P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Την θρεφουν οι γονείς της ή εχει περιουσια. Γιατι απορεις?
Δε διαβασες καλαα! Η σχεση της την θρεφει
Πού το διαβασες αυτο ιερεια της τάβλας?Δε διαβασες καλαα! Η σχεση της την θρεφει
Οκ, κι αυτο πιθανο.Ηρθε μετανάστης στην ελλάδα.. ουτε γονεις εχει ουτε περιουσία.. εχει αγαπούλη χορηγό, τόσο απλό
Οκ, κι αυτο πιθανο.
Πού το διαβασες αυτο ιερεια της τάβλας?
Ο Αμπελαλές εχει ολο τον διαλογο και το διευκρινισε. Εσυ απο την φραση που αναρτησε πού το ειδες?Προσυπεγραψε κι ο Αμπελαλες οπως ειδες!
Ο Αμπελαλές εχει ολο τον διαλογο και το διευκρινισε. Εσυ απο την φραση που αναρτησε πού το ειδες?
Tην καλησπέρα μου στα αλάνια! Αποψε θα τσαρκάρω να δω μερικές ελλεηνιδες θα πάω να πιώ κανα ποτάκι και θα γυρισω. Θα εκανα και καμια μπουρδελοτσαρκα αλλα εδώ που είμαι δεν έχει τα καλα της Αθηνας. Μονο κωλομπαρα και δεν λεει να ξεπαραδιαστούμε για μερικά φιλάκια και χουφτώματα.
που θα πας?
Ωραιος ο συναδελφος.Τωρα οι ελλεηνιδες φταίνε ??
Τωρα οι ελλεηνιδες φταίνε ??
Ωραιος ο συναδελφος.
Αν ησουν γκομενα δηλαδη, θα προτιμουσες κανεναν που θα ελεγε "Ελα μαναρα μου να σε παω βολτα με το κωλοφτιαγμενο cosworth, αμα δεν γουσταρεις στην πουτσα μου"τραγικος ο τύπος αν ημουν γκομενα ουτε θα μου περνουσε από το μυαλο να του κατσω
Αν ησουν γκομενα δηλαδη, θα προτιμουσες κανεναν που θα ελεγε "Ελα μαναρα μου να σε παω βολτα με το κωλοφτιαγμενο cosworth, αμα δεν γουσταρεις στην πουτσα μου"
Ένα απλό ''γειά σου, τι κάνεις'', ''γεια σου όμορφη'' ή έστω μια έξυπνη ατάκα θα αρκούσε από αυτήν την μαλακία. Τι αφροδίτες και πράσινα άλογα. Απορώ αν υπάρχουν γκόμενες που πέφτουν με τέτοιες μαλακίες.
Αν ησουν γκομενα δηλαδη, θα προτιμουσες κανεναν που θα ελεγε "Ελα μαναρα μου να σε παω βολτα με το κωλοφτιαγμενο cosworth, αμα δεν γουσταρεις στην πουτσα μου"