Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Η τύπισσα απλά ήταν αδιάφορη. Το χετε κάνει ολόκληρο θέμα. Ούτε τον έβρισε, ούτε άρχισε να φωνάζει. Είναι υποχρεωτικό να απαντάς σε ότι μαλακία ακούς από τον οποιονδήποτε?

αν την ρωταγε μια γυναικα αν χρειαζεται βοηθεια η απαντιση της ελλεηνιδας δεν θα ηταν η ιδια... στον αντρα κανει την δυσκολη επειδη ξερει οτι εχει πουτσα που θελει να την λουσει με χυσια. και η καριολα η μανα της την επεισε οτι πρεπει να ειναι δυσκολη. και το κοσμοπολιταν οτι πρεπει να ειναι δυσκολη μεν, αλλα στον αραπη η το μουσατο μπαρμαν πρεπει να στηνεται.

ειμαι σιγουρος οτι για την πορνη που συζηταμε το πιθανοτερο ειναι οτι δεν εχει γκομενο, το ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι οτι οταν παει με τις φιλες της στο μπαρ καθεται στη μπαρα και κοιταει τον μπαρμαν μεσ στα ματια...

αλλα στον υποψηφιο αγνωστο γαμια στο δρομο (που μπορει και αυτος μεχρι και ΜΠΑΡΜΑΝ - ουαου - να ειναι συμπεριφερεται ετσι

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
αν την ρωταγε μια γυναικα αν χρειαζεται βοηθεια η απαντιση της ελλεηνιδας δεν θα ηταν η ιδια... στον αντρα κανει την δυσκολη επειδη ξερει οτι εχει πουτσα που θελει να την λουσει με χυσια. και η καριολα η μανα της την επεισε οτι πρεπει να ειναι δυσκολη. και το κοσμοπολιταν οτι πρεπει να ειναι δυσκολη μεν, αλλα στον αραπη η το μουσατο μπαρμαν πρεπει να στηνεται.

ειμαι σιγουρος οτι για την πορνη που συζηταμε το πιθανοτερο ειναι οτι δεν εχει γκομενο, το ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι οτι οταν παει με τις φιλες της στο μπαρ καθεται στη μπαρα και κοιταει τον μπαρμαν μεσ στα ματια...

αλλα στον υποψηφιο αγνωστο γαμια στο δρομο (που μπορει και αυτος μεχρι και ΜΠΑΡΜΑΝ - ουαου - να ειναι συμπεριφερεται ετσι
Δικαίωμα της είναι να επιλέγει που μιλάει και που δε μιλάει. Αν ο υποψήφιος γαμιάς ήταν ωραίο γκομενάκι και ήταν ελεύθερη μπορεί και να του μιλούσε. Αν ο τύπος ήταν αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση το ξέρεις εσύ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
priksarxidis τα είπες όλα!!!  :kneel: :kneel: :kneel: :hi: :hi: :hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Δικαίωμα της είναι να επιλέγει που μιλάει και που δε μιλάει. Αν ο υποψήφιος γαμιάς ήταν ωραίο γκομενάκι και ήταν ελεύθερη μπορεί και να του μιλούσε. Αν ο τύπος ήταν αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση το ξέρεις εσύ?
Για σένα πάντως ξέρουμε ότι είσαι μια διασταύρωση θαλάσσιου ελέφαντα με φώκια, για να μπαίνεις σε αυτό το site. :)

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

παλι δεν καταλαβες την ουσια.. δε πειραζει... πηγενε βρες κανεναν να σου πουλησει την παπατζα του αιωνα να σε ξεσκισει και οταν γινεις 35 40 και δε βλεπεσαι πια να σε πεταξει οπως πολυ καλα θα κανει. ομοιος ομοιω η αλλιως οι μυγες στα σκατα!

επισης θα ηθελα πολυ (πιθανοτατα δεν θα γινει ποτε αλλα θα ηθελα πολυ να σου τυχει) να μιλησεις σε καποιον ειτε γιατι θελεις να ρωτησεις που ειναι το ταδε μερος, ειτε γιατι θελεις να τον ρωτησεις αν θελει τις μαλακιες που σε εχουν βαλει να πουλας ειτε για τον οποιοδηποτε λογο τελοσπαντων και η απαντηση που θα εισπραξεις να ειναι η αναλογη αυτης που θα εδινε η μεση ελλεινιδα...... να δουμε μετα πως θα αισθανοσουνα...

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
παλι δεν καταλαβες την ουσια.. δε πειραζει... πηγενε βρες κανεναν να σου πουλησει την παπατζα του αιωνα να σε ξεσκισει και οταν γινεις 35 40 και δε βλεπεσαι πια να σε πεταξει οπως πολυ καλα θα κανει. ομοιος ομοιω η αλλιως οι μυγες στα σκατα!
Πρώτα πρώτα να μιλάς καλύτερα. Δε θυμάμαι να μιλησα προσωπικά κάπου για σένα. Και να μάθεις όταν θες να συζητάς, να κατεβαίνεις από τα δέντρα που κατοικείς, γιατί υπάρχουν και άλλες απόψεις εκτός από τη δική σου.  :hi:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Πρώτα πρώτα να μιλάς καλύτερα. Δε θυμάμαι να μιλησα προσωπικά κάπου για σένα. Και να μάθεις όταν θες να συζητάς, να κατεβαίνεις από τα δέντρα που κατοικείς, γιατί υπάρχουν και άλλες απόψεις εκτός από τη δική σου.  :hi:

ουτε και εγω σε ξερω προσωπικα. προφανως οι χαρακτηρισμοι μου απευθυνονται στην μεση ελληνιδα που εχω συναντισει εγω στη ζωη μου.

γνωμες υπαρχουν και αλλες οπως πχ "δεν υπαρχει προβλημα που καποια την εσκιζε ο νιγηριανος στο νησι που τον γνωρισε την ιδια μερα ενω εφτιαχνε κοτσιδακια γιατι η φιλη μας ηταν νεα και μαζευε εμπειριες και ηταν και καλοκαιρι"

απλα αυτες τις γνωμες δεν τις εχει (σχεδον) κανενας αντρας παρα μονο γυναικες και λογικο - αν δεν παινεψεις το σπιτι σου

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ουτε και εγω σε ξερω προσωπικα. προφανως οι χαρακτηρισμοι μου απευθυνονται στην μεση ελληνιδα που εχω συναντισει εγω στη ζωη μου.

γνωμες υπαρχουν και αλλες οπως πχ "δεν υπαρχει προβλημα που καποια την εσκιζε ο νιγηριανος στο νησι που τον γνωρισε την ιδια μερα ενω εφτιαχνε κοτσιδακια γιατι η φιλη μας ηταν νεα και μαζευε εμπειριες και ηταν και καλοκαιρι"

απλα αυτες τις γνωμες δεν τις εχει (σχεδον) κανενας αντρας παρα μονο γυναικες και λογικο - αν δεν παινεψεις το σπιτι σου

για πες το σκηνικο

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66

Εγώ θα είχα πρόβλημα αν ζητάς απάντηση στο ερώτημα σου. Οπως και να χει, υπάρχουν ελλεηνίδες υπάρχουν και καλά κορίτσια όμως. Δεν μπορείς να βάζεις τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι. Αντίστοιχα υπάρχουν και άντρες με Α κεφαλαίο σε επίπεδο συμπεριφοράς εννοώ και υπάρχουν και αντράκια-αγοράκια. Το να επιλέγει μια γυναίκα τη σιωπή, δεν ξέρεις ποτέ γιατί το κάνει ή τι της έχει τυχει στο παρελθόν. Αυτό το οποίο εγώ προσπαθώ να σου πω είναι ότι υπάρχει μια ευκολία να κακοχαρακτηριστεί μια γυναίκα και αυτό δεν το βρίσκω δίκαιο. Τίποτα περισσότερο και τιποτα λιγότερο.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ειναι επειδη λες μαλακιες και σε αυτο και στο προηγουμενο...
Ειπαμε υπαρχουν ορια που τα οριζει ο καθενας μονος του.

αληθειες λεω. οποιος θελει ας με διαψευσει. απλα δεν δεχεσαι την αληθεια οταν ειναι εις βαρος σου....

εχεις δει το βιντεο της "ομαδας αληθειας" για το βαρουφακη?? δες το και θα καταλαβεις....

συνοπτικα: ρωτανε 3 ελλεινιδες τι γνωμη θα ειχαν για καποιον που λεει "μπλα μπλα μπλα" αυτες απαντουν "τη χειροτερη" μετα τους λενε ο βαρουφ το ειπε και τα γυρνανε με υφος "οτι λεω εγω και τιποτα αλλο"

καταλαβες???? αυτα τα σιχαματα θελουμε να ξεφορτωθουμε. αυτες τις κουραδες που εχουν μαλωσει κυριως με την αληθεια (και δευτερευοντως με τη γυμναστικη και τη διατροφη)

επισης σχετικα με το επομενο ποστ σου.... ναι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι προφανως... αλλα δεν μπορουμε να κανουμε συζητιση η να καθοριζουμε πολιτικες στηριζομενοι στην ιδιεταιροτητα του καθε ενος.
πχ περνοντας απο την ελλαδα βλεπουμε λιγο τριγυρω μας και λεμε "οι ελληνες ειναι μελαχρινοι" φυσικα δεν ειναι οοοολοι αλλα γενικα ετσι ειναι... το να πεις οχι δεν ειμαστε μελαχρινοι επειδη εγω ειμαι ξανθια σε κανει απλα αστεια για καποιον σοβαρο ανθρωπο

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
αληθειες λεω. οποιος θελει ας με διαψευσει. απλα δεν δεχεσαι την αληθεια οταν ειναι εις βαρος σου....

εχεις δει το βιντεο της "ομαδας αληθειας" για το βαρουφακη?? δες το και θα καταλαβεις....

συνοπτικα: ρωτανε 3 ελλεινιδες τι γνωμη θα ειχαν για καποιον που λεει "μπλα μπλα μπλα" αυτες απαντουν "τη χειροτερη" μετα τους λενε ο βαρουφ το ειπε και τα γυρνανε με υφος "οτι λεω εγω και τιποτα αλλο"

καταλαβες???? αυτα τα σιχαματα θελουμε να ξεφορτωθουμε. αυτες τις κουραδες που εχουν μαλωσει κυριως με την αληθεια (και δευτερευοντως με τη γυμναστικη και τη διατροφη)
Και γιατί να είναι αυτές οι 3 αντιπροσωπευτικές για τις ελληνίδες? Τα ίδια ενδεχομένως θα λένε και σε αντίστοιχο γυναικείο φόρουμ για τους άντρες. Θα χουν να παραθέσουν βίντεο με 3 άντρες που λένε ένα τσουβάλι μαλακίες. Πάντα θα υπάρχουν ελλεηνίδες όπως πάντα θα υπάρχουν και μαλάκες άντρες.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Και γιατί να είναι αυτές οι 3 αντιπροσωπευτικές για τις ελληνίδες? Τα ίδια ενδεχομένως θα λένε και σε αντίστοιχο γυναικείο φόρουμ για τους άντρες. Θα χουν να παραθέσουν βίντεο με 3 άντρες που λένε ένα τσουβάλι μαλακίες. Πάντα θα υπάρχουν ελλεηνίδες όπως πάντα θα υπάρχουν και μαλάκες άντρες.

με τη διαφορα οτι εδω περα δε βρισκεσαι σε ενα τυχαιο χωρο αλλα το συνολο των αντρων που βρισκεται εδω μεσα ειναι πολυ συγκεκριμενο και δεν μπορεις ευκολα να το χειραγωγησεις επειδη διαθετεις μουνακι΄..., στην πλειοψηφια μας ειμαστε συνειδητοποιημενοι και μαγκες "βαλκανιοι πουτσαραδες" με τη γκλιτσα και τη φουστανελα μας και δε γουσταρουμε αδυναμα κοριτσακια που απο την ανασφαλεια τους και την πρεμουρα τους το αν θα τις χαρακτηρισουν ξενερωτες, πουτανες η ρατσιστριες η οτιδηποτε κανουν πραγματα που για εμας ειναι αδιανοητα.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
με τη διαφορα οτι εδω περα δε βρισκεσαι σε ενα τυχαιο χωρο αλλα το συνολο των αντρων που βρισκεται εδω μεσα ειναι πολυ συγκεκριμενο και δεν μπορεις ευκολα να το χειραγωγησεις επειδη διαθετεις μουνακι΄..., στην πλειοψηφια μας ειμαστε συνειδητοποιημενοι και μαγκες "βαλκανιοι πουτσαραδες" με τη γκλιτσα και τη φουστανελα μας και δε γουσταρουμε αδυναμα κοριτσακια που απο την ανασφαλεια τους και την πρεμουρα τους το αν θα τις χαρακτηρισουν ξενερωτες, πουτανες η ρατσιστριες η οτιδηποτε κανουν πραγματα που για εμας ειναι αδιανοητα.
Εδώ δεν είναι χώρος αντρών απλά. Εδώ είναι χώρος αντρών που πηγαίνουν με πουτάνες. Και στη συντριπτική τους πλειοψηφία το κάνουν επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή και όχι από χόμπι ή κάβλα. Οπότε αυτά περί πουτσαράδων και μάγκιτων και τα λοιπά, καλό θα είναι να μην τα πολυ λες. Όσο για το τι κάνουν οι μη επαγγελματίες γυναίκες εδώ, αν παρατηρήσεις, γράφουν σε σπαμοθρέντ και οι περισσότεροι είναι γνωστοί μεταξύ τους και κάνουν απλά την πλάκα τους. Με το να υποστηρίζει κανείς τα αυτονόητα δεν είναι αδύναμος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
για το αν το αξιζεις η οχι σκεψου ποσους απερριψες κατα τη διαρκεια της ζωης σου (που γενικα ηταν μια χαρα μετριοι ανθρωποι) εσυ νομιζες οτι μπορεις να εχεις τον πριγκυπα στο ασπρο ατι, περιστασιακα ομως πηδιοσουνα με κανα δυο τρεις τελειωμενους αλλα του μετριου ελληνα παλι δεν του ρουφηξες το καβλι... ετσι ο μετριος ελληννας πηγε σεξ τριπ και ακουμπησε στην ταυλανδη 3000, τα ιδια 3000 που θα μπορουσαν να περασουν απο το φουρνο που δουλευεις η απ το ροομς του λετ του θειου σου στο νησι
:hi: :hi: :rockon: :rockon:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
και εισαι εσυ ας πουμε σε θεση να κρινεις ολες τις Ελληνιδες η ακομα και τον Βαρουφακη... :jerking: :jerking: :jerking:

Ο Βαρουφακης ειχε την τεχνογνωσια να κανει πραξη τις υποσχεσεις του Συριζα και τον εστειλαν...  Τι σχεση εχει αυτο;

Εσυ ρε φιλε δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις καν οτι δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες και για ολους τους ανθρωπους...
Δεν βγηκε δηλαδη καμια βολτα με την υποχρεωση ν ακουσει και ν απαντησει στη μαλακια σου... Αν θελει το κανει. Αν οχι σε γραφει στο μουνι της

ειναι πολυ χαμηλο το επιπεδο σου για να συννενοηθουμε. δεν καταλαβαινεις καν τι γραφω... δεν εγραψα για να αναφερθω στο βαρουφακη, δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το θεμα μας (περα απο το οτι η μεση ελεινιδα θαμπωθηκε με τη βλακεια του)... το θεμα μας ειναι το attitude της μεσης ελλεηνιδας....

το βιντεο θα το βρεις εδω
ελπιζω να σου ανοιξει

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εδώ δεν είναι χώρος αντρών απλά. Εδώ είναι χώρος αντρών που πηγαίνουν με πουτάνες. Και στη συντριπτική τους πλειοψηφία το κάνουν επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή και όχι από χόμπι ή κάβλα. Οπότε αυτά περί πουτσαράδων και μάγκιτων και τα λοιπά, καλό θα είναι να μην τα πολυ λες. Όσο για το τι κάνουν οι μη επαγγελματίες γυναίκες εδώ, αν παρατηρήσεις, γράφουν σε σπαμοθρέντ και οι περισσότεροι είναι γνωστοί μεταξύ τους και κάνουν απλά την πλάκα τους. Με το να υποστηρίζει κανείς τα αυτονόητα δεν είναι αδύναμος.

σωστα εν μερη αυτα που λες... .ειναι χωρος αντρων που πηγαινουν με πουτανες και στην πλειοψηφια μας το κανουμε επειδη δεν εχουμε αλλη επιλογη.

βεβαια δεν αναρωτηθικες ποτε γιατι δεν εχουμε αλλη επιλογη? τα μηνυματα μας θα επρεπε να σου δωσουν μερικα hints.

δεν εχουμε αλλη επιλογη επειδη δεν θα καθησουμε να συμφωνουμε με τις μαλακιες που εκτοξευετε, ουτε θα σας αραδιασουμε τις παπατζες που θελετε να ακουσετε και που σας ειπαν ολοι οι προηγουμενοι οποτε αν δε το κανουμε εμεις θα μας θεωρησετε παρακατιανους.... δεν εχουμε αλλη επιλογη επειδη δεν μπορειτε να μας χειραγωγησετε και τοσο με το μουνι σας, εχουμε μαθει να το αγοραζουμε και να ειμαστε αντρες με Α κεφαλαιο, στους οποιους εσεις θα υποταχτειτε και θα ζησουμε ολοι μαζι χαρουμενοι οπως και οι γιαγιαδες μας με τους παπουδες μας. εδω μεσα ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ (στην πλειοψηφια μας). γιαυτο και συχνα δεν εχουμε αλλη επιλογη

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
στην πλειοψηφια μας ειμαστε συνειδητοποιημενοι και μαγκες "βαλκανιοι πουτσαραδες" με τη γκλιτσα και τη φουστανελα μας

:rockon: :rockon: :rockon:

Και στη συντριπτική τους πλειοψηφία το κάνουν επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή και όχι από χόμπι ή κάβλα.

Εσύ μου φαίνεται έχεις επηρεαστεί από αυτά που γράφει ο ντόπας.. :jerking:

Πάρε τα χαμπάρια σου δεσπονίς.
-Δε μας νοιάζει η γνώμη σου
-Αν είσαι κάτω από 1,65 πάνω από 60 κιλά και πάνω από 30 χρονών(και πολλά σου βάζω γιατί είμαι άπλας βαλκάνιος πουτσαράς  :rockon:)
δεν μας νοιάζει καν η ύπαρξή σου γιατί δε θα σε γαμούσαμε καν.
Με 10ευρω παίζουν καλύτερες επιλογές.

Αποδέξου το φαλλοκρατικό χαρακτήρα της κοινωνίας και του site γενικά
και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες για κανένα άλλο site.

Εμείς εδώ,τις γνώμες σας τις γράφουμε στα αρχίδια μας τα δυό  :rockon:

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
230
Πόντοι
1
Λυπάμαι που υπάρχει τόση άρνηση... γιατί πραγματικά δεν το αξίζετε αυτό ουτε εσεις ουτε εμεις ....
Εγω καταλαβαίνω ότι αυτό που θέλει να σου πει "Fay" o Glock, ότι απο τη στιγμή που εσείς οι γυναίκες προτιμάτε τους δήθεν, αυτούς που σας τάζουν, που το παίζουν ότι είναι κάποιοι σπουδαίοι ενώ είναι απλά ένας άντρας της διπλανής πόρτας, εξωθείτε ουσιαστικά όλο και περισσότερους να ακολουθούν αυτόν τον τύπο προσέγγισης. Και επιπλέον, δεν είμαστε και ο πιο μορφωμένος λαός του κόσμου πλέον, οπότε όλη αυτή η προσποίηση δεν βοηθά σε τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom