Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
2 πραγματα χρειαζεται καποιος να χει χρημα και πουτσα και να τις γραφει ολες,δεν χρειαζεται καν να ασχοληθεί το τι θελει η κάθε γκομενα απλα θα πουλαει μουρλια τρελα και ότι κινηται αν θελει ας του κατσει.

nnik31

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Σπάνιο αυτό που περιγράφεις, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, αλλά υπάρχει κι αυτό.

Συμβαίνει σε περιπτώσεις γυναικών που τις χωρίζει χάσμα από αυτό που αποκαλούνταν κάποτε στην ελλάδα "μεσαία τάξη".
Είτε προς τα πάνω , είτε προς τα κάτω.

Ζάμπλουτες γκόμενες ή άλλες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα,
που γαμιούνται χωρίς αύριο με όποιον τους φανεί ενδιαφέρον ψωλαράς.

Εμενα ρε φιλε δδεν μου εχει τυχει ποτε να μου ξηγηθει καμια ετσι στα ισα. Τουλαχιστον αυτο θα το σεβομουν. Γαμιεται και το γουσταρει και το λεει, μαγκια της κιολας. Ολες ομως στο μα και μου και ιστορια ειναι. Αντε καμια μητρομανα παντρεμενη , ξεχασμενη απο τον αντρα της ν ξηγηθει ετσι το πολυ πολυ.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Με εσένα πυρομανή, θα ασχοληθώ επισταμένως στις επερχόμενες εκλογές.

Υπόσχεση.

Πουσταράς, τρελός , μουνόπανο , γαμημένη ανάρχιδη πούστρα είναι.

Όντως,ότι είναι σκατόψυχος είναι προφανές...

Ευκαιρία είναι να βρεθείτε λοιπόν, και να πιείτε κανένα καφεδάκι.

Τόσα κοινά σας ενώνουν πλέον...

:rolleyes:

Θα έχετε πολλά να συζητήσετε για το πώς και πόσες φορές σας τον έχω ακουμπήσει,

με διάφορους τρόπους.

:2funny:

Υ/Γ προς μαγκρεμπιανό:

Δεν μπορεί να κάνεις εθνολογική ανάλυση συμπεριφοράς και να μην είσαι ρατσιστής.

Απλά δεν υπάρχεις.

Μιλάς για Έλληνες, σε ένα σακί όλοι,

για το Survivor ότι η Νάργες είναι Γερμανίδα και συμπεριφέρεται έτσι,

ο Ορέστης είναι Κινέζος και συμπεριφέρεται αλλιώς,

Α, ναι, ότι οι μπουγατσόκωλες είναι όλες σούπερ, και άλλα τέτοια προεφηβικά...

Απλά δεν υπάρχεις κυριολεκτικά και μεταφορικά...

Αν δεν πιστεύεις εμένα, ρώτα τον Λέφτινς αν αυτά που γράφεις δεν είναι ρατσιστικά.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Με εσένα πυρομανή, θα ασχοληθώ επισταμένως στις επερχόμενες εκλογές.

Υπόσχεση.

Σου γαμώ ό,τι πιστεύεις.
Κι όλη σου την ύπαρξη.

Το ξέρεις και συμφωνείς, γι'αυτό τις μέρες των χριστουγέννων
έκανες 1500 posts για την πάρτη μου.
Γιατί είμαι από αυτούς που σε γαμάνε όλη σου τη ζωή
και θα σε γαμάνε και την υπόλοιπη.

Κάνε καμιά κριτική για μασατζίδικο στο γαϊδουρανήφορο λέσβου ....
ή για call girls στην επαρχία ξηρόμερου , ρεζίλι των σκυλιών ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Όντως,ότι ο Ass kavlos είναι σκατόψυχος είναι προφανές...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O Ass kavlos είναι ένας άνεργος πτυχιούχος θεολογίας
από ευκατάστατη οικογένεια, και
τον κράζουν οι δικοί του και έχει λαλήσει !  :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Σου γαμώ ό,τι πιστεύεις.
Κι όλη σου την ύπαρξη.

