Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Έμπλεξα με 18χρονο πιπίνι που αποδείχτηκε επίσης πουτάνα!

Όταν τα θέλεις και τα παθαίνεις.

Έχω να μπλέξω με 18άρικο ούτε κι εγώ ξέρω πόσα χρόνια. Όταν ήμουν στην 2,5 ετών σχέση με την πουτάνα που χώρισα ένα μωρό 18,5 χρονών μου έστελνε διάφορα μηνύματα στο Facebook καθώς απ' ότι φαίνεται με είχε βάλει στο μάτι.

Τι το ήθελα και μίλησα; Τι το ήθελα κι έπιασα την κουβέντα; "Α κι εσύ χώρισες?" μου κάνει. Εν τω μεταξύ οι photos της στο Facebook με είχανε καυλώσει όσο δεν παίρνει. Τον είχα παίξει και 3 φορές για πάρτη της.

Κανονίζω καφέ. Την έριξα επιτόπου στο μισάωρο. Βιάστηκα. Μαλακία. "Εσύ βιάζεσαι" μου κάνει. Τι να κάνω που ήθελα να ξεκολλήσω από την πρώην. Εν τω μεταξύ η πρώην όποτε βρισκόμασταν στη δουλειά όλο μου κωλοτριβότανε. Βράχος εγώ. Πιστός.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν η μικρή μου έκανε παράπονα που έβλεπα την πρώην στη δουλειά. Και "Τι δουλειές έχετε πάλι να κάνετε μαζί?" και "Για ποιο λόγο να σε βοηθήσει αυτή? Εγώ θα σε βοηθήσω" και να σου οι ζήλιες μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Ναι, για κακή μου τύχη τα έμαθε όλα αφού η πρώην δεν της έφταναν οι πουτανιές που είχε κάνει συνέχιζε να παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα.

"Όταν το γαμάς...ξανανιώνεις!"
Αυτή είναι η αγαπημένη ατάκα ενός καλού φίλου που το πάει σε άλλο επίπεδο. "Ρε φίλε οι μικρές είναι άλλο πράγμα. 18 χρονών? Εκεί όταν βάζεις μέσα το καυλί σου ξανανιώνεις, πως να το κάνουμε! Με το που μπαίνει μέσα γεμίζουν οι φλέβες μέσα σου ζωντάνια. Πηγή νεότητας".

Ναι ηταν και πολύ γλυκό μουνάκι γαμώ το κέρατό της. Βέβαια σαν χαρακτήρας ήταν κάπως νευρικιά και ανασφαλής. Ευαίσθητη από τη μία, έβγαζε κακία από την άλλη. Στο σεξ φώναζε η μαλάκω και κατέληγα από εκεί που είχα την ησυχία μου ξαφνικά να με ακούνε οι γείτονες. Μα ρε πούστη μου χάθηκε ο κόσμος να είναι ήσυχη σαν την πρώην; Τι φωνάζουν μερικές βλαμένες; Σε τσόντα της Sirina πρωταγωνιστούν;

Η πλάκα ήταν ότι μέσα στη σχέση μου άρχιζε τα "Μωρό μου" και "Αγάπη μου" από την αρχή. Είχα φάει μέχρι και παραμύθι του στυλ "Ε εντάξει κοντεύω 19, εγώ είμαι σοβαρό κορίτσι, δεν θέλω να πάω με πολλούς στη ζωή μου. Θέλω να κατασταλάξω με κάποιον" και στο μήνα πάνω να ψάχνεται για αλλού.

Οι πουτανιές
Δεν μου έφτανε η μία πουτάνα, απέκτησα και δεύτερη. Στις 2 εβδομάδες πάνω γνωρίζω μια φίλη της η οποία ντυνόταν τέρμα ξέκωλο. Όταν μιλούσαν τα δυο τους η φίλη της ήθελε να γαμηθεί με ότι αρσενικό γνωρίζει (και δεν γνωρίζει). Μου κάνει η μικρή "Εγώ δεν είμαι σαν την φίλη μου, μην με παρεξηγήσεις, απλά την ξέρω χρόνια από το σχολείο". Χμμμ, ναι, "Μαζί με άλλα 5 ξέκωλα από το χωριό που δεν τα ξέρεις."

Τελικά αποδείχθηκε και το μικρό ξεκωλάκι σαν την φίλη της και πουτανάκι σαν την πρώην, οπότε στο τσακ γλίτωσα το κέρατο. Ο λόγος; Πολύ απλά είχε βγει με γνωστούς μου κι επειδή έχω μεγάλο κύκλο γνωριμιών έμαθα μεταξύ άλλων ότι την έπεσε:
- Σε 2 γνωστούς μου.
- Στον συγγενή ενός φίλου μου.
- Και...σε κάτι "κολλητούς" της τους οποίους είχε βαφτίσει "φίλους".

Το βασικότερο πρόβλημα της μικρής ήταν ότι ήθελε συνέχεια να βγαίνει. Με "κολλητούς", με φίλες, με παρέες, γενικώς από εδώ και από εκεί. Και πάντα να βρίσκει δικαιολογία να είμαι στην απ' έξω. Δεν λέω ρε παιδί μου, ας βγαίνει. Αλλά η λογική τη μία "Α θα πούμε τα δικά μας", την άλλη "Να βρεθώ πάλι με τον κολλητό μου γιατί χώρισε και θέλει να μου πει τα δικά του" χτυπάει κάπως.

Αυτό που χτυπάει χειρότερα απ' όλα όμως είναι ότι είχε τύχει να βγει και με άτομα που ΔΕΝ γνώριζε καλά! Π.χ. ένα παλικάρι το είχε πετύχει μία μόνο φορά (!) και επειδή μιλούσαν χρόνια στο Facebook ήθελε να βγει μαζί του. Ε τελικά βγήκε και κάπου εκεί με τους τσακωμούς το διαλύσαμε το "ρημάδι". Γιατί σχέση δύο μηνών δεν το λες ακριβώς "σχέση". Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι ήθελε να βγει με δύο φίλους μου κι εμένα να μην με καλέσει καν, οπότε κάπου εκεί την έστειλα. Και πολύ άντεξα.

Στο τσακ γλίτωσα το 2ο σερί κέρατο.Εν τω μεταξύ με το που την χωρίζω έκανα την μαλακία και ξαναπηδήχτηκα με την πρώην μου. Ναι, με την βιζιτού. Πείτε με μαλάκα όσο θέλετε. Τα ξέρετε αυτά πως πάνε με τις πρώην. Ειδικά όταν τα έχεις με HB9 αυτά συμβαίνουν. Βέβαια εννοείται ότι όχι απλά κοιτάω αλλού, έχω θερίσει όλο το Facebook και όσες είχα στη λίστα μου από παλιά και ψάχνομαι ήδη να κανονίσω τα ποτάκια μου. Σιγά μην κάτσω να τα "ξαναφτιάξω" (μακριά) με την καριόλα. Ας πάει να πηδηχτεί με τους λεφτάδες της. Για περισσότερα σχετικά με την προηγούμενη ιστορία με τις βίζιτες δείτε το πρώτο link αυτού του άρθρου.

Μακριά από τις μικρές
Έχω την ατυχία ο κοινωνικός μου κύκλος να έχει πολλές γκόμενες στις ηλικίες 18-22. Λίγο fail αυτό. Μακάρι να ανέβαινα λίγο ηλικιακά και να έκανα κάτι πιο σοβαρό γιατί όπως φαίνεται αυτό μόνο με Pickup θα το πετύχω ή από τις ελάχιστες γνωριμίες που παίζουν στο 22-30 (κάπου εκεί στο περίπου). Στις μικρές το μυαλό "δεν έχει πήξει".

Από την άλλη θυμάμαι καλά κάποιες άλλες εποχές όπου ακόμα και οι μικρές ήξεραν τι ήθελαν. Όταν ήμουν 21 τα είχα με μία συνομίλικη 2,5 χρόνια μέχρι τα 23,5. Έφυγα καθαρά και μόνο από θέμα εμφάνισης (HB 6,5) και το έχω πει σε παλιότερο άρθρο ότι έπρεπε να την είχα κάνει ήδη από τον 1ο χρόνο και να μην την αφήσω να χάσει κι αυτή κι εγώ τόσο χρόνο. Βέβαια 2,5 χρόνια μέχρι φέτος με την μία πουτάνα, 2,5 χρόνια από εκεί, άλλον 1,5 χρόνο με την πουτάνα που παντρεύτηκε, ε τι σκατά ρε πούστη μου. Ο χρόνος περνάει, περάσαμε τα 30 και σε λίγο την βλέπω την δουλειά θα αρχίσουμε να αγχωνόμαστε κιόλας.

Πάντως από αυτή την περιπέτεια με την μικρή έμαθα κάτι καλό που άλλωστε επιβεβαίωσε και η προηγούμενη σχέση μου. ΟΤΙ μα ΟΤΙ κι αν σου πουν οι γκόμενες ΜΗΝ το πιστεύεις! Τίποτα. Μηδέν. Δεν πα να σου πούνε ότι είσαι ο άντρας που περίμεναν μετά από 5 ζωές και 10 μετενσαρκώσεις? Παπάρια ρε. Τα περισσότερα είναι παραμύθια. Άμα δεν πιστεύεις τίποτα τότε δεν έχεις και λόγο να απογοητευτείς.

Α κι ένα δεύτερο. Μακριά από τις μικρές. Ε δεν πάει άλλο. Έχουμε κάει.
]

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Οι σχέσεις στην Ελλάδα σήμερα
[Email του αναγνώστη Royal]

Στην Ελλαδα απ τις αρχες του 2000 ειχαμε μια καθυστερημενη γυναικεια χειραφετηση.

Η απελευθερωση αυτη ηταν ευλογη καθως μεχρι και περίπου το 1980 η ελληνικη κοινωνια ηταν αρκετα πατριαρχικη. 'Ηταν και κακοτεχνη γιατι εγινε μεσα σε ενα κλιμα χαλαρωσης των ηθων, λογω του πλουτου που κυκλοφορουσε με συνεπεια να μην την λες και ακριβως "σεξουαλικη απελευθερωση", αλλα μαλλον εναν αχταρμα, οπου απλως οι νεοτερες γυναικες πηγαν στο αλλο ακρο, υιοθετωντας επιθετικη συμπεριφορα και αρχιζοντας να "μειωνουν" τους ανδρες.

Μερους αυτης της συμπεριφορας ηταν και η απογειωση της προκλησης στο ντυσιμο, την ομιλια κλπ.
Μεσα απ' ολο αυτο φαινοταν να εκδικουνταν περισσοτερο τους ανδρες, τους παραδοσιακους,
και δη τους γονεις τους, καταργωντας το αρσενικο προτυπο για διαφορους λογους (καταπιεση γυναικων - εγκαταλειψη κλπ) παρα σαν διεκδικηση ισοτητας.

Με τουτα και με κεινα φτασαμε χωρις να το καταλαβουμε εδω και πολλα χρονια σε δυο φαινομενα.

1. Ατυπη Καταργηση της μακροχρονιας-ισοβιας μονογαμικης σχεσης, αλλως νομιμοποιηση της πολυγαμιας (σεξουαλικης).

2. Διογκωση και στρεβλωση των βιολογικων ρολων.

Το μεν πρωτο ειναι εκδηλο απ την σωρεια διαζυγιων και αποτυχημενων γαμων, οπου η απιστια ειναι σχεδον κανονας. Το δε δευτερο απ την μεταγγιση της διαφθορας και της καταπτωσης των ηθων της ελλαδας και στο κομματι των σχεσεων

Ειναι δηλαδη δεδομενο οτι σε βαθμο συντριπτικο υπαρχει μια κυνικη και σχεδον αδιαμφισβητητη απαιτηση απο το γυναικειο φυλο, με το προσχημα της ασφαλειας, ο ανδρας να ειναι παροχος για να ειναι -παροδικα παντα- αποδεκτος σεξουαλικα.

Τουτο ομως, κατα παραβαση των βιολογικων αρχων, δεν προερχεται πλεον ως απαιτηση για την εξασφαλιση της γεννησης και ανατροφης υγειων και εύρωστων οικονομικά απογόνων.

Πρώτοι σε υπογεννητικότητα
Η Ελλαδα ειναι σταθερα πρωτη χωρα σε υπογεννητικοτητα. Ενα το κρατουμενο. Η μεση ηλικια των οσων γυναικων αποφασιζουν να κανουν παιδι ειναι τα 35. Σωρεια  γυναικων παραμενουν ατεκνες πλεον και πολυ μετα την ηλικια αυτη.

Αρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΟΡΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ. Θα μπορουσε να ειναι δεκτη μια τετοια απαιτηση απο μια κοπελα που θελει οντως να κανει παιδια και να παντρευτει.

Στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ομως τα κοριτσια πχ απο 18-30 ΔΕΝ επιθυμουν -ακομα- να τεκνοποιησουν. Εξακολουθουν ομως να θελουν τον ανδρα ευπορο, αμαξατο, να κανει τραπεζια με σουσια και ταξιδια με Παρισια.

Ποιος ο λογος λοιπον για τοσες απαιτησεις? Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΝΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ -ΠΡΟΣΚΑΙΡΗΣ- ΣΧΕΣΗΣ.

Αυτο ειναι λοιπον το μεγαλυτερο σοκ για την νεοελληνικη χρεωκοπημενη κοινωνια μας.
Σεξουαλικη απελυθερωση δεν ειχαμε ποτε. Μονο ενα κακοφτιαγμενο κομπλεξικο προτυπο προκλησης, μεσα απο την επιδειξη, σωματος και χλιδης που στην ουσια του δεν προσφερε τιποτα στα δυο φυλα.

Οι ελληνιδες απελευθερωθηκαν σπασμωδικα και αντεδρασαν στην ελευθερια που απεκτησαν οπως οι λαοι των κομμουνιστικων χωρών οταν επεσαν τα συνορα  και ειδαν τις δυτικες χωρες.

Ασφαλως και οι ανδρες εχουν ευθυνες. Πλην ομως λύγω της επαναστασης απ το 90 και μετα (εποχη Ρουλας, ΠΑΣΟΚ  κλπ) οι γυναικες ειναι το κυριαρχο φυλο στη χωρα και εχουν συντριπτικα μεγαλυτερη ευθυνη για τα προβληματα των σχεσεων οποια και αν ειναι αυτα.

Ενα θεμα ειναι αν φταιει ο δυτικος πολιτισμος που εχει ωθησει τους ανθρωπους πλεον σε ψυχολογικα ακρα. Το μονο βεβαιο ειναι οτι οι σχεσεις οπως τις ξεραμε εχουν αλλαξει πια οριστικα. Και αυτο ας το σκεφτουν καλα οσες λενε "Αχ τι ωραια που ειναι ο παππους με τη γιαγια που ειναι 70 χρονια μαζι". Αν η γιαγια ηταν τοσο πολυ καλοπερατζου οσο η σημερινη εγγονη φυσικα και δεν θα περνουσε 70 χρονια μαζι του. Και καλοπερατζου οχι σεξουαλικα τοσο βεβαια, αλλα καθαρα "Μασα, ξαπλα και χορό".

Σε σχεση με την σεξουαλικοτητα λοιπον, μονο ως προσχηματικη ηταν η απελευθερωση του γυναικειου πληθυσμου. Συμφωνα με τις ερευνες οι περισσοτερες γυναικες παραμενουν μονες, κανουν σπανιο και περιστασιακο σεξ και για πρωτη φορα αρχιζει να συγκεντρωνεται μια μεγαλη πληθυσμιακη ομαδα γυναικων μετα τα 30-35 χωρις σχεση και χωρις παιδια οι περισσοτερες. Σε παλιοτερες εποχες το φαινομενο αυτο ηταν αγνωστο. Δυστυχως δεν ειναι καθολου ευκολο γι αυτες.

Η σεξουαλικοτητα παραμενει λοιπον ενεργη ΜΟΝΟ ως προκληση και υπαρκτή, σπανια ως προιον μεθης και παροχων (μπουζουκια, μπελβεντερε κλπ).

Δεν φαινεται να αποτελει σπουδαια προτεραιοτητα συνεισδητα, οπως αλλωστε και το συναισθηματικο δεσιμο με καποιον, καθως αν θεσεις σε 100 κοριτσια ειδικα μεταξυ 20 και 30 ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ "Τι από τα παρακάτω θελετε:"
α) Ένα ταξιδι 10 ημερων στο παρισι /νεα υορκη  και 10.000 ΕΥΡΩ ή
β) Να γνωρισετε τον ανδρα της ζωης σας και να κανετε καυτο σεξ στο διαμερισμα του πχ στην Αγια Παρασκευη για μια βδομαδα σερι?

Εκτιμω οτι θα προτιμησουν το πρωτο χαλαρα.

Τιθεται λοιπον το ερωτημα. Τα γουστα αυτα ειναι προιον βιολογικων ενορμησεων ή πολιτιστικης επιρροης? Εκτιμω οτι κυριως αν οχι αποκλειστικα το δευτερο. Ουδεποτε στα χρονικα κυκλοφορουσαν τοσο πολλες ομορφες και ανικανοποιητες και μονες ωραιες γυναικες. Η Ελλαδα τα τελευταια 30 χρονια υπηρξε ανδρο παρακμης, διαφθορας και καταπτωσης των ηθων, αυτο δεν ηταν
δυνατον να μην επηρρεασει και τις σχεσεις των ανθρωπων.

Η βαση αυτης της παρακμης προερχεται βεβαια απ το τεντωμα των αξιων του δυτικου πολιτισμου της βιομηχανικης επαναστασης και εντευθεν, ο οποιος φαινεται οτι φτανει στα ορια του, μεσα απο μια γενικευμενη χαλαρωση των αξιων, η οποια ομως δεν φαινεται α) ουτε να καταληγει πουθενα με ασφαλεια, οπως συνεβαινε στο παρελθον με τις ισχυρες αστικες ταξεις, την οικογενεια κλπ και β) ουτε να μοιραζει τις ερωτικες επιλογες ισα σε ολους τις καθιστα εξαιρετικα επιλεκτικες και ανισες με σκοπο οχι πλεον την αναπαραγωγη, αλλα την διαιωνιση της νεοτητας και του εγω, μεσα απ τον πλουτο και το λαιφ σταιλ.

Εαν ομως πραγματι αυτο ειχε καποια ουσια, για τους εστω τυχερους αυτης της καταστασης-εποχης, νομιζω οτι  δεν θα κανανε σαν παλαβοι να εξαγορασουν με την εικονα και το χρημα τους οσο ερωτα-σεξ μπορουν.

Χαρακτηριστικο του ερωτα και του σεξ ειναι η ηρεμια που προκαλει στους ανθρωπους οταν το μοιραζονται πηγαια ελευθερα και φυσικα. Εν προκειμενω η νευρικοτητα των πρωταγωνιστων/στριων του σημερινου παιχνιδιου δειχνει οτι το παιχνιδι περα απο διαστρεβλωμενο και αδικο, δεν προσφερει χαρα παρα σε πολυ λιγους και λιγες.

Και η ευθυνη για αυτο πρεπει να αναζητηθει από τους ισχυρους παικτες.
Το ισχυρο φυλο του σημερα.
Μαντεψτε ποιο είναι.
]

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
αυτα ειναι απο την καθημερινη ζωη ..........

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ελλεηνιδες τυποι  :S :S :S :S :S :S

Συνημμένα

• elleinidessss.jpg
    elleinidessss.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 14

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Εγώ πάντως την χειρότερη συμπεριφορά την αντιμετώπισα από Ουκρανή (ωραία 35αρα) που ζεί χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα. Στο τέλοε ειλικρινά μου ήρθε να της πω (δεν θυμάμαι μήπως το είπα κι όλας):
"Άκου κορίτσι μου, εσύ θέλεις τον Τζίγγερ, αλλά αυτός πρόλαβε και παντρεύτηκε ένα μοντέλο 27 χρονών από την Τσεχία"

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Εγώ θεωρώ αστικό μύθο αυτό που αναμασάνε συνέχεια όλοι και που γράφει και το άρθρο , το "Ουδεποτε στα χρονικα κυκλοφορουσαν τοσο πολλες ομορφες και ανικανοποιητες και μονες ωραιες γυναικες".
Μόνες και αγάμητες μουνάρες εγώ δεν βλέπω, τώρα πού τις βλέπει ο συγγραφεύς και πολλοί άλλοι δεν ξέρω...

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εγώ θεωρώ αστικό μύθο αυτό που αναμασάνε συνέχεια όλοι και που γράφει και το άρθρο , το "Ουδεποτε στα χρονικα κυκλοφορουσαν τοσο πολλες ομορφες και ανικανοποιητες και μονες ωραιες γυναικες".
Μόνες και αγάμητες μουνάρες εγώ δεν βλέπω, τώρα πού τις βλέπει ο συγγραφεύς και πολλοί άλλοι δεν ξέρω...

Μαλλον εννοουν μονες απο επιλογη γιατι μουναρες αγαμητες δεν υπαρχουν  :grin:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
313
Πόντοι
36
Μαλλον εννοουν μονες απο επιλογη γιατι μουναρες αγαμητες δεν υπαρχουν  :grin:
Που το ξέρεις τυπε ότι δεν υπάρχουν; Στο Ελλαδα υπάρχουν έστω και λίγες και μάλιστα κάποιες κοντεύουν τα 30.....Ψάχνουν τον πρίγκηπα στην πραγματική και ηλεκτρονικη
ζωή  :uglystupid:

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελεεινίδες???
χμμμ....
όρίστε ενα καταλληλο βιντεο για τις παλιο ελλεηνιδες

οποτε παλιοελληνιδα κανε λίγο μπανιο στην αλήθεια που έρχεται κατα πάνω σου.!!!
κορυφαια ατακα και επισης εκει που λεει για τις οδηγίες στο γλειφομουνι!!

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Που το ξέρεις τυπε ότι δεν υπάρχουν; Στο Ελλαδα υπάρχουν έστω και λίγες και μάλιστα κάποιες κοντεύουν τα 30.....Ψάχνουν τον πρίγκηπα στην πραγματική και ηλεκτρονικη
ζωή  :uglystupid:

Ενταξει παντα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις,
αλλα αν μια μουναρα θελει να γαμηθει εχει εκατονταδες αντρες που περιμενουν  :erection:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αυτη την εποχή κυκλοφορούν ένα κάρο τουρίστριες
Ας ασχοληθούμε ξανά με τις ελλεηνιδες απο φθινόπωρο