Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (0 μέλη και 150 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε με τοσες ψευτικες φωτο απο προορισμους που θα ποσταρουν οι ελλεϊνιδες θα γινουν ασσοι στην γεωγραφια   :grin: :grin: :grin:

τυπε μεχρι την Λουτσα και πολυ τις ειναι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Και το βράδυ θα ανεβασουν στο f/b selfies με φόντο την θαλασσα για να δουνε ολοι τι χλιδατη ζωη κανουνε. :S :S :S

τυπε οι σκληροι χυστες παντα σχολιαζουν τις φωτο των ελλεηνιδων  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

URL]]

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
τυπε οι σκληροι χυστες παντα σχολιαζουν τις φωτο των ελλεηνιδων  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.thinkdrops.gr/wp-content/uploads/2014/06/%CE%A7%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84-%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B9..jpg[/img[/URL]]
[/quote]

τυπε σε αντιθεση με τις ελλεϊνιδες,τα σκατα ειναι χρησιμα και στο περιβαλλον  :S :S :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Εσείς που δε γαμάτε ελλεηνίδες σπρώχνετε κανένα αλλοδαπό ή  :jerking:?

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Φιλε πως την εβγαζε τις προηγουμενες χρονιες αυτη; Φτιαξε σεναριο.
Τυποι δε χρειαζεται να βγαζετε σεναρια! Η τυπισσα ειναι ..οικογενειακη φιλη ας το πουμε και ξερω την ιστοριουλα της χαρτι και καλαμαρι. Μου κανει τεραστια εντυπωση που καταδεχτηκε ακομα και να βρισκεται διπλα σε λεωφορειο! Την ηξερα για πιο ελλεεινιδα. Στα 21 της μου την επεφτε για να χωρισω τη τοτε κοπελα μου. Οπως το γραφω. Αντε βγαλε ακρη απο τετοια λογικη. Στα 24 της βρηκε ενα κακομοιρη συμφοιτητη της κοροϊδο και της εγραφε τις εργασιες με ανταλλαγμα 1-2 πιπες το μηνα, στα 26 πηρε πτυχιο και την ιδια μερα τον χωρισε. Απο τοτε την παιζει πινγκ πονγκ οποιος εχει αυτοκινητο και τυχαινει να βρισκεται Ελληνικο/Γλυφαδα. Ζει ακομα απ'τα λεφτα του πατερα της που εδω που τα λεμε δε θα τελειωσουν στη ζωη της, και ο καημενος της εχει τεραστια αδυναμια παρα το γεγονος οτι εχει μια μικροτερη κορη η οποια ειναι και δεκα φορες πιο εργατικη και πιο προσγειωμενη, οποτε καταλαβαινετε.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Τυποι δε χρειαζεται να βγαζετε σεναρια! Η τυπισσα ειναι ..οικογενειακη φιλη ας το πουμε και ξερω την ιστοριουλα της χαρτι και καλαμαρι. Μου κανει τεραστια εντυπωση που καταδεχτηκε ακομα και να βρισκεται διπλα σε λεωφορειο! Την ηξερα για πιο ελλεεινιδα. Στα 21 της μου την επεφτε για να χωρισω τη τοτε κοπελα μου. Οπως το γραφω. Αντε βγαλε ακρη απο τετοια λογικη. Στα 24 της βρηκε ενα κακομοιρη συμφοιτητη της κοροϊδο και της εγραφε τις εργασιες με ανταλλαγμα 1-2 πιπες το μηνα, στα 26 πηρε πτυχιο και την ιδια μερα τον χωρισε. Απο τοτε την παιζει πινγκ πονγκ οποιος εχει αυτοκινητο και τυχαινει να βρισκεται Ελληνικο/Γλυφαδα. Ζει ακομα απ'τα λεφτα του πατερα της που εδω που τα λεμε δε θα τελειωσουν στη ζωη της, και ο καημενος της εχει τεραστια αδυναμια παρα το γεγονος οτι εχει μια μικροτερη κορη η οποια ειναι και δεκα φορες πιο εργατικη και πιο προσγειωμενη, οποτε καταλαβαινετε.

By8vJf0CAAARJ0c.jpg

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε σε αντιθεση με τις ελλεϊνιδες,τα σκατα ειναι χρησιμα και στο περιβαλλον   :S :S :S

τυπε αυτο το μηνα εμαθα ιστορια γνωστης μου ελλεηνιδας που αναγκασε τον πιρφορο γκομενο της να αγορασει μαγαζι με τα λεφτα της

οικογενειας του για να το παιζει αυτη αφεντικινα  :vomit: :vomit: :vomit: :S :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

ελα ρε τυπε τι μικρος που ειναι ο κοσμος  :think: :think: :S :S :S :S :headbang: :headbang: :headbang:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
τυπε αυτο το μηνα εμαθα ιστορια γνωστης μου ελλεηνιδας που αναγκασε τον πιρφορο γκομενο της να αγορασει μαγαζι με τα λεφτα της

οικογενειας του για να το παιζει αυτη αφεντικινα  :vomit: :vomit: :vomit: :S :S :S :S

τυπε με αυτο που εκανε ο τυπος ειναι τοσο πιρφορος,που η ελλεϊνιδα θα επρεπε να τον προσλαβει στο μαγαζι που της αγορασε,και μετα να τον απολυσει για τιμωρια   :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom