alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ε πως. Εχεις σχεση με τον οφθαλμιατρικο κλαδο. Αφου μας πεταγονται τα ματια εξω οταν σε βλεπουμε....δεν ειμαι στον ιατρικο κλαδο εγω
Ε πως. Εχεις σχεση με τον οφθαλμιατρικο κλαδο. Αφου μας πεταγονται τα ματια εξω οταν σε βλεπουμε....δεν ειμαι στον ιατρικο κλαδο εγω
Αφου υποτιθεται οτι μενει στη Ζυριχητυπε ξερεις τι ειναι η ζυριχη η μιλας στο βροντο;
αμα μιλας στο βροντο πες να ξερουμε
Ε πως. Εχεις σχεση με τον οφθαλμιατρικο κλαδο. Αφου μας πεταγονται τα ματια εξω οταν σε βλεπουμε....
πεστουδε νομιζω να με δουλευει
δεν εχει κανενα συμφερον
Ε πως. Εχεις σχεση με τον οφθαλμιατρικο κλαδο. Αφου μας πεταγονται τα ματια εξω οταν σε βλεπουμε....
τυπε ξερεις τι ειναι η ζυριχη η μιλας στο βροντο;
Οικογενειακή φίλη, κόρη συναδέλφου των γονιών μου (ιατροί) εργάζεται ως Ακτινολόγος στην Γενεύη για 14.000 ευρώ τον μήνα. θεωρώ ότι με τόσα θα μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς και να αποταμειεύσω αρκετά.
μια πολη διπλα σε μια λιμνη ειναι...τυπε ξερεις τι ειναι η ζυριχη η μιλας στο βροντο;
αυτο ηταν δηλωση επαληθευσης???Αφου υποτιθεται οτι μενει στη Ζυριχη
ο τυπος ειναι πετροχημικος και μενει στο κεντρο της ζυριχης με τη γκομενα του (ελλεεινιδα) που δε δουλευειπεστου
να του δινω εγω 2000 να του πληρωνω τα εξοδα του ολα,κ να μου δινει το μισθο του,τοτε να μην λιμοκτονει...
η μονη περιπτωση ειναι η ναναι μπαροβιος πουτανιαρης κ να γμαει με 300αρες κ 500αρες συνεχεια,η να παιζει καζινο πουχει 4 μονο στη ζυριχη κ περεν υπαρχει..με 6500 το μηνα εισαι υπερ ανετος
50 με πληρωμενο νοικι σουπερμαρκετ ασφαλεα..εχει διαφορα ;) 80 παιρνει συνολο..50 χιλιαρικα το χρονο φτανουν και παραφτανουν και στη Ζυριχη τυπε.
ο τυπος ειναι πετροχημικος και μενει στο κεντρο της ζυριχης με τη γκομενα του (ελλεεινιδα) που δε δουλευει
μενουν σε σπιτι 30-40 τετραγωνικα που απο οτι μου εχει πει πληρωνει 2-2.500 το μηνα για ενοικιο
και αρκετα για λογαριασμους, θερμανση, κλπ
εχει ενα γκολφ και κανει αρκετα χιλιομετρα καθε μερα γιατι δουλευει εξω απο τη ζυριχη
απο οτι μου εχει πει ειναι καθε μηνα τσιμα τσιμα δε μπορει να βαλει στην ακρη ουτε ευρω
και τον πιστευω γιατι δεν ειναι κανενας μαλακας
Και για το χρονο θα ηταν αρκεταH οικογενειακή φίλη μας, εργάζεται και εκείνη και ο σύζυγος της. 20.000+ τον μήνα είναι υπεραρκετά για ένα ζευγάρι και το παιδάκι τους.
δε σε ρωτησαH οικογενειακή φίλη μας, εργάζεται και εκείνη και ο σύζυγος της. 20.000+ τον μήνα είναι υπεραρκετά για ένα ζευγάρι και το παιδάκι τους.
Την απαξιωσες τυπε :Sδε σε ρωτησα
οταν μου ζητησει ΔΗΜΟΣΙΩΣ συγγνωμη που με αποκαλεσε "θλιβερη υπαρξη" θα την ξαναπαρω με το καλοΤην απαξιωσες τυπε :S
ολα αυτα ειναι μαλ..ιεςο τυπος ειναι πετροχημικος και μενει στο κεντρο της ζυριχης με τη γκομενα του (ελλεεινιδα) που δε δουλευει
μενουν σε σπιτι 30-40 τετραγωνικα που απο οτι μου εχει πει πληρωνει 2-2.500 το μηνα για ενοικιο
και αρκετα για λογαριασμους, θερμανση, κλπ
εχει ενα γκολφ και κανει αρκετα χιλιομετρα καθε μερα γιατι δουλευει εξω απο τη ζυριχη
απο οτι μου εχει πει ειναι καθε μηνα τσιμα τσιμα δε μπορει να βαλει στην ακρη ουτε ευρω
και τον πιστευω γιατι δεν ειναι κανενας μαλακας