Τα πράγματα με τις Ελληνίδες έχουν ξεφύγει προ πολλού βέβαια, αλλά κάνοντας προσπάθεια να βγάλω γκόμενα από ντέιτιν σάιτ και εφαρμογές, βλέπω πολλές με ανάρμοστες συμπεριφορές τελευταία, απόρροια του γελοίου δυτικού lifestyle των τελευταίων 15 ετών. Κατ' αρχήν δεν απαντάνε άμεσα στα μηνύματα ενώ δείχνουν ότι είναι ονλαιν, κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα. Όταν τις βάλεις λέξεις του στυλ πες μια "καλη χρονιά" "μωρή" θα αρχίσουν να απαντάνε και να στέλνουν μηνύματα σε ρυθμό πολυβόλου. Κάποιες όταν τις δώσεις να καταλάβουν ότι είναι αγένεια να μην απαντάς στον άλλον, σου λένε τις κλασσικές παπαριές του στυλ, αν θέλω σου απαντάω ή με τέτοια που μου γράφεις γιατί να σου απαντήσω ή δεν μιλάω σε αγενείς. Εσύ, της λέω, εσύ ήσουν αυτή που δεν απάντησες αρχικά, άρα εσύ προκαλείς αυτή την συμπεριφορά.
Οι ξένες το θεωρούν αγένεια να μην απαντήσουν και μάλιστα ζητάνε και συγνώμη, αν καθυστερήσουν και το θεωρούν και τιμή τους που κάποιος τους στέλνει μήνυμα, το οποίο δεν είναι σεξιστικού τύπου.
Η γνώμη μου και η πρότασή μου(δεν ξέρω αν είναι ρεαλιστική και εφικτή), για να αλλάξει κάπως αυτό το χάλι με τις εν Ελλάδι τύπισσες, είναι όταν παρουσιάζονται ανάρμοστες συμπεριφορές από τις τύπισσες, χωρίς πρόκληση από την πλευρά μας(δηλαδή όχι σεξιστικά λόγια, γιατί εκεί καλά κάνουν και μπλοκάρουν και κάνουν αναφορά ή μήνυση σπάνια βέβαια), είτε ονλαιν(εφόσον ξέρουμε στοιχεία) είτε στην πραγματική ζωή, να προβαίνουμε σε μηνύσεις και να έχουμε κι έναν καλό δικηγόρο να μας στηρίζει. Μπορεί να είναι πρόχειρο το σκεπτικό μου αλλά πετάω την ιδέα κι ας πουν την γνώμη τους όσοι νομίζουν ότι κάτι μπορεί να γίνει.
Υπάρχει και μια αξιοπρέπεια την οποία πρέπει να διατηρήσουμε όσοι δεν προκαλούμε. Δεν είναι δυνατόν κάθε τύπισσα να μας την λέει, να μας προσβάλλει, χωρίς να την έχουμε προκαλέσει και να την βγάζει καθαρή και να καυχιέται από εδώ κι από εκεί ότι μας την είπε.
Αρκετά με τις φεμινιστικές παπαριές εδώ στην Ελλάδα.
Θα παρακαλούσα οι απόψεις να είναι σοβαρές και τεκμηριωμένες. Δεν θα δώσω καμία σημασία στις υπολοιπες. Θα τις θεωρήσω ότι απλά τάσσονται υπερ της όλης κατάστασης (και δεν με νοιάζει αν το ίδιο γίνεται και σε άλλες χώρες) που έχει φτάσει τις γκόμενες να νομίζουν ότι είναι κάποιες και πιο ισχυρες από εμάς, κάτι που είναι ενάντια στην ίδια τους την φύση.