Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τελικό συμπέρασμα και μάλιστα όπως το θέτεις εσύ  σε αυτό το Νήμα δεν θα υπάρξει ποτέ...

Αλλά αφού έχεις ΜΟΝΟ το σεξ στο μυαλό σου όπως  ήδη σου είπα τον τρόπο! Άπειρο χοντρό παραμύθι στις γυναίκες που το ψάχνουν και το αποτέλεσμα εγγυημένο!

σωστα το πουλ μουρ ειναι το νο1 για τις ελλεηνιδες,πρεπει να εισαι καποιος η να παριστανεις καποιον

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Πολύ φρέσκο "άδειασμα" Ελλεηνίδας προ ολίγου!  :cheesy:  :grin:  :dancing:  :helpplea:
Κατεβαίνοντας από το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι,κατεβαίνουν μαζί και δύο Ελλεηνίδες,μια μελαγχρινή με "καυτό" σορτς,ray ban γυαλί,μακρί,μαύρο μαλλί,τεράστιες-φυσικές-βυζάρες,ζουμερό-ολίγον τι πλαδαρό-κωλαράκι,και μια ξανθιά,επίσης με γυαλί,πιο σεμνά ντυμένη με τζιν,η οποία κουβαλούσε τεράστιο,μεταλλικό,ρολόϊ τοίχου.  :P
Η μία Ελλεηνίδα βοηθούσε την άλλη να το κουβαλήσουν μαζί καθώς συζητούσαν για τα σήματα οδήγησης και το πως θα τα περάσουν!  :helpplea:  :dancing:  :headbang:
Εν συνεχεία,αφού συνεχίστηκε κάμποσο το ρεσιτάλ μαλακίας τους,η μία άλλαξε κατεύθυνση και η ξανθιά ήτο ολίγα μόλις μέτρα πισώ μου.  :cheesy:
Γύρισα,σαν πραγματικός κύριος  :grin: ,και πρότεινα να την βοηθήσω.Η απάντηση ήταν ένα ξερό όχι,χωρίς ευχαριστώ.  :o
Μετά σχολίασα το ρολόϊ ότι είναι πολύ μεγάλο και αν το πήρε για να τις μετράει τις ωραίες στιγμές  :dancing:......απλά,χωρίς ίχνος μορφασμού,απάντησε "ναι,είναι μεγάλο".
Στην απέλπιδα προσπάθεια να συνεχίσω,ρώτησα αν μένει κοντά,για να μη κουβαλάει τόσο βαρύ πράμα,είπε,έχοντας ένα τόσο ξινισμένο ύφος σαν μίξη lime,ξυδιού και καυστικής ποτάσας,"ναι,πολύ κοντά!".
Έτσι πήρα το μπούλο!  :cheesy:
Πάω για ύπνο και το βράδυ στο Κίκνκυ για να "καώ" με καμιά Ρουμάνα!  :rockon: :hi:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Πολύ φρέσκο "άδειασμα" Ελλεηνίδας προ ολίγου!  :cheesy:  :grin:  :dancing:  :helpplea:
Κατεβαίνοντας από το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι,κατεβαίνουν μαζί και δύο Ελλεηνίδες,μια μελαγχρινή με "καυτό" σορτς,ray ban γυαλί,μακρί,μαύρο μαλλί,τεράστιες-φυσικές-βυζάρες,ζουμερό-ολίγον τι πλαδαρό-κωλαράκι,και μια ξανθιά,επίσης με γυαλί,πιο σεμνά ντυμένη με τζιν,η οποία κουβαλούσε τεράστιο,μεταλλικό,ρολόϊ τοίχου.  :P
Η μία Ελλεηνίδα βοηθούσε την άλλη να το κουβαλήσουν μαζί καθώς συζητούσαν για τα σήματα οδήγησης και το πως θα τα περάσουν!  :helpplea:  :dancing:  :headbang:
Εν συνεχεία,αφού συνεχίστηκε κάμποσο το ρεσιτάλ μαλακίας τους,η μία άλλαξε κατεύθυνση και η ξανθιά ήτο ολίγα μόλις μέτρα πισώ μου.  :cheesy:
Γύρισα,σαν πραγματικός κύριος  :grin: ,και πρότεινα να την βοηθήσω.Η απάντηση ήταν ένα ξερό όχι,χωρίς ευχαριστώ.  :o
Μετά σχολίασα το ρολόϊ ότι είναι πολύ μεγάλο και αν το πήρε για να τις μετράει τις ωραίες στιγμές  :dancing:......απλά,χωρίς ίχνος μορφασμού,απάντησε "ναι,είναι μεγάλο".
Στην απέλπιδα προσπάθεια να συνεχίσω,ρώτησα αν μένει κοντά,για να μη κουβαλάει τόσο βαρύ πράμα,είπε,έχοντας ένα τόσο ξινισμένο ύφος σαν μίξη lime,ξυδιού και καυστικής ποτάσας,"ναι,πολύ κοντά!".
Έτσι πήρα το μπούλο!  :cheesy:
Πάω για ύπνο και το βράδυ στο Κίκνκυ για να "καώ" με καμιά Ρουμάνα!  :rockon: :hi:

