Καλημέρα.... έτυχε πριν λίγο καιρό και κατα τυχη έπεσα πάνω στο site. Το σκέφτηκα πολύ πριν γράψω εδω ... νομίζω όμως πως χρειάζεται και η γνώμη μίας γυναίκας ...
Όχι μίας γυναίκας που προσπαθεί να ψωνίσει από εδώ μέσα ... αλλά της γυνάικας της διπλανής πόρτας ...
Κατ΄αρχήν να πω πως με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα , έχω σοκαριστέι,έχω νευριάσει αλλά και έχω γελάσει απίστευτα ...
Θα ήθελα να συμφωνήσω κατ'αρχήν πως ναι υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι ελεινες ... όπως υπάρχουν όμως και αντίστοιχοι άνδρες ...
Βαφτίζοντας όλες τις Ελληνίδες γυναίκες Ελεείνίδες και μόνο από αυτό και με την (προφανώς ανάλογη) συμπεριφορά που ακολουθεί φαντάζομαι πως καταλαβαίνετε πως από μόνοι σας αυτο..αποκλείεστε ... μόνοι σας δημιουργείτε αυτό το κλίμα. Ελεεινές συμπεριφορές θα υπάρχουν πάντα... το θέμα είναι να μην "κρύβεστε" πίσω από έναν τίτλο που έχετε δώσει σε μία κατάσταση. Πολλές φορές εμείς οι ίδιο προκαλούμε κάποιες συμπεριφορές χωρίς να το ξέρουμε... Αυτά που λέω ισχύουν και για τα 2 φύλα ...
Φαντάζομαι πως θα βρεθούν κάποιοι να κράξουν ... ελπίζω σε αυτούς που θα προβληματιστούν έστω κ λίγο.
Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω..ως ορκισμένος εχθρός των Ελληνίδων που τους σέρνω πολλά και στο Site αλλά και στην κοινωνική μου ζωή.
Εκτός τα πολλά μείον της οικογένειας, της κακής σωματικής φροντίδας της περίπλοκης ψυχαναγκαστικής παράνοιας σε θέματα σχέσεων έχουν και ακόμα ένα πολύ μεγάλο μείον! Είναι αυτό της άρνησης της αλήθειας! Η Ελληνίδα για να προσεγγιστεί πρέπει να ακούσει ψέματα! Κάτι σαν τον Έλληνα ψηφοφόρο δηλαδή! Αν πας και ανοίξεις χαρτιά για το τι περίπου θέλεις ή ψάχνεις τότε αυτομάτως κατηγοριοποήσαι σε ομάδες όπως λιγούρι, μαλάκας,πεφτουλας,γυναικάς κτλ κτλ...
Λέγοντας την αλήθεια δεν λέω ευθέως απο τη πρώτη γνωριμία να πεις θέλω να σε παντρευτώ, γαμήσω, γνωρίσω αλλά να μιλήσεις για το ποιός πραγματικά είσαι! Αν δηλαδή στη πρώτη γνωριμία δεν λύνεις και δένεις, δεν αγοράζεις και πουλάς τα πάντα και δεν γνωρίζεις τους πάντες και τα πάντα είσαι απλά ένας αόρατος άνθρωπος! Ένα φύσημα αέρα και μάλιστα ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ!!!
Το παραπάνω έχει γαλουχίσει πολλούς άντρες κυρίως λιγότερο μορφωμένους αλλά και φτωχότερους να αναπτύξουν σε επίπεδο επιστήμης το ΨΕΜΑ! Για ένα άνοιγμα ποδιών μπορεί να το παίξουν σούπερ ντίλερς ενώ η δουλειά τους μπορεί να είναι μια νορμάλ δουλειά σαν όλες τις άλλες! Και η επιβράβευσή τους έρχεται όχι για το ποιοί πραγματικά είναι αλλά για το τι αέρα πούλησαν!
Το κακό με τις Ελληνίδες είναι οτι πιστευουν κατα συρροή τέτοιους τύπους χωρίς να θέλουν να δουν την αλήθεια.... Πάλι καλύτερο παράδειγμα είναι οι Έλληνες ψηφοφόροι που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους!
Τώρα ακριβώς πάνω στο ερώτημά σου.. Για το αν υπάρχουν ελλεηνοι άντρες αυτό πολύ δύσκολα διαπιστώνεται διότι ο άντρας φλετάρει και τάζει και όχι η γυναίκα! Αλλά σύμφωνα με τα παραπάνω το κλειδί είναι το από που προέκυψε η επιθυμία για "αγορά αέρα" εκ μέρους των γυναικών ωστε να κάνει τους άντρες καλούς πωλητές αυτού...