Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
φτου μεσα
γενικα λεω'αν εχει πεσει τιποτα στην αντιληψη σου
ε οι περισσοτερες ειναι σαπιες.για την σαπια ξανθια με τα γυαλια απο Φωκαίας 27Β ισογειο καποιος εγραψε οτι ειχε περασει δωματιο.
Κατα καιρους εχω δει ωραιες τσατσαδες αλλα τωρα εχουν χαθει.
Ωραια ειναι η κυρια Βερα απο Κολωνου 30β πρωτο οροφο τα πρωινα.Αλλα δεν νομιζω να δεχτει να μπει δωματιο.Τι να σου πω , περνα αμα θες και ρωτα.Ολες εχουν το αντιτιμο τους! :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ε οι περισσοτερες ειναι σαπιες.για την σαπια ξανθια με τα γυαλια απο Φωκαίας 27Β ισογειο καποιος εγραψε οτι ειχε περασει δωματιο.
Κατα καιρους εχω δει ωραιες τσατσαδες αλλα τωρα εχουν χαθει.
Ωραια ειναι η κυρια Βερα απο Κολωνου 30β πρωτο οροφο τα πρωινα.Αλλα δεν νομιζω να δεχτει να μπει δωματιο.Τι να σου πω , περνα αμα θες και ρωτα.Ολες εχουν το αντιτιμο τους! :grin:

thanks

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Να πως βγαίνουν οι Ελλεεινίδες.

Η λιγουριά του Έλληνα φταίει.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Όνειρο ζωής μαν οι βυζαρούδες ιαπώνισες, δαγκωτό.  :rockon:
Τύπε μου κι εμένα όνειρο ζωής είναι. Φράγκα έχεις για Ιαπωνία να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα κάποια μέρα;
Υ.Γ. Δεν βρήκα ποιά τύπισσα είναι αυτή στην φώτο του προφίλ μου. Εβαλα στο google "japanese boobs", μου έβγαλε πολλές και επέλεξα αυτή.
Κάποιοι έμπειροι εδώ μέσα που ασχολούνται με βυζαρούδες γιαπωνέζες μπορεί να την αναγνωρίσουν αν τους ρωτήσεις :cheesy:

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Φράγκα δεν έχω, αλλά με το που πάρω κάποια απαραίτητα θα αρχίσω να μαζεύω χρήμα για να πάω ή να ζήσω στην Ιαπωνία κάποια στιγμή(το δεύτερο ανάλογα με το πως θα πάνε τα πράγματα εδώ).

Δεν πειράζει φίλε, ώντας από τους καμμένους βυζοειδικούς έχω μια ιδέα. :2funny:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Οποιος από εσας αναφέρει την λέξη "ληγούρης", την οποία πλασάρουν οι γραφικές φεμινίστριες της πούτσας Ελλεηνίδες που το παίζουν αθώες περιστερές, θιγμένες, υπερπροστατευμένες από γονείς, αδέρφια και "φίλους" άνδρες (αυτό ο όρος της φιλίας μόνο στην Ελλάδα τον συναντάς), τότε είναι γραφικός κι αυτός και ελέγχεται αν δρα και σκέπτεται ως άνδρας 100 %. Οι μπουγατσοκιμάδες σκατόφατσες του παραπάνω βίντεο μόνο άνδρες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και κανένα σοβαρό θηλυκό δεν θα ήθελε να τους έχει κοντά του.
Λυπάμαι οποιονδήποτε αποδέχεται εν μερη ή εξολοκλήρου τον σαχλό και ανώμαλο δυτικό τρόπο σκέψης, που ήρθε εδώ μέσω των ΜΜΕ από την τραγική χώρα που λέγεται Αμερική και που θέλει τις γυναίκες να κλίνουν προς την ομοφυλοφιλία, να φέρονται σαν άνδρες, να βρίζουν,να απαιτούν υλικά αγαθά γιατί η καταναλωτική τάση τους σπρώχνει προς τα εκεί, τους άνδρες να έχουν ένα υποτακτικό ρόλο και να αισθάνονται στην τελική ενοχές για την σεξουαλική τους φύση, λόγω της φεμινιστικής μαλακίας που δέρνει τα θηλυκα, τα οποία έχουν ένα σωρό ψυχολογικά προβλήματα.
Ξυπνήστε πριν τα βάλω και μαζί σας.
Από εδώ και πέρα αν διαβάσω παρόμοιες παπαριές, του στυλ οι άνδρες είναι λιγούρηδες και δεν φέρονται σωστά στις γυναίκες κλπ, θα σας πετάω άρθρα γυναικών και απόψεις ακόμη και  κοριτσιών 18 χρονών από συζητήσεις μαζί τους για να καταλάβετε ότι
1.Την κύρια ευθύνη για το ότι υπάρχει μοναξιά και ανύπαρκτο φλερτ στην πραγματική ζωή την έχουν οι γυναίκες και δεν φταίνε οι άνδρες, και
2. Ορισμένοι είστε έρμαιοι της δυτικής κουλτούρας κι έχετε χάσει την ανδρική αξιοπρέπειά σας.
Ξυπνήστε και δείξτε τον ανδρισμό σας χωρίς να δείχνετε ηττοπάθεια και να αισθάνεστε ενοχές για την εντονη εκ φύσεως σεξουαλική σας διάθεση.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Σφάλμα βάσης δεδομένων
Παρακαλούμε ξαναπροσπαθήστε. Αν το σφάλμα ξαναεμφανιστεί, αναφέρετέ το σε έναν διαχειριστή.
Πίσω