Το ξέρεις και συμφωνείς, γι'αυτό τις μέρες των χριστουγέννων
έκανες 1500 posts για την πάρτη μου.
Γιατί είμαι από αυτούς που σε γαμάνε όλη σου τη ζωή
και θα σε γαμάνε και την υπόλοιπη.

Παυλάκη, ξεπέζεψε, και απόλαυσε το υπόλοιπο του χρόνου σου, ως δευτεραθλητής.

Αν είχες αυτογνωσία, θα ζητούσες από μόνος σου να αναδειχθείς Πρωταθλητής.

Θυμήσου την σημερινή επικοινωνία μας τον Δεκέμβρη, όταν θα νιώσεις βαριά την πούτσα..

Ο λόγος μου, είναι συμβόλαιο.-

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

O Ass kavlos είναι ένας άνεργος πτυχιούχος θεολογίας
από ευκατάστατη οικογένεια, και
τον κράζουν οι δικοί του και έχει λαλήσει !  :2funny: :2funny:
Είναι οντως Σλαβοθεσσαλος ? Και κράζει εμένα ως φυλετικα ακάθαρτο επειδή ειμαι 3% Μαροκινος. Κατά τ'αλλα δεν ειναι φασιστας και ρατσιστής! :) Το παιδάκι είναι πολύ προβληματικό!  Να τον χαίρονται οι γονείς του...

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Είναι οντως Σλαβοθεσσαλος ? Και κράζει εμένα ως φυλετικα ακάθαρτο επειδή ειμαι 3% Μαροκινος. Κατά τ'αλλα δεν ειναι φασιστας και ρατσιστής! :) Το παιδάκι είναι πολύ προβληματικό!  Να τον χαίρονται οι γονείς του...

Πώς προκύπτει αυτό το ποσοστό τύπε???

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Είναι οντως Σλαβοθεσσαλος ? Και κράζει εμένα ως φυλετικα ακάθαρτο επειδή ειμαι 3% Μαροκινος. Κατά τ'αλλα δεν ειναι φασιστας και ρατσιστής! :) Το παιδάκι είναι πολύ προβληματικό!  Να τον χαίρονται οι γονείς του...

Δεν είσαι κάτι ακάθαρτο.

Είσαι ένας παθολογικός ψεύτης με συμπλεγματική ανθελληνική συμπεριφορά.

Σου προτείνω να σταματήσεις να νοικιάζεις τσόντες και να κάνεις κάποιο τεστ DNA.

Εκεί θα δούμε αν είναι μόνο 3%...

Και μιας και έχεις ασχοληθεί με εθνολογία, και δεν είσαι κατά τα άλλα ρατσιστής,

για πες μας για την εθνολογία στα ελληνικά γεωγραφικά διαμερίσματα...

Θα είναι άκρως επιμορφωτικό.

Α, και να μην το ξεχάσω: πάμε ένα στοιχηματάκι ότι το πατρικό επίθετό σου είναι αραβικό...;

Αυτό το 3% σημαίνει ότι ο γνωρίζεις ότι ο πρόγονός σου ήρθε από το Μαγκρέμπ, εδώ και κάποιες γενιές πίσω.

Έλα όμως που μουσουλμάνες πολύ σπάνια παντρεύονται χριστιανούς, άρα μιλάμε για κάποιον προπάππου.

Αν ισχύει αυτό, ειλικρινά θεωρώ τον Αντετοκούμπο πιο πολύ Έλληνα από εσένα.

Το γιατί δεν πλησιάζουν οι Καλαματιανές, μάλλον θα οφείλεται στο ότι μοιάζεις και για λαθρομετανάστη,

και κάπου εκεί χαλάει η σούπα...

Η χώρα αυτή θα πρόκοβε αν απαρτίζονταν από Έλληνες κατοίκους, οι οποίοι θα εφάρμοζαν στην πράξη κοινωνική δικαιοσύνη.

Όλα τα άλλα είναι παπαριές καμαρωτές...

Όλοι αυτοί, μέσα και οι Ελληνίδες, που συμμαζέζουν τους μουσουλμάνους, και νομίζουν ότι θα τους εμφυσήσουν αριστερή ιδεολογία,

απλά εκτελούν το σχέδιο του Τζώρτζ Σόρος...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν είσαι κάτι ακάθαρτο.

Είσαι ένας παθολογικός ψεύτης με συμπλεγματική ανθελληνική συμπεριφορά.

Σου προτείνω να σταματήσεις να νοικιάζεις τσόντες και να κάνεις κάποιο τεστ DNA.

Εκεί θα δούμε αν είναι μόνο 3%...

Και μιας και έχεις ασχοληθεί με εθνολογία, και δεν είσαι κατά τα άλλα ρατσιστής,

για πες μας για την εθνολογία στα ελληνικά γεωγραφικά διαμερίσματα...

Θα είναι άκρως επιμορφωτικό.

Α, και να μην το ξεχάσω: πάμε ένα στοιχηματάκι ότι το πατρικό επίθετό σου είναι αραβικό...;

Αυτό το 3% σημαίνει ότι ο γνωρίζεις ότι ο πρόγονός σου ήρθε από το Μαγκρέμπ, εδώ και κάποιες γενιές πίσω.

Έλα όμως που μουσουλμάνες πολύ σπάνια παντρεύονται χριστιανούς, άρα μιλάμε για κάποιον προπάππου.

Αν ισχύει αυτό, ειλικρινά θεωρώ τον Αντετοκούμπο πιο πολύ Έλληνα από εσένα.

Το γιατί δεν πλησιάζουν οι Καλαματιανές, μάλλον θα οφείλεται στο ότι μοιάζεις και για λαθρομετανάστη,

και κάπου εκεί χαλάει η σούπα...

Η χώρα αυτή θα πρόκοβε αν απαρτίζονταν από Έλληνες κατοίκους, οι οποίοι θα εφάρμοζαν στην πράξη κοινωνική δικαιοσύνη.

Όλα τα άλλα είναι παπαριές καμαρωτές...

Όλοι αυτοί, μέσα και οι Ελληνίδες, που συμμαζέζουν τους μουσουλμάνους, και νομίζουν ότι θα τους εμφυσήσουν αριστερή ιδεολογία,

απλά εκτελούν το σχέδιο του Τζώρτζ Σόρος...

Καλά, αυτό ήταν το παραλήρημα ενός θλιβερού ψυχοπαθούς και κάθε απάντηση περιττεύει !! Μας ανέλυσες ως "καθαρός Έλλην" το πόσο Έλληνας ή Μαροκινός είμαι εγώ, αλλά δεν μας είπες από που είσαι εσύ και πόσο Σλάβος ή Έλληνας είσαι! Και φυσικά δεν είμαι ανθέλληνας, αλλά μισό αυτό τον εμετικό αντιπροσωπευτικό ΕΛΛΕΕΙΝΑ που εκφράζεις εσύ...του κάφρου, του ανεγκέφαλου, του άξεστου, του κομπλεξικού, του αμόρφωτου  με ψυχολογικά προβλήματα και απωθημένα. Και τέλος προφανώς Σαλονικιά δεν έχεις γαμήσει ποτέ σου και δε σου λένε ούτε καλημέρα ως σιχαμερός που είσαι, γι'αυτό και τις θάβεις ! Η καλύτερη γκόμενα που θα έχεις γαμήσει θα είναι καμια κατσίκα στο βρωμοχώρι σου !! Ούτε οι πουτάνες δε σε δέχονται γιατί βρωμάς !!  χαχαχαχα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πώς προκύπτει αυτό το ποσοστό τύπε???

Υπολογίζω πως μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας ή και πιο πριν, οι Μαροκινοί προπαππούδες μου εκχριστιανίστηκαν και άρχισαν να παντρεύονται με Ελληνίδες, οπότε με έναν χοντρικό υπολογισμό προκύπτει το 3%.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Καλά, αυτό ήταν το παραλήρημα ενός θλιβερού ψυχοπαθούς και κάθε απάντηση περιττεύει !! Μας ανέλυσες ως "καθαρός Έλλην" το πόσο Έλληνας ή Μαροκινός είμαι εγώ, αλλά δεν μας είπες από που είσαι εσύ και πόσο Σλάβος ή Έλληνας είσαι! Και φυσικά δεν είμαι ανθέλληνας, αλλά μισό αυτό τον εμετικό αντιπροσωπευτικό ΕΛΛΕΕΙΝΑ που εκφράζεις εσύ...του κάφρου, του ανεγκέφαλου, του άξεστου, του κομπλεξικού, του αμόρφωτου  με ψυχολογικά προβλήματα και απωθημένα. Και τέλος προφανώς Σαλονικιά δεν έχεις γαμήσει ποτέ σου και δε σου λένε ούτε καλημέρα ως σιχαμερός που είσαι, γι'αυτό και τις θάβεις ! Η καλύτερη γκόμενα που θα έχεις γαμήσει θα είναι καμια κατσίκα στο βρωμοχώρι σου !! Ούτε οι πουτάνες δε σε δέχονται γιατί βρωμάς !!  χαχαχαχα

Υπολογίζω πως μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας ή και πιο πριν, οι Μαροκινοί προπαππούδες μου εκχριστιανίστηκαν και άρχισαν να παντρεύονται με Ελληνίδες, οπότε με έναν χοντρικό υπολογισμό προκύπτει το 3%.

Παραπάνω είναι. Ψάξου.

Δεν κατάλαβες πώς έκανα την προσέγγιση: είσαι μισάνθρωπος.

Στη κορυφή της μοχθηρίας σου, είναι οι Έλληνες.

Σαν κλασικός ανώριμος, τεντώνεις το πετσάκι σου με το άπιαστο.

Τυχαίο; Εδώ έρχεται η μπουγατσόκωλη, και δένει το γλυκό...

Το άπιαστο, το εξιδανικευμένο,

επειδή έχεις απωθήσει από το σκατόμυαλό σου την ψυχρή πραγματικότητα από την οποία περιτριγυρίζεσαι.

Αποδέξου την αλήθεια Σαρακηνέ, και πήγαινε πια και σε κανένα μπουρδέλο. Όχι μόνο μάτι σε τσόντες.

Κάνει καλό.

Αλλά κήνσορας, όχι. Δεν είσαι φύσει και θέσει ικανός να κρίνεις ούτε το δεξί μου αρχίδι.

Σαρακηνέ...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Παραπάνω είναι. Ψάξου.

Δεν κατάλαβες πώς έκανα την προσέγγιση: είσαι μισάνθρωπος.

Στη κορυφή της μοχθηρίας σου, είναι οι Έλληνες.

Σαν κλασικός ανώριμος, τεντώνεις το πετσάκι σου με το άπιαστο.

Τυχαίο; Εδώ έρχεται η μπουγατσόκωλη, και δένει το γλυκό...

Το άπιαστο, το εξιδανικευμένο,

επειδή έχεις απωθήσει από το σκατόμυαλό σου την ψυχρή πραγματικότητα από την οποία περιτριγυρίζεσαι.

Αποδέξου την αλήθεια Σαρακηνέ, και πήγαινε πια και σε κανένα μπουρδέλο. Όχι μόνο μάτι σε τσόντες.

Κάνει καλό.

Αλλά κήνσορας, όχι. Δεν είσαι φύσει και θέσει ικανός να κρίνεις ούτε το δεξί μου αρχίδι.

Σαρακηνέ...
Χαχαχαχαχα...τι λέει ο άνθρωπος, ρε ????? Μιλάμε για δέσιμο και Βαλτέτσι κατευθείαν !!!! Τέτοιο ψυχασθενή σε φόρουμ, ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί !  χαχαχαχαχα...να 'σαι καλά πάντως να με κάνεις να γελάω τύπε!!  Κατά βάθος βέβαια στο ταραγμένο σου μυαλό ξέρεις πόσο σκουπίδι είσαι, γι'αυτό και βγάζεις τέτοια κόμπλεξ και κακία απέναντι σε όσους δεδομένα, σου υπενθυμίζουν με την πνευματική ανωτερότητα και τη μόρφωσή τους, πόσο σκουπίδι και κατακάθι της κοινωνίας είσαι !!! Έτσι εξηγείται που μπαίνεις σε όλα τα post μου εδώ και καιρό και με βρίζεις, χωρίς να με ξέρεις !! Βγάζεις μίσος ακριβώς γιατί νιώθεις σκουπίδι μπροστά μου και μετά λες εμένα μισάνθρωπο ! Αυτά που σου λέω εγώ παραπέντε μου τα λες εσύ ακριβώς Σλάβε ?? Χαιρετίσματα στις κατσίκες που γαμάς στο βρωμοχώρι σου και τα ξαναλέμε Σλάβε !! Και όταν ξανασυναντήσεις ποτέ τη μάνα σου, δώσε της χαιρετίσματα (αν ξέρεις που βρίσκεται)...ξέρεις εσύ, αφού πρέπει να τη μισείς και αυτή !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και μάθε και λίγη ορθογραφία γιατί μας βγήκαν τα μάτια ! Το ξέρουμε ότι δεν έχεις τελειώσει ούτε το σχολείο, αλλά βάζε αυτά που γράφεις στο word για διόρθωση...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Χαχαχαχαχα...τι λέει ο άνθρωπος, ρε ????? Μιλάμε για δέσιμο και Βαλτέτσι κατευθείαν !!!! Τέτοιο ψυχασθενή σε φόρουμ, ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί !  χαχαχαχαχα...να 'σαι καλά πάντως να με κάνεις να γελάω τύπε!! Κατά βάθος βέβαια στο ταραγμένο σου μυαλό ξέρεις πόσο σκουπίδι είσαι, γι'αυτό και βγάζεις τέτοια κόμπλεξ και κακία απέναντι σε όσους δεδομένα, σου υπενθυμίζουν με την πνευματική ανωτερότητα και τη μόρφωσή τους, πόσο σκουπίδι και κατακάθι της κοινωνίας είσαι !!! Χαιρετίσματα στις κατσίκες που γαμάς στο βρωμοχώρι σου και τα ξαναλέμε Σλάβε !! Και όταν ξανασυναντήσεις ποτέ τη μάνα σου, δώσε της χαιρετίσματα...ξέρεις εσύ, αφού πρέπει να τη μισείς και αυτή !

Runar, ρε φίλε, γιατί σε χαρακτηρίζει ο Ασκαυλος, Σαρακηνό ;  :2funny:

Sarakinos.gif

:2funny: :2funny:

Τελικά ο Ασσ καράβλαχος βγάζει πολύ γέλιο !
ΠΟΤΕ δεν έχει πει που εργάζεται, ούτε έστω που έχει εργαστεί
στο παρελθόν, και δεν έχει πει τι έχει σπουδάσει.
Όλο με ιστορικά ζητήματα καταπιάνεται και θεολογικά,
μάλλον θεολογία σπούδασε για να μπει μετά στη Φιλοσοφική.

Προφανώς είναι άνεργος, αλλά από ευκατάσταστη οικογένεια.

Είναι από τους πιο διασκεδαστικούς τρελούς σε φόρουμ !
Ακου...να σε λέει Σαρακηνό !  :2funny: :2funny:

Σκέψου τον Ασσ καράβλαχο , τον τρικαλινό ,
να κάνει καμάκι σε ελλεινίδα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Είναι τόσο καραγκιόζης και αγράμματος που δεν ξέρει ότι αυτός ο όρος χρησιμοποιήθηκε γενικά για τους Μουσουλμάνους. Μόνο που εγώ δεν είμαι φυσικά Μουσουλμάνος...

Το λέει κι'εδώ  [URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%AF[/url]   Και πιστεύει κιόλας ότι με προσβάλει με τις μαλακίες που λέει,λες και τραβάω εγώ κανά ζόρι με την όποια καταγωγή μου...για τόσο ηλίθιο υποκείμενο μιλάμε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom