Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα.... έτυχε πριν λίγο καιρό και κατα τυχη έπεσα πάνω στο site. Το σκέφτηκα πολύ πριν γράψω εδω ... νομίζω όμως πως χρειάζεται και η γνώμη μίας γυναίκας ... 
Όχι μίας γυναίκας που προσπαθεί να ψωνίσει από εδώ μέσα ... αλλά της γυνάικας της διπλανής πόρτας ...
Κατ΄αρχήν να πω πως με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα , έχω σοκαριστέι,έχω νευριάσει αλλά και έχω γελάσει απίστευτα ...
Θα ήθελα να συμφωνήσω κατ'αρχήν πως ναι υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι ελεινες ... όπως υπάρχουν όμως και αντίστοιχοι άνδρες ...
Βαφτίζοντας όλες τις Ελληνίδες γυναίκες Ελεείνίδες και μόνο από αυτό και με την (προφανώς ανάλογη) συμπεριφορά που ακολουθεί φαντάζομαι πως καταλαβαίνετε πως από μόνοι σας αυτο..αποκλείεστε ... μόνοι σας δημιουργείτε αυτό το κλίμα. Ελεεινές συμπεριφορές θα υπάρχουν πάντα... το θέμα είναι να μην "κρύβεστε" πίσω από έναν τίτλο που έχετε δώσει σε μία κατάσταση. Πολλές φορές εμείς οι ίδιο προκαλούμε κάποιες συμπεριφορές χωρίς να το ξέρουμε... Αυτά που λέω ισχύουν και για τα 2 φύλα ...
Φαντάζομαι πως θα βρεθούν κάποιοι να κράξουν ... ελπίζω σε αυτούς που θα προβληματιστούν έστω κ λίγο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Καλημέρα.... έτυχε πριν λίγο καιρό και κατα τυχη έπεσα πάνω στο site. Το σκέφτηκα πολύ πριν γράψω εδω ... νομίζω όμως πως χρειάζεται και η γνώμη μίας γυναίκας ... 
Όχι μίας γυναίκας που προσπαθεί να ψωνίσει από εδώ μέσα ... αλλά της γυνάικας της διπλανής πόρτας ...
Κατ΄αρχήν να πω πως με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα , έχω σοκαριστέι,έχω νευριάσει αλλά και έχω γελάσει απίστευτα ...
Θα ήθελα να συμφωνήσω κατ'αρχήν πως ναι υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι ελεινες ... όπως υπάρχουν όμως και αντίστοιχοι άνδρες ...
Βαφτίζοντας όλες τις Ελληνίδες γυναίκες Ελεείνίδες και μόνο από αυτό και με την (προφανώς ανάλογη) συμπεριφορά που ακολουθεί φαντάζομαι πως καταλαβαίνετε πως από μόνοι σας αυτο..αποκλείεστε ... μόνοι σας δημιουργείτε αυτό το κλίμα. Ελεεινές συμπεριφορές θα υπάρχουν πάντα... το θέμα είναι να μην "κρύβεστε" πίσω από έναν τίτλο που έχετε δώσει σε μία κατάσταση. Πολλές φορές εμείς οι ίδιο προκαλούμε κάποιες συμπεριφορές χωρίς να το ξέρουμε... Αυτά που λέω ισχύουν και για τα 2 φύλα ...
Φαντάζομαι πως θα βρεθούν κάποιοι να κράξουν ... ελπίζω σε αυτούς που θα προβληματιστούν έστω κ λίγο.

Μπαμπη καλως ηρθες.  :S :S :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Ο iakovos είναι μεγάλος ελλεεινιδοπληκτος και δεν του παει το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι που υποστηρίζουν τις ελλεεινιδες.  :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Ο iakovos είναι μεγάλος ελλεεινιδοπληκτος και δεν του παει το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι που υποστηρίζουν τις ελλεεινιδες.  :2funny:

Τυπε με απαξιωσες.  :S :S :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
Καλημέρα.... έτυχε πριν λίγο καιρό και κατα τυχη έπεσα πάνω στο site. :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
πως το καταφερες αυτο ρε συμπεθερα?
εψαχνες συνταγες για λουκουμαδες...
και σου εβγαλε την “ημερησια ενημερωση για μπουρδελα”?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Λες τυπε?

παντως το μεσαιο φαινεται καλο ξεσκιστρακι  :wanker:

Κάτω το χέρια από το μεσαίο τύπε...  :grin:

Το μπάνισα πρώτος!

:erection:

Αν και για 1.55 μ το κόβω, μια χαρά θα κάνει τσουλήθρα... στον πούτσο μου.

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1

Κατ΄αρχήν μόνο η προσφώνηση σου απαξιώνει καθε απάντηση αλλά τέλος πάντων ... (Για τις συνταγές για λουκουμάδες δεν το σχολιάζω καν)
Έψαχνα να δώ τι γίνεται για τα πολυσυζητημένα sex trips στην Ασία λόγω συζήτησης που είχα ...
Αν ψάξεις στο GOOGLE για κάτι τέτοιο το site και οι συζητήσεις μοστράρουν πρώτα πρωτα ...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Απ'όλα αυτά που διάβασες σου ήρθε ο Μπάμπης στο μυαλό ? ... οκ

ποιος εισαι τοτε τυπε?ο Κιμ?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

2422931200000578-2878560-image-a-87_1418885237541.jpg

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ποιος εισαι τοτε τυπε?ο Κιμ?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

2422931200000578-2878560-image-a-87_1418885237541.jpg

[/quo

Τελικά κομπλάρετε τόσο να συνομιλήσετε με μία γυναίκα ή απλά το έχετε κάψει τόσο (απο τι φαντάζομαι...) που φαντασιώνεστε παντού troll και κρυφοαδελφές ...
Προφανώς είναι "ευκολότερη" τέτοιου είδους προσέγγιση ...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

μπορει τυπε να εψαχνε συνταγες για μπαμιες  :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom