης:<<οτι,στην ρωσια εμεις εκει, τις γυναικες τις γ_ μαμε και τις δερνουμε.. Ενω εδω, εσεις στην ελλαδα τις γυναικες τις γ_ματε και τις πληρωνετε..>> Αυτη ειναι η διαφορα.
Γι' αυτο το λογο εχουν καλομαθει.. Ακομα κι οι αλλοδαπες που ερχονται.. μετα απο λιγο καιρο καβαλαν το καλαμι..

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΡΕ ΤΥΠΕ ΝΑ ΒΑΡΑς ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙς ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ Μ@@@@
και οταν υπαρχει ενα χαστουκι ειναι αρκετο..
τωρα...
ρωσια,μογγολια...κ απω ανατολη πεφτει πολυ ξυλο αφου καθε μερα ειναι λιωμα απο ποτα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Συμφωνω..  Οχι να τις βαραμε..(μεταφορικα πηγαινε λεξη βαραμε πιο πανω..) -Απλα να τις απαξιωνουμε οπου χρειαζεται.. Και να μην τους τα προσφερουμε ολα στα ποδια τους, ανευ ορων..  Γιατι καλομαθαινουν, και χαλανε μετα..

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
μιλουσα προσφατα με τυπισα γυρω στο 1,60 υψος μαξ (κατα τ αλλα κατω του μετριου)
μου λεει της την επεφτε ενας τυπος και τον γείωσε γιατι ηταν κοντος. λεω ποσο κοντος? μου λεει " 1,70 περιπου.... αν ο αντρας δεν ειναι 1,80 τουλαχιστον δεν τον θελω"

Αν δεν ειναι αυτο ΕΛΛΕΕΙΝΗΔΙΣΜΟΣ τι ειναι ρε πουστη μου ?

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
μιλουσα προσφατα με τυπισα γυρω στο 1,60 υψος μαξ (κατα τ αλλα κατω του μετριου)
μου λεει της την επεφτε ενας τυπος και τον γείωσε γιατι ηταν κοντος. λεω ποσο κοντος? μου λεει " 1,70 περιπου.... αν ο αντρας δεν ειναι 1,80 τουλαχιστον δεν τον θελω"

Εκεί την αρχίζεις στο δούλεμα ..ότι σ αρέσουν οι γκόμενες άνω του 1.70 και δεν σε ελκύουν οι κοντές κτλ..και εμένα έχουν πει Κόντο που ειμαι 1.85 από γκόμενα 1.55.αλλα μιλάμε για περιορισμένο iq

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
ρε τυπε δεν επαιζε μεταξυ μας κατι.. κουβεντα καναμε απλως. δεν παιζει δλδ να μου το ειπε για να μου τη σπασει
αλλα οταν ακουσα οτι δεν την καλυπτει να την περναει ο αντρας μονο(!) 15 ποντους, το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν το θρεντ "τι τρεχει επιτελους μ αυτες τις ελλεεινιδες?"

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

και δεν της ειπες, καλα τι να τον κανεις τον 1,80 αντρα που εσυ εισαι 1,60?? να του παιρνεις τσιμπυκια ορθια??

αλλωστε ο 1,80θα κοιταξει ψηλη γκομενα, απο 1,70και πανω, ετσι επρεπε να της πεις να παει να ρουφηξει το μελατο της

Τι απαιτησει εχουν οι ταπες ρεεεε χαχαχα

εγω που ειμαι 1,94 , δεν ασχολουμαι με κατω του 1,75 με την καμια

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.486
Πόντοι
216
Pussylover6969 σε ποια εφαρμογη εγινε το κονε και το chatting?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36

Τυπε, η τύπισσα πρέπει να έβλεπε Σορβαιβορ και ήταν θαυμάστρια του "έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα " :cheesy:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.315
Πόντοι
6.056

αυτο το θα βγαινει και σε κωλοχοντρη μπαλοτσα
που θα θελει τυπους fitness models κλπ κλπ..
:headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom