kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
τυπε με τοσες ψευτικες φωτο απο προορισμους που θα ποσταρουν οι ελλεϊνιδες θα γινουν ασσοι στην γεωγραφια
τυπε μεχρι την Λουτσα και πολυ τις ειναι
τυπε με τοσες ψευτικες φωτο απο προορισμους που θα ποσταρουν οι ελλεϊνιδες θα γινουν ασσοι στην γεωγραφια
τυπε λες να ειναι ο λεγκολας ο τυπος; :S
Και μασαζ στα δαχτυλακια = τρυφεροτητα
Και το βράδυ θα ανεβασουν στο f/b selfies με φόντο την θαλασσα για να δουνε ολοι τι χλιδατη ζωη κανουνε. :S :S :S
τυπε δρν χρειαζεται τιμη γνωριμιας.και με 2 συγα τηγανητα εχεις το ιδιο αποτελεσμα
Και μασαζ στα δαχτυλακια = τρυφεροτητα
Ε ναι τυπε,νοικοκυρευτηκαρε τυπε, παντρευτηκες? :S :S :S :S :S :S :S :S
]
Ε ναι τυπε,νοικοκυρευτηκα
καλυτερα ο διαβολος που ξερεις ;)ελλεηνιδα τυπε? :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
τυπε οι σκληροι χυστες παντα σχολιαζουν τις φωτο των ελλεηνιδων
http://[URL unfurl="true"]www.thinkdrops.gr/wp-content/uploads/2014/06/%CE%A7%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84-%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B9..jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε σε αντιθεση με τις ελλεϊνιδες,τα σκατα ειναι χρησιμα και στο περιβαλλον :S :S :S
Κατα κανονα ναι τυπε. Ενδιαφερεσαι;Εσείς που δε γαμάτε ελλεηνίδες σπρώχνετε κανένα αλλοδαπό ή ?
Τυποι δε χρειαζεται να βγαζετε σεναρια! Η τυπισσα ειναι ..οικογενειακη φιλη ας το πουμε και ξερω την ιστοριουλα της χαρτι και καλαμαρι. Μου κανει τεραστια εντυπωση που καταδεχτηκε ακομα και να βρισκεται διπλα σε λεωφορειο! Την ηξερα για πιο ελλεεινιδα. Στα 21 της μου την επεφτε για να χωρισω τη τοτε κοπελα μου. Οπως το γραφω. Αντε βγαλε ακρη απο τετοια λογικη. Στα 24 της βρηκε ενα κακομοιρη συμφοιτητη της κοροϊδο και της εγραφε τις εργασιες με ανταλλαγμα 1-2 πιπες το μηνα, στα 26 πηρε πτυχιο και την ιδια μερα τον χωρισε. Απο τοτε την παιζει πινγκ πονγκ οποιος εχει αυτοκινητο και τυχαινει να βρισκεται Ελληνικο/Γλυφαδα. Ζει ακομα απ'τα λεφτα του πατερα της που εδω που τα λεμε δε θα τελειωσουν στη ζωη της, και ο καημενος της εχει τεραστια αδυναμια παρα το γεγονος οτι εχει μια μικροτερη κορη η οποια ειναι και δεκα φορες πιο εργατικη και πιο προσγειωμενη, οποτε καταλαβαινετε.Φιλε πως την εβγαζε τις προηγουμενες χρονιες αυτη; Φτιαξε σεναριο.
Τυποι δε χρειαζεται να βγαζετε σεναρια! Η τυπισσα ειναι ..οικογενειακη φιλη ας το πουμε και ξερω την ιστοριουλα της χαρτι και καλαμαρι. Μου κανει τεραστια εντυπωση που καταδεχτηκε ακομα και να βρισκεται διπλα σε λεωφορειο! Την ηξερα για πιο ελλεεινιδα. Στα 21 της μου την επεφτε για να χωρισω τη τοτε κοπελα μου. Οπως το γραφω. Αντε βγαλε ακρη απο τετοια λογικη. Στα 24 της βρηκε ενα κακομοιρη συμφοιτητη της κοροϊδο και της εγραφε τις εργασιες με ανταλλαγμα 1-2 πιπες το μηνα, στα 26 πηρε πτυχιο και την ιδια μερα τον χωρισε. Απο τοτε την παιζει πινγκ πονγκ οποιος εχει αυτοκινητο και τυχαινει να βρισκεται Ελληνικο/Γλυφαδα. Ζει ακομα απ'τα λεφτα του πατερα της που εδω που τα λεμε δε θα τελειωσουν στη ζωη της, και ο καημενος της εχει τεραστια αδυναμια παρα το γεγονος οτι εχει μια μικροτερη κορη η οποια ειναι και δεκα φορες πιο εργατικη και πιο προσγειωμενη, οποτε καταλαβαινετε.
τυπε σε αντιθεση με τις ελλεϊνιδες,τα σκατα ειναι χρησιμα και στο περιβαλλον :S :S :S
Τυποι δε χρειαζεται να βγαζετε σεναρια! Η τυπισσα ειναι ..οικογενειακη φιλη ας το πουμε και ξερω την ιστοριουλα της χαρτι και καλαμαρι. Μου κανει τεραστια εντυπωση που καταδεχτηκε ακομα και να βρισκεται διπλα σε λεωφορειο! Την ηξερα για πιο ελλεεινιδα. Στα 21 της μου την επεφτε για να χωρισω τη τοτε κοπελα μου. Οπως το γραφω. Αντε βγαλε ακρη απο τετοια λογικη. Στα 24 της βρηκε ενα κακομοιρη συμφοιτητη της κοροϊδο και της εγραφε τις εργασιες με ανταλλαγμα 1-2 πιπες το μηνα, στα 26 πηρε πτυχιο και την ιδια μερα τον χωρισε. Απο τοτε την παιζει πινγκ πονγκ οποιος εχει αυτοκινητο και τυχαινει να βρισκεται Ελληνικο/Γλυφαδα. Ζει ακομα απ'τα λεφτα του πατερα της που εδω που τα λεμε δε θα τελειωσουν στη ζωη της, και ο καημενος της εχει τεραστια αδυναμια παρα το γεγονος οτι εχει μια μικροτερη κορη η οποια ειναι και δεκα φορες πιο εργατικη και πιο προσγειωμενη, οποτε καταλαβαινετε.
τυπε αυτο το μηνα εμαθα ιστορια γνωστης μου ελλεηνιδας που αναγκασε τον πιρφορο γκομενο της να αγορασει μαγαζι με τα λεφτα της
οικογενειας του για να το παιζει αυτη αφεντικινα :S :S :S :S