Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είχα να βγω καιρό βράδυ στην Αθήνα. Αποφάσισα να βγω από νωρίς σχετικά και πήγα στο Μοναστηράκι, σε ένα πάρτυ που διοργάνωσε το γνωστό σάιτ φιλοξενίας σε ένα μπαράκι της περιοχής. Από τους γκεστς, πολλοί άνδρες παρόντες, ξένοι και Ελληνες. Ελληνίδα μία, μπάζο με μια φίλη της μαύρη, που ακόμη και αυτές δείχνανε απρόσιτες.
Α! Να μην ξεχάσω και την Ουκρανή που πήρε μόνη της την πρωτοβουλία και μου μίλησε και το γράφω για να τονίζω την διαφορά επιπέδου μεταξύ των ξένων και των Γελλεηνίδων. Η τύπισσα είχε μποιφρεντ Ελληνα. Μάλιστα μου το είπε μέσα σε 2-3 λεπτα συζήτησης. Είχαμε μιλήσει διαδικτυακά αλλά έκανε πως δεν το θυμόταν. Δεν της έδωσα σημασία για πολύ γιατί είχα καταλάβει ότι ήταν χάσιμο χρόνο η τύπισσα.
Οι υπόλοιπες Ελληνίδες (ηλικίες 18-30) που δεν είχαν σχέση με το πάρτυ καθόντουσαν σε τραπέζια με μεγάλες παρέες και 2-3 δυάδες που κοιταζόντουσαν μεταξύ τους, είτε μιλούσαν είτε όχι. Το μέρος ήταν εντελώς ακατάλληλο για καμάκι. Δεδομένου ότι απέχω από την νυχτερινή Αθήνα, χρόνια τώρα, αναρωτιέμαι αν υπάρχει μέρος όπου δεν έχει συντριπτική παρουσία ανδρών. Τελικά η πόρτα που εφάρμοζε παλιά το Venue του Τσιλι και κάποια άλλα κλαμπ ήταν προς όφελος των αρσενικών θαμώνων.
Θα μου πεις όμως, αντε και έχεις καλή αναλογία μέσα στο κλαμπ, μπαρ, πόσες από τις τύπισσες είναι εύκολο να προσεγγίσεις, σε περίπτωση που υπάρχουν πολλά τραπέζια ή/και αυτές είναι στην κοσμάρα τους, στις σέλφιζ τους και στις λοιπες παπαροσυμπεριφορές τους λόγω της ανασφάλειας τους, της νευρικότητας που τις πιάνει όταν είναι ανάμεσα σε πολύ κόσμο, της αδιαφορίας τους, της αμηχανίας τους κλπ.
Αν κάποιες πρέπει να πιούνε για να καθαρίσει το μυαλό τους από τις μαλακίες και να δεχθούν το καμάκι, τουλάχιστον από 1-2 άτομα τη βραδιά, αυτές είναι οι Ελληνίδες και όχι οι ξένες.

Ελλάδα έχει και πολλούς γκομενοφύλακες,δορυφόρους κτλ που ανεβάζουν την αξία της γκόμενας.Ειδικά Θεσσαλονίκη είναι τραγικά.Να πάει η γκόμενα να κατουρήσει και ο γκομενοφύλακας να φυλάει τσίλιες έξω από την τουαλέτα για να κατουρήσει με ασφάλεια.
Βέβαια και Γερμανία δεν ξεκολλάνε από τις παρέες και τα κινητά αφού το κοινωνικό στάτους παίζει ρόλο.Μόνο ανατολικές χώρες βλέπεις μόνες γιατί οι κοινωνικές επαφές έχουν μικρή αξία όλες άφραγκες είναι.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Αμ το αλλο περπατας στο δρομο και ακους απο κοριτσακια να μιλανε μεταξυ τους και να λεει η μια στην αλλη  στο πουτσο μου στην φιλη της ή τι λες ρε μαλακα.Τι ειναι αυτα ρε γινεται να βγεις με τετοια κοπελα οσο και ωραια να ειναι θα νομιζεις οτι βγηκες με κανεναν φιλο κι οχι με κοπελα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως τώρα οι Ελληνίδες κοιτάζουν άγρια όταν έρχεσαι από εξωτερικό και είσαι καλοβαλμένος.Χώρια τα πεσίματα.
Δε σφάξανε βέβαια τώρα που είμαστε καβαντζωμένοι στις μουνοπηγές.
Συνήθως εξηγώ για τις Ρωσίδες που έχω να γαμήσω κτλ.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως τώρα οι Ελληνίδες κοιτάζουν άγρια όταν έρχεσαι από εξωτερικό και είσαι καλοβαλμένος.Χώρια τα πεσίματα.
Δε σφάξανε βέβαια τώρα που είμαστε καβαντζωμένοι στις μουνοπηγές.
Συνήθως εξηγώ για τις Ρωσίδες που έχω να γαμήσω κτλ.

ειναι χαζουλες. εγω πηρα καινουρια παπουτσια τωρα στις εκπτωσεις (κατω απο 100 ευρω) και βλεπω περισσοτερα βλεματα, πιστευω επειδη φαινονται καινουρια τα παπουτσια μου το συνδεουν οτι θα εχω λεφτα.. αβυσος

ΚΜΑΝ αν ηρθες στην αθηνα και σε πολιορκουνε οντως, βρες μια, εξηγησε της οτι θα πηγαινεις πολωνια οποτε γουσταρεις και αυτη θα μαγειρευει στα παιδια σου, κανε ενα προγαμιαιο, καντης και δυο παιδια να εισαι πραγματικα αρχοντας

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Να καταθεσω και εγω την ταπεινη μου άποψη.
Οι ελλεεινιδες έγιναν ετσι διοτι πρωτα φταινε οι γονεις.Τις μεγαλωνουν σαν αγορια.Αποτελεσμα να εχουν χασει την θυληκοτητα τους και να πουλανε μια δηθεν μαγκια....Φυσικα οι κλωσες μαμαδες τις εμαθαν οτι κοιτα να βρεις κανα μαλακα να εχει λεφτα να κανεις την τυχη σου.
Μετέπειτα ειναι και οι ιδιες τελειως ηλιθιες.....Στην ηλικια μου (35) βλέπω κοριτσια τα οποια ειναι πανεμορφα αλλα απο μυαλο υπο του μηδεν.....
Εχουν ενα τουπε ενα υφος.....Κοριτσια περνανε τα χρονια ηδη εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση....Το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο...Θα μεινουν μονες τους....Λιγες ωριμαζουν...Οι πιο πολλες βασικα θελουν εναν βλακακο να τον κανουν οτι θελουν εναν διαχειρισιμο..Αν εισαι ΑΝΤΡΑΣ τοτε φοβουνται....Τοσο ζωα ειναι...Εντωμεταξυ το παιζουν και οικονομικα ανεξαρτητες και καταντανε να βγαζουν φωτο στο facebook με κανα σκυλο διοτι δεν εχουν αντρα να εξουσιαζουν. Παρατηρω παρα πολυ τελευταια και πολλες ανω των 30 και οπου αρχιζουν και μενουν στο ραφι να βγαζουν φωτο παρες με αλλες 3-4 με τα ιδια μυαλα....Φυσικα ολες μαζι σχολιαζουν πως πρεπει να ειναι ο σωστος αντρας και οτι δεν υπαρχουν αντρες σημερα.. :jerking: :jerking: :jerking: Την μαλακια που τις δερνει δεν την βλεπουν....Εχω φιλη 37 και ακομα θελει τον αντρα που θα της ταξεις εξωτερικα...σπιτια χλιδατα κλπ..... η οποια ειναι ανεργη γυναικαρα μεν αλλα πια εισαι μωρη ψωνισμενη....Για αυτο μαγκες αν βρειτε κανα καλο κοριτσι μην το αφησετε ζητημα να υπαρχουν 5 στις 100....Αλλιως εξωτερικο εκει δεν νομιζω να ειναι τοσο ζωα οσο εδω...Οσους ξερω που εχουν παντρευτει κοπελα απο εξωτερικο ευτυχισμενοι ειναι.Λιγοι την πατησαν

τυπε, ξερεις ποια ειναι η καβλα?? η συντριπτικη πλειοψηφια των ελλεηνιδων δεν εχουν σεντ , ουτε οι ιδιες και ουτε οι γονρεις τους, και παρολα αυτα το παιζουν δηθεν. Η καβλα ειναι οτι οσοι εχουν φραγκα, και δεν μιλαω ντε και καλα σεντουκια απο χρηματα, αλλα να εχεις σε σχεση με το τιποτα που δεν εχει η αλλη , και την ΦΤΗΝΕΙΣ !!!! Εκει ειναι η καβλα.!!!!! Ξερετε τυποι ποσες γκομενες που δεν εχουν σεντ τις γυροφερνουν χλιμιτζουρες που παλι δεν εχουν σεντ και δεν τους καθονται!!! χαχχαααχ!!! Και τριβονται, παντα με δηθενια, σε τυπους που εχουν να κινηθουν και εκεινοι της κλανουν!!! Ετσι ελλεηνιδες!! Και που να δειτε που τα πραγματα θα δυσκολεψουν ακομα περισσοτερο!! Εχουν να φανε ακυρο , και η κατασταση αυτη θα κρατησει χρονια!!! Ποιος θελει μια ΑΠΕΝΤΑΤΗ ΑΝΕΠΟΡΚΟΠΗ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΨΩΝΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ??? Θα μεινουν πολλες στο ραφι της γενια 25αρες και πανω. Μονο πουτσα θα τρωνε και κλωτσα!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ειναι χαζουλες. εγω πηρα καινουρια παπουτσια τωρα στις εκπτωσεις (κατω απο 100 ευρω) και βλεπω περισσοτερα βλεματα, πιστευω επειδη φαινονται καινουρια τα παπουτσια μου το συνδεουν οτι θα εχω λεφτα.. αβυσος

ΚΜΑΝ αν ηρθες στην αθηνα και σε πολιορκουνε οντως, βρες μια, εξηγησε της οτι θα πηγαινεις πολωνια οποτε γουσταρεις και αυτη θα μαγειρευει στα παιδια σου, κανε ενα προγαμιαιο, καντης και δυο παιδια να εισαι πραγματικα αρχοντας

γαμας κανα μουνι?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Στις 3 το πρωί δεν είχες φαίνεται κάτι καλύτερο να γράψεις και είπες να πετάξεις καμιά  :jerking:. Μήπως από τα 14000 μηνύματα που έχεις γράψει το έχεις κάψει λίγο, τύπε μου ; :think:

τυπε γαμας καθολου?

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Να καταθεσω και εγω την ταπεινη μου άποψη.
Οι ελλεεινιδες έγιναν ετσι διοτι πρωτα φταινε οι γονεις.Τις μεγαλωνουν σαν αγορια.Αποτελεσμα να εχουν χασει την θυληκοτητα τους και να πουλανε μια δηθεν μαγκια....Φυσικα οι κλωσες μαμαδες τις εμαθαν οτι κοιτα να βρεις κανα μαλακα να εχει λεφτα να κανεις την τυχη σου.
Μετέπειτα ειναι και οι ιδιες τελειως ηλιθιες.....Στην ηλικια μου (35) βλέπω κοριτσια τα οποια ειναι πανεμορφα αλλα απο μυαλο υπο του μηδεν.....
Εχουν ενα τουπε ενα υφος.....Κοριτσια περνανε τα χρονια ηδη εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση....Το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο...Θα μεινουν μονες τους....Λιγες ωριμαζουν...Οι πιο πολλες βασικα θελουν εναν βλακακο να τον κανουν οτι θελουν εναν διαχειρισιμο..Αν εισαι ΑΝΤΡΑΣ τοτε φοβουνται....Τοσο ζωα ειναι...Εντωμεταξυ το παιζουν και οικονομικα ανεξαρτητες και καταντανε να βγαζουν φωτο στο facebook με κανα σκυλο διοτι δεν εχουν αντρα να εξουσιαζουν. Παρατηρω παρα πολυ τελευταια και πολλες ανω των 30 και οπου αρχιζουν και μενουν στο ραφι να βγαζουν φωτο παρες με αλλες 3-4 με τα ιδια μυαλα....Φυσικα ολες μαζι σχολιαζουν πως πρεπει να ειναι ο σωστος αντρας και οτι δεν υπαρχουν αντρες σημερα.. :jerking: :jerking: :jerking: Την μαλακια που τις δερνει δεν την βλεπουν....Εχω φιλη 37 και ακομα θελει τον αντρα που θα της ταξεις εξωτερικα...σπιτια χλιδατα κλπ..... η οποια ειναι ανεργη γυναικαρα μεν αλλα πια εισαι μωρη ψωνισμενη....Για αυτο μαγκες αν βρειτε κανα καλο κοριτσι μην το αφησετε ζητημα να υπαρχουν 5 στις 100....Αλλιως εξωτερικο εκει δεν νομιζω να ειναι τοσο ζωα οσο εδω...Οσους ξερω που εχουν παντρευτει κοπελα απο εξωτερικο ευτυχισμενοι ειναι.Λιγοι την πατησαν

Τις έχουνε μεγαλώσει πολύ λάθος οι γονείς τους. Τις έχουν μάθει ότι το μουνί τους αξίζει οσο η γη ολόκληρη. Παιδεία σκατά πήρανε... Σε ηλικίες 18-25 υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και εκεί είναι κυρίως γεμάτες ψευτομαγκιά και δηθενιά   :jerking: :vomit:

Ψάχνουνε να βρούνε σε εμφανισιακό, συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο κάτι το οποίο δεν υπάρχει!! Δυστυχώς τους έχει κάψει τον εγκέφαλο το Lifestyle και τα περιοδικά...

Kαλές κοπέλες λίγες υπάρχουν και δυστυχώς οι περισσότερες είναι κάτω του μετρίου εμφανισιακά.Ακόμα και εμφανίσιμοι φίλοι μου μέτριες/κάτω του μετρίου εμφανισιακά έχουνε δίπλα τους, αλλα φαίνονται οκ κορίτσια κατά τα άλλα...
Οι έστω λίγο εμφανίσιμες νομίζουν ότι είναι δεν ξέρω και εγώ τι... 'Εχουν και τους μαλακοπιρφορους να τρεχουν απο πισω τους και αυτο χειροτερεύει την κατάσταση...

Άντρες με εμφάνιση ρουβά και 3-4 χιλιάρικα μισθό, πόσοι υπάρχουν γύρω μας και πόσοι θα ήταν διατεθειμμένοι να πάνε με αυτές και όχι με μοντέλες καθαρόαιμες;

Το ερώτημα είναι τις γαμάει κανείς ή παραμένουν αγάμητες μια ζωή;

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Σωστα ολα αυτα μαγκες αλλα το βασικοτερο ειναι πως ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Καντε ενα τεστ,φτιαχτε ενα γυναικειο προφιλ στο fb.
Με φωτο μιας ξενης που να δειχνει ελληνιδα κ να ειναι ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.
δεν φανταζεστε τι μηνυματα και τι αιτηματα φιλιας θα σας ερθουν..
Μεχρι και φωτο με την πουτσα τους θα σας στελνουν ή προτασεις για γαμησι με Χ ποσο...
Για προτασεις για "Σχεση" διχως καν να σας δουν,δεν το συζητω..Απειρες!
Βρισκουν λοιπον και τα κανουν οι βρωμιαρες..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Μηπως πηραμε τα ιδια τυπε  :think: :S :S :S

images

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Καλά υπάρχουν πάντως και πολλοί Ελλέηνες νορμάλ τυπάδες που πιστεύουν επίσης ότι είναι ζεν πρεμιέ και τους αξίζουν τα καλύτερα. Απλά αυτό για τις Ελλεηνίδες είναι μαζικό.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.986
Πόντοι
10.686
Το είχα γράψει παλιότερα,το lifestyle και η επίδρασή του δεν περιορίζεται μόνο στις γυναίκες,αλλά επεκτείνεται και στον αντρικό πληθυσμό.Με τόσα οπτικά ερεθίσματα σε tv,internet,περιοδικά,κλπ,τις απίστευτες μουνάρες που βλέπουμε σε free πορνό πλέον,(κάποτε ψιλοκωλώναμε να νοικιάσουμε από το videoclub,τις κρύβαμε με άλλες περιπέτειες που νοικιάζαμε για ξεκάρφωμα...),το σχετικά φτηνό αγοραίο σεξ με κοπέλες εμφάνισης συνήθως πάνω από τον μέσον όρο,όλα αυτά ανεβάζουν συνειδητά ή ασυνείδητα τον πήχυ των απαιτήσεών μας σε εμφάνιση στις καθημερινές κοπέλες που συναντάμε,ανέφικτο αυτό για όλον τον αντρικό πληθυσμό,δεν γίνεται όλοι να κυκλοφορούν με μουνάρες...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Καλά υπάρχουν πάντως και πολλοί Ελλέηνες νορμάλ τυπάδες που πιστεύουν επίσης ότι είναι ζεν πρεμιέ και τους αξίζουν τα καλύτερα. Απλά αυτό για τις Ελλεηνίδες είναι μαζικό.

dose παραδειγμα με νορμαλ τυπο φιλε

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Το είχα γράψει παλιότερα,το lifestyle και η επίδρασή του δεν περιορίζεται μόνο στις γυναίκες,αλλά επεκτείνεται και στον αντρικό πληθυσμό.Με τόσα οπτικά ερεθίσματα σε tv,internet,περιοδικά,κλπ,τις απίστευτες μουνάρες που βλέπουμε σε free πορνό πλέον,(κάποτε ψιλοκωλώναμε να νοικιάσουμε από το videoclub,τις κρύβαμε με άλλες περιπέτειες που νοικιάζαμε για ξεκάρφωμα...),το σχετικά φτηνό αγοραίο σεξ με κοπέλες εμφάνισης συνήθως πάνω από τον μέσον όρο,όλα αυτά ανεβάζουν συνειδητά ή ασυνείδητα τον πήχυ των απαιτήσεών μας σε εμφάνιση στις καθημερινές κοπέλες που συναντάμε,ανέφικτο αυτό για όλον τον αντρικό πληθυσμό,δεν γίνεται όλοι να κυκλοφορούν με μουνάρες...

ισχυει το 20 τις εκατο των ανθρωπων ειναι καλης εμφανισης

αντρες γυναικες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σωστα ολα αυτα μαγκες αλλα το βασικοτερο ειναι πως ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Καντε ενα τεστ,φτιαχτε ενα γυναικειο προφιλ στο fb.
Με φωτο μιας ξενης που να δειχνει ελληνιδα κ να ειναι ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.
δεν φανταζεστε τι μηνυματα και τι αιτηματα φιλιας θα σας ερθουν..
Μεχρι και φωτο με την πουτσα τους θα σας στελνουν ή προτασεις για γαμησι με Χ ποσο...
Για προτασεις για "Σχεση" διχως καν να σας δουν,δεν το συζητω..Απειρες!
Βρισκουν λοιπον και τα κανουν οι βρωμιαρες..

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486

Ανέκαθεν φίλε οι άντρες βάζαμε ψηλά τον πήχη αλλά και πάλι μπαίνει κάποιο όριο.

Θυμάμαι 15-20 χρόνια πριν που δεν υπήρχαν σε τόσο μεγάλο βαθμό αυτά τα σκατοπροτυπα του lifestyle να βλέπεις άντρες κεφτέδες στην εμφάνιση να ζητάνε διπλα τους γυναίκες κορμάρες με βύζους και κωλάρα.

Τώρα πια έχουν μπει και οι γυναίκες στο παιχνίδι σε χειρότερο βαθμό... Βλέπεις κάτι μέτρια εμφανίσιμες ή και κατώτερες να έχουν ψηλά κριτήρια στο θέμα της εμφάνισης, να ζητάνε και πορτοφόλια χοντρά επίσης...

Προσωπικότητα/χαρακτήρας πάνε περίπατο... Αυτοκριτική κανένας...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
Όχι τύπε, δεν γαμάω. Γιατί ρωτάς ; Γκάλοπ κάνεις ; Είδα ρώτησες κι άλλο μέλος ;
Εσύ είσαι που μπαίνεις στις συζητήσεις με τα σουίνγκιν και γράφεις ;

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom