Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
606
Δεν την πέφτουν οι άντρες στις γυναίκες ;;;;;
Θεέ και Κύριε τί άλλο θα ακούσουμε...
Οι πιο λιγούρηδες και πέφτουλες άνθρωποι της υφηλίου "δεν την πέφτουνε".
Μάλλον εννοεί "δεν μου την πέφτουν αυτοί που θέλω"
α δατς ραιτ  :thumbsup:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.937
Πόντοι
1.756
Τι να μιλησεις και τι να πεις με αυτες... Ακρη δεν βγαζεις... Εγω παντως ημουν στα αρχιδια μου τελειως... Αν εβλεπα οτι αρχιζε να τα γυρναει και να με δουλευει η γκομενα της εκανα και προσφορα.."Κοπελια 200 για να σε γαμησω,ψηνεσαι???"  Καλες εποχες τοτε...εβγαζα φραγκα,δεν με ενοιαζε... Στο κατω-κατω οτι και να γινει,μαλάκα θα σε πει....Οποτε χεστηκα,καφριλα τελειως...  :rockon:    
Βρηκα παντως μια καλη ψυχουλα,εκανα μια καλη σχεση και τωρα την παντρευτηκα κιολας.... Δυσκολο ομως....1της εκατο αξιζει πραγματικα...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
εμενα μου την εχουνε πεσει εμμεσα πιτσιρικες

δηλαδη η αλλη γουσταρε φαση αλλα αντι να μου το πει

αρχιζουν δικαιολογιες του στυλ στον δρομο αν μπορω να τις βοηθησω με ψωνια η μια επειδη ειναι βαρια
η στο parking αν μπορω να τους παρκαρω το αυτοκινητο γιατι δεν γνωριζουν

πιτσιρικες ντροπαλουλες ειναι οι περισσοτερες

στο αεροδρομιο γυρναγα απο λονδινο πριν μερικες βδομαδες και παλι μια μου ειπε επειδη εχω 2 χειραποσκευες αν θες να παρεις την μια να μου την δωσεις μεσα μην τυχον δεν με αφηνουν στον ελεγχο και κατι τετοιες δικαιολογιες (ειχε περασει προφανως ελεγχο οποτε δεν μου εδινε τιποτα ναρκωτικα χαχαχαχα για να προλαβω καποιον)

οποτε ναι η γκομενα ελληνιδα θα την πεσει αλλα με τροπο

ενω ο αντρας κατευθειαν θα πει ¨"τι ωραιααα κωλαραα ειναι αυτηηηη"

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
να την πεσει η γυναικα σε αντρα δυσκολο  ?

και δεν λεω για κανενα βοδι

εμφανισιμη γκομενα να πει αυτος μου αρεσει παω να του την πεσω

δυσκολο κομματι ?

Μου έχει τύχει μόνο μία φορά αλλά όχι σε μένα, στον φίλο μου. Ωραίο γκομενάκι, στα ίσα.

Πολύ δύσκολο εως απίθανο όμως να συμβεί. Το πολύ πολύ να σου δείξει με έντονο τρόπο ότι γουστάρει.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Τι να μιλησεις και τι να πεις με αυτες... Ακρη δεν βγαζεις... Εγω παντως ημουν στα αρχιδια μου τελειως... Αν εβλεπα οτι αρχιζε να τα γυρναει και να με δουλευει η γκομενα της εκανα και προσφορα.."Κοπελια 200 για να σε γαμησω,ψηνεσαι???"  Καλες εποχες τοτε...εβγαζα φραγκα,δεν με ενοιαζε... Στο κατω-κατω οτι και να γινει,μαλάκα θα σε πει....Οποτε χεστηκα,καφριλα τελειως...  :rockon:    
Βρηκα παντως μια καλη ψυχουλα,εκανα μια καλη σχεση και τωρα την παντρευτηκα κιολας.... Δυσκολο ομως....1της εκατο αξιζει πραγματικα...

αυτες που αξιζουν βγαζουνε ματι σε σχεση με τις πουτανες

το καλο που εμαθα σε αυτο το αθλημα ολα αυτα τα χρονια και με τις τοσες πουτανες που εχω παρει αν και μικρος ακομα ξερω να ψυχολογω τις πουτανες απο χιλιομετρα

αν καποια δεν ειναι πουτανα την καταλαβαινω κατευθειαν

πες το διαισθηση πες το οπως θες

ασε που πλεον αν καποια ειναι πουτανα στην Αθηνα θα το ξερω λογω του κυκλου που εχω κανει
ακομα και ο ιδιος να μην την ξερω πετας 1-2 μηνυματα "ξερετε την ταδε ? "

αν παρω φως προχωραω για σχεση χαχααχχα

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Τυποι, θελω να το μοιραστω μαζι σας.

Προσφατα , Κυριακη βραδυ περι τας 11μμ, βγηκα εξω απο το μπαρακι που ημουνα με ενα φιλο για να αποχωρησουμε. Πιασαμε την κουβεντα απεξω ακριβως και μετα πο 3 λεπτα βγαινουν δυο σαρανταρες που ελεγε η μια στην αλλη "40 χρονων ματραχαλοι και δεν ηρθαν  να μας μιλησουν". Εριξα ενα γελιο με τον φιλο μου. Γιατι αραγε καργιες ελλεηινιδες να σας μιλησουν?? Σας εχουν παρει πρεφα πλεον οτι ειστε ΖΩΑ !!

Δευτερο περιστατικο, πριν 2 μερες. Ο ιδιος φιλος μου εχει 2 ξαδελφες, στα 24-25 , και του ελεγαν σε σθζητηση γκομενικη οτι οι αντρες δεν τους την πεφτουν. Εμμμμμ, γιατι αραγε???? Γιατι εχουν βαρεθει οι αντρες τις μαλακισμενες συμπεριφορες των Ελλεηνιδων και δεν ασχολουνται καθολου μαζι τους.

Καργιες Ελλεηνιδες ΑΛΒΑΝΟΙ και βρωμοΠΑΚΙΑ θα σας γαμανε. ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ

:hi:

Πλέον μόλις ακούγεται αυτή η καραπαπαριά από το στόμα Ελλεηνίδας πρέπει να φεύγει μπουκετίδι χωρίς άλλες εξηγήσεις! Αναρωτιούνται κιόλας τα βούρλα...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Πλέον μόλις ακούγεται αυτή η καραπαπαριά από το στόμα Ελλεηνίδας πρέπει να φεύγει μπουκετίδι χωρίς άλλες εξηγήσεις! Αναρωτιούνται κιόλας τα βούρλα...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

και ομως φιλε ακουγεται παρα πολυ συχνα

τις προαλλες εξω απο clubaki παλι ακουσα 3 τυπισσες ουτε 25 δεν ητανε να λενε οτι μεσα ειναι ολοι φλωροι και οτι κανενας δεν τους την επεσε

εμφανισιμες και οι τρεις

οποτε ή ειμαστε ολοι μαμακηδες φλωροι ή κατι δεν κανουν καλα αυτες :cheesy:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γενικά οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν μια ανατολίτικη νοοτροπία και πιστεύουν μόνο στον άντρα κυνηγό και ταυτόχρονα στην ελαφρότητα ή ανηθικότητα της γυναίκας που την πέφτει ή γενικά είναι εύκολη. Αυτό κάνει τις γυναίκες δύσκολες στο φλερτ και να θέλουν παρακάλια κλπ. Από την άλλη όμως σήμερα είναι τόσο εύκολος ο έρωτας και το σεξ που όταν μια γυναίκα είναι αρκετά δύσκολη, οι άντρες τη φτύνουν και ψάχνουν αλλού να βρουν πιο διαθέσιμες. Είναι φαύλος κύκλος...Φταίνε και οι μαλακισμένες οι celebities που βγαίνουν και λένε "μόνο ο άντρας κυνηγός και η γυναίκα δύσκολη" και μαλακίες και έχουν κάνει ζημιά στην Ελληνική νοοτροπία.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.434
Πόντοι
6.955
Δεν νοείται μέλος του Μπου να αγνοεί τον νόμο του Πίκερ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στις Σλάβες που ξέρεις οτι θα φυστικώσεις μια χαρά την πέφτεις.Στις Ελληνίδες ποιος ο λόγος?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Στις Σλάβες που ξέρεις οτι θα φυστικώσεις μια χαρά την πέφτεις.Στις Ελληνίδες ποιος ο λόγος?

να φας λιγο την απαξιωση ρε να σου ανεβει η αυτοπεποιθηση χαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
να φας λιγο την απαξιωση ρε να σου ανεβει η αυτοπεποιθηση χαχαχα

Είχα πάει Γκάζι το καλοκαίρι βλέπω κάτι καλά μουνάκια κωλαρούδες κάθονταν η μία κολλητά στην άλλη.Αδύνατο να ξεμοναχιάσεις τη γκόμενα χωρίς να μιλάς ταυτόχρονα σε 5 φίλες.Κάτω από αυτές τις συνθήκες τι προσέγγιση να γίνει?
Αμα πάτε Πολωνία παντού γκόμενες μόνες ή σε δυάδες περιμένοντας τα βαλκανικά καμάκια.Και σε παρέα να είναι η Πολωνέζα θα κοιτάξει κάποια στιγμή να ξεφύγει να καπνίσει έξω μόνη κτλ για να γίνει προσεγγίσιμη.
Ενώ οι Ελληνίδες και για κατούρημα μαζί πάνε.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
νομιζω ο κυριος λογος που οι περισσοτεροι αντρες δεν την πεφτουν πλεον στις γκομενες και φαινεται να ισχυει ειναι το πληρες απαξιωτικο υφος που σου ριχνει οταν κανεις το καμακι λες και εχεις κανει φονο ?

δηλαδη δεν θα σε κοιταζε με αυτον τον τροπο καποια στην νορβηγια αν ησουν o μπρειβικ αλλα εδω αν πας να κανεις το εγκλημα να την κοιταξεις ή να της μιλησεις την γαμησες !!! χααχαχ

πρεπει να εχει τυχει σε αρκετους δυστυχως και αυτες οι τυπισσες που εχουνε κυριως ψυχολογικα και ριχνουνε αυτο το υφακι που τρελενει σχεδον τους παντες παιρνουν στην μπαλα και τις υπολοιπες...γιατι μετα ο αντρας απλα λεει να παει να γαμηθουνε ριχνει ενα πουτσο και σε μια πουτανα και παει ετοιμος χωρις τα χοντρα χαχα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.434
Πόντοι
6.955
Για προσωπικούς λόγους, οικονομικούς πιο πολύ, τωρα στα 39 μου αποφάσισα να βρω ελλενίδα για σοβαρη σχεση και γαμο για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα της καθημερινότητας και ίσως να κάνουμε κι εναν διαδοχο. Απευθύνθηκα λοιπόν σε γραφεία και παιχνίδια γνωριμιών και μέχρι σήμερα είχα τρείς αμοιβαιότητες. Λίγες για τα χρήματα που εχω δώσει.

Η πρωτη ειναι ωραία γκόμενα του 1978 καρριερίστρια που ενδιαφερεται να με γνωρίσει αλλά δεν βρίσκει 1 ώρα διαθέσιμη να πιούμε ενα καφέ εδω κι εναν μήνα. (rejected)
Η δεύτερη milf μεα στην καύλα 45αρα ελεύθερη ενδιαφερθηκε για εμένα αλλά ουτε απαντησε σε μνμ ούτε σήκωσε το τηλέφωνo. (κι αυτή rejected)
Η τρίτη είναι πιο νέα, μορφωμένη κι άνεργη η οποία ανέβαλε το ραντεβού γνωριμίας. (βλέπω να γίνεται κι αυτή rejected απο Τρίτη)
Συμπέρασμα1: τα ψυχολογικά προβλήματα των ελεινίδων έχουν τερματίσει
Συμπέρασμα2: Ο Πίκερ μάλλον έχει δίκιο

Εάν κάποια ρουμάνα ουκρανέζα ή ρωσσίδα ενδιαφερθεί για σοβαρό δεσμό το βλέπω πολύ θετικά.  Εχω αυτοκίνητο, σκούτερ και κανό διθέσιο!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Είχα πάει Γκάζι το καλοκαίρι βλέπω κάτι καλά μουνάκια κωλαρούδες κάθονταν η μία κολλητά στην άλλη.Αδύνατο να ξεμοναχιάσεις τη γκόμενα χωρίς να μιλάς ταυτόχρονα σε 5 φίλες.Κάτω από αυτές τις συνθήκες τι προσέγγιση να γίνει?
Αμα πάτε Πολωνία παντού γκόμενες μόνες ή σε δυάδες περιμένοντας τα βαλκανικά καμάκια.Και σε παρέα να είναι η Πολωνέζα θα κοιτάξει κάποια στιγμή να ξεφύγει να καπνίσει κτλ για να γίνει προσεγγίσιμη.
Ενώ οι Ελληνίδες και για κατούρημα μαζί πάνε.
Eίσαι σίγουρος ότι οι Πολωνέζες γαμιόνται τόσο εύκολοα ? Σε πολλά θέματα η Πολωνία είναι μια πολύ συντηρητική κοινωνία.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Αμα πάτε Πολωνία παντού γκόμενες μόνες ή σε δυάδες περιμένοντας τα βαλκανικά καμάκια.

ρε μαζι σου ειμαι
για αυτο πρεπει να πηγαινεις με παρεα
να πιανει την μπαρλα ο ενας με την αλλη και εσυ με αυτην που θες
και καπως ετσι

σου μιλαει παθων που ειχα πολυ καλη χημεια με ενα μουνακι γελαγαμε ανταλλαξαμε τηλεφωνα και στο 10λεπτο η φιλη της αρχισε να ξεφυσαει και να μου λεει αντε φιλε θα κατσεις πολυ ωρα ακομα θελουμε να πουμε τα δικα μας χαχαχχα

ποσες φορες εχει γινει να σε σουταρει η φιλη καποιας και να σου λεει την δικαιολογια λεμε γυναικεια πραγματα ?

τον πουτσο κλαιγανε αδερφε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
νομιζω ο κυριος λογος που οι περισσοτεροι αντρες δεν την πεφτουν πλεον στις γκομενες και φαινεται να ισχυει ειναι το πληρες απαξιωτικο υφος που σου ριχνει οταν κανεις το καμακι λες και εχεις κανει φονο ?

δηλαδη δεν θα σε κοιταζε με αυτον τον τροπο καποια στην νορβηγια αν ησουν o μπρειβικ αλλα εδω αν πας να κανεις το εγκλημα να την κοιταξεις ή να της μιλησεις την γαμησες !!! χααχαχ

πρεπει να εχει τυχει σε αρκετους δυστυχως και αυτες οι τυπισσες που εχουνε κυριως ψυχολογικα και ριχνουνε αυτο το υφακι που τρελενει σχεδον τους παντες παιρνουν στην μπαλα και τις υπολοιπες...γιατι μετα ο αντρας απλα λεει να παει να γαμηθουνε ριχνει ενα πουτσο και σε μια πουτανα και παει ετοιμος χωρις τα χοντρα χαχα

Οντως οι Ελληνίδες έχουν αυτό το ύφος μη μου άπτου.Αν έμπαιναν σε κλαμπ της Σουηδίας θα τους έπεφταν τα σαγόνια με τις θεόμουνες πλην όμως χαμογελαστές και down to earth Σκανδιναυές.
Για σλαβικό κόσμο δε συζητάμε θα παθαίνανε κατάθλιψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom