Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Με πήρε τηλέφωνο το τσουλί και με ρωτάει πως θα της αγοράσω το κινητό, γιατί της είχα πει ότι δεν παίζουν φράγκα. Της είπα ότι θα της το πάρω με δόσεις από τον Κωτσόβολο και η πουτανίτσα παίρνει τηλέφωνο τον Κωτσόβολο να μάθει λεπτομέρειες πως γίνεται να αγοράσω με δόσεις. Με παίρνει μετά στα καπάκια και λέει ότι αν βάλω δόσεις θέλει μια μέρα να εγκριθεί και πως πρώτα θέλει να πάρει το κινητό στα χέρια και μετά θα είναι τόσο χαρούμενη, που θα μου κάτσει! Μόλις κλείσαμε εννοείται ότι την έβαλα στις αποκλεισμένες κλήσεις στο κινητό για να μην με πρήζει και συνέχιζε να με παίρνει με απόκρυψη και έβαλα και τις αποκρύψεις στις αποκλεισμένες κλήσεις. Τώρα με παίρνει από άλλο νούμερο και μου έχει πρήξει τον πούτσο! Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα με πάρει είδηση και η δικιά μου και θα γίνει σόου  :headbang:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Με πήρε τηλέφωνο το τσουλί και με ρωτάει πως θα της αγοράσω το κινητό, γιατί της είχα πει ότι δεν παίζουν φράγκα. Της είπα ότι θα της το πάρω με δόσεις από τον Κωτσόβολο και η πουτανίτσα παίρνει τηλέφωνο τον Κωτσόβολο να μάθει λεπτομέρειες πως γίνεται να αγοράσω με δόσεις. Με παίρνει μετά στα καπάκια και λέει ότι αν βάλω δόσεις θέλει μια μέρα να εγκριθεί και πως πρώτα θέλει να πάρει το κινητό στα χέρια και μετά θα είναι τόσο χαρούμενη, που θα μου κάτσει! Μόλις κλείσαμε εννοείται ότι την έβαλα στις αποκλεισμένες κλήσεις στο κινητό για να μην με πρήζει και συνέχιζε να με παίρνει με απόκρυψη και έβαλα και τις αποκρύψεις στις αποκλεισμένες κλήσεις. Τώρα με παίρνει από άλλο νούμερο και μου έχει πρήξει τον πούτσο! Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα με πάρει είδηση και η δικιά μου και θα γίνει σόου  :headbang:

hX983OU.gif

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Εντάξει μ@ν το γάμησες το θεμα εδώ που τα λέμε!!! :think:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Εντάξει μ@ν το γάμησες το θεμα εδώ που τα λέμε!!! :think:
Γιατί? Είπα ότι είμαι σεΐχης και έχω δικό μου χαρέμι ή ότι τα έχω με την Δούκισσα Νομικού και έχω γαμήσει και την Αναστασία Γιουσέφ? :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Χιχιχιχιχι

Μου λεει γκόμενα: Θέλω να με πας στη Γαλλια.

Της λέω θα σε πάω αλλά πρεπει να κάνεις και εσύ κάτι για μένα.

Λεει τι;

Να μου δώσεις κολαράκι.

Με το που μου το εδωσε δεν με ξανάδε.

Χοχοχοχοχοχοχο

b4e5Zfi.gif

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

τυπε πολυ παζαρτζου το τσουλι :S, μηπως ειναι της δουλειας :think:

epitelousadeio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0

ρε φιλε τι πουταναρα ειναι αυτη αυτη σε λιγο θα βγει στην πιατσα κανονικαοτατα

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
ρε φιλε τι πουταναρα ειναι αυτη αυτη σε λιγο θα βγει στην πιατσα κανονικαοτατα
Της το έχω προτείνει αυτό και λέει ότι δεν θέλει να την γαμάνε όποιος να ναι. Επίσης της είπα ότι τόσες φορές σε γάμησα και τώρα γιατί ζητάς το ένα και το άλλο...Και μου λέει ότι δεν ήξερε τότε ότι έχει χρυσό μουνάκι! Τελικά καλά μας κάνουν τα πουτανάκια, αφού τους δώσαμε τόση αξία  :jerking:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Ατρόμητε σεκιουριτά,μπορείς μία να ξαναpostάρεις εκείνη τη φωτό σου με ένα ξανθό Milf,που
είσαι σαν παιδάκι maximum 50 κιλά; :effemine:
Μη με κάνεις να κάτσω να τη βρω μόνος μου.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Τα πράγματα με τις Ελληνίδες έχουν ξεφύγει προ πολλού βέβαια, αλλά κάνοντας προσπάθεια να βγάλω γκόμενα από ντέιτιν σάιτ και εφαρμογές, βλέπω πολλές με ανάρμοστες συμπεριφορές τελευταία, απόρροια του γελοίου δυτικού lifestyle των τελευταίων 15 ετών. Κατ' αρχήν δεν απαντάνε άμεσα στα μηνύματα ενώ δείχνουν ότι είναι ονλαιν, κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα. Όταν τις βάλεις λέξεις του στυλ πες μια "καλη χρονιά" "μωρή" θα αρχίσουν να απαντάνε και να στέλνουν μηνύματα σε ρυθμό πολυβόλου. Κάποιες όταν τις δώσεις να καταλάβουν ότι είναι αγένεια να μην απαντάς στον άλλον, σου λένε τις κλασσικές παπαριές του στυλ, αν θέλω σου απαντάω ή με τέτοια που μου γράφεις γιατί να σου απαντήσω ή δεν μιλάω σε αγενείς. Εσύ, της λέω, εσύ ήσουν αυτή που δεν απάντησες αρχικά, άρα εσύ προκαλείς αυτή την συμπεριφορά.

Οι ξένες το θεωρούν αγένεια να μην απαντήσουν και μάλιστα ζητάνε και συγνώμη, αν καθυστερήσουν και το θεωρούν και τιμή τους που κάποιος τους στέλνει μήνυμα, το οποίο δεν είναι σεξιστικού τύπου.

Η γνώμη μου και η πρότασή μου(δεν ξέρω αν είναι ρεαλιστική και εφικτή), για να αλλάξει κάπως αυτό το χάλι με τις εν Ελλάδι τύπισσες, είναι όταν παρουσιάζονται ανάρμοστες συμπεριφορές από τις τύπισσες, χωρίς πρόκληση από την πλευρά μας(δηλαδή όχι σεξιστικά λόγια, γιατί εκεί καλά κάνουν και μπλοκάρουν και κάνουν αναφορά ή μήνυση σπάνια βέβαια), είτε ονλαιν(εφόσον ξέρουμε στοιχεία) είτε στην πραγματική ζωή, να προβαίνουμε σε μηνύσεις και να έχουμε κι έναν καλό δικηγόρο να μας στηρίζει. Μπορεί να είναι πρόχειρο το σκεπτικό μου αλλά πετάω την ιδέα κι ας πουν την γνώμη τους όσοι νομίζουν ότι κάτι μπορεί να γίνει.

Υπάρχει και μια αξιοπρέπεια την οποία πρέπει να διατηρήσουμε όσοι δεν προκαλούμε. Δεν είναι δυνατόν κάθε τύπισσα να μας την λέει, να μας προσβάλλει, χωρίς να την έχουμε προκαλέσει και να την βγάζει καθαρή και να καυχιέται από εδώ κι από εκεί ότι μας την είπε.

Αρκετά με τις φεμινιστικές παπαριές εδώ στην Ελλάδα.

Θα παρακαλούσα οι απόψεις να είναι σοβαρές και τεκμηριωμένες. Δεν θα δώσω καμία σημασία στις υπολοιπες. Θα τις θεωρήσω ότι απλά τάσσονται υπερ της όλης κατάστασης (και δεν με νοιάζει αν το ίδιο γίνεται και σε άλλες χώρες) που έχει φτάσει τις γκόμενες να νομίζουν ότι είναι κάποιες και πιο ισχυρες από εμάς, κάτι που είναι ενάντια στην ίδια τους την φύση.

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να καταθεσω και εγω την ταπεινη μου άποψη.
Οι ελλεεινιδες έγιναν ετσι διοτι πρωτα φταινε οι γονεις.Τις μεγαλωνουν σαν αγορια.Αποτελεσμα να εχουν χασει την θυληκοτητα τους και να πουλανε μια δηθεν μαγκια....Φυσικα οι κλωσες μαμαδες τις εμαθαν οτι κοιτα να βρεις κανα μαλακα να εχει λεφτα να κανεις την τυχη σου.
Μετέπειτα ειναι και οι ιδιες τελειως ηλιθιες.....Στην ηλικια μου (35) βλέπω κοριτσια τα οποια ειναι πανεμορφα αλλα απο μυαλο υπο του μηδεν.....
Εχουν ενα τουπε ενα υφος.....Κοριτσια περνανε τα χρονια ηδη εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση....Το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο...Θα μεινουν μονες τους....Λιγες ωριμαζουν...Οι πιο πολλες βασικα θελουν εναν βλακακο να τον κανουν οτι θελουν εναν διαχειρισιμο..Αν εισαι ΑΝΤΡΑΣ τοτε φοβουνται....Τοσο ζωα ειναι...Εντωμεταξυ το παιζουν και οικονομικα ανεξαρτητες και καταντανε να βγαζουν φωτο στο facebook με κανα σκυλο διοτι δεν εχουν αντρα να εξουσιαζουν. Παρατηρω παρα πολυ τελευταια και πολλες ανω των 30 και οπου αρχιζουν και μενουν στο ραφι να βγαζουν φωτο παρες με αλλες 3-4 με τα ιδια μυαλα....Φυσικα ολες μαζι σχολιαζουν πως πρεπει να ειναι ο σωστος αντρας και οτι δεν υπαρχουν αντρες σημερα.. :jerking: :jerking: :jerking: Την μαλακια που τις δερνει δεν την βλεπουν....Εχω φιλη 37 και ακομα θελει τον αντρα που θα της ταξεις εξωτερικα...σπιτια χλιδατα κλπ..... η οποια ειναι ανεργη γυναικαρα μεν αλλα πια εισαι μωρη ψωνισμενη....Για αυτο μαγκες αν βρειτε κανα καλο κοριτσι μην το αφησετε ζητημα να υπαρχουν 5 στις 100....Αλλιως εξωτερικο εκει δεν νομιζω να ειναι τοσο ζωα οσο εδω...Οσους ξερω που εχουν παντρευτει κοπελα απο εξωτερικο ευτυχισμενοι ειναι.Λιγοι την πατησαν

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Τα πράγματα με τις Ελληνίδες έχουν ξεφύγει προ πολλού βέβαια, αλλά κάνοντας προσπάθεια να βγάλω γκόμενα από ντέιτιν σάιτ και εφαρμογές, βλέπω πολλές με ανάρμοστες συμπεριφορές τελευταία.....
Aπορω γιατι ασχολεισαι....

Δεν τα γνωριζεις αυτα?

Πληρωνεις και εχεις οτι θελεις και τελειωσε.

ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ο μονος αληθινος τροπος.

