το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
απλο (οχι λουξ) σπιτι 32 τετραγωνικα στο κεντρο της ζυριχης 2000 ενοικιο το μηνασυγνωμη που ειναι λουξ κ στο κεντρο!!
κ στο λονδινο τα ιδια ειναι!!
απλο (οχι λουξ) σπιτι 32 τετραγωνικα στο κεντρο της ζυριχης 2000 ενοικιο το μηνασυγνωμη που ειναι λουξ κ στο κεντρο!!
κ στο λονδινο τα ιδια ειναι!!
αγγλια ειμαι! οποτε θες ελα για καφε!! κι εγω ψαχθηκα για μεταπτυχιακο αλλα τα λεφτα μου δε φτανανε για τα εξοδα διαβιωσης! βλεπεις συντηρουμαι εντελως μονη μου.
τι ειδικοτητα θα παρεις?
Που εχει τέτοια τυπισσα?
Μαιευτική - Γυναικολογία (αν και η μεγάλη μου αγάπη είναι η ψυχιατρική). Εσύ με τι ασχολείσαι?
απλο (οχι λουξ) σπιτι 32 τετραγωνικα στο κεντρο της ζυριχης 2000 ενοικιο το μηνα
κ γαμω!πολυ ωραια κ χρησιμη ειδικοτητα. γτ δε πας στη μεγαλη σου αγαπη?
εγω ειμαι μηχανικος
το τυχαιο ειναι με το μηνα,δεν ειναι κανονικο σπιτι,ειναι εναλακτικη σορτ τερμ βαση,δηλ εχει 100 φραγκα τη μερα,οπως εχει 50μερα η 1200 το μηνα στο κιεβο το αντιστοιχο,, κ περιλαμβανει καθαρισμο κ υπηρεσιες χοτελ.... ;)τυπε αυτο το τυχαιο σπιτι ειναι 23 τετραγωνικα στο κεντρο της ζυριχης (που μενει ο δικος μου) και κανει 3.000 φραγκα
αυτο το αχουρι σου φαινετε 5 αστερων;οι φωτο ειναι σαν απο 5* χοτελι ρε
κ γαμω!πολυ ωραια κ χρησιμη ειδικοτητα. γτ δε πας στη μεγαλη σου αγαπη?
εγω ειμαι μηχανικος
<3 για μεταπτυχιακό σίγουρα. Έχω βρει δύο προγράμματα που με ενδιαφέρουν.
που ειναι 2200 φραγκα ο βασικος?????
γενευη εχει σαφως πιο ψηλους κατα 20-30% μισθους απο βερνη κ ζυριχη
υπολοιπο γαλοφωνο κοματι ειναι κατω ,αλλα πχ το νοσατελ εχει 4000 ελαχιστο μισθο
κατι εχεις μπερδεμενα...
λολ εχει πολλα στην αθηνα! η κολλητη μ τα ξερει
για βρες μου εσυ ενα σπιτι 40 τετραγωνικα στο κεντρο με το χρονο με το μηνα με οτι θες με 1200 ενοικιο που ειπεςτο τυχαιο ειναι με το μηνα,δεν ειναι κανονικο σπιτι,ειναι εναλακτικη σορτ τερμ βαση,δηλ εχει 100 φραγκα τη μερα,οπως εχει 50μερα η 1200 το μηνα στο κιεβο το αντιστοιχο,, κ περιλαμβανει καθαρισμο κ υπηρεσιες χοτελ.... ;)
μην προσπαθεις να στηριξεις μια μαλ..α γραφοντας κι αλλες...
Ρε πούστη μου θα πάθουν τα νεύρα μας εδω μέσα με την κάθε τρελή!!!!!!Κοπέλα μου έχεις κόψει αλυσίδα το ξέρεις;;;
Είσαι σε ένα φόρουμ του σάιτ bourdela.com το γνωρίζεις;;;; Ρίξε μια ματιά αριστερά και δεξιά να δεις τη θεματολογία του σάιτ σε περίπτωση που μπήκες κατα λάθος.Μιλάμε για πουτάνες και άλλα αντρικά θέματα!!!!!!!!Ποιον πιστεύεις ότι ενδιαφέρει το μεταπτυχιακό σου;;;
Γιατί δεν πας στο σάιτ του κοσμοπόλιταν να μας ξεφορτωθείς;;;;Τι σου φταίμε οι έρμοι;;;
αυτο το αχουρι σου φαινετε 5 αστερων;
σε βαρκα γεννηθηκες;
σαν χοτελ ειναι ημιεπιπλωμενο στο κωλωνακι της ζυριχης στο μπελβυ..οι φωτο ειναι σαν απο 5* χοτελι ρε
Άμα postάρεις μηνιαία απόδειξη αποδοχών που να γράφει 14.000 ευρώ για ακτινολόγο στη Γενεύη,
θα διαγράψω το account μου και θα γλιτώσετε από τα μισογύνικα σχόλιά μου.
Μη ψαρωνεις ρε το κοριτσακι του χουν φλομωσει τα μυαλα στον παπα μεσα στη σχολη. Εχω φιλο στην Λωζανη (ισως η πιο ακριβη αλλα και φλωρικη πολη του κοσμου- διασκεδαση μηδεν) γιατρο που βγαζει κανα 7χιλιαρο μικτα. Τα 14 μαλλον τα ειδε στον υπνο της. Αλλα τι να λεμε, οι γιατρινες ειναι οι χειροτερες, ηξερα παραδειγμα οταν σπουδαζα γκομενας που ειχε τον φλωρακο καραγκιοζοπαιχτη γιατρο boyfriend και γαμιοταν με μαυρο για να ξεδινει. Ακοινωνητα ζωα και δηθεν ειναι οι περισσοτερες. Ασχολιαστο το ιδιωτικο σχολειο, πρεπει να της εχουν μεινει πολλα κομπλεξ απο εκει μεσα. Προσευχη το πρωι κανατε κυρια βανιτυ;