Εφοσον ασχολειστε ακομα με Ελληνιδες εσεις ειστε οι μαλακες της υποθεσης και εσεις εχετε το θεμα,οχι αυτες
Εχω παει με πανω απο τριψηφιο αριθμο γυναικων και εχω βρεθει με πολλαπλασιες για καφε μεχρι το οτιδηποτε και ουτε το 1% απο αυτες δεν ηταν ΕΛληνιδες.
Ακομα και ΕΛλαδα αν μενει καποιος μπορει μεσω couchsurfing,tinder,badoo να βρει αλλοδαπες η πολυ απλα να κουνησει τον κωλο του να παει σε ενα νησι ακομα και διπλα στην Αθηνα(πχ Πορος,Αγκιστρι) εχει τουριστριες η ακομα και Αθηνα ειδικα τετοια εποχη
Βεβαια το καλυτερο ειναι να παει κανεις εξωτερικο,με airbnb και ryanair πας ενα δεκαημερο σε πολλες βαλκανικες πολεις και ανατολικη ευρωπη με πολυ μικρο budget και αμα εχεις παιξει μπαλα απο πριν ακομα καλυτερα
Ενδεικτικα καποια sites για αυτο το σκοπο
couchsurfing
badoo,tinder(πληρωνεις λιγο και ρυθμιζεις χωρα που θες να πας κανα μηνα+ πριν και παιζεις μπαλα)
connectingsingles
και για Ρωσια,Ουκρανια θα μπειτε στο μεγαλυτερο "Ευρωπαικο fb"
Στο vk μαγκες που εφτιαξα εχει του μουνιου το πανηγυρι μιλαω με απειρες Ρωσιδες κανονικες κοπελες οχι πουτανες,δεν μιλανε πολλες Αγγλικα αλλα αμα ψαχτεις μεσω groups communities τα εχει στο site θα παιξεις καλη μπαλα
Αισιως κλεινω 3χρονια χωρις να γαμησω η ακουμπησω Ελληνιδα,νιωθω υπεροχα
ΜΕτα ειδικα το ταξιδι μου στα Βαλκανια που ειδα τι ποιοτητα παιζει με τι ελαχιστο κοστος καταλαβα ποσο καθυστερημενος πρεπει να ναι καποιος να ασχολειται με χοντρες ΕΛληνιδες που σκανε με στρινγκ παραλια και το παιζουν ντιβες χαχα κατι τετοιες αμα βγαινανε Βαλκανια ετσι θα καναν οι αντρες εμετο
Ξεκολλατε ρεεεεεεεε
Καλα τα λες, και συμφωνω μαζι σου σχεδον σε ολα, και συγχαρητηρια, ειλικρινα.
Ξεχνας ομως μια σημαντικοτατη παραμετρο, που ειδικα την σημερον ημερα δεν επιτρεπεται να την αγνοεις, ειδικα για την Ελλαδα: τα χρήματα!!!!!
Για να πας ταξιδια, για να κυκλοφορησεις γκομενες ακομη και στην Ελλαδα(μιλας για νησια κλπ), για να προσκαλεσεις ξενες στην Ελλαδα, θες αρκετα χρηματα.
Οκ, ισως λιγοτερα απ'οτι παλια, αλλα ομως αναλογικα με την πτωση που εχουμε φαει στα εισοδηματα μας, δεν παυουν σημερα να ειναι πολλα!
Το γαμωτο ειναι οτι ολες οι διπλανες και παραπέρα χωρες,
αυτο το ωραιο-προσγειωμενο-προσιτο γυναικομανι, το εχουν ετσι απλα στα ποδια τους,
και μαλιστα απλοχερα και με σχεδον μηδαμινες απαιτησεις.
Ο Ελληνας, για να κανει την 'υπερβαση' απο τις ελληνιδες, πρεπει να υπερπηδησει τα εμποδια με τα λεφτα. Λεφτα, που δεν υπαρχουν.
Θα συμφωνησω εδω με τον flirter, οτι αμα εχεις λεφτα, εχεις δυνατοτητες, και τα βλεπεις και ολα εφικτα και ωραια, και καλη ψυχολογια κλπ
Ομως, δεν ειναι αυτη η πραγματικοτητα για την συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων του σημερα.
Αναζητουνται λοιπον, 'αλλοδαπες' λυσεις, ομως ρεαλιστικου τυπου, για το budget του μεσου Ελληνα.
Πχ οπως σε νηματα που εχω ανοιξει 'ασιατισες στην Ελλαδα', 'γνωριμια με κινεζες' κλπ.
Πραγματα που δεν θελουν πολλες απαιτησεις, υλικες.
Απλα και παλι ομως υπαρχουν αλλα εμποδια, προσεγγισιμοτητας αυτων των γυναικων(χωμενες σε κατι δωματιο στο κεντρο δεκα-δεκα), ή και ποσοτητας, καθως δεν ειμαστε πια και καμια σουπερ χωρα να μας επιλεγουν αλλοδαπες για καλυτερη ζωη οπως παλια, με αποτελεσμα οι αξιολογες/αξιομαχες ξενες να εχουν λιγοστεψει κι αυτες...