P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
ρε μηπως να παω ελβετια κ γω, δε μας πληρωνουν καλα εδω στην αγγλιααααα
Θα σου φτανουν τα 14.000 για φαγητο?ρε μηπως να παω ελβετια κ γω, δε μας πληρωνουν καλα εδω στην αγγλιααααα
Οι πλουσιοι δεν επρεπε να κλανουν κατα τη γνωμη σου?
Θα σου φτανουν τα 14.000 για φαγητο?
ρε μηπως να παω ελβετια κ γω, δε μας πληρωνουν καλα εδω στην αγγλιααααα
κανα 3500-4000 μπρουτο?2500-3000 νετα??
Να τσονταρει κατι και ο μπλακμαν. Τσαμπα ευχαριστιεται τα λιπη σου;οριακα
Τυπε κατι μου λεει πως με τα λεφτα που θα βγαλει θα πάρει κανα σκαφος από τα τζαμποΦίλε,στο κρατίδιό μου που δεν είναι Βαυαρία να γαμάει και να δέρνει,αλλά επικρατεί μια μέση κατάσταση,
ένας γιατρός με σχετικά μικρή προϋπηρεσία πρέπει να κάνει υπερωρίες για να ξεπεράσει τα 2000 netto κι αν..
Με ένα δυαράκι 50τμ σε μέτρια περιοχή με μεικτά έξοδα 700 ευρώ,κάρτα συγκοινωνίας και αυτοκίνητο με τις γαμάτες ασφάλειες εδώ,
ναι,παίρνεις ένα σκάφος τηλεκατευθυνόμενο και πας στη λίμνη να παίξεις.
den einai eykoloρε μηπως να παω ελβετια κ γω, δε μας πληρωνουν καλα εδω στην αγγλιααααα
Να τσονταρει κατι και ο μπλακμαν. Τσαμπα ευχαριστιεται τα λιπη σου;
επειδη η τυπισσα γραφει για 14 χιλιαρικα στη ζυριχη
πρωτον πολυ αμφιβαλλω αν αυτα τα παιρνει ενα νεος γιατρος η κανενας διευθυντης
και δευτερον φιλαρακι μου απο πολυτεχνειο που δουλευει τα τελευταια χρονια στη ζυριχη παιρνει 6.500 ευρω το μηνα, και μου εχει πει οτι καποιους μηνες τους στελνουν οι γονεις του λεφτα για τσοντα απο ελλαδα
μονο το ενοικιο ειναι κοντα 2.000 ευρω το μηνα
φαι, μετακινησεις, βασικα ειδη αναγκης στο θεο
ενα μπουκαλακι νερο 5 ευρω
γαμησε τα
επειδη η τυπισσα γραφει για 14 χιλιαρικα στη ζυριχη
και δευτερον φιλαρακι μου απο πολυτεχνειο που δουλευει τα τελευταια χρονια στη ζυριχη παιρνει 6.500 ευρω το μηνα, και μου εχει πει οτι καποιους μηνες τους στελνουν οι γονεις του λεφτα για τσοντα απο ελλαδα
φαι, μετακινησεις, βασικα ειση αναγκης στο θεο
γαμησε τα
Τυπε κατι μου λεει πως με τα λεφτα που θα βγαλει θα πάρει κανα σκαφος από τα τζαμπο
σε δουλευει αυτος η μας δουλευεις εσυ.... ;)επειδη η τυπισσα γραφει για 14 χιλιαρικα στη ζυριχη
φαι, μετακινησεις, βασικα ειδη αναγκης στο θεο
γαμησε τα
den einai eykolo
αν δεν εισαι τοπ,ενα 2-3% απο της μη γερμανοφωνες αιτησεις προχωρουν,κι αυτες ολες σχεδον στην γενευη...
δε νομιζω να με δουλευεισε δουλευει αυτος η μας δουλευεις εσυ.... ;)
τοπ σε μπαζελ σημαινει 8000 στη ζυριχη 10000 κ στη γενευη 12000οταν γινω τοπ ο μισθος μ προβλεπεται 5000 μεχρι τοτε 1.500 κ να λεμε κ φχαριστω!
τυπε ξερεις τι ειναι η ζυριχη η μιλας στο βροντο;σε δουλευει αυτος η μας δουλευεις εσυ.... ;)
ενοικιο δινει 2 ισως με πολυ καλο σπιτι..του μνεουν αλλα 4000,
αφαιρεσα ηδη 500 που ειναι τα λοιπα μηνιαια εξοδα ανα ατομο...
με 50χιλ το χρονο καθαρα λιμοκτονει??
τοπ σε μπαζελ σημαινει 8000 στη ζυριχη 10000 κ στη γενευη 12000
για ιατρικα επαγγελματα..απο βιολογους μεχρι απλους γιατρους