balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
γερα Αλεξ!!μαιντ γκειμ,,,Μα ακριβως επειδη ειναι εξυπνη, καταλαβαινει ποιος αξιζει τον κοπο να ασχοληθει ;)
γερα Αλεξ!!μαιντ γκειμ,,,Μα ακριβως επειδη ειναι εξυπνη, καταλαβαινει ποιος αξιζει τον κοπο να ασχοληθει ;)
Για να σε προστατέψω αδερφέ τα νούμερα αυτά παίζουν όντως!!!Άλλο κόστος ζωής βέβαια αλλά και πάλι παίζουν!!!
τυπε μεταξυ μας λιγο δυσκολο να της δωσει η οικογενειακη φιλη τη μισθοδοσια της για να τα κανει ολα αυτα. Αλλα τα 14000 ακτινολογος στη Γενευη δεν υπαρχουν, εκτος κι αν παρεπιμπτοντως ειναι και διευθυντρια της κλινικης.
Δεν είναι. Ως ειδικευόμενη έπαιρνε 5000. Αφού απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας έπαιρνε 9000 για να εργάζεται εκεί 14 ημέρες νομίζω (όχι full time δηλαδή. Επέστρεφε Αθήνα για το διαγνωστικό κέντρο του μπαμπά της) και πλέον κατοικεί μόνιμα Ελβετία. Υπάρχουν πολλοί ιατροί που εργάζονται σε 2 χώρες (φίλος ιατρός πηγαινοέρχεται Ελλάδα-Γερμανία)
τοσο παιρνουν στη Γενευη ,τι σου φαινεται περιεργο..τα 5000 φευγουν σαν κοστος πολυ καλης ζωης κ τ αλλα μενουν...στην αλλλη Ελβετια ειναι πιο λιγα κατα 30& αλλα κ το κοστος πιο λιγο
7000 παιρνει φιλη μου στην UN-OHE απλη γραματεας με γνωσεις μονο pc/2500 εξοδα...
σε μαλ..ιες πεταμενα..αμαξια ταξιδια καλυντικα...,τα λοιπα
Θα πάρω τα ρίσκα μου τύπε.
Αυτές μας φαντάζονται σαν τίποτα αγράμματους κουασιμόδους που γυρνάμε στα σοκάκια τις τρούμπας ικετεύοντας για λίγη αγάπη.
Ας postαρει το Monatslohn,να γράφει 14.000 και εγώ θα εξαφανιστώ για πάντα.
Δεν είναι. Ως ειδικευόμενη έπαιρνε 5000. Αφού απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας έπαιρνε 9000 για να εργάζεται εκεί 14 ημέρες νομίζω (όχι full time δηλαδή. Επέστρεφε Αθήνα για το διαγνωστικό κέντρο του μπαμπά της) και πλέον κατοικεί μόνιμα Ελβετία. Υπάρχουν πολλοί ιατροί που εργάζονται σε 2 χώρες (φίλος ιατρός πηγαινοέρχεται Ελλάδα-Γερμανία)
Γεια Καλησπέρα είμαι ο ΑΛεξανδρος
Γεια ... στα αρχιδια μας
Ζυριχη ειμαι,λες να μην ξερω???τετοια νουμερα γενικα μου φαινονται λιγο φουμαρα (χωρις να θελω να σε αμφισβητησω), ποσο μαλλον για μια απλη γραμματεα. Εκτος κι αν ειναι ιδιαιτερα του Γ.Γ στη Νεα Υορκη.
Αμα δεν εχεις σχεση με ψυχιατρους τσαμπα ονειρευεσαι και αυτα τα λιγα. Εκει πλεον πονταρει η Pfizer. Στις εξαρτησεις.Δυστυχώς ναι... Αντίο ταξίδια στην Ιταλία, Μαλαισία κλπ... Έχουμε συμβιβαστεί με 3ημερες αποδράσεις στην Ελλάδα για συνέδρια (τουλάχιστον είναι δωρεάν). :/
κ θα εμφανιστεις με κλωνο μετα!
κανα 3500-4000 μπρουτο?2500-3000 νετα??Έλα,ρίξε και ένα νουμεράκι για το πόσα παίρνουν οι γιατροί στη Γερμανία να πέσει ο server.
Οι πλουσιοι δεν επρεπε να κλανουν κατα τη γνωμη σου?Στο μεταξυ ολο αυτό το σκυλολοι γουσταρει να ζει στη χλιδα και την πολυτελεια
συχνα πανε και στις δεξιώσεις ... καναπεδάκι σολωμο με χαβιαρι και το κλανιδι από κατω παει συννεφο
τι λε ρε παιδι μουΑπλά αναπλήρωση υγρών για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης και έλεγχος των ηλεκτρολυτών (μήπως και εγκατασταθεί καμία μεταβολική αλκάλωση λόγω αποβολής HCl με τον έμετο) ή μεταβολική οξέωση μετά από επιμένουσες διάρροιες).