Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δε ξέρω πόσο απελευθερωμένος είναι ο καθένας με τη γκόμενα του και σίγουρα δεν είναι προσωπικό αυτό που γράφω. Η πλειονότητα πάντως των αντρών, αν έβλεπε το σκηνικό από μακριά και ήξερε ότι η τύπισσα είχε γκόμενο και χαζομίλαγε ή χαζογέλαγε, θα έλεγε κοίτα με μια πουτάνα που χει μπλέξει ο τάδε. Αν κάνω λάθος, οκ.  :)

οι Ελληνες γενικα ειναι πολυ απελευθερωμενοι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πάντως καθώς πήγαινα στην δουλεία μου έγινα μάρτυρας ζευγαριού που απαρτιζόταν απο θλιβερή ελλεηνίδα και δροσερού πακι και κρατιόντουσαν χέρι-χέρι.
Φαντάσου τι απαξίωση και εξευτελισμό έχει υποστεί για να καταφεύγει σε ζευγάρωμα με πάκι :tooth:

Μου έφτιαξε τη μέρα.

:2funny:

εχω δει και εγω πλειστα ζευγαρια μιλφοελεινιδες με πακια... απλα τραγικο... αυτες οι καριολες οι αγαμες θυγατερες μας εχουν καταστρεψει, οι ιδιες ειναι που ρουφανε πακιστανικη ψωλη. και ο κουραδας ο τσιπρας τους εφερε πιο πολλα πακια και αφρικανους να βγαζουν τα γουστα τους. ξεφτυλας

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
και τι σε νοιαζει τι θα πει "ο αλλος"? τοσο μικρη εισαι, τοσο ανυπαρκτη που σε ενδιαφερει η γνωμη των "αλλων". τι νομιζεις οτι ειμαστε ολοι κατινουλες σα και εσας?
Εμένα ρε φίλε που σέβομαι τον γκόμενο μου με νοιάζει. Προτιμώ να με πει κάποιος κατίνα παρά πουτάνα.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
τυπε τετοια λες και τις ριχνεις?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ακριβως αλλα ο πολιτισμος επιβαλλει να εισαι ευγενικος. σα να λες "γρηγορα στο θαλαμο αεριων BITTE"

δε λεω τραγουδια εξω απ το χωρο, πριν κανα χρονο ενας τουριστας μου ειχε προτεινει να μου παρει πιπα για 50 ευρω. του ειπα οχι αλλα συνεχισα να πινω την μπυρα που με κερασε ανετος και μετα τον εστειλα στο γκαζι... αν ηταν ελλεινιδα στη θεση μου θα ειχε γινει ηφαιστιο, θα φωναζε τον μπαμπη το σουγια που ηξερε απ το γυμνασιο να σαπακιασει τον ανωμαλο...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
οχι θα εβλεπες τη γκομενα του φιλου σου να ειναι διαχυτικη με αλλους και δεν θα του ελεγες "προσεχε ρε φιλε το πουτανακι" ουτε θα το κουβεντιαζες με τους αλλους :2funny: :2funny: :2funny:

αν ελεγε οχι ευχαριστω δεν θα το σχολιαζα θα το ξεχναγα το αλλο δευτερολεπτο... αν ελεγε οχι ευχαριστω και κολαγε πανω του και με το ενα χερι του χαιδευε την πλατη και με το αλλο του γαργαλαγε τα αρχιδια αλλο θεμα... ελεος... επειδη τα ειχατε ολεσ με σκληρους καγκουρες στο γυμνασιο που ψοφαγανε να σας κοιταξει κανενας πανω απο 3 δευτερολεπτα για να αρχισουν μανουρα νομιζετε οτι και στα 25 ισχυουν τα ιδια εθιμα...

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
αν ελεγε οχι ευχαριστω δεν θα το σχολιαζα θα το ξεχναγα το αλλο δευτερολεπτο... αν ελεγε οχι ευχαριστω και κολαγε πανω του και με το ενα χερι του χαιδευε την πλατη και με το αλλο του γαργαλαγε τα αρχιδια αλλο θεμα... ελεος... επειδη τα ειχατε ολεσ με σκληρους καγκουρες στο γυμνασιο που ψοφαγανε να σας κοιταξει κανενας πανω απο 3 δευτερολεπτα για να αρχισουν μανουρα νομιζετε οτι και στα 25 ισχυουν τα ιδια εθιμα...
Φίλε δεν είναι θέμα μανούρας. Είναι θέμα σεβασμού. Επίσης, υπάρχουν τύποι, μπορεί και να σου κάνει εντύπωση, που με το "οχι ευχαριστώ" έχουν ήδη συμπεράνει ότι θα γαμήσουν. Και δεν είναι και λιγοι.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
j4GH2gp.gif

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε δεν είναι θέμα μανούρας. Είναι θέμα σεβασμού. Επίσης, υπάρχουν τύποι, μπορεί και να σου κάνει εντύπωση, που με το "οχι ευχαριστώ" έχουν ήδη συμπεράνει ότι θα γαμήσουν. Και δεν είναι και λιγοι.

και τι σε νοιαζει εσενα τι συμπερανα εγω??? και πες οτι εγω συμπερανα οτι με το οχι ευχαριστω θα γαμησω και αρχιζω να βγαζω την πουτσα μου εξω και να την ακονιζω... τι σε νοιαζει??? οταν στην ακουμπησω τοτε τα ξαναλεμε.

αλλα η κατασταση που περιγραφεις μου θυμιζει την τυπισα που εχει παει με τη σαρα και τη μαρα και οοοοολο το κακο συναπαντημα ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ και για αυτο δε θελει να δινει δικαιωματα....

ο καθαρος ουρανος δε φοβαται αστραπες οπως λεει ο σοφος ελληνικος λαος ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Εγώ πάντως καθώς πήγαινα στην δουλεία μου έγινα μάρτυρας ζευγαριού που απαρτιζόταν απο θλιβερή ελλεηνίδα και δροσερού πακι και κρατιόντουσαν χέρι-χέρι.
Φαντάσου τι απαξίωση και εξευτελισμό έχει υποστεί για να καταφεύγει σε ζευγάρωμα με πάκι :tooth:

Μου έφτιαξε τη μέρα.

:2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Και ξέρεις ποια είναι η πλάκα, έτσι; Τα αφγανοπάκια και οι νέγροι είναι μόνο πούτσα-ξύλο. Όχι "ό,τι πεις εσύ κούκλα μου" σαν το νεοέλληνα-μαλακοκάβλη-κλαρινογαμπρό. Άμα η ελλεεινίδα πάει να ξινίσει και να κάνει νερά, ρίχνουν άμα λάχει μια σφαλιάρα και τσιμουδιά. Έτσι όμως θα στρώσουν. Τις αφήνουμε αυτές με τα αφγανοπάκια και πάμε εμείς προς τις ανατολικο-ευρωπαίες να μάθουμε τι σημαίνει "γυναίκα".  :thumbsup:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
εχεις δει αρκετες να γαργαλανε αρχιδια και να μην γουσταρουν;

οχι αλλα εχω δει αρκετες να μου μιλανε σαν ανθρωποι και οταν (στα 5 λεπτα) τους προτεινω με τον τροπο μου να καταπιουν τα χυσια μου να μου πουν οχι ευχαριστω εχω αγορι και να συνεχισουμε και οι 2 τη μερα μας χαρουμενοι

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
και τι σε νοιαζει εσενα τι συμπερανα εγω??? και πες οτι εγω συμπερανα οτι με το οχι ευχαριστω θα γαμησω και αρχιζω να βγαζω την πουτσα μου εξω και να την ακονιζω... τι σε νοιαζει??? οταν στην ακουμπησω τοτε τα ξαναλεμε.

αλλα η κατασταση που περιγραφεις μου θυμιζει την τυπισα που εχει παει με τη σαρα και τη μαρα και οοοοολο το κακο συναπαντημα ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ και για αυτο δε θελει να δινει δικαιωματα....

ο καθαρος ουρανος δε φοβαται αστραπες οπως λεει ο σοφος ελληνικος λαος ;)
Σαφώς αλλά ο σοφός λαός λέει ότι η γυναίκα του Καίσαρα εκτός από τα είναι πρέπει και να φαίνεται τίμια. Και τέλος πάντως, ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε  ;)

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:
Και ξέρεις ποια είναι η πλάκα, έτσι; Τα αφγανοπάκια και οι νέγροι είναι πούτσα-ξύλο. Όχι "ό,τι πεις εσύ κούκλα μου" σαν το νεοέλληνα-μαλακοκάβλη-κλαρινογαμπρό. Άμα η ελλεεινίδα πάει να ξινίσει και να κάνει νερά, ρίχνουν άμα λάχει μια σφαλιάρα και τσιμουδιά. Έτσι όμως θα στρώσουν. Τις αφήνουμε αυτές με τα αφγανοπάκια και πάμε εμείς προς τις ανατολικο-ευρωπαίες να μάθουμε τι σημαίνει "γυναίκα".  :thumbsup:

το θεμα ειναι οτι απο τη δουλεια σου πληρωνεις και τον αφγανο και τον πακη και την ελλεινιδα που παρτουζωνουνε.... ελεος... αν θελουν αφγανικη ψωλη ας πανε στο αφγανισταν. στην ελλαδα πρεπει να γαμανε μονο οι ελληνες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
το θεμα ειναι οτι απο τη δουλεια σου πληρωνεις και τον αφγανο και τον πακη και την ελλεινιδα που παρτουζωνουνε.... ελεος... αν θελουν αφγανικη ψωλη ας πανε στο αφγανισταν. στην ελλαδα πρεπει να γαμανε μονο οι ελληνες
Δε θες να γαμήσεις κάτι καλύτερο από ελλεεινίδες; :S

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δε θες να γαμήσεις κάτι καλύτερο από ελλεεινίδες; :S

κοιτα φιλε εχει αλλη γλυκα να χυνεις στη μαπα την ελλεινιδα και να δεχεται το γαμησι που της αξιζει πληρωνοντας τις μαλακιες οοοολων των προηγουμενων ελλεηνιδων που βρεθηκαν στο δρομο σου!!!

φυσικα και για κατι πιο σταθερο/σοβαρο θα προτιμουσα μια δυτικοευρωπαια που δε με ρωταει τι δουλεια κανω στα πρωτα 10' γνωριμιας

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Α μονο αμα ηταν ελληνιδα και σου ελεγε το ιδιο θα ηταν καριολα...
Οκ. :hi:

το επιπεδο νοημοσυνης σου ειναι τοσο χαμηλο που δε καταλαβες τι λεω ουτε σε αυτο το ποστ ουτε στα προηγουμενα!!!

δεν κατακρινουμε το οχι εχω αγορι (αν οντως εχει φυσικα) αλλα αυτες τις συμπεριφορες/απαντισεις στις οποιες αν καποιος αντρας ειχε τετοιο attitude απεναντι μας θα τον κοπαναγαμε.

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Επίσης, υπάρχουν τύποι, μπορεί και να σου κάνει εντύπωση, που με το "οχι ευχαριστώ" έχουν ήδη συμπεράνει ότι θα γαμήσουν.
Ενταξει, ας φερομαστε σε ολους σαν να ηταν βιαστες, και σε ολες σαν να ηταν πουτανες.-

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
τα κομπλεξ που εχετε προκαλεσει στους ελληνες παλιοπατσαβουρες ειναι τοσα που μιλαγα με εναν κακοιμοιρη σε ξενη χωρα που κατεβηκε απ το χωριο του στη βορεια ελλαδα να βρει καμια δουλεια στο εξωτερικο και λεγαμε για γυναικες και του ελεγα κατσε στην κεντρικη πλατεια και αμα δεις καμια να αραζει μονη της ρωτα την αν πορεις να κατσεις μαζι της και πιασε κουβεντα... και η απαντιση του ηταν "τι λες ρε φιλε πως θα μιλησω στην αγνωστη να φαω κανα ξυλο???"

και μιλαμε για βορειοδυτικη ευρωπη που το να φαει ξυλο δεν επαιζε ουτε στην κορη του μεγαλυτερου μαφιοζου να την επεφτε

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ενταξει, ας φερομαστε σε ολους σαν να ηταν βιαστες, και σε ολες σαν να ηταν πουτανες.-
Η τύπισσα απλά ήταν αδιάφορη. Το χετε κάνει ολόκληρο θέμα. Ούτε τον έβρισε, ούτε άρχισε να φωνάζει. Είναι υποχρεωτικό να απαντάς σε ότι μαλακία ακούς από τον οποιονδήποτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom