Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
μιλουσα προσφατα με τυπισα γυρω στο 1,60 υψος μαξ (κατα τ αλλα κατω του μετριου)
μου λεει της την επεφτε ενας τυπος και τον γείωσε γιατι ηταν κοντος. λεω ποσο κοντος? μου λεει " 1,70 περιπου.... αν ο αντρας δεν ειναι 1,80 τουλαχιστον δεν τον θελω"

Αν δεν ειναι αυτο ΕΛΛΕΕΙΝΗΔΙΣΜΟΣ τι ειναι ρε πουστη μου ?

Μου εχει τύχει και εμένα και όχι μόνο μία φορά..
Γκομενες του 1.60 ηθελαν άντρα γυρω στο 1.85

Τουλάχιστον αμφότερες μου ειχαν παραδεχτεί ότι θα ηθελαν να ειναι πιο ψηλες και δεν άρχισαν τις παπαριες με τα μικρά αρωματάκια και τις παρελάσεις..

Εγώ τις θέλω απο 1.73 και πάνω,γιατι πιο κοντές ειναι σαν να έχω βγάλει βολτα καμιά ανήλικη ανηψια μου..
Ευτυχώς εδω εχει πολλές ψηλές να ασχολουμαι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μου εχει τύχει και εμένα και όχι μόνο μία φορά..
Γκομενες του 1.60 ηθελαν άντρα γυρω στο 1.85

Τουλάχιστον αμφότερες μου ειχαν παραδεχτεί ότι θα ηθελαν να ειναι πιο ψηλες και δεν άρχισαν τις παπαριες με τα μικρά αρωματάκια και τις παρελάσεις..

Εγώ τις θέλω απο 1.73 και πάνω,γιατι πιο κοντές ειναι σαν να έχω βγάλει βολτα καμιά ανήλικη ανηψια μου..
Ευτυχώς εδω εχει πολλές ψηλές να ασχολουμαι.
Εμενα παλι επειδή μικρη σε ηλικια υπεργκομενα που βγαζει φωτογραφιες συνεχεια και τις βαζει στο φεισμπουκ και τρελαίνονται οι λιγούρηδες,οταν μιλάγαμε για το θεμα γιατι είναι πολύ κοντη,μου ελεγε για παρελασεις,μικρα μπουκαλια στα αρωματα,για ψηλες και αχαρες και φλογερες κοντες που σου κανουν τρελα κολπα στο κραβατι.Ωσπου της ειπα ότι εχω παει και με κοντουλες αλλα τελικα οι ψηλες είναι πιο καλες,ετσι εχω διαπιστωσει. -Γιατι το λες αυτό; -Επειδή οσο καλη κι αν ειναι η κοντη,καπου τη βαριεσαι,ενω τη ψηλη δε τη βαριεσαι ευκολα,εχεις να ασχολείσαι. Και ξαφνικα παγωσε το χαμογελο της.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Εμενα παλι επειδή μικρη σε ηλικια υπεργκομενα που βγαζει φωτογραφιες συνεχεια και τις βαζει στο φεισμπουκ και τρελαίνονται οι λιγούρηδες,οταν μιλάγαμε για το θεμα γιατι είναι πολύ κοντη,μου ελεγε για παρελασεις,μικρα μπουκαλια στα αρωματα,για ψηλες και αχαρες και φλογερες κοντες που σου κανουν τρελα κολπα στο κραβατι.Ωσπου της ειπα ότι εχω παει και με κοντουλες αλλα τελικα οι ψηλες είναι πιο καλες,ετσι εχω διαπιστωσει. -Γιατι το λες αυτό; -Επειδή οσο καλη κι αν ειναι η κοντη,καπου τη βαριεσαι,ενω τη ψηλη δε τη βαριεσαι ευκολα,εχεις να ασχολείσαι. Και ξαφνικα παγωσε το χαμογελο της.

Άμα  η γκόμενα  σε κάνει να μπαίνεις σε τέτοιες συζητήσεις της πούτσας είναι καμμένο χαρτί και δεν αξίζει να ασχολείσαι και να τρως την ώρα σου..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Σκουπιδιασμα ελλεηνιδων απο τον Καρατσιωλη.  :S :S :S

20621156_1995403187407967_5842807231848761350_n.jpg

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Οι ελλεηνιδες θελουν πολλα λεφτα,κυριλε αυτοκινητο,καλο καινουργιο σπιτι,καλη δουλεια,ακριβες διακοπες,ακριβα ρουχα κτλ..................................
Αλλα κ οι ξενες πανω κατω τα ιδια θελουν!

Μην το κουραζετε το θεμα με το τι υψος εχετε κτλ...Αν τα εχεις τα παραπανω τοτε δεν μετραει το υψος σου κ γενικα η εμφανιση σου για τις γυναικες.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Η κοινωνια μας ειναι ακρως καπιταλιστικη.Οποτε μονο για χρημα ακους απο τις γκομενες.Λογικο κ επομενο.Κ ακομη παραπανω απο την νεα γενια! :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Οι ελλεηνιδες θελουν πολλα λεφτα,κυριλε αυτοκινητο,καλο καινουργιο σπιτι,καλη δουλεια,ακριβες διακοπες,ακριβα ρουχα κτλ..................................
Αλλα κ οι ξενες πανω κατω τα ιδια θελουν!

Μην το κουραζετε το θεμα με το τι υψος εχετε κτλ...Αν τα εχεις τα παραπανω τοτε δεν μετραει το υψος σου κ γενικα η εμφανιση σου για τις γυναικες.

Τυπε,ξέρω ελληνίδα που την έβαλε ο γκομενος να του αγορασει μηχανή και ενω χώρισαν αυτη πληρώνει ακομη τις δόσεις,γκομενα που κάνει δύο δουλειές και που για δευτερο καλοκαιρι πληρώνει διακοπές και για τον άνεργο δήθεν καλλιτέχνη γκόμενο της και ένα σωρό άλλους ΜΑΛΑΚΕΣ που ταλαιπωρούν μια χαρα κοπέλες.

Το νόμισμα έχει δυο οψεις λοιπον..

Οσο για το γενικόλογο "ξενες",το τι θέλει π.χ.μια μέση Ρωσιδα με το τι θέλει μια μέση Γερμανιδα,είναι μερα με τη νύχτα.

Και αν πιστευεις οτι η ελληνίδα θελει,η Ρωσίδα θέλει το ίδιο επί δέκα και αν δεν το καταφερεις εχεις πάρει τον πούλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τυπε,ξέρω ελληνίδα που την έβαλε ο γκομενος να του αγορασει μηχανή και ενω χώρισαν αυτη πληρώνει ακομη τις δόσεις,γκομενα που κάνει δύο δουλειές και που για δευτερο καλοκαιρι πληρώνει διακοπές και για τον άνεργο δήθεν καλλιτέχνη γκόμενο της και ένα σωρό άλλους ΜΑΛΑΚΕΣ που ταλαιπωρούν μια χαρα κοπέλες.

Το νόμισμα έχει δυο οψεις λοιπον..

Οσο για το γενικόλογο "ξενες",το τι θέλει π.χ.μια μέση Ρωσιδα με το τι θέλει μια μέση Γερμανιδα,είναι μερα με τη νύχτα.

Και αν πιστευεις οτι η ελληνίδα θελει,η Ρωσίδα θέλει το ίδιο επί δέκα και αν δεν το καταφερεις εχεις πάρει τον πούλο.
Ακριβως τύπε. Κι εγω γνωριζω ελληνιδα, της οποιας ο συζυγος σκοτωθηκε σε εργατικο ατυχημα και την αποζημιωση που πηρε, της την εφαγε ολη Αλβανός γκομενος, στον οποιο πηρε αυτοκινητο, σπιτι και του ανοιξε και επιχειρηση. Και μετα αυτος αφου την εδερνε συστηματικα, την χωρισε κιολας κι αυτη πληρωνει δοσεις δανειων.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Ακριβως τύπε. Κι εγω γνωριζω ελληνιδα, της οποιας ο συζυγος σκοτωθηκε σε εργατικο ατυχημα και την αποζημιωση που πηρε, της την εφαγε ολη Αλβανός γκομενος, στον οποιο πηρε αυτοκινητο, σπιτι και του ανοιξε και επιχειρηση. Και μετα αυτος αφου την εδερνε συστηματικα, την χωρισε κιολας κι αυτη πληρωνει δοσεις δανειων.
Πως ήταν ο Αλβανός , πως η Ελλεηνίδα τύπε ;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Λες και δεν έχουμε ΟΛΟΙ αδερφές,ξαδέρφες,φιλες,γνωστές,
που τραβιουνται ή χειρότερα παντρευτηκαν απαραδεκτους τύπους ενώ τους αξιζε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ καλύτερη τυχη.

Αυτό το thread λειτουργει ως βαλβίδα εκτόνωσης της νεοελληνικής μιζέριας και του κόμπλεξ.

Αντί να βγούν παγανιά να σκεσκαρταρουν τις καλές απο τις καργιόλες,αναπαράγουν τα ιδια κλισέ με τις σκατοκαργιολες που λενε:"Δεν υπαρχουν αντρες","΄΄Όλοι είναι ιδιοι"
Γίνονται ίδιοι με αυτες που κατηγορούν και η ζωή περνάει και χάνεται,
πανω σε πλαστικά πληκτρολογια..
Νέοι άνθρωποι με μισος στις ψυχές τους επειδή μια-δυο-τρεις καβαλημενες κάργιες τους το έπαιξαν ιστορία.

Ο ένας ονειρεύεται υποχρεωτικη θητεία σε μπουρδέλα ολων των ελλεηνιδων αλλά ταυτοχρονα αποζητα την αγαπη της Κορίνας.
Ο cool πιστεύει οτι όλες οι ελληνίδες ειναι καργιόλες και ψαχνει στα dating sites των Εσκιμώων να βρει αγνή και αμόλυντη νύφη..

Τα χρόνια περνάνε τύποι μου και η ζωη πέρα απο μικρη,δεν είναι και εγγυημενη.
Βγείτε και γαμήστε τα τι μανα,ένα τροχαιο μακρια ειμαστε από τη γαμημένη αιωνιότητα.
Έχει ΚΑΙ πολύ καλές κοπέλες εκεί εξω,που μάλιστα ΔΕΝ ειναι απαραιτητα ασχημες.
Απορώ ρε μλκς,συμμαθήτρια-συμφοιτήτρια όμορφη δεν είχατε,που ομως δεν  το επαιζε ιστορια,δεν έδειχνε τον κώλο της στο instagram,κ.λ.π.;
Τι κακό ειναι αυτό που ολες οι ομορφες είναι επιφανειακές και βιζιτες και ένα σωρό μαλακιες..

Τέσπα,ο μονος λόγος που τα γραφω,είναι γιατί ειναι κρίμα ρε μαλάκες.
Νέα παιδια..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Σκουπιδιασμα ελλεηνιδων απο τον Καρατσιωλη.  :S :S :S

20621156_1995403187407967_5842807231848761350_n.jpg
Δεν έχω παρακολουθήσει και πολύ τη δράση του τύπου. Από τις φωτογραφίες και μόνο που έχει στο μπλογκ του συμπεραίνει κανείς ότι πρόκειται για εγωπαθες, με πολύ θυμό μέσα του. Αυτός ο τύπος Έλληνα απαντάται σε μεγάλο ποσοστό. Άνθρωπος που μονίμως είναι αρνητικός, προσβάλλει και κατηγορεί τους γύρω του, διώχνει τους ανθρώπους από κοντά του και μένει μόνος του με την γκρίνια του και τη μιζέρια του. Ο τύπος χρήζει ψυχολογικής βοήθειας για το δικό του καλο . Όσο δεν το αντιλαμβάνεται η κατάσταση θα διαιωνίζεται. Είναι κρίμα γιατί είναι και εμφανισιμος και τραβάει πολύ τις γυναίκες. Βέβαια μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει τόση ζήτηση που δεν είχε πριν και δεν φανταζόταν. Γενικά ο κακός άνθρωπος πολλές φορές τραβάει γυναικες.Αλλα όχι για πολύ.
Δεδομένου όμως ότι έχει λογική και καλό λόγο εγώ θα συμφωνήσω για την υποκρισια των Ελληνίδων που κάνουνε τεμεναδες στο χρήμα. Να ήταν όμως οι μόνες. Αρκετές στον πλανήτη κάνουν τα ίδια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν έχω παρακολουθήσει και πολύ τη δράση του τύπου. Από τις φωτογραφίες και μόνο που έχει στο μπλογκ του συμπεραίνει κανείς ότι πρόκειται για εγωπαθες, με πολύ θυμό μέσα του. Αυτός ο τύπος Έλληνα απαντάται σε μεγάλο ποσοστό. Άνθρωπος που μονίμως είναι αρνητικός, προσβάλλει και κατηγορεί τους γύρω του, διώχνει τους ανθρώπους από κοντά του και μένει μόνος του με την γκρίνια του και τη μιζέρια του. Ο τύπος χρήζει ψυχολογικής βοήθειας για το δικό του καλο . Όσο δεν το αντιλαμβάνεται η κατάσταση θα διαιωνίζεται. Είναι κρίμα γιατί είναι και εμφανισιμος και τραβάει πολύ τις γυναίκες. Βέβαια μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει τόση ζήτηση που δεν είχε πριν και δεν φανταζόταν. Γενικά ο κακός άνθρωπος πολλές φορές τραβάει γυναικες.Αλλα όχι για πολύ.
Δεδομένου όμως ότι έχει λογική και καλό λόγο εγώ θα συμφωνήσω για την υποκρισια των Ελληνίδων που κάνουνε τεμεναδες στο χρήμα. Να ήταν όμως οι μόνες. Αρκετές στον πλανήτη κάνουν τα ίδια.

Και εγώ είμαι σιγουρος ότι τραβάει γυναίκες,ίσως και όμορφες,αλλά σίγουρα μαλακισμενες όπως είναι αυτός.

Καμία σοβαρή γυναίκα δεν θα ανεχόταν έναν τετοιον παπάρα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Και εγώ είμαι σιγουρος ότι τραβάει γυναίκες,ίσως και όμορφες,αλλά σίγουρα μαλακισμενες όπως είναι αυτός.

Χαζες πιτσιρικες θα τραβα προφανως,οπως και ο Αγαπη μονο.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
που τραβιουνται ή χειρότερα παντρευτηκαν απαραδεκτους τύπους ενώ τους αξιζε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ καλύτερη τυχη.

Αυτό το thread λειτουργει ως βαλβίδα εκτόνωσης της νεοελληνικής μιζέριας και του κόμπλεξ.

Αντί να βγούν παγανιά να σκεσκαρταρουν τις καλές απο τις καργιόλες,αναπαράγουν τα ιδια κλισέ με τις σκατοκαργιολες που λενε:"Δεν υπαρχουν αντρες","΄΄Όλοι είναι ιδιοι"
Νέοι άνθρωποι με μισος στις ψυχές τους επειδή μια-δυο-τρεις καβαλημενες κάργιες τους το έπαιξαν ιστορία.

Ο ένας ονειρεύεται υποχρεωτικη θητεία σε μπουρδέλα ολων των ελλεηνιδων αλλά ταυτοχρονα αποζητα την αγαπη της Κορίνας.
Ο cool πιστεύει οτι όλες οι ελληνίδες ειναι καργιόλες και ψαχνει στα dating sites των Εσκιμώων να βρει αγνή και αμόλυντη νύφη..

Βγείτε και γαμήστε τα τι μανα,ένα τροχαιο μακρια ειμαστε από τη γαμημένη αιωνιότητα.
Απορώ ρε μλκς,συμμαθήτρια-συμφοιτήτρια όμορφη δεν είχατε,που ομως δεν  το επαιζε ιστορια,δεν έδειχνε τον κώλο της στο instagram,κ.λ.π.;
Τι κακό ειναι αυτό που ολες οι ομορφες είναι επιφανειακές και βιζιτες και ένα σωρό μαλακιες..

Νέα παιδια..

+1.Στην τελική δεν μπορεί να είναι όλες σκάρτες.Σίγουρα παίζει πολύ σαπίλα εκεί έξω αλλά υπάρχουν και αξιόλογες κοπέλες.Και στην τελική σε μια γαμημένη κοινωνία δεν ζουν μόνο γυναίκες.Έαν είναι μαλακισμένες οι γυναίκες άλλο τόσο μαλάκες είναι και οι άντρες.Οι γυναίκες πέρα από μάνες έχουν και πατεράδες και αδερφούς και μεγάλωσαν σε ένα σπίτι που υπήρχαν και άντρες.Αν λοιπόν έχουν βγει σκάρτες έχουν ευθύνη και οι άντρες.

Θα γράψω κάτι που το έχω αναφέρει και παλιότερα.Ο μηδενισμός δεν οδηγεί πουθενά.Από την εμπειρία μου πάντως με φίλους/γνωστούς μου που είχαν παρόμοια λογική που έχουν κάποιοι εδώ,δηλαδή ότι μόνο με πουτάνες αξίζει να πηγαίνεις,μόλις γύρισε και τους κοίταξε γυναίκα έγιναν πιο παντοφλάκηδες και από αυτούς που έκραζαν.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36

Προφανώς κάποια θα του υποκρινόταν ότι τον γουσταρε αλλά πιο πολύ τον ήθελε για σπόνσορα και σουγκαρ Νταντί. Θεωρώ ότι παρόλο που είναι έξυπνος και μορφωμένος, μάλλον την πάτησε όπως έγραψες με 2-3 τυπισσες. Κακό δεν είναι. Πολλοί σαν κι αυτον την έχουν πατήσει. Δεν βλέπω τον λόγο που ενώ μπορεί να έχει μόνο με την εμφανισή του μία από τις πολλές όμορφες γυναίκες της χώρας και για σοβαρή σχέση. Δεν είναι λίγες οι ευκαταστατες ειδικά στις μεγάλες πόλεις που δεν ψάχνουν πλούσιο. Πηδά τες ρε παπαρα Καρατσιωλη μια μία και μετά διάλεξε. Όπως τις τανες στα ρδελα. Τι κολλάς ;
Εγώ τον κόβω να περιμένει να του την πέσουν οι γκομενες λόγω της διασημότητας του. Που λογικά κάτι θα γίνεται στο φεισμπουκ που είναι πιο άνετες οι γκομενες. Αλλά τον κόβω ξινό σαν τις Ελληνίδες και να δίνει μπλοκ και άκυρα για εκδίκηση.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Προφανώς κάποια θα του υποκρινόταν ότι τον γουσταρε αλλά πιο πολύ τον ήθελε για σπόνσορα και σουγκαρ Νταντί. Θεωρώ ότι παρόλο που είναι έξυπνος και μορφωμένος, μάλλον την πάτησε όπως έγραψες με 2-3 τυπισσες. Κακό δεν είναι. Πολλοί σαν κι αυτον την έχουν πατήσει. Δεν βλέπω τον λόγο που ενώ μπορεί να έχει μόνο με την εμφανισή του μία από τις πολλές όμορφες γυναίκες της χώρας και για σοβαρή σχέση. Δεν είναι λίγες οι ευκαταστατες ειδικά στις μεγάλες πόλεις που δεν ψάχνουν πλούσιο. Πηδά τες ρε παπαρα Καρατσιωλη μια μία και μετά διάλεξε. Όπως τις τανες στα ρδελα. Τι κολλάς ;
Εγώ τον κόβω να περιμένει να του την πέσουν οι γκομενες λόγω της διασημότητας του. Που λογικά κάτι θα γίνεται στο φεισμπουκ που είναι πιο άνετες οι γκομενες. Αλλά τον κόβω ξινό σαν τις Ελληνίδες και να δίνει μπλοκ και άκυρα για εκδίκηση.

Flirter γιατί τον θεωρείς καλό που την πάτησε από 2-3;
Εγώ τον θεωρώ κακό και αρσενικο κλώνο της χειρδάρη και των συντακτριων του cosmopolitan.
Είναι ένας μαλάκας που τραβάει μαλακισμένες.

Σε κάποια καλά παιδιά που την πάτησαν απο 2-3 κάργιες και το γύρισαν στην ισοπέδωση,αναφεροταν το post μου.

Αυτόν προσωπικά τον θεωρώ ελλεηνίδο και μάλιστα από τους χειροτερους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Νέα παιδια..
:hi:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

Νέα παιδια..
-----------------------
-------------------
Ο βαλκανιος τα ειπε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΑ.
αυτος κ ο minreader,  ειναι κορυφη στην αναλυση.
ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ φταιμε εμεις πρωτα, καπου εγραψα οτι γιναμε τεμπεληδες χωρις να το καταλαβουμε, και χασαμε το παιχνιδι.
Δεν μπορει να μην υπαρχουν νορμαλ γκομενες εξω, το θεμα ειναι ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ.
Το με τα οικονομικα δυσκολα,οταν πατας 30+ ο κυκλος φθινει παρα πολυ, κ οι ευκαιριες των 16-26 ετων δεν ειναι οι ιδιες.
μετα τα 25/30+ η γκομενα δεν θελει μονο πουτσα, θελει και αλλα πραγματα.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΜΩΣ...ΠΟΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΩΞΕΙ-ΑΠΑΤΗΣΕΙ...η απορριψη χ 000
φορες.
δεν μιλαμε για την μαλακια που μας δερνει που συνηθως μας τραβανε τιποτα ξεκολα,κ οι πιο σοβαρες φαινονται ξενερωτες, δεν μιλαω για πηδημα μιας μερας.
αυτο αλλωστε μετα απο καποιο καιρο το βαριεσαι, αλλες φορες θες μονο ΑΥΤΟ, αλλες ομως οχι.
Δεν λεμε να μεινεις σε σχεση αναγκης απλα για να γαμας, κ αυτο καταντια ειναι.
Αλλα αν περιμενεις το 9.8/10, οικονομικα ανεξαρτητη,εξυπνη,κ ολο το πακετο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κ αν υπαρχει 80% θα εισαι εσυ εξω απο τα δικα της στανταρ.
Μπορει να εχεις παρει πολλα 10ρια...ποσα ομως κρατησες???
------
ξερω τυπους που δεν εχουν δουλεψει ποτε η σχεδον ποτε και καλοπαντευτηκαν,
αλλους που πηραν πιο πολλα απ οτι αξιζαν,πολλους που ΛΥΠΑΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ.
ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ...H Tα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.....
λες κ μαζι τα βγαλανε,λιγουρια κ στο σεξ κ στα λεφτα.
--------
να ξερεις μεχρι που φτανεις....παντα ωστε ποτε να μην σε παιρνει απο κατω.
πχ εως τα 28 μου, εβγαινα πολυ ειχα ευκαιριες πολλες, αν τις πηρα" ολες ειναι δικο μου θεμα, και αρκετες πολυ πιο πανω την κατηγορια μου(δεν ειμαι ασχημος, αλλα ουτε brad pit).
στα 30+ οι ευκαιριες δεν ειναι οι ιδιες, γιατι βασικα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΕΞΗ.
Ολοι μας εχουμε παρατησει σχεσεις που ισως να ηταν ιδανικες.
ΤΟ Κραξιμο δεν βοηθαει σε τιποτα.
αλλα οταν ακους...το 1,60 να θεωρει το 1,75 κοντο τι να πεις???
εβγαινα με μια μετρια καποτε μου ΕΙχε πει δεν γουσταρειμε τιποτα ξανθους.
Οταν την ρωτησα γιατι, δεν ηξερε ουτε η ιδια ΓΙΑΤΙ¨).

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΟΣΟ για τα λεφτα δεν ειναι ΠΑΝΤΑ ΤΟ Α-Ω...δεν μιλαμε για γαμο εδω.
Αν δεν γινεσαι "βαρος" ολα ειναι εφικτα.
ειδικα σε ηλικιες 16-26-
θυμαμαι τοπ,τοπ μουνι barwoman,την ζαχαροναν πολλοι 100αδες,κ ομως γκομενα την ειχε ενας τυπος με παπι 50αρι!!!
κλαμα αυτοι που γυαλιζαν τα αμαξια και ηταν καθε μερα στο κλαμπ.

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Διάβασα αρκετές σελίδες πίσω κ θέλω να πω δυο κουβέντες από την εμπειρία μου.
Εχεις τη δουλειά σου,το αμαξάκι σου μια αποδεκτή εμφάνιση κ πέντε φράγκα να κεράσεις την έξοδο σε μία που γουστάρεις.Αν έχεις μια απλή λογική κ αφήσεις απέξω τα ξέκολλα κ τις ονειροπόλες που ψάχνουν τη μεγάλη ζωή δύο πράγματα να χεις. Αυτοπεποίθηση κ να σαι καλά με τον εαυτό σου.Αν τα χεις αυτά να ξέρεις πως όλο αυτό βγαίνει αμέσως σε όποια κ αν έχεις απέναντι σου.Μίζεροι κ φοβισμένοι τρώνε άκυρο.Να στε καλά με σας κ όλα τα άλλα έρχονται.Από αυτό ξεκινήστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom