Να καταθεσω και εγω την ταπεινη μου άποψη.
Οι ελλεεινιδες έγιναν ετσι διοτι πρωτα φταινε οι γονεις.Τις μεγαλωνουν σαν αγορια.Αποτελεσμα να εχουν χασει την θυληκοτητα τους και να πουλανε μια δηθεν μαγκια....Φυσικα οι κλωσες μαμαδες τις εμαθαν οτι κοιτα να βρεις κανα μαλακα να εχει λεφτα να κανεις την τυχη σου.
Μετέπειτα ειναι και οι ιδιες τελειως ηλιθιες.....Στην ηλικια μου (35) βλέπω κοριτσια τα οποια ειναι πανεμορφα αλλα απο μυαλο υπο του μηδεν.....
Εχουν ενα τουπε ενα υφος.....Κοριτσια περνανε τα χρονια ηδη εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση....Το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο...Θα μεινουν μονες τους....Λιγες ωριμαζουν...Οι πιο πολλες βασικα θελουν εναν βλακακο να τον κανουν οτι θελουν εναν διαχειρισιμο..Αν εισαι ΑΝΤΡΑΣ τοτε φοβουνται....Τοσο ζωα ειναι...Εντωμεταξυ το παιζουν και οικονομικα ανεξαρτητες και καταντανε να βγαζουν φωτο στο facebook με κανα σκυλο διοτι δεν εχουν αντρα να εξουσιαζουν. Παρατηρω παρα πολυ τελευταια και πολλες ανω των 30 και οπου αρχιζουν και μενουν στο ραφι να βγαζουν φωτο παρες με αλλες 3-4 με τα ιδια μυαλα....Φυσικα ολες μαζι σχολιαζουν πως πρεπει να ειναι ο σωστος αντρας και οτι δεν υπαρχουν αντρες σημερα..
Την μαλακια που τις δερνει δεν την βλεπουν....Εχω φιλη 37 και ακομα θελει τον αντρα που θα της ταξεις εξωτερικα...σπιτια χλιδατα κλπ..... η οποια ειναι ανεργη γυναικαρα μεν αλλα πια εισαι μωρη ψωνισμενη....Για αυτο μαγκες αν βρειτε κανα καλο κοριτσι μην το αφησετε ζητημα να υπαρχουν 5 στις 100....Αλλιως εξωτερικο εκει δεν νομιζω να ειναι τοσο ζωα οσο εδω...Οσους ξερω που εχουν παντρευτει κοπελα απο εξωτερικο ευτυχισμενοι ειναι.Λιγοι την πατησαν