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Βλέπω ενα ποστ ενος τύπου στο FB:  ΤΟΣΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Κ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ...ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;;;;

Απαντάει μία:  Οι γυναίκες έγιναν οι κυνηγοί,και οι άντρες το "δόλωμα"...Ούτε καν,το θήραμα!!
Φτηνό σεξ άνευ λόγου.
Άντρες έχασαν την "παλαιά κοπη τους"....Γυναίκες ύψωσαν ανάστημα (αμανε).. Χάθηκε το παιχνίδι... Χάθηκαν οι αξίες...χάθηκαν τα φύλα...Χάθηκε το "θηλυκό"...χάθηκε το "αρσενικό"....(!!) Οι άντρες βολεύτηκαν με το περιστασιακό σεξ και οι γυναίκες τους το δίνουν....κτλπ κτλπ κτλπ

Απαντάει άλλη: Den tha pw oti ftaine oi antres gt Mia xara uparxoun emeis Ftaime pou ta theloume Ola dika mas mono k mono pou h gunaika egine kunhgos k sto dinei aploxera ftanei kalos h kakos o antras prepei na exei tô panw xeri

Απαντάει ένας τύπος:   με ξερεις οτι δεν κρατιέμαι οταν ακουω μαλακιες
ΑΠΟ ποτε ρε παιδια έγινε κυνηγός η γυναικα ;;
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ
Αντε τωρα πάρτε τα ρέστα σας μόνες τους οι Χ γυναίκες πήραν τον τίτλο τις βίζιτας
Και κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά να δείτε αν και ξέρετε
Ειπαμε να δουλευόμαστε εδω μεσα αλλα ως ενα ορισμένο σημείο

Απαντάει άλλη:  Ειμαι γυναικα και δεν με τιμαει αυτο που θα πω αλλα το ειδος μας ξεφτυλιστηκε......φορεσαμε του αντρα φερετζε ...και τωρα ψαχνουμε εξηγησεις ...οταν το 80% ειναι υλικη αποκατασταση μετα θες να σε παρει ο αλλος στα σοβαρα τα βλεπουμε καθε μερα......

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
@flirter μην ξοδεύεις τα χρόνια σου με μισογύνικες μαλακίες..
Μια χαρά κοπέλες υπάρχουν εκεί έξω,μην υιοθετείς τη ρητορική αγάμητων πουθενάδων που αν δεν υπήρχαν μπουρδέλα θα γαμούσαν μόνο τις κατσίκες του παππού τους..

Άμα σου γράψω τι μαλακίες έχω κάνει και πόσο άσχημα έχω φερθεί,σε κάποιες Ελληνίδες που ήταν και γαμώ τα παιδιά,
δε θα τελειώσω ούτε αύριο.

Όσο γι'αυτό
"και "φίλους" άνδρες (αυτό ο όρος της φιλίας μόνο στην Ελλάδα τον συναντάς)"
δεν ισχύει..
Πριν λίγο ήμουν με 2 Γερμανίδες και μια Ουγγαρέζα,οι 2 από τις 3 πολύ καλής εμφάνισης και οι 3 γαμώ τα παιδιά και πήγαμε σε μια μικρή μπυραρία και περάσαμε γαμάτα τρεις ώρες,όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές..
Μόνο κατά φαντασίαν Αlpha Male που έχουν κάνει τη μαλακία εργόχειρο,
δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μπορούμε να κάνουμε και παρέα με γυναικες,χωρίς να τους δώσουμε το κωλάντερο στο χέρι.

Έχω φίλες από το σχολείο,από το πανεπιστήμιο,που τις έχω δει γυμνές,έχω κοιμηθεί σε διακοπές στο ίδιο κρεβάτι σχεδόν γυμνός και δεν..Είναι σαν συγγενείς μου.
Μια χαρά γούστα βγάζω είτε με αυτές που πηδιόμαστε,είτε με τις άλλες που κάνω παρέα.
Ας κατουράμε και λίγο..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
@flirter μην ξοδεύεις τα χρόνια σου με μισογύνικες μαλακίες..
Μια χαρά κοπέλες υπάρχουν εκεί έξω,μην υιοθετείς τη ρητορική αγάμητων πουθενάδων που αν δεν υπήρχαν μπουρδέλα θα γαμούσαν μόνο τις κατσίκες του παππού τους..

Άμα σου γράψω τι μαλακίες έχω κάνει και πόσο άσχημα έχω φερθεί,σε κάποιες Ελληνίδες που ήταν και γαμώ τα παιδιά,
δε θα τελειώσω ούτε αύριο.

Όσο γι'αυτό
"και "φίλους" άνδρες (αυτό ο όρος της φιλίας μόνο στην Ελλάδα τον συναντάς)"
δεν ισχύει..
Πριν λίγο ήμουν με 2 Γερμανίδες και μια Ουγγαρέζα,οι 2 από τις 3 πολύ καλής εμφάνισης και οι 3 γαμώ τα παιδιά και πήγαμε σε μια μικρή μπυραρία και περάσαμε γαμάτα τρεις ώρες,όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές..
Μόνο κατά φαντασίαν Αlpha Male που έχουν κάνει τη μαλακία εργόχειρο,
δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μπορούμε να κάνουμε και παρέα με γυναικες,χωρίς να τους δώσουμε το κωλάντερο στο χέρι.

Έχω φίλες από το σχολείο,από το πανεπιστήμιο,που τις έχω δει γυμνές,έχω κοιμηθεί σε διακοπές στο ίδιο κρεβάτι σχεδόν γυμνός και δεν..Είναι σαν συγγενείς μου.
Μια χαρά γούστα βγάζω είτε με αυτές που πηδιόμαστε,είτε με τις άλλες που κάνω παρέα.
Ας κατουράμε και λίγο..

kseroxinw me Balkanio  :wanker: :wanker: :erection: :erection: :kneel: :kneel: :hi: :hi:

alanhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
γραψτε ρε κανενα σκηνικο για καμια πουτανα ελλεηνιδα , να γελασουμε! :grin:

θα σου πω φιλαρακι ενα σκηνικο με μια ελλεινιδα εχει και δικο της ποστ εδω μεσα δεν λεω ονομα εκτος απο πμ. φιλος την περνει μια μερα τηλ και της λεει που βρισκεσαι και του λεει στο σαλεμ τωρα τελειωσα με παλατη ελα στο ταδε δωματιο και παει την βρισκει γυμνη και ξεκιναει το προγραμμα ο φιλος εχει ενα φετιχ του αρεσουν οι ανασκαφες και αρχισε να της βαζει δαχτυλα στο κωλο σε μια στιγμη αφου ειχε μπει με το χερι βαθια το νιωθει υγρο και το βγαζει και βλεπει το χερι του γεματο χυσια απο τον προηγουμενο που την ειχε γαμηση ακαποτα και εχυσε μεσα και η ελλεινιδα δεν ειχε πλυνει τον κωλο της σιχαθηκε την ωρα και την στιγμη που πηγε και βλεπει τωρα και διαβαζει εδω μεσα απο μερικους αγαπουληδες οτι γαμιεται μονο με καποτα αστα να πανε κοροιδευει τον κοσμο βρωμιαρα και δεν την ξαναπηρε ξανα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.692
Πόντοι
506

θα σου πω φιλαρακι ενα σκηνικο με μια ελλεινιδα εχει και δικο της ποστ εδω μεσα δεν λεω ονομα εκτος απο πμ. φιλος την περνει μια μερα τηλ και της λεει που βρισκεσαι και του λεει στο σαλεμ τωρα τελειωσα με παλατη ελα στο ταδε δωματιο και παει την βρισκει γυμνη και ξεκιναει το προγραμμα ο φιλος εχει ενα φετιχ του αρεσουν οι ανασκαφες και αρχισε να της βαζει δαχτυλα στο κωλο σε μια στιγμη αφου ειχε μπει με το χερι βαθια το νιωθει υγρο και το βγαζει και βλεπει το χερι του γεματο χυσια απο τον προηγουμενο που την ειχε γαμηση ακαποτα και εχυσε μεσα και η ελλεινιδα δεν ειχε πλυνει τον κωλο της σιχαθηκε την ωρα και την στιγμη που πηγε και βλεπει τωρα και διαβαζει εδω μεσα απο μερικους αγαπουληδες οτι γαμιεται μονο με καποτα αστα να πανε κοροιδευει τον κοσμο βρωμιαρα και δεν την ξαναπηρε ξανα

κι εγω νομιζα οπως το διαβαζα, οτι εχυσε απο τον κωλο :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

φιλε στειλε μου πμ για ποια λες

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Εχουν δυναμωσει περισσοτερο απο ποτε..
Περιμενα η κριση να τις εξαφανισει απο προσωπου γης αλλα συνεχιζουν ακαθεκτες να περιφερουν τη βρωμια της ψυχη τους

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
16244276_10154421857543031_865397745_n.jpg

μονο φαπες στα βρωμομουνα  :rockon: :rockon:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εχουν δυναμωσει περισσοτερο απο ποτε..
Περιμενα η κριση να τις εξαφανισει απο προσωπου γης αλλα συνεχιζουν ακαθεκτες να περιφερουν τη βρωμια της ψυχη τους

μπα τυπε, εχουν φαει ηττα. Πλεον οχι μονο το ξερουν αλλα τωρα αντιμετωπιζουν το φτυσιμο απο πολλους. Εξαιρουνται οι βουτυρομπεμπεδες δηθενακιδες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, και ειναι παρα πολλοι αυτοι...που δεν εχουν τι να κανουν αλλο και τις ξυνηγανε σαν τα σκυλια απο πισω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom