Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Για προσωπικούς λόγους, οικονομικούς πιο πολύ, τωρα στα 39 μου αποφάσισα να βρω ελλενίδα για σοβαρη σχεση και γαμο για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα της καθημερινότητας και ίσως να κάνουμε κι εναν διαδοχο. Απευθύνθηκα λοιπόν σε γραφεία και παιχνίδια γνωριμιών και μέχρι σήμερα είχα τρείς αμοιβαιότητες. Λίγες για τα χρήματα που εχω δώσει.

Η πρωτη ειναι ωραία γκόμενα του 1978 καρριερίστρια που ενδιαφερεται να με γνωρίσει αλλά δεν βρίσκει 1 ώρα διαθέσιμη να πιούμε ενα καφέ εδω κι εναν μήνα. (rejected)
Η δεύτερη milf μεα στην καύλα 45αρα ελεύθερη ενδιαφερθηκε για εμένα αλλά ουτε απαντησε σε μνμ ούτε σήκωσε το τηλέφωνo. (κι αυτή rejected)
Η τρίτη είναι πιο νέα, μορφωμένη κι άνεργη η οποία ανέβαλε το ραντεβού γνωριμίας. (βλέπω να γίνεται κι αυτή rejected απο Τρίτη)
Συμπέρασμα1: τα ψυχολογικά προβλήματα των ελεινίδων έχουν τερματίσει
Συμπέρασμα2: Ο Πίκερ μάλλον έχει δίκιο

Εάν κάποια ρουμάνα ουκρανέζα ή ρωσσίδα ενδιαφερθεί για σοβαρό δεσμό το βλέπω πολύ θετικά.  Εχω αυτοκίνητο, σκούτερ και κανό διθέσιο!
Tα ψυχολογικά των αντρών νομίζεις ότι πάνε πίσω ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε μαζι σου ειμαι
για αυτο πρεπει να πηγαινεις με παρεα
να πιανει την μπαρλα ο ενας με την αλλη και εσυ με αυτην που θες
και καπως ετσι

σου μιλαει παθων που ειχα πολυ καλη χημεια με ενα μουνακι γελαγαμε ανταλλαξαμε τηλεφωνα και στο 10λεπτο η φιλη της αρχισε να ξεφυσαει και να μου λεει αντε φιλε θα κατσεις πολυ ωρα ακομα θελουμε να πουμε τα δικα μας χαχαχχα

ποσες φορες εχει γινει να σε σουταρει η φιλη καποιας και να σου λεει την δικαιολογια λεμε γυναικεια πραγματα ?

τον πουτσο κλαιγανε αδερφε

Ισχύει αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν δυο βασικά προβλήματα:
1.Δε σέβονται τον κανόνα οτι όποιος πέφτει πρώτος διαλέγει.
2.Γνωρίζεις γκόμενα στον άλλο και μετά εξαφανίζεται.Κολλάνε με τη γκόμενα και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση μέχρι να χωρίσουνε.
Στην Ελλάδα συχνά σε σνομπάρει ο συμπαίκτης για να κερδίσει πόντους στο στυλ ο φίλος μου την πέφτει σε όλες είναι καμάκιας,μουνάκιας για αυτό σου μίλησε ενώ εγώ είμαι σοβαρό παιδί κτλ.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Ισχύει αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν δυο βασικά προβλήματα:
1.Δε σέβονται τον κανόνα οτι όποιος πέφτει πρώτος διαλέγει.
2.Γνωρίζεις γκόμενα στον άλλο και μετά εξαφανίζεται.Κολλάνε με τη γκόμενα και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση μέχρι να χωρίσουνε.

100% σωστος
ειδικα το 2 ειναι μεγαλη ξεφτιλα
φιλιες χρονων να διαλυονται επειδη ο αλλος θελει να ειναι πρωι-μεσημερι-βραδυ με την γκομενα

το 1 δεν με πειραζει τοσο
το 2 ειναι μεγαλη ξεφτιλα για μενα και το κανουνε παρα πολλοι

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Tα ψυχολογικά των αντρών νομίζεις ότι πάνε πίσω ?

σε σχεση με των γυναικων δεν ειναι τιποτα

οι γυναικες κουβαλανε περισσοτερα

ο αντρας ειναι πιο σταρχιδιστης πιρφορος

ακομα και στα 40 του θα παει σε μια πουτανα να την πηδηξει θα περασει καλα και πιο στα αρχιδια του

η γυναικα αν πηγαινει με γκομενους μεχρι τα 40 θα κλαταρει

βλεπεις κατι τελιωμενες 45αρες στο dybbuk τιγκα στον μπαφο ψυχολογικα στον θεο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
100% σωστος
ειδικα το 2 ειναι μεγαλη ξεφτιλα
φιλιες χρονων να διαλυονται επειδη ο αλλος θελει να ειναι πρωι-μεσημερι-βραδυ με την γκομενα

