Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Το να του πει ένα ξερό 'όχι', ούτε καν 'ευχαριστώ', λες κι ο άλλος ήταν υποχρεωμένος να προσφερθεί να βοηθήσει, δεν είναι αγαρμποσυνη.  :jerking: Φυσικα σαν γνήσια ελλεεινιδα κι εσύ έτσι θα φεροσουνα. Πρέπει κάποιος να σας μάθει τρόπους.
Δεν είναι υποχρεωτικά να την πέφτεις σε ελλεηνίδες. Αμα δε σου αρέσουν οι τρόποι τους, υπάρχουν κι άλλες φυλές στην Ελλάδα για πέσιμο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Δεν είναι υποχρεωτικά να την πέφτεις σε ελλεηνίδες. Αμα δε σου αρέσουν οι τρόποι τους, υπάρχουν κι άλλες φυλές στην Ελλάδα για πέσιμο.
Μα και για σας που σας πέφτουν λίγοι κάτι ευγενικοί τύποι στο δρόμο υπάρχουν στην Ελλάδα κάτι πακιστανοί και μαύροι. Αυτοί σας ταιριάζουν γάντι.  :thumbsup:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Το να του πει ένα ξερό 'όχι', ούτε καν 'ευχαριστώ', λες κι ο άλλος ήταν υποχρεωμένος να προσφερθεί να βοηθήσει, δεν είναι αγαρμποσυνη.  :jerking: Φυσικα σαν γνήσια ελλεεινιδα κι εσύ έτσι θα φεροσουνα. Πρέπει κάποιος να σας μάθει τρόπους.
Χαχαχαχα.....τύπε,κάνω και παράθεση σε σένα,για να σου εξηγήσω ότι ήταν ειρωνικότατο το σχόλιο μου,προς την διαδικτυακή Ελληνίδα,για το "στήσιμο" στον τοίχο!  ;)

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Μα και για σας που σας πέφτουν λίγοι κάτι ευγενικοί τύποι στο δρόμο υπάρχουν στην Ελλάδα κάτι πακιστανοί και μαύροι. Αυτοί σας ταιριάζουν γάντι.  :thumbsup:
Αν η γκόμενα σου χαριεντιζότανε ή ήταν ευγενικότερη από την τύπισσα, θα την έλεγες πουτάνα. Οταν είναι αδιάφορη και σοβαρή είναι άξεστη.  Κλασσική ελληνική νοοτροπία. Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια  :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το ενδεχόμενο η κοπέλα να είχε γκόμενο και να μη γούσταρε παιχνίδι, το αποκλείουμε να υποθέσω.  :think: Γιατι αν ήταν η δική σου γκόμενα, νομίζω ότι κάπως έτσι αδιάφορα θα ήθελες να είχε συμπεριφερθεί.  :hi:

skase re xasodikh

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Αν η γκόμενα σου χαριεντιζότανε ή ήταν ευγενικότερη από την τύπισσα, θα την έλεγες πουτάνα. Οταν είναι αδιάφορη και σοβαρή είναι άξεστη.  Κλασσική ελληνική νοοτροπία. Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια  :)
Πρώτα από όλα δεν ξέρεις τι θα έκανα με την γκόμενά μου. Από την γκόμενά μου δε θα είχα καμία απαίτηση να φέρεται ψυχρά και σαν σκυλλα στους άλλους άντρες. Θα ήταν ελεύθερη να χαριεντίζεται και να φλερτάρει οσο θέλει, ΕΦΌΣΟΝ εξακολουθεί να γαμιεται μαζί μου. Και στην τελική το να μιλάει ευγενικά δε σημαίνει ότι θα κάτσει και στον άλλον. Οπότε με αυτό το κλισέ επιχείρημα μιλά για τους άλλους. ;)

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω..ως ορκισμένος εχθρός των Ελληνίδων που τους σέρνω πολλά και στο Site αλλά και στην κοινωνική μου ζωή.
Εκτός τα πολλά μείον της οικογένειας, της κακής σωματικής φροντίδας της περίπλοκης ψυχαναγκαστικής παράνοιας σε θέματα σχέσεων έχουν και ακόμα ένα πολύ μεγάλο μείον! Είναι αυτό της άρνησης της αλήθειας! Η Ελληνίδα για να προσεγγιστεί πρέπει να ακούσει ψέματα! Κάτι σαν τον Έλληνα ψηφοφόρο δηλαδή! Αν πας και ανοίξεις χαρτιά για το τι περίπου θέλεις ή ψάχνεις τότε αυτομάτως κατηγοριοποήσαι σε ομάδες όπως λιγούρι, μαλάκας,πεφτουλας,γυναικάς κτλ κτλ...
Λέγοντας την αλήθεια δεν λέω ευθέως απο τη πρώτη γνωριμία να πεις θέλω να σε παντρευτώ, γαμήσω, γνωρίσω αλλά να μιλήσεις για το ποιός πραγματικά είσαι! Αν δηλαδή στη πρώτη γνωριμία δεν λύνεις και δένεις, δεν αγοράζεις και πουλάς τα πάντα και δεν γνωρίζεις τους πάντες και τα πάντα είσαι απλά ένας αόρατος άνθρωπος! Ένα φύσημα αέρα και μάλιστα ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ!!!
Το παραπάνω έχει γαλουχίσει πολλούς άντρες κυρίως λιγότερο μορφωμένους αλλά και φτωχότερους να αναπτύξουν σε επίπεδο επιστήμης το ΨΕΜΑ! Για ένα άνοιγμα ποδιών μπορεί να το παίξουν σούπερ ντίλερς ενώ η δουλειά τους μπορεί να είναι μια νορμάλ δουλειά σαν όλες τις άλλες! Και η επιβράβευσή τους έρχεται όχι για το ποιοί πραγματικά είναι αλλά για το τι αέρα πούλησαν!
Το κακό με τις Ελληνίδες είναι οτι πιστευουν κατα συρροή τέτοιους τύπους χωρίς να θέλουν να δουν την αλήθεια.... Πάλι καλύτερο παράδειγμα είναι οι Έλληνες ψηφοφόροι που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους!
Τώρα ακριβώς πάνω στο ερώτημά σου.. Για το αν υπάρχουν ελλεηνοι άντρες αυτό πολύ δύσκολα διαπιστώνεται διότι ο άντρας φλετάρει και τάζει και όχι η γυναίκα! Αλλά σύμφωνα με τα παραπάνω το κλειδί είναι το από που προέκυψε η επιθυμία για "αγορά αέρα" εκ μέρους των γυναικών ωστε να κάνει τους άντρες καλούς πωλητές αυτού...    

επαυξανω!!! το IQ της μεσης ελληνιδας ειναι χαμηλοτερο απο αυτο μιας κουραδας!!!! το τι φιδια χαφτουνε δε λεγεται. και για καποιο λογο σε μικροτερες τουλαχιστον ηλικιες εχουν εφεση στους ντιλερ, τους πορτες, τους μπαρμεν και καθε ειδους υποδειεστερο υποκειμενο απο τον "νορμαλ αορατο" ελληνα. που ομως στην πραγματικοτητα η ποιοτητα του απεχει ετη φωτος απο τους πρωην γκομενους της ελλεηνιδας. αλλα ο νορμαλ αορατος δεν θα καταδεχτει να πει τετοιες μπουδρες, εγω τουλαχιστον δε λεω βαριεμαι παρα πολυ (και αρα γαμαω λιγο).

η ελλεινιδα ομως περιμενει οτι αφου γλυψει τον πουτσο του αλβανου ντιλερ, του νιγηριανου βραχιολακια, του αναρχικου με τα σκισμενα ολσταρ και το μουσι που κανει την επανασταση του και του μπαρμαν με τα τατοο και το μουσι συνεχιζει να ειναι μια γυναικα για την οποια εγω ο αορατος πρεπει να προσπαθησω περισσοτερο απο τον τυπο που ανηκει στις παραπανω κατηγοριες (αλβανος νηγιριανος κλπ) για να την πηδηξω.... οταν υποψιαζομαι οτι καποια εχει γλυψει το καβλι καποιου απ τις παραπανω κατηγοριες για να της τον δωσω πρεπει να ερθει γονυπετης και να παρακαλεσει να γευτει το σπερμα μου... και επειδη στατιστικα ολες εχουν βρεθει στις παραπανω κατηγοριες...

αντιθετα η αγγλιδα ολλανδεζα γερμανιδα βαλτικια πολωνεζα κλπ δε μας εχει χιωσει στον ιδιο βαθμο που το εχει κανει η ελλεινιδα (δηλαδη καλυτερα ποσοστα επιτυχιας) οποτε υποσυνειδητα τις προτιμαμε γιατι ξερουμε οτι εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να μας ανεβασουν παρα να μας ριξουν πλησιαζοντας τες.

αν θελουν οι ελλεηνιδες να βρουν ελληνες αντρες οπως τους λενε απο το σπιτι τους θα πρεπει να συμορφωθουν γρηγορα και οπου βλεπουν ελληνα μονο του να τρεχουν γρηγορα να γλυψουν το πεος του.

τη γνωμη σας φαιη μας (η και ρεγκινα μας)

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

αυτα τα λενε οι κλαρινογαμπροι που συναναστρεφεσαι. κανενας απο εδω μεσα δεν θα ειχε την απαιτηση να συμπεριφερεται η γκομενα του σαν ρομποτ... μπορουσε να πει οχι ευχαριστω και οταν της προτεινε ο συναγωνιστης "αφου δεν χρειαζεσαι βοηθεια στο κουβαλημα μηπως θα ηθελες να σου ριξω ενα πουτσο??" να πει παλι οχι ευχαριστω εχω αγορι.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Πρώτα από όλα δεν ξέρεις τι θα έκανα με την γκόμενά μου. Από την γκόμενά μου δε θα είχα καμία απαίτηση να φέρεται ψυχρά και σαν σκυλλα στους άλλους άντρες. Θα ήταν ελεύθερη να χαριεντίζεται και να φλερτάρει οσο θέλει, ΕΦΌΣΟΝ εξακολουθεί να γαμιεται μαζί μου. Και στην τελική το να μιλάει ευγενικά δε σημαίνει ότι θα κάτσει και στον άλλον. Οπότε με αυτό το κλισέ επιχείρημα μιλά για τους άλλους. ;)
Δε ξέρω πόσο απελευθερωμένος είναι ο καθένας με τη γκόμενα του και σίγουρα δεν είναι προσωπικό αυτό που γράφω. Η πλειονότητα πάντως των αντρών, αν έβλεπε το σκηνικό από μακριά και ήξερε ότι η τύπισσα είχε γκόμενο και χαζομίλαγε ή χαζογέλαγε, θα έλεγε κοίτα με μια πουτάνα που χει μπλέξει ο τάδε. Αν κάνω λάθος, οκ.  :)

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
αυτα τα λενε οι κλαρινογαμπροι που συναναστρεφεσαι. κανενας απο εδω μεσα δεν θα ειχε την απαιτηση να συμπεριφερεται η γκομενα του σαν ρομποτ... μπορουσε να πει οχι ευχαριστω και οταν της προτεινε ο συναγωνιστης "αφου δεν χρειαζεσαι βοηθεια στο κουβαλημα μηπως θα ηθελες να σου ριξω ενα πουτσο??" να πει παλι οχι ευχαριστω εχω αγορι.
Ο καθένας κρατάει αποστάσεις με τον τρόπο που επιλέγει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε τετοια λες και τις ριχνεις?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Λυπάμαι που υπάρχει τόση άρνηση... γιατί πραγματικά δεν το αξίζετε αυτό ουτε εσεις ουτε εμεις ....

για το αν το αξιζεις η οχι σκεψου ποσους απερριψες κατα τη διαρκεια της ζωης σου (που γενικα ηταν μια χαρα μετριοι ανθρωποι) εσυ νομιζες οτι μπορεις να εχεις τον πριγκυπα στο ασπρο ατι, περιστασιακα ομως πηδιοσουνα με κανα δυο τρεις τελειωμενους αλλα του μετριου ελληνα παλι δεν του ρουφηξες το καβλι... ετσι ο μετριος ελληννας πηγε σεξ τριπ και ακουμπησε στην ταυλανδη 3000, τα ιδια 3000 που θα μπορουσαν να περασουν απο το φουρνο που δουλευεις η απ το ροομς του λετ του θειου σου στο νησι

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1

Εγώ πάντως καθώς πήγαινα στην δουλεία μου έγινα μάρτυρας ζευγαριού που απαρτιζόταν απο θλιβερή ελλεηνίδα και δροσερού πακι και κρατιόντουσαν χέρι-χέρι.
Φαντάσου τι απαξίωση και εξευτελισμό έχει υποστεί για να καταφεύγει σε ζευγάρωμα με πάκι :tooth:

Μου έφτιαξε τη μέρα.

:2funny:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δε ξέρω πόσο απελευθερωμένος είναι ο καθένας με τη γκόμενα του και σίγουρα δεν είναι προσωπικό αυτό που γράφω. Η πλειονότητα πάντως των αντρών, αν έβλεπε το σκηνικό από μακριά και ήξερε ότι η τύπισσα είχε γκόμενο και χαζομίλαγε ή χαζογέλαγε, θα έλεγε κοίτα με μια πουτάνα που χει μπλέξει ο τάδε. Αν κάνω λάθος, οκ.  :)

και τι σε νοιαζει τι θα πει "ο αλλος"? τοσο μικρη εισαι, τοσο ανυπαρκτη που σε ενδιαφερει η γνωμη των "αλλων". τι νομιζεις οτι ειμαστε ολοι κατινουλες σα και εσας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom