Λες και δεν έχουμε ΟΛΟΙ αδερφές,ξαδέρφες,φιλες,γνωστές,
που τραβιουνται ή χειρότερα παντρευτηκαν απαραδεκτους τύπους ενώ τους αξιζε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ καλύτερη τυχη.
Αυτό το thread λειτουργει ως βαλβίδα εκτόνωσης της νεοελληνικής μιζέριας και του κόμπλεξ.
Αντί να βγούν παγανιά να σκεσκαρταρουν τις καλές απο τις καργιόλες,αναπαράγουν τα ιδια κλισέ με τις σκατοκαργιολες που λενε:"Δεν υπαρχουν αντρες","΄΄Όλοι είναι ιδιοι"
Γίνονται ίδιοι με αυτες που κατηγορούν και η ζωή περνάει και χάνεται,
πανω σε πλαστικά πληκτρολογια..
Νέοι άνθρωποι με μισος στις ψυχές τους επειδή μια-δυο-τρεις καβαλημενες κάργιες τους το έπαιξαν ιστορία.
Ο ένας ονειρεύεται υποχρεωτικη θητεία σε μπουρδέλα ολων των ελλεηνιδων αλλά ταυτοχρονα αποζητα την αγαπη της Κορίνας.
Ο cool πιστεύει οτι όλες οι ελληνίδες ειναι καργιόλες και ψαχνει στα dating sites των Εσκιμώων να βρει αγνή και αμόλυντη νύφη..
Τα χρόνια περνάνε τύποι μου και η ζωη πέρα απο μικρη,δεν είναι και εγγυημενη.
Βγείτε και γαμήστε τα τι μανα,ένα τροχαιο μακρια ειμαστε από τη γαμημένη αιωνιότητα.
Έχει ΚΑΙ πολύ καλές κοπέλες εκεί εξω,που μάλιστα ΔΕΝ ειναι απαραιτητα ασχημες.
Απορώ ρε μλκς,συμμαθήτρια-συμφοιτήτρια όμορφη δεν είχατε,που ομως δεν το επαιζε ιστορια,δεν έδειχνε τον κώλο της στο instagram,κ.λ.π.;
Τι κακό ειναι αυτό που ολες οι ομορφες είναι επιφανειακές και βιζιτες και ένα σωρό μαλακιες..
Τέσπα,ο μονος λόγος που τα γραφω,είναι γιατί ειναι κρίμα ρε μαλάκες.
Νέα παιδια..
-----------------------
-------------------
Ο βαλκανιος τα ειπε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΑ.
αυτος κ ο minreader, ειναι κορυφη στην αναλυση.
ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ φταιμε εμεις πρωτα, καπου εγραψα οτι γιναμε τεμπεληδες χωρις να το καταλαβουμε, και χασαμε το παιχνιδι.
Δεν μπορει να μην υπαρχουν νορμαλ γκομενες εξω, το θεμα ειναι ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ.
Το με τα οικονομικα δυσκολα,οταν πατας 30+ ο κυκλος φθινει παρα πολυ, κ οι ευκαιριες των 16-26 ετων δεν ειναι οι ιδιες.
μετα τα 25/30+ η γκομενα δεν θελει μονο πουτσα, θελει και αλλα πραγματα.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΜΩΣ...ΠΟΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΩΞΕΙ-ΑΠΑΤΗΣΕΙ...η απορριψη χ 000
φορες.
δεν μιλαμε για την μαλακια που μας δερνει που συνηθως μας τραβανε τιποτα ξεκολα,κ οι πιο σοβαρες φαινονται ξενερωτες, δεν μιλαω για πηδημα μιας μερας.
αυτο αλλωστε μετα απο καποιο καιρο το βαριεσαι, αλλες φορες θες μονο ΑΥΤΟ, αλλες ομως οχι.
Δεν λεμε να μεινεις σε σχεση αναγκης απλα για να γαμας, κ αυτο καταντια ειναι.
Αλλα αν περιμενεις το 9.8/10, οικονομικα ανεξαρτητη,εξυπνη,κ ολο το πακετο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κ αν υπαρχει 80% θα εισαι εσυ εξω απο τα δικα της στανταρ.
Μπορει να εχεις παρει πολλα 10ρια...ποσα ομως κρατησες???
------
ξερω τυπους που δεν εχουν δουλεψει ποτε η σχεδον ποτε και καλοπαντευτηκαν,
αλλους που πηραν πιο πολλα απ οτι αξιζαν,πολλους που ΛΥΠΑΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ.
ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ...H Tα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.....
λες κ μαζι τα βγαλανε,λιγουρια κ στο σεξ κ στα λεφτα.
--------
να ξερεις μεχρι που φτανεις....παντα ωστε ποτε να μην σε παιρνει απο κατω.
πχ εως τα 28 μου, εβγαινα πολυ ειχα ευκαιριες πολλες, αν τις πηρα" ολες ειναι δικο μου θεμα, και αρκετες πολυ πιο πανω την κατηγορια μου(δεν ειμαι ασχημος, αλλα ουτε brad pit).
στα 30+ οι ευκαιριες δεν ειναι οι ιδιες, γιατι βασικα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΕΞΗ.
Ολοι μας εχουμε παρατησει σχεσεις που ισως να ηταν ιδανικες.
ΤΟ Κραξιμο δεν βοηθαει σε τιποτα.
αλλα οταν ακους...το 1,60 να θεωρει το 1,75 κοντο τι να πεις???
εβγαινα με μια μετρια καποτε μου ΕΙχε πει δεν γουσταρειμε τιποτα ξανθους.
Οταν την ρωτησα γιατι, δεν ηξερε ουτε η ιδια ΓΙΑΤΙ¨).