P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Την απαξιωσες τυπε :S
το χειροτερο δεν ειναι οι γκομενες παρασιτα, αλλα τυπισσες σαν τη βανιτυ που εβγαλαν 5 δεκαρες και τωρα ζαλιζουν αρχιδια, το παιζουν ανεξαρτητες και νομιζουν οτι στραπονιαζουν το συμπαν γιατι ο μπαμπακας τους δε τους ειπε οτι η πραγματικη τους θεση ειναι να καθαριζουν χεστρες και χωρις μπουρμπουαρ
η γιατρινα θα ερθει αγγλια ειπε!!Ρε μαγκες σορρυ κιολας με το συμπαθειο αλλα γιατι συζητάμε για Ζυριχη ψηνεται να πάει κανεις άλλος εκτος από τη γιατρεσσα?
H οικογενειακή φίλη μας, εργάζεται και εκείνη και ο σύζυγος της. 20.000+ τον μήνα είναι υπεραρκετά για ένα ζευγάρι και το παιδάκι τους.
αν μενει γενευη θελει 40χιλ το χρονοH οικογενειακή φίλη μας, εργάζεται και εκείνη και ο σύζυγος της. 20.000+ τον μήνα είναι υπεραρκετά για ένα ζευγάρι και το παιδάκι τους.
τυπε αυτο το τυχαιο σπιτι ειναι 23 τετραγωνικα στο κεντρο της ζυριχης (που μενει ο δικος μου) και κανει 3.000 φραγκαολα αυτα ειναι μαλ..ιες
1.σπιτι τοσο μικρο πανω απο 1500 δεν κανει
η γιατρινα θα ερθει αγγλια ειπε!!
η γιατρινα θα ερθει αγγλια ειπε!!
τυπε αυτο το τυχαιο σπιτι ειναι 23 τετραγωνικα στο κεντρο της ζυριχης (που μενει ο δικος μου) και κανει 3.000 φραγκα
Εγω λεω να έρθετε και οι 2 Αθηνα να παμε σε κανα στριπτιτζαδικο και να αφήσετε τις μαλακιες εδώ μεσα πολύ στη φιλολογια το χουμε ριξει
που ειναι 2200 φραγκα ο βασικος?????Για Ζυρίχη δεν ξέρω. Μέσο ενοίκιο για αξιοπρεπές σπίτι είναι 1200-1400. Οι μισθοί είναι σαφώς ανώτεροι (βασικός 2.000-2.200) σε σχέση με τον πάτο (εδώ δηλαδή), στα γερμανόφωνα καντόνια οι μισθοί είναι καλύτεροι σε σχέση με τα γαλλόφωνα, οι ελβετοί δεν είναι μαλάκες και επίσης η οπλοκατοχή επιτρέπεται (εκτός αν είσαι διαπιστωμένα ψυχάκιας).
Α, επίσης δεν γουστάρουν τους ξένους και όταν λέω ξένους δεν εννοώ μόνο τους πρόσφυγες, δεν γουστάρουν τους ξένους, γκρινιάζουν για ανεργία και ότι οι Ελβετοί δε βρίσκουν δουλειές και πλακώνουν οι ξένοι που πρέπει να τους ταΐζουν κοκ.
Επειδή η άλλη γουστάρει να ξεκινήσει να δουλεύει με δέκα χιλιαρικάκια δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει απλά τα αρχίδια της, να 'ναι καλά ο μπαμπά και η μαμά που θα πληρώσουν το ταξιδάκι αναψυχής.
<3 για μεταπτυχιακό σίγουρα. Έχω βρει δύο προγράμματα που με ενδιαφέρουν.
εγω θα ερθω τυπε!!
αλλα εχω υποσχεθει στη κολλητη να παμε σε λεσβιαδικο! θα ρθειςς?