Αν θελεις απεριοριστο σεξ-ερωτισμο-φετιχ-βιτσια κλπ

Αν θελεις καποια να τσακωνεσαι και να εχεις προβλημα καθημερινα τοτε κανε σχεσεις!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Να καταθεσω και εγω την ταπεινη μου άποψη.
Οι ελλεεινιδες έγιναν ετσι διοτι πρωτα φταινε οι γονεις.Τις μεγαλωνουν σαν αγορια.Αποτελεσμα να εχουν χασει την θυληκοτητα τους και να πουλανε μια δηθεν μαγκια....Φυσικα οι κλωσες μαμαδες τις εμαθαν οτι κοιτα να βρεις κανα μαλακα να εχει λεφτα να κανεις την τυχη σου.
Μετέπειτα ειναι και οι ιδιες τελειως ηλιθιες.....Στην ηλικια μου (35) βλέπω κοριτσια τα οποια ειναι πανεμορφα αλλα απο μυαλο υπο του μηδεν.....
Εχουν ενα τουπε ενα υφος.....Κοριτσια περνανε τα χρονια ηδη εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση....Το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο...Θα μεινουν μονες τους....Λιγες ωριμαζουν...Οι πιο πολλες βασικα θελουν εναν βλακακο να τον κανουν οτι θελουν εναν διαχειρισιμο..Αν εισαι ΑΝΤΡΑΣ τοτε φοβουνται....Τοσο ζωα ειναι...Εντωμεταξυ το παιζουν και οικονομικα ανεξαρτητες και καταντανε να βγαζουν φωτο στο facebook με κανα σκυλο διοτι δεν εχουν αντρα να εξουσιαζουν. Παρατηρω παρα πολυ τελευταια και πολλες ανω των 30 και οπου αρχιζουν και μενουν στο ραφι να βγαζουν φωτο παρες με αλλες 3-4 με τα ιδια μυαλα....Φυσικα ολες μαζι σχολιαζουν πως πρεπει να ειναι ο σωστος αντρας και οτι δεν υπαρχουν αντρες σημερα.. :jerking: :jerking: :jerking: Την μαλακια που τις δερνει δεν την βλεπουν....Εχω φιλη 37 και ακομα θελει τον αντρα που θα της ταξεις εξωτερικα...σπιτια χλιδατα κλπ..... η οποια ειναι ανεργη γυναικαρα μεν αλλα πια εισαι μωρη ψωνισμενη....Για αυτο μαγκες αν βρειτε κανα καλο κοριτσι μην το αφησετε ζητημα να υπαρχουν 5 στις 100....Αλλιως εξωτερικο εκει δεν νομιζω να ειναι τοσο ζωα οσο εδω...Οσους ξερω που εχουν παντρευτει κοπελα απο εξωτερικο ευτυχισμενοι ειναι.Λιγοι την πατησαν

Συμφωνώ σε όλα. Γνωρίζω ότι οι αιτίες είναι αυτές που αναφέρεις. Δεδομένουν όμως ότι δεν υπάρχει

1. Πρόθεση από υπηρεσίες του κράτους και ιδιωτικούς φορείς, να υπάρχει υποχρεωτική κοινωνική παιδεία στα σχολεία αλλά και προτροπή για βελτίωση της κοινωνικής εικόνας και συμπεριφοράς του καθενός (γιατί από την έλλειψη αυτής ξεκινάνε όλα)
2. Εμείς οι μαλακοπίτουρες οι άντρες (είτε μπαμπάδες είτε όχι) καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, ενω την ίδια ώρα οι κλώσσες με τις φεμινιστικά και γκει-λεσβιακα κινήματα, αισθάνονται ότι είναι υπεράνω

κάτι πρέπει να γίνει στην τελική από κάποιους και να μην συνεχίζεται αυτό το χάλι επ' αόριστον.

Θέλουμε την χώρα μας και τις γυναίκες μας, να αντιγράφει τις δυτικού τύπου κακές συνήθειες των γυναικών ή όχι ;
Αν ναι, δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε να μιλάμε εδώ για το τι τρέχει με τις Ελλεηνίδες. Αν όχι πρέπει να διαμαρτυρηθούμε.
Εγώ θα καλέσω σε φορείς να θέσω το θέμα από εβδομάδα. Επειδή ο άλλος δρόμος είναι η ράβδος και οι αστυνομικές αρχές και είναι ανεπιθύμητες από τους περισσότερους, κάτι πολιτισμένο πρέπει να γίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom