You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Μύστη η κατηγορία που αναφέρεις έχει γενικά πέραση στις γυναίκες! Όλες οι γκόμενες γουστάρουν κάργα την παπάτζα!Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω..ως ορκισμένος εχθρός των Ελληνίδων που τους σέρνω πολλά και στο Site αλλά και στην κοινωνική μου ζωή.
Εκτός τα πολλά μείον της οικογένειας, της κακής σωματικής φροντίδας της περίπλοκης ψυχαναγκαστικής παράνοιας σε θέματα σχέσεων έχουν και ακόμα ένα πολύ μεγάλο μείον! Είναι αυτό της άρνησης της αλήθειας! Η Ελληνίδα για να προσεγγιστεί πρέπει να ακούσει ψέματα! Κάτι σαν τον Έλληνα ψηφοφόρο δηλαδή! Αν πας και ανοίξεις χαρτιά για το τι περίπου θέλεις ή ψάχνεις τότε αυτομάτως κατηγοριοποήσαι σε ομάδες όπως λιγούρι, μαλάκας,πεφτουλας,γυναικάς κτλ κτλ...
Λέγοντας την αλήθεια δεν λέω ευθέως απο τη πρώτη γνωριμία να πεις θέλω να σε παντρευτώ, γαμήσω, γνωρίσω αλλά να μιλήσεις για το ποιός πραγματικά είσαι! Αν δηλαδή στη πρώτη γνωριμία δεν λύνεις και δένεις, δεν αγοράζεις και πουλάς τα πάντα και δεν γνωρίζεις τους πάντες και τα πάντα είσαι απλά ένας αόρατος άνθρωπος! Ένα φύσημα αέρα και μάλιστα ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ!!!
Το παραπάνω έχει γαλουχίσει πολλούς άντρες κυρίως λιγότερο μορφωμένους αλλά και φτωχότερους να αναπτύξουν σε επίπεδο επιστήμης το ΨΕΜΑ! Για ένα άνοιγμα ποδιών μπορεί να το παίξουν σούπερ ντίλερς ενώ η δουλειά τους μπορεί να είναι μια νορμάλ δουλειά σαν όλες τις άλλες! Και η επιβράβευσή τους έρχεται όχι για το ποιοί πραγματικά είναι αλλά για το τι αέρα πούλησαν!
Το κακό με τις Ελληνίδες είναι οτι πιστευουν κατα συρροή τέτοιους τύπους χωρίς να θέλουν να δουν την αλήθεια.... Πάλι καλύτερο παράδειγμα είναι οι Έλληνες ψηφοφόροι που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους!
Τώρα ακριβώς πάνω στο ερώτημά σου.. Για το αν υπάρχουν ελλεηνοι άντρες αυτό πολύ δύσκολα διαπιστώνεται διότι ο άντρας φλετάρει και τάζει και όχι η γυναίκα! Αλλά σύμφωνα με τα παραπάνω το κλειδί είναι το από που προέκυψε η επιθυμία για "αγορά αέρα" εκ μέρους των γυναικών ωστε να κάνει τους άντρες καλούς πωλητές αυτού...
Justawoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω..ως ορκισμένος εχθρός των Ελληνίδων που τους σέρνω πολλά και στο Site αλλά και στην κοινωνική μου ζωή.
Εκτός τα πολλά μείον της οικογένειας, της κακής σωματικής φροντίδας της περίπλοκης ψυχαναγκαστικής παράνοιας σε θέματα σχέσεων έχουν και ακόμα ένα πολύ μεγάλο μείον! Είναι αυτό της άρνησης της αλήθειας! Η Ελληνίδα για να προσεγγιστεί πρέπει να ακούσει ψέματα! Κάτι σαν τον Έλληνα ψηφοφόρο δηλαδή! Αν πας και ανοίξεις χαρτιά για το τι περίπου θέλεις ή ψάχνεις τότε αυτομάτως κατηγοριοποήσαι σε ομάδες όπως λιγούρι, μαλάκας,πεφτουλας,γυναικάς κτλ κτλ...
Λέγοντας την αλήθεια δεν λέω ευθέως απο τη πρώτη γνωριμία να πεις θέλω να σε παντρευτώ, γαμήσω, γνωρίσω αλλά να μιλήσεις για το ποιός πραγματικά είσαι! Αν δηλαδή στη πρώτη γνωριμία δεν λύνεις και δένεις, δεν αγοράζει και πουλάς τα πάντα και δεν γνωρίζεις τους πάντες και τα πάντα είσαι απλά ένας αόρατος άνθρωπος! Ένα φύσημα αέρα και μάλιστα ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ!!!
Το παραπάνω έχει γαλουχίσει πολλούς άντρες κυρίως λιγότερο μορφωμένους αλλά και φτωχότερους να αναπτύξουν σε επίπεδο επιστήμης το ΨΕΜΑ! Για ένα άνοιγμα ποδιών μπορεί να το παίξουν σούπερ ντίλερς ενώ η δουλειά τους μπορεί να είναι μια νορμάλ δουλειά σαν όλες τις άλλες! Και η επιβράβευσή τους έρχεται όχι για το ποιοί πραγματικά είναι αλλά για το τι αέρα πούλησαν!
Το κακό με τις Ελληνίδες είναι οτι πιστευουν κατα συρροή τέτοιους τύπους χωρίς να θέλουν να δουν την αλήθεια.... Πάλι καλύτερο παράδειγμα είναι οι Έλληνες ψηφοφόροι που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους!
Τώρα ακριβώς πάνω στο ερώτημά σου.. Για το αν υπάρχουν ελλεηνοι άντρες αυτό πολύ δύσκολα διαπιστώνεται διότι ο άντρας φλετάρει και τάζει και όχι η γυναίκα! Αλλά σύμφωνα με τα παραπάνω το κλειδί είναι το από που προέκυψε η επιθυμία για "αγορά αέρα" εκ μέρους των γυναικών ωστε να κάνει τους άντρες καλούς πωλητές αυτού...
Θα συμφωνήσω μαζί σου με όλα τα παραπάνω και θα προσθέσω μήπως ομως και οι άντρες (ενα μεγάλο ποσοστό) γουστάρουν/προκαλούν τέτοιου είδους γυναίκες/συμπεριφορές ? Είναι πολύ έυκολο να βάζεις έναν τίτλο, και επικαλώντας τον να ισοπεδώνεις τα πάντα... θα μπορούσα να σου παραθέσω χίλια παραδείγματα αντίστοιχα με αντικείμενο την αντρική Ελληνική συμπεριφορά και κουλτούρα. Δεν έχει νόημα όταν η συζήτηση γινεται κάτω από την "σταθερα" της αντιπαλότητας . Θέλω να πω πως θα ξεκινήσει μία συζήτηση με λανθασμένα δεδομένα. Καλή η πλάκα και πραγματικά γελάω με τις ευρηματικές απαντήσεις όμως δεν είναι κακό καπου καπου να ακούμε κ λίγο. Ακόμα κι αν διαφωνούμε.
ΥΓ. Αν επιστρατεύατε το χιουμορ και την ευρυματικότητά σας (που με τόσο ζήλο επιδεικνύετε εδω) στο να προσεγγίσετε μια γυναίκα θα αναθεωρούσατε για πολλά ...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Και θα το προχωρήσω και ακόμα παραπέρα που αρχίζει και γίνεται σοκαριστικό και άρρωστο...Υπάρχουν άτομα που στην πρώτη γνωριμία δεν πουλανε αέρα και λένε την αλήθεια πως έχουν πολλές γνωριμίες σε όλα τα επίπεδα, πως έχουν χρήμα(με τρόπο βέβαια διότι κανένας που έχει δεν το λέει πλήν των νεόπλουτων)!Τότε η Ελληνίδα θα γυρίσει να πει "μα δεν σε είδα στη τηλεόραση"... Αυτομάτως ο τύπος "Αγάπη μόνο" έχει πιο πολύ αξία στα μάτια της απ' οτι ένας σωστός καλλιεργημένος και επιτυχημένος άνδρας! Ακόμα κι αυτός πρέπει να χρησιμοποιήσει την υποκριτική και να πει ψέματα ολκής για πολιτικές η επιχειρηματικές φιλοδοξίες...
Και οποιοσδήποτε Αντρας στην Ελλάδα απο το πρώτο μέχρι τον τελευταίο αυτή τη λογική ακολουθεί! Δηλαδή και ο Ρουβάς για τη γυναίκα του σε προσωπικό επίπεδο ίσως χρειάστηκε να πουλήσει αέρα για διεθνή καριέρα ή πολιτική! Το να είσαι ο απλός ταπεινός ειλικρινής τίμιος Ρουβάς δεν φτάνει για την Ελληνίδα!!!!!
Και οποιοσδήποτε Αντρας στην Ελλάδα απο το πρώτο μέχρι τον τελευταίο αυτή τη λογική ακολουθεί! Δηλαδή και ο Ρουβάς για τη γυναίκα του σε προσωπικό επίπεδο ίσως χρειάστηκε να πουλήσει αέρα για διεθνή καριέρα ή πολιτική! Το να είσαι ο απλός ταπεινός ειλικρινής τίμιος Ρουβάς δεν φτάνει για την Ελληνίδα!!!!!
Justawoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και θα το προχωρήσω και ακόμα παραπέρα που αρχίζει και γίνεται σοκαριστικό και άρρωστο...Υπάρχουν άτομα που στην πρώτη γνωριμία δεν πουλανε αέρα και λένε την αλήθεια πως έχουν πολλές γνωριμίες σε όλα τα επίπεδα, πως έχουν χρήμα τότε θα γυρίσει να θα πει "μα δεν σε είδα στη τηλεόραση"... Αυτομάτως ο τύπος "Αγάπη μόνο" έχει πιο πολύ αξία στα μάτια της απ' οτι ένας σωστός καλλιεργημένος και επιτυχημένος άνδρας! Ακόμα κι αυτός πρέπει να χρησιμοποιήσει την υποκριτική και να πει ψέματα ολκής για πολιτικές η επιχειρηματικές φιλοδοξίες...
Λυπάμαι που υπάρχει τόση άρνηση... γιατί πραγματικά δεν το αξίζετε αυτό ουτε εσεις ουτε εμεις ....
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Μπαμπη τι ομαδα εισαι? :S :S :S
για Παοκτσου την κοβω τυπε :S :S :S
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
'το νου σας ρεμαλια....'
Μην αποπαιρνετε το κοριτσι....
Για πες μας κοπελια(Φαιη)..Εσυ εισαι σε σχεση...?Ηλικια?
μην μιλας ρε πιρφορε...δεν φτανει που καταστρεψατε την Ελλαδα μιλατε κ απο πανω παλιοαμεα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Λυπάμαι που υπάρχει τόση άρνηση... γιατί πραγματικά δεν το αξίζετε αυτό ουτε εσεις ουτε εμεις ....
ε καλα ρε (τυπισσα) μην κλαψεις κιολας :S :S :S :S
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Και θα το προχωρήσω και ακόμα παραπέρα που αρχίζει και γίνεται σοκαριστικό και άρρωστο...Υπάρχουν άτομα που στην πρώτη γνωριμία δεν πουλανε αέρα και λένε την αλήθεια πως έχουν πολλές γνωριμίες σε όλα τα επίπεδα, πως έχουν χρήμα(με τρόπο βέβαια διότι κανένας που έχει δεν το λέει πλήν των νεόπλουτων)!Τότε η Ελληνίδα θα γυρίσει να πει "μα δεν σε είδα στη τηλεόραση"... Αυτομάτως ο τύπος "Αγάπη μόνο" έχει πιο πολύ αξία στα μάτια της απ' οτι ένας σωστός καλλιεργημένος και επιτυχημένος άνδρας! Ακόμα κι αυτός πρέπει να χρησιμοποιήσει την υποκριτική και να πει ψέματα ολκής για πολιτικές η επιχειρηματικές φιλοδοξίες...
τι λες ρε μπαγλαμα?ο Αγαπη μονο εχει αξια?που ?στον Λιλα?
μου φαινεται και συ σαν τον Κμαν και τον Λεον εισαι
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Μύστη η κατηγορία που αναφέρεις έχει γενικά πέραση στις γυναίκες! Όλες οι γκόμενες γουστάρουν κάργα την παπάτζα!
ελα ρε τυπε,εγω νομιζα οτι οι ξενες με το που τις λες θελω να σε γαμησω,καθονται επιτοπου :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
τι λες ρε μπαγλαμα?ο Αγαπη μονο εχει αξια?που ?στον Λιλα?
τυπε ο λιλας εχει γουστο,τι την περασες; :S :S :S
σιγα μην ηθελε τον
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Αν θες να γελάσεις πάνω σε αυτά που λέω τότε άκου το εξής! Εμένα δεν έχει έρθει ποτέ κάποια γυναίκα μόνη της να μου πει πως είναι η καλύτερη στο κρεβάτι ή οτι είναι άριστη νοικοκυρά ή οτι είναι ο πιο ενδιαφέρον άνθρωπος ωστε να τεσταριστώ αν ψαρώνω σε παραμύθια ή όχι για να "της κάτσω"!Θα συμφωνήσω μαζί σου με όλα τα παραπάνω και θα προσθέσω μήπως ομως και οι άντρες (ενα μεγάλο ποσοστό) γουστάρουν/προκαλούν τέτοιου είδους γυναίκες/συμπεριφορές ? Είναι πολύ έυκολο να βάζεις έναν τίτλο, και επικαλώντας τον να ισοπεδώνεις τα πάντα... θα μπορούσα να σου παραθέσω χίλια παραδείγματα αντίστοιχα με αντικείμενο την αντρική Ελληνική συμπεριφορά και κουλτούρα. Δεν έχει νόημα όταν η συζήτηση γινεται κάτω από την "σταθερα" της αντιπαλότητας . Θέλω να πω πως θα ξεκινήσει μία συζήτηση με λανθασμένα δεδομένα. Καλή η πλάκα και πραγματικά γελάω με τις ευρηματικές απαντήσεις όμως δεν είναι κακό καπου καπου να ακούμε κ λίγο. Ακόμα κι αν διαφωνούμε.
ΥΓ. Αν επιστρατεύατε το χιουμορ και την ευρυματικότητά σας (που με τόσο ζήλο επιδεικνύετε εδω) στο να προσεγγίσετε μια γυναίκα θα αναθεωρούσατε για πολλά ...
Το φλέρτ είναι προνόμιο/μειονέκτημα του ανδρός και απο εκεί ξεκινάει η στρεβλότητα των σχέσεων στη χώρα μας!
Αν πάντως είμαι έτοιμος να πω την αλήθεια είμαι έτοιμος και να την δεχτώ στον βάθμό που η ανθρώπινη φύση ορίζει! Διότι είναι πολύ λίγοι άνθρωποι που μπορούν να δεχτούν τα πάντα! εξ'άλλου άλλο σχέση,άλλο σύντροφος ζωής, άλλο κολλητός φίλος και άλλο ...φόρουμ στο ΜΠΟΥ ;)
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
'το νου σας ρεμαλια....'
Μην αποπαιρνετε το κοριτσι....
Για πες μας κοπελια(Φαιη)..Εσυ εισαι σε σχεση...?Ηλικια?
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Τύπε στο θέμα ελληνίδες γιατί τον έχεις τόσο στην απ'έξω τον Στέλιο?τι λες ρε μπαγλαμα?ο Αγαπη μονο εχει αξια?που ?στον Λιλα?
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Τύπε είναι σε πρόλαβα διότι περίμενα πως θα πεταχτεί κάποιο τρολ! Αυτό ακριβώς έγραψα--->ελα ρε τυπε,εγω νομιζα οτι οι ξενες με το που τις λες θελω να σε γαμησω,καθονται επιτοπου :S
"Λέγοντας την αλήθεια δεν λέω ευθέως απο τη πρώτη γνωριμία να πεις θέλω να σε παντρευτώ, γαμήσω, γνωρίσω αλλά να μιλήσεις για το ποιός πραγματικά είσαι"
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Εδώ μπαίνει ένα ζήτημα! Ποιούς αντιπροσωπευω και ποιές αντιπροσωπευεις! Η μάζα των ελευθέρων αντρών και ελευθέρων γυναικών λειτουργεί αποδεδιγμένα με τα παραπάνω πρότυπα! Το οτι κάποιοι ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΑ δεν τα δεχόμαστε σημαίνει πως αποτελούμε εξαιρέσεις!Λυπάμαι που υπάρχει τόση άρνηση... γιατί πραγματικά δεν το αξίζετε αυτό ουτε εσεις ουτε εμεις ....
Πολύ ελπιδοφόρο θα ήταν αν είσουν μικρή κοπέλα στα 18-20 και μου λες την άποψη των συνομήλικων σου! Εγώ είμαι στη γενιά των τριαντάρηδων και θεωρητικά έτοιμος προς πιο σοβαρή κατάσταση!
Οπότε όπως καταλαβαίνεις στις εγχώριες συνομήλικες μου δεν έχω πέραση για αυτό που πραγματικά είμαι...
Αντιθέτως υπάρχει μια σχετική δυνατότητα επιλογής σε κοπέλες αναλόγων κοινωνικών και ηλικιακών χαρακτηριστικών, απο άλλες χώρες!
Θα δείξει..
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Τελικά στην Ελλάδα κάνουν σεξ η πέφτει άγαμια ;
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Τελικό συμπέρασμα και μάλιστα όπως το θέτεις εσύ σε αυτό το Νήμα δεν θα υπάρξει ποτέ...Τελικά στην Ελλάδα κάνουν σεξ η πέφτει άγαμια ;
Αλλά αφού έχεις ΜΟΝΟ το σεξ στο μυαλό σου όπως ήδη σου είπα τον τρόπο! Άπειρο χοντρό παραμύθι στις γυναίκες που το ψάχνουν και το αποτέλεσμα εγγυημένο!
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Τύπε είναι σε πρόλαβα διότι περίμενα πως θα πεταχτεί κάποιο τρολ! Αυτό ακριβώς έγραψα--->
"Λέγοντας την αλήθεια δεν λέω ευθέως απο τη πρώτη γνωριμία να πεις θέλω να σε παντρευτώ, γαμήσω, γνωρίσω αλλά να μιλήσεις για το ποιός πραγματικά είσαι"
ενταξει το ιδιο λεμε