ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Tυπε αυτες απο οτι τις κοβω πρεπει να ειναι τέρμα ελλεινιδες
Αλβανάκια, μπορεί...
Ελλεϊνίδες λίγο χλωμό.
Tυπε αυτες απο οτι τις κοβω πρεπει να ειναι τέρμα ελλεινιδες
τυπε ειδες τι σωμα κανουν οι ελλεϊνιδες αμα τρωνε φακη και σπανακορυζο καθε μερα;
τυπε ειδες τι σωμα κανουν οι ελλεϊνιδες αμα τρωνε φακη και σπανακορυζο καθε μερα;
Αλβανάκια, μπορεί...
Ελλεϊνίδες λίγο χλωμό.
Αλβανάκια, μπορεί...
Ελλεϊνίδες λίγο χλωμό.
Καλημέρα.... έτυχε πριν λίγο καιρό και κατα τυχη έπεσα πάνω στο site. Το σκέφτηκα πολύ πριν γράψω εδω ... νομίζω όμως πως χρειάζεται και η γνώμη μίας γυναίκας ...
Όχι μίας γυναίκας που προσπαθεί να ψωνίσει από εδώ μέσα ... αλλά της γυνάικας της διπλανής πόρτας ...
Κατ΄αρχήν να πω πως με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα , έχω σοκαριστέι,έχω νευριάσει αλλά και έχω γελάσει απίστευτα ...
Θα ήθελα να συμφωνήσω κατ'αρχήν πως ναι υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι ελεινες ... όπως υπάρχουν όμως και αντίστοιχοι άνδρες ...
Βαφτίζοντας όλες τις Ελληνίδες γυναίκες Ελεείνίδες και μόνο από αυτό και με την (προφανώς ανάλογη) συμπεριφορά που ακολουθεί φαντάζομαι πως καταλαβαίνετε πως από μόνοι σας αυτο..αποκλείεστε ... μόνοι σας δημιουργείτε αυτό το κλίμα. Ελεεινές συμπεριφορές θα υπάρχουν πάντα... το θέμα είναι να μην "κρύβεστε" πίσω από έναν τίτλο που έχετε δώσει σε μία κατάσταση. Πολλές φορές εμείς οι ίδιο προκαλούμε κάποιες συμπεριφορές χωρίς να το ξέρουμε... Αυτά που λέω ισχύουν και για τα 2 φύλα ...
Φαντάζομαι πως θα βρεθούν κάποιοι να κράξουν ... ελπίζω σε αυτούς που θα προβληματιστούν έστω κ λίγο.
Μπαμπη καλως ηρθες. :S :S :S
Μπαμπη καλως ηρθες. :S :S :S
Ο iakovos είναι μεγάλος ελλεεινιδοπληκτος και δεν του παει το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι που υποστηρίζουν τις ελλεεινιδες.
πως το καταφερες αυτο ρε συμπεθερα?Καλημέρα.... έτυχε πριν λίγο καιρό και κατα τυχη έπεσα πάνω στο site.
Λες τυπε?
παντως το μεσαιο φαινεται καλο ξεσκιστρακι
πως το καταφερες αυτο ρε συμπεθερα?
εψαχνες συνταγες για λουκουμαδες...
και σου εβγαλε την “ημερησια ενημερωση για μπουρδελα”?
Απ'όλα αυτά που διάβασες σου ήρθε ο Μπάμπης στο μυαλό ? ... οκ
ποιος εισαι τοτε τυπε?ο Κιμ?
[/quo
Τελικά κομπλάρετε τόσο να συνομιλήσετε με μία γυναίκα ή απλά το έχετε κάψει τόσο (απο τι φαντάζομαι...) που φαντασιώνεστε παντού troll και κρυφοαδελφές ...
Προφανώς είναι "ευκολότερη" τέτοιου είδους προσέγγιση ...
πως το καταφερες αυτο ρε συμπεθερα?
εψαχνες συνταγες για λουκουμαδες...
και σου εβγαλε την “ημερησια ενημερωση για μπουρδελα”?
μπορει τυπε να εψαχνε συνταγες για μπαμιες
Τελικά είσαι "Κωστάκης"...