se kseftylise file

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Πολύ φρέσκο "άδειασμα" Ελλεηνίδας προ ολίγου!  :cheesy:  :grin:  :dancing:  :helpplea:
Κατεβαίνοντας από το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι,κατεβαίνουν μαζί και δύο Ελλεηνίδες,μια μελαγχρινή με "καυτό" σορτς,ray ban γυαλί,μακρί,μαύρο μαλλί,τεράστιες-φυσικές-βυζάρες,ζουμερό-ολίγον τι πλαδαρό-κωλαράκι,και μια ξανθιά,επίσης με γυαλί,πιο σεμνά ντυμένη με τζιν,η οποία κουβαλούσε τεράστιο,μεταλλικό,ρολόϊ τοίχου.  :P
Η μία Ελλεηνίδα βοηθούσε την άλλη να το κουβαλήσουν μαζί καθώς συζητούσαν για τα σήματα οδήγησης και το πως θα τα περάσουν!  :helpplea:  :dancing:  :headbang:
Εν συνεχεία,αφού συνεχίστηκε κάμποσο το ρεσιτάλ μαλακίας τους,η μία άλλαξε κατεύθυνση και η ξανθιά ήτο ολίγα μόλις μέτρα πισώ μου.  :cheesy:
Γύρισα,σαν πραγματικός κύριος  :grin: ,και πρότεινα να την βοηθήσω.Η απάντηση ήταν ένα ξερό όχι,χωρίς ευχαριστώ.  :o
Μετά σχολίασα το ρολόϊ ότι είναι πολύ μεγάλο και αν το πήρε για να τις μετράει τις ωραίες στιγμές  :dancing:......απλά,χωρίς ίχνος μορφασμού,απάντησε "ναι,είναι μεγάλο".
Έτσι πήρα το μπούλο!  :cheesy:
Πάω για ύπνο και το βράδυ στο Κίκνκυ για να "καώ" με καμιά Ρουμάνα!  :rockon: :hi:

τυπε οι ελλεϊνιδες σου απαντησαν μονολεκτικα γιατι κρασαρει ο εγκεφαλος τους αμα μιλανε και κανουν και δουλεια μαζι   :S :S :S :S :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Καλημέρα.... έτυχε πριν λίγο καιρό και κατα τυχη έπεσα πάνω στο site. Το σκέφτηκα πολύ πριν γράψω εδω ... νομίζω όμως πως χρειάζεται και η γνώμη μίας γυναίκας ... 
Όχι μίας γυναίκας που προσπαθεί να ψωνίσει από εδώ μέσα ... αλλά της γυνάικας της διπλανής πόρτας ...
Κατ΄αρχήν να πω πως με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα , έχω σοκαριστέι,έχω νευριάσει αλλά και έχω γελάσει απίστευτα ...
Θα ήθελα να συμφωνήσω κατ'αρχήν πως ναι υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι ελεινες ... όπως υπάρχουν όμως και αντίστοιχοι άνδρες ...
Βαφτίζοντας όλες τις Ελληνίδες γυναίκες Ελεείνίδες και μόνο από αυτό και με την (προφανώς ανάλογη) συμπεριφορά που ακολουθεί φαντάζομαι πως καταλαβαίνετε πως από μόνοι σας αυτο..αποκλείεστε ... μόνοι σας δημιουργείτε αυτό το κλίμα. Ελεεινές συμπεριφορές θα υπάρχουν πάντα... το θέμα είναι να μην "κρύβεστε" πίσω από έναν τίτλο που έχετε δώσει σε μία κατάσταση. Πολλές φορές εμείς οι ίδιο προκαλούμε κάποιες συμπεριφορές χωρίς να το ξέρουμε... Αυτά που λέω ισχύουν και για τα 2 φύλα ...
Φαντάζομαι πως θα βρεθούν κάποιοι να κράξουν ... ελπίζω σε αυτούς που θα προβληματιστούν έστω κ λίγο.

gnty13.jpg

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Θα ήθελα να συμφωνήσω κατ'αρχήν πως ναι υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι ελεινες ... όπως υπάρχουν όμως και αντίστοιχοι άνδρες ...
Βαφτίζοντας όλες τις Ελληνίδες γυναίκες Ελεείνίδες και μόνο από αυτό και με την (προφανώς ανάλογη) συμπεριφορά που ακολουθεί φαντάζομαι πως καταλαβαίνετε πως από μόνοι σας αυτο..αποκλείεστε ... μόνοι σας δημιουργείτε αυτό το κλίμα. Ελεεινές συμπεριφορές θα υπάρχουν πάντα... το θέμα είναι να μην "κρύβεστε" πίσω από έναν τίτλο που έχετε δώσει σε μία κατάσταση. Πολλές φορές εμείς οι ίδιο προκαλούμε κάποιες συμπεριφορές χωρίς να το ξέρουμε... Αυτά που λέω ισχύουν και για τα 2 φύλα ...
Φαντάζομαι πως θα βρεθούν κάποιοι να κράξουν ... ελπίζω σε αυτούς που θα προβληματιστούν έστω κ λίγο.
Πρεπει δηλαδη δεσποινις να προθετουμε στον καθε χαρακτηρισμο για ποιους και ποσους ισχυει; Οχι βεβαια. Αυτο αν δε μπορειτε να το συμπερανετε μονη σας βρισκεστε σε πλανη την οποια απλα ψαχνετε καποιο κοινο στο οποιο (θα) την προβαλετε επανω. Κοινως, πως ολοι οι ανδρες ειναι μισογυνεις, και συνεπως το ιδιο πρεπει να ισχυει και με το κοινο του (καθε) σαϊτ.

Το θεμα, οπως λετε, ειναι να σταματησετε να κρυβεστε πισω απο τις κατηγοριες που εκτοξευετε.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Καλημέρα.... έτυχε πριν λίγο καιρό και κατα τυχη έπεσα πάνω στο site. Το σκέφτηκα πολύ πριν γράψω εδω ... νομίζω όμως πως χρειάζεται και η γνώμη μίας γυναίκας ... 
Όχι μίας γυναίκας που προσπαθεί να ψωνίσει από εδώ μέσα ... αλλά της γυνάικας της διπλανής πόρτας ...
Κατ΄αρχήν να πω πως με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα , έχω σοκαριστέι,έχω νευριάσει αλλά και έχω γελάσει απίστευτα ...
Ξαναδιαβασε το ολο απο την αρχη για να καταλαβεις, εδω γραφονται μονο σοφιες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πολύ φρέσκο "άδειασμα" Ελλεηνίδας προ ολίγου!  :cheesy:  :grin:  :dancing:  :helpplea:
Ποιος άδειασε ποιον... Από το πρώτο 'όχι' έπρεπε να της πεις "που να σου φύγει κανένας δίσκος μωρή μαλακισμενη" και τον πουλο. Ασταδιαλο.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Ποιος άδειασε ποιον... Από το πρώτο 'όχι' έπρεπε να της πεις "που να σου φύγει κανένας δίσκος μωρή μαλακισμενη" και τον πουλο. Ασταδιαλο.

γιατι τυπε,νομιζεις οτι θα το καταλαβαινε η ελλεϊνιδα;   :S :S :S

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Διάβασε λίγο καλύτερα το ποστ  :-  :idiot:
Εννοείται από τα συμφραζόμενα ότι αυτή με "άδειασε"!  ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Διάβασε λίγο καλύτερα το ποστ  :-  :idiot:
Εννοείται από τα συμφραζόμενα ότι αυτή με "άδειασε"!  ;)
Ναι, οκ τυπε. Ήθελε κι από σενα ένα άδειασμα να τη βάλεις στη θέση της.
"Στο χωριό μου λενε ένα ευχαριστώ"

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
[quote author=enduro topic=24607.msg7082889#msg7082889 date=1468861260]

τυπε για να διαβασει μια ελλεϊνιδα το ρολοϊ τοιχου θελει ECDL   :S :S :S :S
[/quote]
Πρέπει να έχεις καεί πολυ από ελλεεινιδες, έτσι; :S

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ναι, οκ τυπε. Ήθελε κι από σενα ένα άδειασμα να τη βάλεις στη θέση της.
"Στο χωριό μου λενε ένα ευχαριστώ"
Έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία!  ;)
ΤΟ γεγονός αυτό το μοιράστηκα μαζί σας,για χιουμοριστικούς σκοπούς κυρίως!
Τα σέβη μου!
Επανέρχομαι το βράδι με ενημέρωση από στριποκαταδρομική!  :)  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom