kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Δωρο φρι φακ σε οποιον δεν κλεισει το βιντεο πριν τα 30 δευτερα
αρχιδια ουτε εγω το κερδισα το free-fuck
καλη τυχη σε οποιον τα καταφερει
Δωρο φρι φακ σε οποιον δεν κλεισει το βιντεο πριν τα 30 δευτερα
η μεση ελληνιδα ειναι αυτη
εμφανιση στυλ βαψιμο ρουχα μυαλο
Ποια τριαντα ρε συναγωνιστη??? Δεν ξερω αν αντεξα 3 δευτερα ολα κι ολα!!!
Αγαπητέ μου συμφορουμίτη, Nacho Vidal, δεν διαθέτουμε όλοι τα βαλάντια για πληρωμένο έρωτα και κάποιοι όπως εγώ δεν με γεμίζει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου.
Με πήρε τηλέφωνο το τσουλί και με ρωτάει πως θα της αγοράσω το κινητό, γιατί της είχα πει ότι δεν παίζουν φράγκα. Της είπα ότι θα της το πάρω με δόσεις από τον Κωτσόβολο και η πουτανίτσα παίρνει τηλέφωνο τον Κωτσόβολο να μάθει λεπτομέρειες πως γίνεται να αγοράσω με δόσεις. Με παίρνει μετά στα καπάκια και λέει ότι αν βάλω δόσεις θέλει μια μέρα να εγκριθεί και πως πρώτα θέλει να πάρει το κινητό στα χέρια και μετά θα είναι τόσο χαρούμενη, που θα μου κάτσει! Μόλις κλείσαμε εννοείται ότι την έβαλα στις αποκλεισμένες κλήσεις στο κινητό για να μην με πρήζει και συνέχιζε να με παίρνει με απόκρυψη και έβαλα και τις αποκρύψεις στις αποκλεισμένες κλήσεις. Τώρα με παίρνει από άλλο νούμερο και μου έχει πρήξει τον πούτσο! Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα με πάρει είδηση και η δικιά μου και θα γίνει σόου
Οχι θα πετάει λεφτά για την κάθε ηλίθια..Βαλτός είσαι ανθρωπε μου?
Οι γκόμενες ''καλό κινητό'' εννοούν τη special έκδοση του i-phone 7,οπότε αν αξίζει να δώσεις ένα χιλιάρικο για μία νύχτα...
Οι γκόμενες ''καλό κινητό'' εννοούν τη special έκδοση του i-phone 7,οπότε αν αξίζει να δώσεις ένα χιλιάρικο για μία νύχτα...
τυπε η άλλη λυση είναι να το δώσεις στην Βερονικα
αρχιδια ουτε εγω το κερδισα το free-fuck
καλη τυχη σε οποιον τα καταφερει
τι σε γεμιζει ρε πιρφορε?τα χαδακια οι αγκαλιτσες η κανενα στραπονιασμα?
οι Ελληνιδεσ ειναι μια απιστευτη περιπτωση ....σχεδον ολεσ ανοργασμικεσ.... 8α προτιμουσα να ειχα γενιθει στη Ρωσια!!!
Eτσι.. Και χειροτερα..!!Να καταθεσω και εγω την ταπεινη μου άποψη.
Οι ελλεεινιδες έγιναν ετσι διοτι πρωτα φταινε οι γονεις.Τις μεγαλωνουν σαν αγορια.Αποτελεσμα να εχουν χασει την θυληκοτητα τους και να πουλανε μια δηθεν μαγκια....Φυσικα οι κλωσες μαμαδες τις εμαθαν οτι κοιτα να βρεις κανα μαλακα να εχει λεφτα να κανεις την τυχη σου.
Μετέπειτα ειναι και οι ιδιες τελειως ηλιθιες.....Στην ηλικια μου (35) βλέπω κοριτσια τα οποια ειναι πανεμορφα αλλα απο μυαλο υπο του μηδεν.....
Εχουν ενα τουπε ενα υφος.....Κοριτσια περνανε τα χρονια ηδη εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση....Το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο...Θα μεινουν μονες τους....Λιγες ωριμαζουν...Οι πιο πολλες βασικα θελουν εναν βλακακο να τον κανουν οτι θελουν εναν διαχειρισιμο..Αν εισαι ΑΝΤΡΑΣ τοτε φοβουνται....Τοσο ζωα ειναι...Εντωμεταξυ το παιζουν και οικονομικα ανεξαρτητες και καταντανε να βγαζουν φωτο στο facebook με κανα σκυλο διοτι δεν εχουν αντρα να εξουσιαζουν. Παρατηρω παρα πολυ τελευταια και πολλες ανω των 30 και οπου αρχιζουν και μενουν στο ραφι να βγαζουν φωτο παρες με αλλες 3-4 με τα ιδια μυαλα....Φυσικα ολες μαζι σχολιαζουν πως πρεπει να ειναι ο σωστος αντρας και οτι δεν υπαρχουν αντρες σημερα.. Την μαλακια που τις δερνει δεν την βλεπουν....Εχω φιλη 37 και ακομα θελει τον αντρα που θα της ταξεις εξωτερικα...σπιτια χλιδατα κλπ..... η οποια ειναι ανεργη γυναικαρα μεν αλλα πια εισαι μωρη ψωνισμενη....
τυπε η άλλη λυση είναι να το δώσεις στην Βερονικα