Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επειδή κάνω κάτι μαθήματα και έχω συμμαθήτρια μια Πολωνέζα που γουστάρω, για πες καμιά γενική οδηγία για το πως προσελκύονται πιο εύκολα. Θέλουν χρήμα ?

Ναι.Εγώ Αθήνα απλά τις έφερνα στο πολυτελές μου διαμέρισμα στο κέντρο και μόλις έβλεπαν το διαμέρισμα τα πέταγαν.
Μια φορά είχα αφήσει δύο γυμνές εικοσάχρονες μέσα να πάρω προφυλακτικά από το περίπτερο και μόλις γύρισα περίμεναν υπομονετικά στο καθιστικό στην ίδια θέση.
Συνήθως οι Πολωνέζες ζητάνε μικροδώρα παντελόνια,λεφτά για κομμωτήριο,λεφτά για το νοίκι,τον οδοντίατρο κτλ γενικά έκτακτες ανάγκες είναι πρακτικές.Δε ζητάνε λούσα,γούνες,χρυσαφικά κτλ όπως οι ανατολικές ξαδέρφες τους Ρωσίδες,Ουκρανές κτλ.

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή κάνω κάτι μαθήματα και έχω συμμαθήτρια μια Πολωνέζα που γουστάρω, για πες καμιά γενική οδηγία για το πως προσελκύονται πιο εύκολα. Θέλουν χρήμα ?

Όχι. Αν δεν την έχεις φάει ήδη κάτι κάνεις λάθος. Εκτός και αν δεν έχεις χωθεί καθόλου.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Οι Ελληνίδες δύσκολα να στην πέσουν χύμα και να σου πουν ''εισαι ωραίος, θες να πάμε για καφέ;''

Συνήθως σου λένε ''δουλεύεις στο τάδε μαγαζί; Σε έχω ξαναδεί εδω ή σου πιάνουν την κουβέντα για άσχετα θέματα.

Εμείς οι άντρες είμαστε χύμα. Εμένα αν μου αρέσει κάποια θα παω κατευθειαν και θα της κάνω αρχικά κομπλιμέντο για την εμφάνιση και θα συνεχίσω μετα.

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Δύο φορές την έχω δει ακόμα, όλες κι'όλες..πάντως είναι όντως πιο προσιτή από Ελληνίδες.

Ε μετά οκ. Δείξε εσύ το ενδιαφέρον σου με ωραίο τρόπο (είπαμε είναι εύκολες αλλά μην τον πετάξεις και έξω αμέσως) και θα καταλάβεις αμέσως αν γουστάρει ή όχι. Τουλάχιστον δεν θα είναι σαν τις Ελληνίδες με τα ''δεν ξέρω'' και ''μπορεί'' κλπ.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οι Ελληνίδες δύσκολα να στην πέσουν χύμα και να σου πουν ''εισαι ωραίος, θες να πάμε για καφέ;''

Συνήθως σου λένε ''δουλεύεις στο τάδε μαγαζί; Σε έχω ξαναδεί εδω ή σου πιάνουν την κουβέντα για άσχετα θέματα.

Εμείς οι άντρες είμαστε χύμα. Εμένα αν μου αρέσει κάποια θα παω κατευθειαν και θα της κάνω αρχικά κομπλιμέντο για την εμφάνιση και θα συνεχίσω μετα.
Το είσαι ωραίος όντως δεν το λέει με τίποτα η Ελληνίδα. Μόνο ίσως αν πάνε κατευθείαν για one night stand...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.937
Πόντοι
1.756
Ναι.Εγώ Αθήνα απλά τις έφερνα στο πολυτελές μου διαμέρισμα στο κέντρο και μόλις έβλεπαν το διαμέρισμα τα πέταγαν.
Μια φορά είχα αφήσει δύο γυμνές εικοσάχρονες μέσα να πάρω προφυλακτικά από το περίπτερο και μόλις γύρισα περίμεναν υπομονετικά στο καθιστικό στην ίδια θέση.
Συνήθως οι Πολωνέζες ζητάνε μικροδώρα παντελόνια,λεφτά για κομμωτήριο,λεφτά για το νοίκι,τον οδοντίατρο κτλ γενικά έκτακτες ανάγκες είναι πρακτικές.Δε ζητάνε λούσα,γούνες,χρυσαφικά κτλ όπως οι ανατολικές ξαδέρφες τους Ρωσίδες,Ουκρανές κτλ.
Ετσι θα γινουν και οι Ελληνιδες σε λιγο τυπε.... Ενα απο τα καλα των μνημονιων....
Τερμα τα μπουζουκια και τα λουσα... Απο δω και μπρος κανα πιτογυρο και καμια σπραϊτ....

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι θα γινουν και οι Ελληνιδες σε λιγο τυπε.... Ενα απο τα καλα των μνημονιων....
Τερμα τα μπουζουκια και τα λουσα... Απο δω και μπρος κανα πιτογυρο και καμια σπραϊτ....

Και μετά ξύπνησες. Θα προτιμάει να κάθεται σπίτι με την παντόφλα και την μάνα της παρά να βγαίνει έξω σαν φτωχαδάκι.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Τυπε αυτά δεν είναι τίποτα

Εμένα πάλια ένα παχύσαρκο βόδι ελλεηνιδα μου έλεγε με ύφος ότι δεν υπάρχουν πια άντρες κυνηγοί

Είπα να την πω εσύ κοπέλα μου θες μονοβολο για αγριογούρουνο
ΘΕΟΣ!!!

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Ασχετο ,αλλά για πες κανα μπαρ με ωραίες γκόμενες για πέσιμο; Γενικά είμαι κατα του αλκοολ και δεν εχω πιει ποτέ. Επίσης με εκνευρίζουν οι μαλακοhipster barman. Τι να του πω του μαλάκα; Φέρε μου κάτι χωρίς αλκοολ;

επεσες στην περιπτωση

πρωην αλκοολικος ειμαι κατεβαζα τουλαχιστον 1 μπουκαλι την μερα

το εχω κοψει εδω και 1 χρονο ακριβως

εγω πηγαινω μονο γλυφαδα και κολωνακι
γκαζι δεν παταω δεν γουσταρω δεν ξερω γιατι
γλυφαδα κυριως αυτα που αξιζουν και παω ειναι dames opus joy
και κολωνακι dybbuk και bogart
ολο στα ιδια παω
γκαζι εχω να παω πανω απο χρονο και γενικα μονο στα παραπανω παιζω

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
Μπαρακια υπαρχουν πολλα και δεν ειναι ντροπη να πεις σε καποιον να σου βαλει κατι χωρις αλκοολ

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ο πικερ ειναι ένας που στραπονιαζεται;

:new_shocked:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker
Διαβασε λιγο

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
:new_shocked:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker
Διαβασε λιγο
Αυτοί που κυνηγάνε αποκλειστικά και μόνο το πληρωμένο σεξ στη ζωή τους, έχουν άλλου είδους ψυχικά κενά και ιδεοληψίες μέσα τους...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πάντως τηρουμένων των αναλογιών, φωτεινή εξαίρεση είναι οι Σαλονικιές. Αυτές εκτός ότι είναι μουνάρες και κοκκεταρίες, είναι πιο προσιτές και σε βάζουν αμέσως στην παρέα. Αν γουστάρουν στο δείχνουν πιο εύκολα και-αν και δεν την πέφτουν στα ίσια-είναι γενικά πιο εύκολες από τις νότιες.
Βεβαίως επειδή οι Σαλονικιές είναι και πολύ φιλόδοξες, υπάρχουν και οι ψωνάρες που πάνε μόνο για τους λεφτάδες, αλλά γενικά εκεί γαμάς πιο εύκολα.

Κάποτε γάμαγα μια Σαλονικιά εδώ στην Πελοπόννησο και η οποία είχε ξενερώσει και με τη νοοτροπία των εδώ γυναικών, αλλά και με το πόσο πολύ κουτσομπολεύει ο κόσμος τις γυναίκες...Γαμημένη αρχοντοχωριατίλα !!

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Πάντως τηρουμένων των αναλογιών, φωτεινή εξαίρεση είναι οι Σαλονικιές. Αυτές εκτός ότι είναι μουνάρες και κοκκεταρίες, είναι πιο προσιτές και σε βάζουν αμέσως στην παρέα. Αν γουστάρουν στο δείχνουν πιο εύκολα και-αν και δεν την πέφτουν στα ίσια-είναι γενικά πιο εύκολες από τις νότιες.
Βεβαίως επειδή οι Σαλονικιές είναι και πολύ φιλόδοξες, υπάρχουν και οι ψωνάρες που πάνε μόνο για τους λεφτάδες, αλλά γενικά εκεί γαμάς πιο εύκολα.

Κάποτε γάμαγα μια Σαλονικιά εδώ στην Πελοπόννησο και η οποία είχε ξενερώσει και με τη νοοτροπία των εδώ γυναικών, αλλά και με το πόσο πολύ κουτσομπολεύει ο κόσμος τις γυναίκες...Γαμημένη αρχοντοχωριατίλα !!

τι να σου πω ρε μαν
θεσσαλονικη δεν εχω παει ποτε στην ζωη μου
ισως κανω μια βολτα μετα απο αυτα που εγραψες

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6

αδερφε last year για αυτο που λες για τις σαλονικιες. Πλαϊνά ναι έπαιζαν τέτοιες φάσεις , τώρα κοιτάνε πορτοφόλι και τι δουλεια κανεις. Παλιά έπαιζαν και μετά μάτια τώρα όσο και να σε γουστάρει δεν θα σου το δείξει, πρέπει να ματωσεις  να φας φράγκα και μετά πόδι έτσι σαν το σκυλί. Και στο 2 μηνό σου πετάει και την ατάκα οι γονείς μου θέλουν να σε γνωρίσουν έτσι για να ξέρουν και καλα με ποιον βγαίνει η κόρη τους. Άμα κανεις το λάθος και Πάςτην γαμησες. Καθε Κυριακή θα σε καλούν για μαμ για φτάσουμε στο σημείο που θα σου πει ποτέ εγω θα γνωρίσω τους δικούς σου. Αφήστε αλανια μόνο λούσα οι σαλονικιες και όλες θέλουν γάμο !

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Απορία το χω.. πως γίνετε κάποια να μήν εργάζεται για 13 ολόκληρα χρόνια; 

Συνημμένα