το 1 δεν με πειραζει τοσο
το 2 ειναι μεγαλη ξεφτιλα για μενα και το κανουνε παρα πολλοι

Ναι ρε συ,τη φρουρούνε λες και αν την αφήσουνε μια ώρα θα τους τη φάνε.Τι κόλλημα είναι αυτό?
Ξένους ειδικά Σλάβους δεν έχω δει ποτέ να κάνουν τέτοια.Μάλιστα πολλές φορές βλέπω Σλάβους να πίνουν χωριστά με τους φίλους τους ενώ γκόμενες και σύζυγοι κυκλοφορούν και χορεύουν σε άσχετα σημεία.
Οι Γερμανοί εντάξει είναι πιο τυπικοί και περιποιούνται τις γκόμενές τους αλλά και αυτοί δεν κολλάνε τόσο απόλυτα.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
η μεση "μπαζολα" ελλεινιδα εχει 100+ πυρφορους που την αποθεωνουν και την πεφτουν ιντερνετικα στο φατσοβιβλιο και στο ινσταγκραμ της..οποτε εξω κανεις δεν την πεφτει..
Επειτα ποιος σοβαρος αντρας να την πεσει εξω,οταν η καθε ελλεινιδα οταν βγαινει εχει ενα απαξιωτικο υφος και καθε λιγο βγαζει σελφι ..με τα λαικ χυνει το καθε μπαζο πια!!!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
σε σχεση με των γυναικων δεν ειναι τιποτα

οι γυναικες κουβαλανε περισσοτερα

ο αντρας ειναι πιο σταρχιδιστης πιρφορος

ακομα και στα 40 του θα παει σε μια πουτανα να την πηδηξει θα περασει καλα και πιο στα αρχιδια του

η γυναικα αν πηγαινει με γκομενους μεχρι τα 40 θα κλαταρει

βλεπεις κατι τελιωμενες 45αρες στο dybbuk τιγκα στον μπαφο ψυχολογικα στον θεο

Eίναι μυστήριος και ο Έλληνας φίλε...κακομαθημένος από τους γονείς του ως άντρακλας που γαμάει και δέρνει  και με περίεργη φιλοσοφία ζωής. Πολύ σεμνότυφος, αλλά και χαλαρών ηθών ταυτόχρονα. Θα μου πεις δεν είναι όλοι έτσι. Προφανώς, για το μέσο όρο μιλάω...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Eίσαι σίγουρος ότι οι Πολωνέζες γαμιόνται τόσο εύκολοα ? Σε πολλά θέματα η Πολωνία είναι μια πολύ συντηρητική κοινωνία.

Ναι,οι Πολωνέζες είναι οι πιο εύκολες κοπέλες στην Ευρώπη.Είναι εντελώς γελοίο να κάνεις σχέση Πολωνία,μόλις πατήσεις σε μια βδομάδα είσαι δεσμευμένος.
Πριν 5 χρόνια τις άλλαζες σαν τα πουκάμισα.Κάθε νύχτα φάσεις στα κλαμπ κτλ.Τώρα όντως έχει αλλάξει κάπως το σκηνικό κυρίως λόγω εισβολής δυτικών στερεοτύπων.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ναι ρε συ,τη φρουρούνε λες και αν την αφήσουνε μια ώρα θα τους τη φάνε.Τι κόλλημα είναι αυτό?
Ξένους ειδικά Σλάβους δεν έχω δει ποτέ να κάνουν τέτοια.Μάλιστα πολλές φορές βλέπω Σλάβους να πίνουν χωριστά με τους φίλους τους ενώ γκόμενες και σύζυγοι κυκλοφορούν και χορεύουν σε άσχετα σημεία.
Οι Γερμανοί εντάξει είναι πιο τυπικοί και περιποιούνται τις γκόμενές τους αλλά και αυτοί δεν κολλάνε τόσο απόλυτα.
 Οι Γερμανοί είναι πιο στ'αρχίδια τους απο'μας. Μπορεί να του αγκαλιάσεις τη γυναίκα του κι'αυτός να μη λέει τίποτα. Άμα το κάνεις σε Ελληνίδα θα μπλέξεις μετά...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ναι,οι Πολωνέζες είναι οι πιο εύκολες κοπέλες στην Ευρώπη.Είναι εντελώς γελοίο να κάνεις σχέση Πολωνία,μόλις πατήσεις σε μια βδομάδα είσαι δεσμευμένος.
Πριν 5 χρόνια τις άλλαζες σαν τα πουκάμισα.Κάθε νύχτα φάσεις στα κλαμπ κτλ.Τώρα όντως έχει αλλάξει κάπως το σκηνικό κυρίως λόγω εισβολής δυτικών στερεοτύπων.
Έχουν πλέον μεγάλο θέμα με την απαγόρευση των εκτρώσεων εκεί.Ίσως γι'αυτό συμαζεύτηκαν...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Δεν την πέφτουν οι άντρες στις γυναίκες ;;;;;
Θεέ και Κύριε τί άλλο θα ακούσουμε...
Οι πιο λιγούρηδες και πέφτουλες άνθρωποι της υφηλίου "δεν την πέφτουνε".
Μάλλον εννοεί "δεν μου την πέφτουν αυτοί που θέλω"

αυτο ακριβως εννοουν...πολυ καλα το επιασες αγαπητε

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
και ομως φιλε ακουγεται παρα πολυ συχνα

τις προαλλες εξω απο clubaki παλι ακουσα 3 τυπισσες ουτε 25 δεν ητανε να λενε οτι μεσα ειναι ολοι φλωροι και οτι κανενας δεν τους την επεσε

εμφανισιμες και οι τρεις

οποτε ή ειμαστε ολοι μαμακηδες φλωροι ή κατι δεν κανουν καλα αυτες :cheesy:

Ασχετο ,αλλά για πες κανα μπαρ με ωραίες γκόμενες για πέσιμο; Γενικά είμαι κατα του αλκοολ και δεν εχω πιει ποτέ. Επίσης με εκνευρίζουν οι μαλακοhipster barman. Τι να του πω του μαλάκα; Φέρε μου κάτι χωρίς αλκοολ;

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ότι λέτε για Πολωνέζες ισχύει πάντως. Πρώτες διακοπές με φίλους 18 χρονών Λεπτοκαρυά που έχει φουλ Πολωνέζες έκατσε φάση με τρελό ξανθό Πολωνέζικο αστεράκι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχουν πλέον μεγάλο θέμα με την απαγόρευση των εκτρώσεων εκεί.Ίσως γι'αυτό συμαζεύτηκαν...

Σιγά.Ολες έγκυες ήθελαν να μείνουν.
Εδώ είναι Πολωνέζες που καμάκωσα πριν 2 χρόνια στο Κατοβίτσε.Με άφηναν να χαιδεύω μπούτια κώλους κτλ με αντάλλαγμα κεράσματα.Εκανα το ίδιο εκείνη τη νύχτα με άλλες 10 Πολωνέζες.Τέτοιο επίπεδο ήταν απόλυτα εφικτό.

BxQqdH.jpg

PxZm0G.jpg

Αντε πήγαινε Ελλάδα να χορεύεις με τη  μία να χουφτώνεις την άλλη,η τρίτη να σου ψιθυρίζει στο αυτί κτλ.Κάθε νύχτα φάσεις στα κλαμπ κτλ.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
ειμαι σε ταχυφαγειο στην περιοχη του κεντρου με την γυναικα μου να καθεται εξω και να χαζευει μεχρι που να φαω αυτο που ειχα παραγγειλει.

απεναντι μου ευρωπαια τουριστρια μονη, περιπου 50... μου ριχνει ανετα τα χαμογελα και με καρφωνει...γαμω την ατυχια μου δεν ημουν μονος.

γιατι το λεω, η κυρια ακομπλαριστη κοιταξε πολυ απλα να βρει να γαμηθει...σε χρονο μηδεν και πολυ απλα εκανε το παιχνιδι της.

ας την συγκρινουμε τωρα με τις περισσοτερες ελληνιδες

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Με αντάλλαγμα κεράσματα οι Πολωνέζες ? Κάποτε δεν έλεγαν ότι με την κρίση θα γαμιόνται και οι Ελληνίδες για μια τυρόπιτα ?   :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με αντάλλαγμα κεράσματα οι Πολωνέζες ? Κάποτε δεν έλεγαν ότι με την κρίση θα γαμιόνται και οι Ελληνίδες για μια τυρόπιτα ?   :2funny:

Οι Πολωνέζες έχουν το στυλ άδραξε την ευκαιρία.Μόλις δουν κάτι καλό πιάνουν πουλιά στον αέρα.Και με δική τους πρωτοβουλία συχνά.Οι Ελληνίδες κοιτούν με ξινό απαξιωτικό ύφος.Συνέχεια κοροιδεύουν τις ανατολικές οτι είναι φτηνιάρες κτλ.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οι Πολωνέζες έχουν το στυλ άδραξε την ευκαιρία.Μόλις δουν κάτι καλό πιάνουν πουλιά στον αέρα.Και με δική τους πρωτοβουλία συχνά.Οι Ελληνίδες κοιτούν με ξινό απαξιωτικό ύφος.Συνέχεια κοροιδεύουν τις ανατολικές οτι είναι φτηνιάρες κτλ.
Επειδή κάνω κάτι μαθήματα και έχω συμμαθήτρια μια Πολωνέζα που γουστάρω, για πες καμιά γενική οδηγία για το πως προσελκύονται πιο εύκολα. Θέλουν χρήμα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom